orissa 20.12.02, 17:39 Na zbliżające się świąteczne dni, wielu radosnych chwil w gronie rodzinnym, a w Nowym Roku wiary w lepsze jutro życzy Orissa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa_ja Re: Dla wszystkich 20.12.02, 19:21 Dołączam się. Nie wyszczególniam sie na okoliczność życzeń, bo przeczytalam artykuł Ogórka na ten temat w czwartkowym magazynie "Wyborczej" i trochę się boje palnąć. Więc ostroznie: Wszystkiego naj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Dla wszystkich 20.12.02, 19:44 Dołączam się z serdecznymi życzeniami dla wszystkich mieszkańców Trójmiasta jak i dla Tych co na obczyźnie!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Dla wszystkich IP: *.pl / *.pl-net.pl 20.12.02, 20:35 ja tez sie dolaczam do tego co naj, ale zyczen nie skaldam bo nie zwyklam.... i pozdrawaim moich kochanych forumowiczow ktorym dawno nie mowilam witajcie Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Dla wszystkich 20.12.02, 20:36 To czego nie gadasz, jak trzeba, Kierowniczko? PS. Masz buty na zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Dla wszystkich 20.12.02, 20:57 Iwa, i nie gada z nami i nie przychodzi do Cafe! Jakaś się zrobiła hamerykanska;)) Ach, tylko nie złość się a wchodź tam bo jesteś tam zapisana!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś