Dodaj do ulubionych

dobry instruktor jazdy

IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.04.06, 09:22
Mam prośbę, czy mógłby ktoś dać mi namiary na dobrego instruktora jazdy w
Gdyni ew. może być z Rumi. Kurs już przeszłam, jeden raz oblałam i chciałabym
dokupić trochę godzin.Tak jak napisałam chodzi mi o dobrego instruktora,
ponieważ jakiegokolwiek to już miałam.Kogoś kto dobrze uczy dynamicznej jazdy,
dobrze tłumaczy zmianę biegów i ich redukcję itd. Chciałabym dodać , że mam 52
lata i to też proszę wziąć pod uwagę.z góry dziękuję za wszystkie telefony lub
adresy takowych instruktorów.
Obserwuj wątek
    • Gość: ulka Re: dobry instruktor jazdy IP: *.zab.nat.hnet.pl 07.04.06, 09:23
      Czy nikt nie zna dobrego instruktora nauki jazdy?
      • miss-pink-vomit Re: dobry instruktor jazdy 07.04.06, 10:49
        ja miałam świetenego instruktora wiec jak chcesz namiary to daj znac na maila
        • Gość: gość Re: dobry instruktor jazdy IP: *.zab.nat.hnet.pl 07.04.06, 22:55
          Przepraszam, nie jestem ulka, ale jestem w podobnej sytuacji. Jeżli mogłabym
          prosić namiary to podaję adres superkasiulka@wp.pl
    • Gość: andy Re: dobry instruktor jazdy IP: 87.207.245.* 07.04.06, 17:50
      a czy instruktorzy sa w jakikolwiek sposob weryfikowani za swoja prace?!?jest
      ich setki,jesli nie tysiace w calym wojewodztwie i podejrzewam ze sporo z nich
      nie powinno wykonywac tego zawodu...
    • Gość: rene Re: dobry instruktor jazdy IP: *.versanet.de 08.04.06, 17:38
      mialam 10 lat temu swietnego instruktora wlasnie z rumii, ale nie wiem czy
      jeszcze jezdzi bo juz wtedy mial powoli dosyc:) pan instruktor mroczkowski,
      ostatnio jezdzil zdaje sie w gdynskim loku.
      • alk-az Re: dobry instruktor jazdy 06.04.15, 23:00
        Najlepsi instruktorzy są w Akademii Dobrej Jazdy w Gdyni.Jeździłam kiedyś z Maciejem on był najlepszy ale już nie jeździ.Gdyby ktoś jeszcze szukał dobrego instruktora w Gdyni to mogę polecić Marka K z ADJ.
    • Gość: Fill Re: dobry instruktor jazdy IP: *.opera-mini.net 07.04.15, 04:34
      najlepszy instruktor na swiecie to Grzegorz Pilichowski, jak ja zdawałam to jeździł dla Euromoto w Gdyni. Zawsze powtarza, że nie uczy zdać egzamin, tylko jeździć i to prawda, jak podchodzilam do egzaminu to potrafilam jezdzic i czulam sie pewnie za kierownica i dzieki temu zdalam. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka