Gość: kibic Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:09 tadam!!! ZNOWU SPRZEDANY MECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARKA DO 3 LIGI !!! ŚLĄSK WROCŁAW GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Donosiciel Re: Podejrzany mecz Arka Gdynia - Śląsk Wrocław z IP: *.int.pl 24.11.05, 19:42 "Uprzejmie donoszę, że w roku 1960,kiedy po meczu decydującym o awansie do 2 ligi pomiędzy Arka a Hutnikiem Kraków (wynik 0-0)doszło do losowania zwycięzcy (rzut monetą, takie obowiazywały przepisy), działacze Arki podłożyli sędziemu złotówkę z dwoma orłami.Tylko dlatego awansowali,przeciwko czemu należy stanowczo zaprotestowac !!!Fakt iż minęło 45 lat nie ma żadnego znaczenia - proponuję powołac spec komisję śledczą pod przewodnictwem p.Ziobro! - Życzliwy." CIEKAWE KTO WYMYŚLI WIĘKSZĄ BZDURĘ NIŻ 1.DZIENNIKARZ GAZETY WYBORCZEJ, 2.JA... TYLKO ARKA GDYNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Aniołki Charliego IP: 192.168.1.* / 213.17.192.* 25.11.05, 07:54 A kto zbierał od zawodników przed ważnymi meczami pieniądze na sędziów, czy Duch Święty!!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwie Re: Podejrzany mecz Arka Gdynia - Śląsk Wrocław z IP: 194.150.247.* 25.11.05, 08:48 Podobno karny podyktowany w finałowym meczu o PP pomiędzy Arką a Wisłą 1978/1979 był dyskusyjny, i prawdopodobnie Arka kupiła ten mecz. Proszę aby prokuratura w Lublinie koniecznie zajęła się tą sprawa. To mówiłem ja Jarząbek Trener II klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płaczkiŚlaskie Re: Podejrzany mecz Arka Gdynia - Śląsk Wrocław z IP: *.crowley.pl 25.11.05, 14:44 Uprzejmie donoszę że sędzia w pierwszym meczu we Wrocławiu sprzyjał gościom poprzez nieuznanie prawidłowo zdobytej bramki przez zawodnika Arki - Dymkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tortulus Re: Podejrzany mecz Arka Gdynia - Śląsk Wrocław z IP: *.chello.pl 29.11.05, 17:35 palcie gume wieśniaki Odpowiedz Link Zgłoś