Gość: grzesiek IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.06, 23:24 A mi się wydaję, że zrobił to ze względu na zbliżające się wybory samorządowe. Na listach PO jest już w tej chwili ciasno i marnie widzę szanse pana profesora na start. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: imbir Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: 87.207.170.* 24.04.06, 23:24 Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turm To już czas uciekać z PiSu !!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skiba Re: Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: 217.153.221.* 24.04.06, 23:55 ciasno ?? chyba duszno :) pewnie,zamiast b. rektora UG mozna kogos z kapelusza np krulika lub innego układowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: *.ima.pl / *.ima.pl 25.04.06, 12:42 Panie profesorze, królik pisze się przez "ó"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 07:52 nie został ministrem,to trzeba zmienić opcję,ktora ma trochę lepsze notowania w "sondazach",moze cos zaproponują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca NIGDY nie był w PiS i IP: *.cable.satra.pl 25.04.06, 07:58 skoczy gdzieś znowu. do popisu wjechał na pisie, do euro jechał na płażyńskim, do samorządu na po? kto mu zaufa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sip Brawo panie profesorze IP: *.such.nat.hnet.pl 25.04.06, 08:17 Ja mu ufam i rozumiem, że profesor w porę zrozumiał swój błąd. Ilu jeszcze mądrych ludzi w porę wycofa się z matni, którą jest randka z Lepperem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorektor Prof.Pliński nigdy nie był członkiem PiSu IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.06, 09:19 był czlonkiem klubu PiSu w Sejmiku a co do jego decyzjii nie jest to zaskoczenie patrząc na jego przeszłość z każdym się dogada aby utrzymać stołek .PO samo sobie zaciąga pętle na krtani . Panie Profesorze mam nadzieje ze stołek był tego warty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prof.Pliński nigdy nie był członkiem PiSu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.04.06, 09:22 ciekawe kiedy to zrobi Marchlewicz, Śledzianowski i spółka, a na końcu Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romario Albert aleś ty popularny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:14 Nie ważne jaki wątek, jak PiS na Pomorzu to zaraz Albert Śledzianowski, albo ty sobie sam to dopisujesz, albo ci UM Sopot na prawdę się nudzą w robocie. Jeśli to drugie to czas ich zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Synekur z Gorgony Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:08 Lepiej teraz niż po wyborach samorządowych. Pan ex rektor niestety ale stałością poglądów nie grzeszy. Kiedyś był w RS AWS, który pod względem swiatopoglądowym bardzo przypominał populistyczno- koniunkturalną Samoobronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:05 jak RS AWS to Samoobrona , to LPR jest jak Unia Wolności :) troche oczytania,apeluje o troche oczytania . A kundelki z PiS-uary ujadajcie,ujadajcie. SamoPiS to nie samopoał tylko niewypał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zylas Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.04.06, 12:47 a ja myślę, że chodzi o miejsce na liście: PO dało wyższe niż PiS i tyle.... Lepper to wariat i wiedzą o tym nawet znajomi pisowcy ale to nie znaczy, że trezba uciekać, skoro brakowi koalicji PIS-PO jest winna tylko i wyłącznie platforma. A Plińskiemu chyba rzeczywiście nikt nie zaufa... chociaż- taki Kurski udowadnia, że nielojalność czasem popłaca więc nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:50 odejscie z pis-u to normalne zachowanie normalnych ludzi.PiS okazuje sie kolejnym nieporozumieniem. Teraz w biurach siedzą Pis-owcy i zamist pracowac plują na przyzwoitych ludzi. a co wymysla jak na jesieni dostaną w d... ?:) kogo oplują? a moze nich pluja bo takie plucie uwiarygadnia opluwanego. świadczy o tym ze cios był celny i starta boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahmed hatab ibn Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:02 W biurach jak na razie siedzą w większości platformerskie pomioty z kumoterskiego nadania. Ale cóż zegar dziejowy się obraca, i ich koniec jest blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osama Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:05 Dajcie spokoj PiSowi,jak tak mozna smiac sia z ułomnych ?? Jestescie z układu(slonecznego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acan Re: Brawo Profesorze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:12 wielkie barawa,za mądrość i kulture.dał pan szanse z tego co czytam pisowi,ale okazali sie głąbami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Brawo Profesorze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:20 czekamy na wiecej tak madrych ludzi. Jestem panską studentka i jestem z Pana dumna.Jest Pan dla mnie autorytetem. Bo prawde trzeba mowić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek M. Re: Brawo Profesorze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:32 Nie jestem ani z PiS ani PO,ale kiedy czytam komantarze pod adresem bylo nie bylo osoby godnej i powaznej, a ktore jak sie domyslam pisza rozgoryczeni PiSowcy to moge tylko powiedziec : Brawo Profesorze !, Co tak dlugo pan robil z tym łobuzami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asz Re: Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:09 Kaczory są chore na nienwisc. Zatrute kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś