Gość: drhc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:41 A mój ptak trzyma się wspaniale i chętnie by przeleciał gdzieś coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo69 Głupota zaczyna się w przyszłym tygodniu? IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.02.06, 08:39 Straszenie ptasią grypą powinno byc karalne. Jestem przerażony jak rozdmuchiwanie głupoty wpływa na ludzi! I to zabijanie milionów zwierząt za to że (nie z własnej winy) zarażone sa chorobą NIEGROŹNĄ dla ludzi. Mówie niegroźną jeśli się : 1) myje ręce 2)nie zjada padliny 3)gotuje/smaży/pasteryzuje produkty Ku...a ! Kto ma interes w tym szaleństwie z ptasia grypą??!! Przypomnę że każdego dnia giną na drogach TYSIĄCE ludzi i nikt nie przejmuje się tym. Każdego dnia umieraja tysiące ludzi z GŁ0DU - świat ma to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Przeciez nasze tęgie ministerialne głowy 18.02.06, 11:52 powiedziały.ze ptasia grypa nam nie grozi!!Czyzby klamali? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy.woman boćki 18.02.06, 12:41 hurra hurra boćki lecą. Chyba nikt jeszcze nie upadl na glowe by sie bockow obawiac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolo a mnie interesuje, co np. z bezdomnymi kotami IP: 87.207.170.* 18.02.06, 22:43 upoluje taki jakąś jaskółke albo sikorkę z wirusem i co wtedy? A skoro środowisko wodne roznosi wirusa to co z żabami lub slimakami? Co na to bociany? Odpowiedz Link Zgłoś