femcia 06.12.05, 11:35 wiecie moze gdzie mozna kupic syrop waniliowy albo czekoladowy ... np. do kawy w trojmiascie??Szukam i szukam i nic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: syrop 06.12.05, 13:18 Słabo szukasz. W każdym hipertruper a na pewno w Tesco i Geant, w sieci Lewiatan też widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
femcia Re: syrop 13.12.05, 14:29 ;-) dobrze szukalam i nie znalazlam. Chyba nie wiesz o jakie syropy mi chodzi. Tą są specjalne syropy do kawy. A nie siakies badziewie z hipera ;-) po dlugich poszukiwaniach mam jedna stronke sklepu wiec bede musiala u nich zamowic, bo w kawiarnii maja straszliwe ceny za to cudo. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana850 Re: syrop 18.09.13, 12:37 Na allegro są syropy, ja używam firmy DV lub S. Przyjeżdża kurierem, więc nie ma problemu. femcia napisała: > ;-) dobrze szukalam i nie znalazlam. Chyba nie wiesz o jakie syropy mi chodzi. > Tą są specjalne syropy do kawy. A nie siakies badziewie z hipera ;-) > > po dlugich poszukiwaniach mam jedna stronke sklepu wiec bede musiala u nich > zamowic, bo w kawiarnii maja straszliwe ceny za to cudo. > > pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolletta89 Re: syrop 31.01.16, 16:44 cukieteria.pl bądz w ich stacjonarnym sklepie w Pruszkowie www.cukieteria.pl/syropy-monin/1669-07l-vanilla-monin-profesjonalny-syrop-barmanski-o-smaku-waniliowym.html Odpowiedz Link Zgłoś