orissa 10.10.02, 12:56 Odbedzie sie w najblizsza sobote, 12 pazdziernika br. tradycyjnie, od godz. 17:00 w Latajacym Holendrze (z tylu bud.LOT-u). Zapraszam :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumeks Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 13:14 To mnie znów nie będzie :((( Nie dałoby się jakiegoś spotkania w śrosku tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 13:53 pumeks napisał: > To mnie znów nie będzie :((( Nie dałoby się jakiegoś spotkania w śrosku > tygodnia? > Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 14:04 orissa napisała: > Pumeks, dla Ciebie bede od 15:30 a Latajacym jutro (piatek). > Pozdr. Ojej, aż się zarumieniłem z emocji. Ale to nic nie da bo ja o 15:11 wskakuję w pociąg do Słupska i wrócę dopiero w poniedziałek :( Tym niemniej pozdrawiam i życzę udanego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 14:18 Wykret jestes i tyle, jaki by nie byl termin to Ty sie wykrecasz, wiec nie narzekaj:P Milej podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 14:30 Iski, a ty nie słuchasz dobrych rad starszych smoków (patrz forum o czacie - ZLOT przez duże niesądzę...)??? nie znudziły ci się te zloty i spotkania czatowe... hihi. Nie dość, że w piątek, to jeszcze w sobotę... Zamęczysz się.. kochana.... ale na to wcale nie liczę, znając twoją kondycję czatową i dobry humor. Ale mnie też jeszcze nie znudził ten latający i stawiam się regularnie co 2 tygodnie. Pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 14:45 Rena kochana, pojecia nie masz jak sie poczulam przez wpis smoka:( A w piatek przeciez tylko z Toba sie umowilam (jesli chodzi o pumeksa to bylam na 100% pewna ze nie przyjdzie jak zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 17:58 orissa napisała: > Rena kochana, pojecia nie masz jak sie poczulam przez wpis smoka:( > A w piatek przeciez tylko z Toba sie umowilam (jesli chodzi o pumeksa to bylam > na 100% pewna ze nie przyjdzie jak zawsze) > Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 18:40 rena, najwyrazniej maja nas w nosie! Ale my i tak sie spotkamy, bedzie tez alja, Ally i byc moze ewcia. Odczytalam info na gg, Waldek jak wroci to poszuka tego programu. Buzka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 18:51 orissa napisała: > rena, najwyrazniej maja nas w nosie! Aż tak złe wrażenie na Tobie (na Was?) wywarłem...? > Ale my i tak sie spotkamy, bedzie tez > alja, Ally i byc moze ewcia. Ja mam urodziny. Mamy. To znaczy nie my cos mamy, tylko urodziny mamy mamy. Mama znaczy ma. Urodziny. W piątek a nie w sobotę, ale świeczki gasi w sobotę. Więc nie mamy w nosie tylko urodziny mamy mamy. To znaczy urodziny mamy nie w nosie tylko w sobotę. To znaczy w piątek, ale przesunięte na sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 18:57 zoppoter napisał: > Ja mam urodziny. Mamy. To znaczy nie my cos mamy, tylko urodziny mamy mamy. > Mama znaczy ma. Urodziny. W piątek a nie w sobotę, ale świeczki gasi w sobotę. > Więc nie mamy w nosie tylko urodziny mamy mamy. To znaczy urodziny mamy nie w > nosie tylko w sobotę. To znaczy w piątek, ale przesunięte na sobotę. Zoppoter! ale numer!!!, a moja mama ma urodziny dzisiaj, włąśnie zgasiliśmy świeczki...tort mniam, mniam marcello i o__O Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 19:00 > Zoppoter! ale numer!!!, a moja mama ma urodziny dzisiaj, włąśnie zgasiliśmy > świeczki...tort mniam, mniam marcello i Wszystkiego najlepszego dla mamy O_O! Zdrówka, szczęścia, pociechy z córki (hi hi hi) i duuuzo pieniędzy. Na prezenty dla córki rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter A mamy nie mamy. 10.10.02, 18:58 To znaczy mamy mamę, ale nie mamy mamy w nosie. Was też nie mamy w nosie. Wypraszamy sobie takie insynuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 18:58 zoppoter napisał: > Ja mam urodziny. Mamy. To znaczy nie my cos mamy, tylko urodziny mamy mamy. > Mama znaczy ma. Urodziny. W piątek a nie w sobotę, ale świeczki gasi w sobotę. > Więc nie mamy w nosie tylko urodziny mamy mamy. To znaczy urodziny mamy nie w > nosie tylko w sobotę. To znaczy w piątek, ale przesunięte na sobotę. Zoppoter! ale numer!!!, a moja mama ma urodziny dzisiaj, właśnie zgasiliśmy świeczki...tort mniam, mniam marcello i martini extra dry... o__o Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 19:01 Zyczenia wiec dla waszych Mam i pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy wezma udzial w spotkaniu! Bawcie sie dobrze! Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Dla dwóch MAM 10.10.02, 19:22 Dla najwspanialszych mam tzn MAMY o__o i MAMY Zoppotera dużo dużo zdrowia:))) Acha, przypomniało mi się, że koniecznie kupcie MAMOM kupon totolotka. Tak, ja Wam to mówię, ta co wygrała wczoraj, wprawdzie nie szóstkę, nie piątkę, tylko czwóreczkę i trójeczkę, ale zawsze można parę buteleczek, hmm co ja piszę;))) O__o, zostaw trochę tortu, proszę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alja Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 22:46 orisssa, czy to znaczy, że będą same kobietki? babski wieczór?? :-)))) do zobaczenia w sobotę:-))) alja Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 10.10.02, 19:00 Przepraszam wszystkich za moje podwójne posty. To chyba to martini w nadmiarze co nieco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Cenzura! 10.10.02, 19:03 o__o napisała: > Przepraszam wszystkich za moje podwójne posty. To chyba to martini > w nadmiarze co nieco :-) Pewnie cenzor wychłeptał to martini za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Wszystkiego najlepszego dla mam n/tx 10.10.02, 19:54 W imieniu mamy i moim dzięki :-) Dla Lucy, Orissy, Zoppotera, Belissariusa i całego szanownego towarzystwa wielki kawał tortu urodzinowego i kielich wina... o__o Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Zoppoter! 10.10.02, 20:35 Złóż Twojej Mamie specjalne życzenia ode mnie. I powiedz, że jest szansa, że się z Nią zobaczę (jeżeli będzie chciała) na początku listopada. Bo to na mur beton mus, żebym pojechała do Gdańska (mam gadać gdzieś tam). Zresztą i tak do Niej zadzwonię! Ostrzeż Ją! PS. Ucałuj ode mnie Twoją chodząca juz przeciez Butelkę! Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Zoppoter! 11.10.02, 08:58 iwa_ja napisała: > Złóż Twojej Mamie specjalne życzenia ode mnie. I powiedz, że jest szansa, że > się z Nią zobaczę (jeżeli będzie chciała) na początku listopada. Bo to na mur > beton mus, żebym pojechała do Gdańska (mam gadać gdzieś tam). Zresztą i tak do > Niej zadzwonię! Ostrzeż Ją! Ostrzegę. I faktycznie zadzwoń, bo ona na święto świeczek i zniczy wybiera się do.... Warszawki. Do Nieporętu znaczy, tam gdzie jej mama leży. > PS. Ucałuj ode mnie Twoją chodząca juz przeciez Butelkę! Ucałuję. Butelka zaczyna nawet coś tam pyskować. Na szczęście nie rozumiem, co mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 11.10.02, 00:44 Mówiłam.. że wszyscy na nie.. o przepraszam.. alja się dopisała.. dzięki Bogu...hihiihi. Bo byśmy miały zdublowane spotkanie.. piątek i sobota w tym samy dużym gronie... A tak w sobotę już przybędzie jedna duszyczka... Ale jak powtarzam od dawien dawna... Jakość się liczy a nie ilość. Pozdrawiam wszystkich, w szczególności orissę i alję... Dzięki kochane.. a co z aluzją? rena Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 11.10.02, 11:06 Rena, moze zajrzy do nas Ally, poza tym wyslalam smsy paru osobom, nie wszyscy maja dostep do sieci wiec zobaczymy jak to bedzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 12.10.02, 18:41 ...i jak zwykle...sprawozdania nie bedzie...... jestescie ..okrutni w stosunku do tych, ktorzy moga o takim spotkaniu tylko pomarzyc....niestety:-(((( ciao gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 13.10.02, 10:53 gatto2pl napisała: > ...i jak zwykle...sprawozdania nie bedzie...... > jestescie ..okrutni w stosunku do tych, ktorzy moga o takim spotkaniu tylko > pomarzyc....niestety:-(((( > ciao > gatto2pl Nie bedzie sprawozdania, napisze tylko ze usmialam sie do lez, w kawiarni "Pi" podaja najlepsza kawe, ciasto i wino i nic nie dosypuja do napojow a moja kolezanka pomylila drewnianego wielblada z czapla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 13.10.02, 18:15 orissa napisała: > > Nie bedzie sprawozdania, napisze tylko ze usmialam sie do lez, w kawiarni "Pi" > podaja najlepsza kawe, ciasto i wino i nic nie dosypuja do napojow a moja > kolezanka pomylila drewnianego wielblada z czapla ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 15.10.02, 13:11 orissa napisała: > Nie bedzie sprawozdania, napisze tylko ze usmialam sie do lez, w kawiarni "Pi" > podaja najlepsza kawe, ciasto i wino i nic nie dosypuja do napojow a moja > kolezanka pomylila drewnianego wielblada z czapla ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 15.10.02, 23:52 rena_pierwsza napisała: gatto... a czy ty sam nie możesz przyjść na spotkanko i napisać sprawozdania... > nie wiesz nawet jak by to ułatwiło orissie życie... :))) Pewnie, ze fajnie byloby:-)))))))) ale jestem troche daleko... to nie jest tak latwo, nie moge "wsiasc do pociagu bylejakiego" Ciao gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 16.10.02, 07:09 Gatto, lacze sie z Toba w bolu. Ja tez nie bede z powodu "odleglosc" i strasznie mi zal :((( Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 16.10.02, 07:26 ja tez a chetnie bym Was poznal moze latem 2003? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 16.10.02, 11:39 gatto2pl napisał: > Pewnie, ze fajnie byloby:-)))))))) ale jestem troche daleko... > to nie jest tak latwo, nie moge "wsiasc do pociagu bylejakiego" > Ciao > gatto2pl > Gatto, wielkie sorki, ale może by tak zamieścić jakąś legendę na forum kto jest skąd, co by nie było nieporozumień.. hihi. To twoje pl... na końcu mnie zmyliło:)) Pozdrawiam serdecznie i jak już wsiądziesz do pociągu, to nie do bylejakiego proszę... rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia_krzysia Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie IP: *.chello.pl 18.10.02, 20:22 a SKM-ki w Trójmieście fajne są. Jeżdzą punktualnie i można im wierzyć jak chcę się przesiadać z jednej do drugiej. heh. ci co widzdzieli jak wsiadam, żeby się przesiąść ciiiii.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 18.10.02, 20:59 Czy ustaliliśmy już, że 8 listopada będzie najbliższe spotkanko (z moim udziałem)? Iskra, gdzie? kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 19.10.02, 13:48 iwa_ja napisała: > Czy ustaliliśmy już, że 8 listopada będzie najbliższe spotkanko (z moim > udziałem)? Iskra, gdzie? kiedy? > Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 19.10.02, 15:58 orissa napisała: > Tak wiec jesli o mnie chodzi to 8 generalnie nie biore udzialu w spotkaniu, > poza tym ja i tak jak jestem na spotkaniu to tylko dlatego, ze spotkania byly > do tej pory w centrum Gdanska. A kto powiedział, że nie może być w centrum Gdańska? Pasuje Wszystkim po 18.00? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 19.10.02, 17:21 iwa_ja napisała: > A kto powiedział, że nie może być w centrum Gdańska? Pasuje Wszystkim po 18.00? -- Iwa, nie moge jeszcze sie zdeklarowac czy bede. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Szkoda... 21.10.02, 14:59 iwa_ja napisała: > Czy ustaliliśmy już, że 8 listopada będzie najbliższe spotkanko (z moim > udziałem)? Ale bez mojego, niestety... Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Szkoda... 21.10.02, 15:10 A to niby dlaczego? Ja sie tak nie bawię i usprawiedliwień od mamy nie honoruję!!!! Zopp, zrób coś! Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Szkoda... 21.10.02, 15:16 iwa_ja napisała: > A to niby dlaczego? Ja sie tak nie bawię i usprawiedliwień od mamy nie > honoruję!!!! > Zopp, zrób coś! Co mam zrobić...? Do szkoły muszę jechać. Zajęcia w sobotę mam od ósmej rano, nocnego pociągu juz nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Szkoda... 21.10.02, 15:37 To prosze odpowiedzieć (chociażby na privie), o ktorej masz ten wieczorny pociąg na Zachód, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Szkoda... 21.10.02, 15:39 iwa_ja napisała: > To prosze odpowiedzieć (chociażby na privie), o ktorej masz ten wieczorny > pociąg na Zachód, dobrze? O wpół do drugiej. Maszeruję na dworzec niemal prosto z pracy, skąd musze się urwac w tym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Szkoda... 21.10.02, 15:39 O rany, ja się zapisuję na to spotkanie, żeby potem nie było że mnie się pominie... Jak Iwa raz na rok przyjeżdża do Gdańska to nie można tego przegapić ;c) W razie czego proszę o informacje na maila, może być na pocztę "gazetową" albo lepiej na fritigern@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Szkoda... 21.10.02, 17:02 Skoro masz kaszubski ogon... Dzieki za słowa miłe. Pewnie puszczę info. otwarta pocztą. 99%, że przyjadę i że spotkanie będzie o 18.00. Tylko gdzie? Orissa? Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Szkoda... 22.10.02, 15:12 iwa_ja napisała: > Pewnie puszczę info. otwarta pocztą. 99%, że przyjadę i że spotkanie będzie > o 18.00. Tylko gdzie? Orissa? No to ładnie... a ja nawet poleciałem dziś na Kotwiczników żeby obadać gdzie też pod numerem szóstym była ta drukarnia Twojego Pra... Ale niestety, tamtych domów nie ma, stoi w tym miejscu jakiś smutny garaż. Fakt że kilkadziesiąt metrów dalej jest tablica upamiętniająca, ale po drugiej stronie ulicy, trochę szkoda. Chociaż i tak mogło być gorzej - mniej więcej połowa długości ulicy Kotwiczników została zlikwidowana gdy przebito w latach 50-tych trasę wylotową na Warszawę... (ale te rozważania to chyba na wątek "rzygaczowy"). Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 21.10.02, 21:40 Gość portalu: misia_krzysia napisał(a): > a SKM-ki w Trójmieście fajne są. Jeżdzą punktualnie i można im wierzyć jak chcę > > się przesiadać z jednej do drugiej. heh. > ci co widzdzieli jak wsiadam, żeby się przesiąść ciiiii.... Nie wytrzymam??? Czy to ta osoba, o której myślę??.. Ale wielkie dzięki... za podziw wyrażony na temat naszych kochanych SKM-ek:))) Widziałam jak wsiadasz... ale ciiii... hihi pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 19.10.02, 12:33 rena_pierwsza napisała: > Gatto, wielkie sorki, ale może by tak zamieścić jakąś legendę na forum kto jest > > skąd, co by nie było nieporozumień.. hihi. To twoje pl... na końcu mnie > zmyliło:)) > Pozdrawiam serdecznie i jak już wsiądziesz do pociągu, to nie do bylejakiego > proszę... > rena Mhmmmmmm..to juz bylo...zajrzyja na watek Mieszkancy Trojmiasta na obczyznie... Na pewno nie bedzie ...bylejaki...samolot...... Pozdrowienia Ciao gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 21.10.02, 06:42 A dla mnie to wlasnie bedzie byle jaki. LOT odpada bo strasznie drogi, gorzaly nie daja (bezpieczenstwo, podobno), a latac przeciez strach, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
knovak Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 21.10.02, 19:56 Piszę się na to spotaknie, ale czy możecie okreslić do której tam będziecie? Bo sie spóźnię... Serio, mogę być po 20.00. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 21.10.02, 19:58 Myślę, że będę do którejś...(muszę wrócić w miarę przyzwoicie, bo spię w takich jednych warunkach). Ale gdzie to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 21.10.02, 21:53 iwa_ja napisała: > Myślę, że będę do którejś...(muszę wrócić w miarę przyzwoicie, bo spię w takich > > jednych warunkach). Ale gdzie to ma być? Przepraszam, że się gooopiooo pytam... ale czy to spotkanie tylko dla forumowiczów? pozdrowionka rena p.s. a orissa to się znalazła???? może je serniczek w Pi?? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 22.10.02, 00:56 rena_pierwsza napisała: > p.s. a orissa to się znalazła???? może je serniczek w Pi?? Rena ja jestem, zyje, nie jem serniczka w Pi ani nic, odzywam sie tylko zeby nikt mnie szukal i znikam, papa. Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 22.10.02, 05:18 By?em, Elu, by?em, miód i wino pi?em, a p przepis jaki? zostawi?em :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarohu Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 22.10.02, 15:34 Teraz rzadziej będę odwiedzał Forum w godzinach pracy - taki mam reżim. Będę jednak zaglądał wieczorami z domu. Trochę to trudne przy korzystaniu z TPSA. NATOMIAST zapisuję sobie w kalendarzu spotkanie 8.11. godz. 18.00. Iwa! odezwij się na priv jak już będziesz znała termin swojego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 22.10.02, 17:20 Termin jest już zaklepany. Godzina 18.00 (z lekkim obsuwem może) takoż. Ale GDZIE?!!! Podajcie jakieś miejsce. Najchętniej na Starówce (mam nadzieję, że Green zauwazy, co napisałam, hehe). Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 22.10.02, 20:33 Wiec moze ja tak niesmialo zaproponuje....Latajacy Holender? Zopcio, byles tam, moze sie wypowiesz?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 00:53 orissa napisała: > Wiec moze ja tak niesmialo zaproponuje....Latajacy Holender? > Zopcio, byles tam, moze sie wypowiesz?;)) Eluniu... ty??? nieśmiało??? co się stało???? hihiihi Pozdrawiam.. wracaj do zdowia.. ups.. tzn. do śmiałości.. rena Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 11:55 rena_pierwsza napisała: > Eluniu... ty??? nieśmiało??? co się stało???? hihiihi > Pozdrawiam.. wracaj do zdowia.. ups.. tzn. do śmiałości.. > rena rena nic z tego, niesmialo i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 10:08 orissa napisała: > Wiec moze ja tak niesmialo zaproponuje....Latajacy Holender? > Zopcio, byles tam, moze sie wypowiesz?;)) Joooo. Trzeba tylko zamknąć oczy dochodząc do gmachu, w którego piwnicy znajduje się ów Latajacy Holender. Wewnątrz oczy można z czystym sumieniem otworzyć. No a poza tym syn Orissy ma tam wejścia... Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 10:52 Holender jest w porządku... jeżeli o osiemnastej, to nawet powinno jeszcze być miejsce, bo potem - jak znam piątki - zrobi się ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 12:08 Zopcio:) Fakt, ze moj syn podrywal barmanke, ale ja z nim po tym juz tam bylam i wpuscili go :) Pumeks:) Masz racje, o 18:00 prawdopodobnie bedzie juz ciezko z miejscami ale tak chyba jest wszedzie w piatki? A poza tym ja tylko tak luzno zaproponowalam, w sumie to chyba nie powinnam, skoro mnie najprawdopodobniej i tak nie bedzie, o czym juz pisalam. Pozdrawiam cieplusio :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 12:18 No to teraz napiszcie dokładnie, gdzie jest ten Latający? Będę przemieszczać sie od tramwaju przy dworcu. Po drugie, urodę mam uderzającą, ale nie wiem, czy to wystarczy, żeby mnie rozpoznać (i odwrotnie). Znaki szczególne? Chusty kolonijne? Proporczyki? Atrybut Kasi? Aha, rózni mi pisali, ze piatek jest niespecjalny. Cóż, ja akurat tylko tak mogę, za co z góry i z dołu najuprzejmiej przepraszam. A do Orissy zadzwonię wcześniej (słownik, sztuk jeden, aktualny, możesz?). Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 12:38 Latający Holender znajduje się w undergroundzie budynku LOT-u koło Bramy Wyżynnej. Żeby doń wejść trzeba obejść budynek i, nie zrażając się żywopłotami, trawnikami et caetera odnaleźć od strony Targu Węglowego schody wiodące w dół. Dalej już wszystko jasne. Gorzej będzie z tym rozpoznawaniem się... może by jakiś znak rozpoznawczy na widocznym miejscu na stoliku ustawić, ale co by to miało byc? będę intensywnie myślał. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 12:51 No to ja Wam cos powiem odnosnie rozpoznawania sie. Zopcio jak przybyl na spotkanie to dryndnal do mnie spod drzwi i po niego wyszlam. Z Rena jak sie pierwszy raz mialam spotkac to usiadlysmy przy roznych stolikach i wyslalam jej smsa zeby sie odwrocila (a ja w tym czasie bacznie obserwowalam kto szuka komorki). Z Iwa sie widzialam wiec nie mialabym problemow z rozpoznaniem tylko qrka no nie diabla nie pasuje mi ten termin (ale kombinuje). Znak rozpoznawczy moze gazeta wyborcza na stoliku? P.S. Iwa, jutro ide po slownik dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 12:59 orissa napisała: > Znak rozpoznawczy moze gazeta wyborcza na stoliku? To nie jest zły pomysł... oby tylko przy innych stolikach nie ujawnili się dalsi czytelnicy "Gazety" ;c) SMS-ować do mnie się nie da ponieważ nadal konsekwentnie nie posiadam odpowiedniego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarohu Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 13:04 Iwa - jak już będziesz zadzwoń do mnie - umówimy się i razem przespacerujemy się do tego Holendra. Ja wiem gdzie to jest, Ty znasz resztę towarzystwa. Będzie prowadził ślepy kulawego :))). Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 13:31 Pumeks, napisalam Ci na maila ale chyba jest cos nie tak :(( Przyszlo do mnie na inna skrzynke, moze sie przekierowanie pokrecilo, daj znac czy dostales czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 23.10.02, 18:17 orissa napisała: > Pumeks, napisalam Ci na maila ale chyba jest cos nie tak :(( Przyszlo do mnie > na inna skrzynke, moze sie przekierowanie pokrecilo, daj znac czy dostales > czy nie. Przyszło do mnie. Zdziwiłem się że po wykonaniu polecenia "odpowiedz" zaadresowało się nie na skrzynkę "gazetową" tylko tenbitową. Wpisałem adres gazetowy "do wiadomości" ale natychmiast przyszła do mnie odpowiedź automatyczna że Twoje "gazetowe" konto jest zablokowane i mail nie zostanie doręczony. Więc, że zakończę ten przydługi wywód, moją odpowiedź masz na tenbicie. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 24.10.02, 12:37 Pumeks, dotarlo do mnie wreszcie, po wielu bojach, pokonujac zwoje kabli. Musze chyba cos poprzestawiac w swojej poczcie bo mi sie szukanie maili nie podoba. Odpisze moze troche jasniej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeks Re: Kolejne Trojmiejskie spotkanie 24.10.02, 13:10 orissa napisała: > Odpisze moze troche jasniej. Nie ma pośpiechu, Elu :))) do 8 listopada jeszcze chwilka czasu została ;c) Odpowiedz Link Zgłoś