Dodaj do ulubionych

Podejrzany mecz Arka Gdynia - Śląsk Wrocław z 2...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:09
tadam!!! ZNOWU SPRZEDANY MECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARKA DO 3 LIGI !!!
ŚLĄSK WROCŁAW GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Donosiciel Re: Podejrzany mecz Arka Gdynia - Śląsk Wrocław z IP: *.int.pl 24.11.05, 19:42
      "Uprzejmie donoszę, że w roku 1960,kiedy po meczu decydującym o awansie do 2
      ligi pomiędzy Arka a Hutnikiem Kraków (wynik 0-0)doszło do losowania zwycięzcy
      (rzut monetą, takie obowiazywały przepisy), działacze Arki podłożyli sędziemu
      złotówkę z dwoma orłami.Tylko dlatego awansowali,przeciwko czemu należy
      stanowczo zaprotestowac !!!Fakt iż minęło 45 lat nie ma żadnego znaczenia -
      proponuję powołac spec komisję śledczą pod przewodnictwem p.Ziobro! -
      Życzliwy." CIEKAWE KTO WYMYŚLI WIĘKSZĄ BZDURĘ NIŻ 1.DZIENNIKARZ GAZETY
      WYBORCZEJ, 2.JA... TYLKO ARKA GDYNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zbyszek Aniołki Charliego IP: 192.168.1.* / 213.17.192.* 25.11.05, 07:54
      A kto zbierał od zawodników przed ważnymi meczami pieniądze na sędziów, czy
      Duch Święty!!!!???
    • Gość: lwie Re: Podejrzany mecz Arka Gdynia - Śląsk Wrocław z IP: 194.150.247.* 25.11.05, 08:48
      Podobno karny podyktowany w finałowym meczu o PP pomiędzy Arką a Wisłą 1978/1979
      był dyskusyjny, i prawdopodobnie Arka kupiła ten mecz. Proszę aby prokuratura w
      Lublinie koniecznie zajęła się tą sprawa.
      To mówiłem ja Jarząbek Trener II klasy.
      • Gość: płaczkiŚlaskie Re: Podejrzany mecz Arka Gdynia - Śląsk Wrocław z IP: *.crowley.pl 25.11.05, 14:44
        Uprzejmie donoszę że sędzia w pierwszym meczu we Wrocławiu sprzyjał gościom
        poprzez nieuznanie prawidłowo zdobytej bramki przez zawodnika Arki -
        Dymkowskiego.
    • Gość: tortulus Re: Podejrzany mecz Arka Gdynia - Śląsk Wrocław z IP: *.chello.pl 29.11.05, 17:35
      palcie gume wieśniaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka