ginmina 26.01.17, 13:58 Wczoraj założyłam działalność i nie uśmiecha mi się póki co zatrudniać pełnoetatowej księgowej ze względu na duży koszt utrzymania. Ktoś korzystał z usług dobrego biura? na co zwracać uwagę żeby się nie rozczarować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapann Re: biuro rachunkowe. Dobre dla nowej firmy? 30.01.17, 23:24 Państwo DZIERŻEK (Straszyn, nie daleko obwodnicy). Genialna para księgowych! Odpowiedz Link
dwarf_longus Re: biuro rachunkowe. Dobre dla nowej firmy? 09.02.17, 10:37 na przymorzu w starterze masz biuro pana Godlewskiego. Warto zwrócić uwagę na doświadczenie i lokalizację. Akurat tutaj same plusy. Śmiało uderzaj tam Odpowiedz Link
dandys_78 Re: biuro rachunkowe. Dobre dla nowej firmy? 14.02.17, 11:03 Poszukaj w sieci, porównaj ceny, usługi i wybierz najlepszą opcję. Mi głównie zależy na wirtualnym charakterze współpracy więc wybrałem macaccounting, mam stały dostęp do dokumentów i ich specjalistów Odpowiedz Link
chica-only Re: biuro rachunkowe. Dobre dla nowej firmy? 24.02.17, 21:17 Dla mnie ważna jest wygoda, a biuro rachunkowe jest lepsze niż księgowa, no i przede wszystkim - tańsze. Moją firmę obsługuje Tax Care. Odpowiedz Link
amona13 Re: biuro rachunkowe. Dobre dla nowej firmy? 26.03.17, 16:06 Danuta Nowicka godna polecenia Odpowiedz Link