sarpress 02.01.06, 22:49 serdeczne gratulacje sla Pani Zosi i życzenia wszystkiego co najlepsze na nowej i wcale nie łatwei drodze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pisała 02.01.06, 23:14 Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pisała. Ba, powstał nawet film na bazie jej smętnych opowiastek. Widział ktoś UPADEK ? Oby na bazie wspomnień pani Zosi z pracy w Kaczorandzie też można będzie nakręcić film UPADEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeg Re: Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pis IP: *.ocean.univ.gda.pl 03.01.06, 08:52 "Ba" No "ba" haha Odpowiedz Link Zgłoś
ewerek PANI ZOSIA 03.01.06, 11:34 Gratulujemy Pani LECZ SIĘ PRYWATNIE Chirurgia Ogólna, <a href=" warsawcity.info/zywnosc_i_uzywki/">Warszawa</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pis IP: *.toya.net.pl 03.01.06, 09:54 No brains,just "sieczka"! Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Bezrozumnemu yeti dziękujemy 03.01.06, 10:14 Ty nie bedziesz mial sekretarki a upadkow troche zaliczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pis 03.01.06, 11:26 A ty dn3iger zaliczyłeś UPADEK na głowę, co spowodowało kompletne skretynienie i zaślepienie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józefa Dziurka Sekretarka szparka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sekretarz Sekretarka powinien byc seawolff lub kretyn janul IP: 217.169.37.* 03.01.06, 13:07 Dyzurne pieski pozal sie Boze prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Sekretarka powinien byc seawolff lub kretyn j 03.01.06, 13:53 Sekretarz KC PZPR, sie odezwał, czy jego piesek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bird Re: Sekretarka powinien byc seawolff lub kretyn j IP: 81.210.115.* 13.01.06, 15:25 Jaki prezydent takie pieski... Odpowiedz Link Zgłoś
ewerek Pani Zosia??? 03.01.06, 11:33 Pani Zosi wszystkiego dobrego LECZ SIĘ PRYWATNIE Chirurgia Ogólna, <a href=" warsawcity.info/zywnosc_i_uzywki/">Warszawa</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pis IP: *.ima.pl / *.ima.pl 03.01.06, 12:00 Popełniłeś dwa poważne przestępstwa internetowe, ścigane z urzędu: zniewagę głowy państwa i pochwalanie hitleryzmu. Myslisz, że łamanie prawa powinno dla niektórych uchodzić bezkarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pis IP: *.aster.pl 03.01.06, 16:05 Lex, wsadz se w dupe takiego zastraszającego posta. I jedz już na Białoruś, gdzie Batiuszka będzie rad z pomocy takich "prawników" jak ty. Tfuuu!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malborczyk Re: Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:50 Piotrusiu drogi, może troszeczkę więcej kultury? A Lex ma rację, tak się głupio składa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan Re: Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pis IP: *.chello.pl 03.01.06, 12:19 naprawdę wlaśnie tego życzysz Polsce i nam wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick3 Re: Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pis IP: *.pec.torun.pl / *.pec.torun.pl 03.01.06, 13:24 Czy ty kretynie zastanowiłeś się, że przywołując Hitlera i powołanie jego sekretarki na okoliczność powołania sekretarki przez Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego dokonałeś również porównania Pana Prezydenta z Hitlerem ? Czasem wystarczy trochę rozumu i nadal można być skrajnie krytycznym do obecnego Prezydenta RP. Nigdzie nie jest zapisane, że masz lubieć aktualnego prezydenta RP. Masz go tylko uznawać, bo to też Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: Hitler też miał sekretarkę i prasa o niej pis IP: *.aster.pl 03.01.06, 16:10 "Nigdzie nie jest zapisane, że masz lubieć aktualnego prezydenta RP. Masz go tylko uznawać, bo to też Twój wybór." mick3 chyba się trochę zagalopowałeś...Jaki "jego" czy "mój" wybór ? Moze twój wybór, ale wtedy pisz za siebie i o sobie i o swojej miłości do tłuściocha z Krakowskiego Przedmieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek R. Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.abacus.pl 02.01.06, 23:34 Pani Zosia, to wspaniała osoba, która z poświęceniem za czasów komuny pokazywała co znaczy być prawdziwą koleżanką i człowiekiem. Gratulacje !!! Dzisiaj tez jest wspaniała. Jak zawsze przyjacielska i skromna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.qc.sympatico.ca 03.01.06, 05:04 Pani Zosia, to wspaniała osoba, która z poświęceniem za czasów komuny pokazywała co znaczy być prawdziwą koleżanką i człowiekiem. Gratulacje !!! Dzisiaj tez jest wspaniała. Jak zawsze przyjacielska i skromna. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Byla moja kolezanka ze studiow i jezeli dobrze pamietam, nazywala sie Kruszewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 08:43 A teraz czekamy na kolejne informacje o: kamerdynerze, kierowcy, ogrodniku, kucharce i sprzątaczce, najlepiej na 1 stronie wyborczej.Ale news cholera jasna. Co ja tu jeszcze robie, ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeg Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.ocean.univ.gda.pl 03.01.06, 08:46 Ale jad z niektórych buraków tu sie wylewa, hehehe Nic tylko sie pośmiać z waszego kamerdynerstwa i upadku haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abst Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 11:56 > A teraz czekamy na kolejne informacje o: kamerdynerze, kierowcy, ogrodniku, > kucharce i sprzątaczce, najlepiej na 1 stronie wyborczej.Ale news cholera > jasna. Co ja tu jeszcze robie, ehhhh Kurcze, Kaczory wyjątkowo działają mi na zgryz, ale też się zastanawiam o co chodzi z takimi informacjami. Na prawdę nie ma ważniejszych spraw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 12:40 Gość portalu: abst napisał(a): > Kurcze, Kaczory wyjątkowo działają mi na zgryz, ale też się zastanawiam o co > chodzi z takimi informacjami. Na prawdę nie ma ważniejszych spraw? ANO NIE MA. Bo Lech nie ma nic do powiedzenia. > Kurcze, Kaczory wyjątkowo działają mi na zgryz, ale też się zastanawiam o co > chodzi z takimi informacjami. Na prawdę nie ma ważniejszych spraw? ANO NIE MA! Lech nie ma nic mądrego do powiedzenia. Żadnej koncepcji, żadnego pomysłu. Jego wystąpienia to same slogany. Zdobył stanowisko i je PIASTUJE. Powołuje sekretarzy (stanu) i sekretarki (do odbierania telefonów), kierowców i portierów. Będzie wręczał nominacje i dymisje (według tego co inni zadecydują). Wszystko to będzie robił z dużo mniejszym wdziękiem niż Kwaśniewski. Zupełnej żenady spodziewam się w kontaktach międzynarodowych. Będzie ich unikał jak ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdańszczanin Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.mlyniec.gda.pl 03.01.06, 09:06 Gratulacje dla p. Zosi! Szkoda że red. KAW nie podał, że p.Zofia Gust do końca roku(2005) była dyrektorem biur poselskich p .eurodeputowanej Anny Fotygi. Informacja byłaby pełniejsza, a rzetelność red. KAW bardziej wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga BARDZO WAŻNA INFORMACJA !!!!!!! IP: *.arcor-ip.de 03.01.06, 10:04 to jest informacaj na miarę Gazety Wyborczej. Czyżbyśmy mieli sezon ogórkowy. Szakoda że gazeta nie ma lepszych tematów, np bezrobocie wśród młodzieży. Jutro napiszą co Kaczyński jadł na śniadanie!!!! albo że Kaczyńska wyprowadza swojego kejtra przed Pałac Prezydencki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: BARDZO WAŻNA INFORMACJA !!!!!!! 03.01.06, 10:53 No! Jeśli to psisko miałoby obszczywowywać murki Palacu Prezydenckiego to ja... bardzo mocno protestuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk mediów I TO JEST TEMAT NA PIERWSZĄ STRONĘ WYBORCZEJ! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.01.06, 10:07 GRATULUJĘ GW BŁYSKOTLIWOŚCI TEMATU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: I TO JEST TEMAT NA PIERWSZĄ STRONĘ WYBORCZEJ! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 04.01.06, 09:09 To jest już szczyt mozliwości GW. Na więcej ich nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doromikl Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:09 Ludzie, nie osmieszajcie się takimi newsami. Który mądrala dał to na kraj?! Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego 03.01.06, 10:22 naprawdę gazeta pisze o takich bzdurach, że się płakać chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 Re: Gdański zmurszały desant prezydencki!!!! 03.01.06, 10:24 Ten stary desant z Gdańska skonczy podobnie jak jej porzedni pryncypał-w nalepszym wypadku 4 lat i aut,a może jak bóg da to obaj wcześniej i to by było najlepsze wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keller1 Re: Gdański zmurszały desant prezydencki!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:27 ty jesteś po prostu abderytą! Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 Re: Gdańska sekretarka -konkurencją dla żony !! 03.01.06, 10:27 Pokażcie fotke bo chcę ocenić czy ładniejsza lufa od żony prezia ,bo to nie nadaje sie do występów na zagranice ewentualnie może obrabiać krajowe imprezy i to tylko na ścianie wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gdańska sekretarka -konkurencją dla żony !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:10 Sorry, ale ręce opadają jak się czyta taką wypowiedź. Prymitywizm i totalny brak kultury...Że takie coś jeszcze publikują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reig Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:35 Pewnie Kaczyński dobrze ją zna i wie że jest lojalna szefowi. To świadczy że roztropnie dobiera sobie pomoc. Akurat tu nie widzę żadnego błędu w działaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlaty Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: 5.6.* / *.wincor-nixdorf.com 03.01.06, 10:36 Sekretarka - 54 lata?? Geriatria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.kolonianet.pl 03.01.06, 10:50 Bo, mój drogi Kudłaty, tylko idiota bierze sobie sekretarkę laskę. Ten kto robi prawdziwe interesy, a nie szemrane przewały, sprawdza, jaką sekretarkę ma prezio, do którego się udaje. Jeśli wita go wymalowana gó..ara, to 9 na 10 powinien spylać. Kaczyński nie jest z mojej bajki, ale tu mi się spodobał, czysty pragmatyzm, towar deficytowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo Sekretarka - odznaczona weteranka - zasluzona IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 03.01.06, 10:47 paranoja dziennikarska. Jakby wymieniane kwalifikacje byly najwazniejsze przy obsadzaniu na to stanowisko. Gazeciarski chlam. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Może by tak jakieś młodsze gdańszczaneczki... 03.01.06, 10:51 Bo ta miła Pani jest jednak 54-latką... Przyjemniej byłoby popatrzeć na jakieś milusie i chętniusie laseczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawels Dawniej działała dla niepodległości - dziś dla NS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:54 czyli dla Narodowo - Socjalistycznej partii braci Kaczorów. Nic chwalebnego... Odpowiedz Link Zgłoś
elfz Re: Gdańsk Zle sKojarzenia"Koryto " 03.01.06, 11:01 Koryto dla Aktywistow z Solidarnosci dla Nas Bezrobocie lub prac po 16 godz.na dobe,rozbite rodziny- dzieci na ulicy itp.WSZY w KOrytach Zdrada Narodowa .Czy sa jakies Idelay jakas prawdziwa Solidarnosc ? a gdzie Ochrona Itersow pracowniczych ? tylko silne grupy zawodowe Wymuszaja Przywileje na Ustawodacy do Bolszewizm w wydania czerwonej zarazy /Solidarnosc/ktora Zeroje n a spoleczenstwie i na glodojacych naszych rodzinach wiekszosc podatkow bowiem placa wlasnie poszkodowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najlepsza jest Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: 32.106.94.* 03.01.06, 11:28 Gratulacje ! Jeden Lech, drugi Lech a potem ? Tez bedzie jakis Lech ? Najlepsze zyczenia, Pani Zosiu ! Odpowiedz Link Zgłoś
tojalew 54 letnia sekretarka ? 03.01.06, 12:03 co ona będzie dokładnie robić ? kawę chyba parzyć i dobierać pasek z wynagrodzeniami, widziałem w akcji sekretarkę po 50, szybciej mój żółw zjadał sałatę niż ona pisałą na komputerze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan Re: 54 letnia sekretarka ? IP: *.chello.pl 03.01.06, 12:26 a ja widzialem 60-letnią sekretarkę (co prawda w reichu) której cala firma mówila po imieniu, ale bez żadnego grymasu na twarzy wykonywala absolutnie kazde polecenie, to na niej trzymala się firma, przypominala dyrektorowi o wszystkich sprawach do zalatwienia, spotkaniach, dokumetach itp itd. Dyrektor tylko podejmowal decyzje, resztę zalatwiala Pani sekretarka. a laski byly tam od parzenia kawy Pani sekretarce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: 54 letnia sekretarka ? 03.01.06, 12:32 Gość portalu: krajan napisał(a): > a ja widzialem 60-letnią sekretarkę (co prawda w reichu) której cala firma > mówila po imieniu, ale bez żadnego grymasu na twarzy wykonywala absolutnie > kazde polecenie, to na niej trzymala się firma, przypominala dyrektorowi o > wszystkich sprawach do zalatwienia, spotkaniach, dokumetach itp itd. Dyrektor > tylko podejmowal decyzje, resztę zalatwiala Pani sekretarka. > a laski byly tam od parzenia kawy Pani sekretarce ;-) właśnie młoda sekretarka w miniuwie przydać się może nieraz ,lecz do czegoś innego niż profesjonalne prowadzenie biura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: 54 letnia sekretarka ? IP: 212.244.66.* 03.01.06, 12:50 Miało być, za rządów PiS-u tanie państwo. A tu proszę i sekretarki z Gdańska, mieszkania dla ministrów (chociaż w Warszawie posiadają), itp. Jeszcze czkawką nam bedzie sie odbijać to "tanie państwo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Wszystkiego Najlepszego Pani dyrektor IP: 87.207.144.* 03.01.06, 12:22 Powodzenia na nowym stanowisku pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: a bliźniak? 03.01.06, 12:34 radiomaryja1 napisał: > ma sekretarkę czy "sekretarza"??? :))) jeśli chcesz mu nadstawić to powiedz to otwarcie ,co się krygujesz Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 a to tak też mozna??? 03.01.06, 12:38 nie znam waszego srodowiska, więć wybacz waść te pytania... hehehe, rotfl,lol i co tam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwakwa m15 - ale masz upodobania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:00 to po ojcu czy po tacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 12:34 a jaką sekretarkę ma brat Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdańska sekretarka IP: 80.54.21.* 03.01.06, 12:50 o Boże czy wroci normalność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Gdańska sekretarka Lecha Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:22 Podobno żona mu ją wybrała aby nie odbiło cysorzowi do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern co to za informacja...?????? 03.01.06, 13:38 dżizus, to już gazeta nie ma o czym pisać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tenare Pan Prezydent Wałęsa miał ponoć nawet kapciowego IP: *.icpnet.pl 03.01.06, 13:44 oraz Księdza Cybulę i nawet łóżko wodne w pałacu. A ja nawet nie mam wanny Wassermana. Odpowiedz Link Zgłoś