Dodaj do ulubionych

Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u

IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.06, 23:24
A mi się wydaję, że zrobił to ze względu na zbliżające się wybory
samorządowe. Na listach PO jest już w tej chwili ciasno i marnie widzę szanse
pana profesora na start.
Obserwuj wątek
    • Gość: imbir Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: 87.207.170.* 24.04.06, 23:24
      Brawo!
    • Gość: turm To już czas uciekać z PiSu !!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:26
    • Gość: Skiba Re: Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: 217.153.221.* 24.04.06, 23:55
      ciasno ?? chyba duszno :)
      pewnie,zamiast b. rektora UG mozna kogos z kapelusza np krulika lub innego
      układowca.
      • Gość: Lex Re: Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: *.ima.pl / *.ima.pl 25.04.06, 12:42
        Panie profesorze, królik pisze się przez "ó"!
    • Gość: czytelnik Re: Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 07:52
      nie został ministrem,to trzeba zmienić opcję,ktora ma trochę lepsze notowania
      w "sondazach",moze cos zaproponują?
    • Gość: baca NIGDY nie był w PiS i IP: *.cable.satra.pl 25.04.06, 07:58
      skoczy gdzieś znowu. do popisu wjechał na pisie, do euro jechał na płażyńskim,
      do samorządu na po? kto mu zaufa?
      • Gość: sip Brawo panie profesorze IP: *.such.nat.hnet.pl 25.04.06, 08:17
        Ja mu ufam i rozumiem, że profesor w porę zrozumiał swój błąd. Ilu jeszcze
        mądrych ludzi w porę wycofa się z matni, którą jest randka z Lepperem?
    • Gość: Prorektor Prof.Pliński nigdy nie był członkiem PiSu IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.06, 09:19
      był czlonkiem klubu PiSu w Sejmiku a co do jego decyzjii nie jest to
      zaskoczenie patrząc na jego przeszłość z każdym się dogada aby utrzymać
      stołek .PO samo sobie zaciąga pętle na krtani . Panie Profesorze mam nadzieje
      ze stołek był tego warty ;)
      • Gość: gość Re: Prof.Pliński nigdy nie był członkiem PiSu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.04.06, 09:22
        ciekawe kiedy to zrobi Marchlewicz, Śledzianowski i spółka, a na końcu Kurski
        • Gość: Romario Albert aleś ty popularny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:14
          Nie ważne jaki wątek, jak PiS na Pomorzu to zaraz Albert Śledzianowski, albo ty
          sobie sam to dopisujesz, albo ci UM Sopot na prawdę się nudzą w robocie. Jeśli
          to drugie to czas ich zwolnić.
    • Gość: Synekur z Gorgony Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:08
      Lepiej teraz niż po wyborach samorządowych. Pan ex rektor niestety ale
      stałością poglądów nie grzeszy. Kiedyś był w RS AWS, który pod względem
      swiatopoglądowym bardzo przypominał populistyczno- koniunkturalną Samoobronę.
      • Gość: heheheh Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:05
        jak RS AWS to Samoobrona , to LPR jest jak Unia Wolności :)
        troche oczytania,apeluje o troche oczytania .
        A kundelki z PiS-uary ujadajcie,ujadajcie.

SamoPiS to nie samopoał tylko niewypał.
        • Gość: zylas Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.04.06, 12:47
          a ja myślę, że chodzi o miejsce na liście: PO dało wyższe niż PiS i tyle....
          Lepper to wariat i wiedzą o tym nawet znajomi pisowcy ale to nie znaczy, że
          trezba uciekać, skoro brakowi koalicji PIS-PO jest winna tylko i wyłącznie
          platforma. A Plińskiemu chyba rzeczywiście nikt nie zaufa... chociaż- taki
          Kurski udowadnia, że nielojalność czasem popłaca więc nigdy nic nie wiadomo
          • Gość: adam Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:50
            odejscie z pis-u to normalne zachowanie normalnych ludzi.PiS okazuje sie
            kolejnym nieporozumieniem.
            Teraz w biurach siedzą Pis-owcy i zamist pracowac plują na przyzwoitych ludzi.
            a co wymysla jak na jesieni dostaną w d... ?:)
            kogo oplują?
            a moze nich pluja bo takie plucie uwiarygadnia opluwanego.
            świadczy o tym ze cios był celny i starta boli.

• Gość: Ahmed hatab ibn Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:02
              W biurach jak na razie siedzą w większości platformerskie pomioty z
              kumoterskiego nadania. Ale cóż zegar dziejowy się obraca, i ich koniec jest
              blisko.
              • Gość: Osama Re: Zwykły koniunkturalista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:05
                Dajcie spokoj PiSowi,jak tak mozna smiac sia z ułomnych ??
                Jestescie z układu(slonecznego).
    • Gość: nn Brawo Profesorze ! IP: *.biol.uni.torun.pl 25.04.06, 14:06
      • Gość: Acan Re: Brawo Profesorze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:12
        wielkie barawa,za mądrość i kulture.dał pan szanse z tego co czytam pisowi,ale
        okazali sie głąbami.
        • Gość: Agata Re: Brawo Profesorze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:20
          czekamy na wiecej tak madrych ludzi.
          Jestem panską studentka i jestem z Pana dumna.Jest Pan dla mnie autorytetem.
          Bo prawde trzeba mowić !
          • Gość: Jacek M. Re: Brawo Profesorze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:32
            Nie jestem ani z PiS ani PO,ale kiedy czytam komantarze pod adresem bylo nie
            bylo osoby godnej i powaznej, a ktore jak sie domyslam pisza rozgoryczeni
            PiSowcy to moge tylko powiedziec :
            Brawo Profesorze !,
            Co tak dlugo pan robil z tym łobuzami ??
    • Gość: asz Re: Prof. Marcin Pliński odszedł z PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:09
      Kaczory są chore na nienwisc.
      Zatrute kompleksami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka