IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 22:29
Dzisiaj w nocy spadaja gwiazdy, wiec nikogo nie ma, wszyscy patrza?:-(
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 22:38
      Dopiero weszłam :) niebo jest bezchmurne, księżyc w pełni, piękna noc, nie
      widziałam ani jednej spadającej gwiazdy, za to jestem ledwo żywa :( straszne
      przexiębienie? nie piłam zimnego piwa :-) Pozrawiam
      • Gość: krysiaroz Re: Gwiazdy IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 10:28
        Ja tez tylko widzialam olbrzymi ksiezyc, ktory taj jasni swiecil, ze ni
        trzebabylp zapalac swiatla, hehe i kilku motolotniarzy szybujacych nad miom
        domem. Szczegolnie jeden bardzo halasowal ale to nic, pieknie to wyglada i
        mozna patrzec, patrzec.
        • Gość: naata Re: Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 10:58
          Mamy podobne księżyce, i motolotniarzy nad domami a tak daleko niby od siebie
          mieszkamy ...
          • parkowy Re: Gwiazdy 13.08.03, 22:00
            tak daleko i tak blisko...:))
            Gwiazdy widziałem całkiem niedawno,kiedy wywinąłem kozła na rowerze.I przez kogo
            Kolejna nawiedzona cyklistka.
            • Gość: krysiaroz Re: Gwiazdy IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 22:07
              Oj ! lubi sie te kobitki, to kierowczyni, to cyklistka, zapatrzy sie i widzi
              gwiazdy.Ciekawe co ;-) Nie mowiac o fikolku hehe
              • Gość: naata Re: Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 22:27
                Sam się zpatrzył ale "nawiedzona cyklistka", zawsz ktoś musi być winny he he
                • parkowy Re: Gwiazdy 13.08.03, 22:35
                  He he Uderz w stół..... Może macie rację.To wyglądało na celowe zderzenie.;)
                  • Gość: naata Re: Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 22:40
                    Nie w stół, rowerzysto, jak się siedzi na rowerze to nie kręci sie czterema
                    literami i oglada za panienkami :)))
                    • parkowy Re: Gwiazdy 13.08.03, 22:47
                      piszesz tak,jakbyś siedziała ze mną na rowerze.Dałbym się zabić,że pedałowałem
                      sam.:)
                      • Gość: naata Re: Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 23:03
                        A może Cię widziałam ...:))
                        • chetor Re: Gwiazdy 14.08.03, 09:54
                          Jakie miłe podniebno-rowerowe towarzystwo.
                          A ja taki jakiś przyziemny :(
                          pzdr
                          • Gość: naata Re: Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 10:44
                            ..i może przez to bardziej wzniosły? ;-)
                            • chetor Re: Gwiazdy 14.08.03, 10:49
                              Rower mam - niebo z gwiazdami też. Do małych nie należę więc może jakoś uda mi
                              się to połączyć :)
                              • Gość: naata Re: Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 11:20
                                :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka