IP: 80.50.9.* 09.03.06, 13:20
Wybieram się z grupą starszych ludzi do KINOPLEXu. Osobiście nie znam tego
kina i proszę o opinie. Czy standardem zbliżone do Multi, jak dzwięk, sala
itp.
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Re: Kinoplex 09.03.06, 14:38
      Teraz wszystkie kina jednakowe , ani lepsze ani gorsze od innych :) Pozdrawiam .
      • litorija Re: Kinoplex 09.03.06, 14:47
        a.. nie zgadzam się z przedmówcą. Wprawdzie zamknięto dużo "normalnych" kin -
        Znicz, Bajka itd. ale został jeszcze Neptun - Film, gdzie można obejrze film nie
        uszkadzajc sobie narządu słuchu, w bardziej nastrojowych wnętrzach
        • kalinowski11 Re: Kinoplex 09.03.06, 15:04
          O "Lenigradzie" nawet nie myślałem :) Już mu dużo nie zostało , hotel będą
          budować czy cuś :(
          • Gość: kookułka Re: Kinoplex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:38
            kinoplex jest ok,lubię je najbardziej z posród gdańskich dużych kin,fajne
            salki,na zewnątrz fajne bufety i miejsca do siedzenia polecam!
    • hlynur.bjorn Re: Kinoplex 09.03.06, 23:02
      W kinoplexie mają najlepszy uklad siedzeń. Nawet wysokie osoby przedemną nie
      zasłaniają ekranu. Reszta jak wszędzie
    • Gość: blo Re: Kinoplex IP: *.chello.pl 10.03.06, 07:36
      Szkoda ,że nie mozna płacic kartą. Nieraz musiałem podejmować gotówkę
      specjalnie ,żeby zapłacić za bilet. Jak dla mnie niedogodność , która jednak
      małym nakładem sił i środków może zostać zniwelowana. Samo kino ok.
      • Gość: agnieszka Re: Kinoplex IP: 80.50.9.* 10.03.06, 12:06
        Dzieki za opinie. Jak dla mnie to w zasadzie bez różnicy, w którym kinie
        oglądam film ale niektórym to sprawia różnice. Jeżeli wszystko OK to Ok.
        Dzięki i pozdrawiam Trójmiaścianinów :-))
        • Gość: MagS Re: Kinoplex IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.03.06, 21:00
          Niestety ale Kinoplex zdecydowanie odradzam. Wady to: małe ekrany, mam wrażenie
          jakbym oglądam u siebie w domu z projektora. Dźwięk który pada przy niskich
          tonach również znacznie odbiega od pewnych norm do których się przyzwyczaiłem
          nie tylko w domu. Kolejną wadą jest kolorystyka sal. Niestety użyto niezbyt
          ciemnych kolorów na ścianach więc efekt jest taki że odbijają one sporo światła
          z ekranu, mnie osobiście wprowadzając w duży dyskomfort. Jak już iść do kina to
          do dobrego. Kina które polecam to tylko Krewetka ale wyłącznie sala 1 (THX), i
          kino Multikino wyłącznie sala 2 (DD 8.1 SDDS) :))). Kolorystyka odpowiednia i
          ekrany ogromne. A także czysty krystaliczny dźwięk. Ale niezawsze. Czasami
          zdażają im się zjechane kopie. W sumie nie ma to jak domowe kino z porządnym
          projektorem 16:9 i DD5.1 ;) I czysty cyfrowy obraz z DVD. A już w krótce z
          BLUERAY i HD DVD. A jak już wielkie kino to polecam wspomniane wyżej. Pozdrawiam
          Kinoman
      • Gość: maupa Re: Kinoplex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:35
        drugi burak kinowy
    • Gość: maupa Re: Kinoplex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:34
      pytanie buraczane:((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka