Gość: Matti IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 11:44 ...dał popis kunsztu rocka punka, i reggae sam widzialem i nie zaluje spedzonych prawie 3 godzin w goracej Olivii, byl ktos kto moze podzielic sie wrazeniami? Pozdrawiam Matti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beast Re: KULT w Olivii... IP: *.*.*.* 28.10.01, 20:37 Ja nie byłem,wole Kazika solo.Ale i tak jestem pod wrazeniem;) jego wystepu ,bo w piątek wieczorem bedac w Cottonie byłem chyba tylko jedna z dziesieciu(!!!) osób.Reszte gdzieś wymiotło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: KULT w Olivii... IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 20:49 Gość portalu: beast napisał(a): .Reszte gdzieś wymiotło... To tak jak na forum :( Beast, a Ciebie gdzie wymiotło wczoraj?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: KULT w Olivii... IP: *.*.*.* 28.10.01, 20:59 No coż w poludnie pileczka,pozniej bylem w domu ale jak pomyslałem ,że bede musial czekac 10 minut na wpisanie czegokolwiek,to sie znecheciłem.Teraz jest troche lepiej,ale mam nadzieję,że przed przedłużonym weekendem wszystko sie poprawi ,i to na dobre.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: KULT w Olivii... IP: *.ely.pg.gda.pl 29.10.01, 10:33 A wiec jednak Ci z cottona poszli na Kult to moze sie ktos odezwie?:) M Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: KULT w Olivii... 03.11.01, 23:11 No i widze slaby odzew fanow Kultowej kapeli ktora w przyszlym roku bedzie swiecic swoje 20 lecie! pozdrawiam Matti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: KULT w Olivii... IP: *.nsm.pl 04.11.01, 00:12 No niestety,wydaje sie,że w ogole mało osob tu zagląda,to i na tak trudny temat mało wypowiedzi;))) Trzeba to poruszyc na brooklinskiej radzie Zydów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: KULT w Olivii... 04.11.01, 12:28 Gość portalu: beast napisał(a): > No niestety,wydaje sie,że w ogole mało osob tu zagląda,to i na tak trudny temat > > mało wypowiedzi;))) > Trzeba to poruszyc na brooklinskiej radzie Zydów ;))) taak to moze byc dobry pomysl;) ...Tańczę ja tańczę na łacę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornick Re: KULT w Olivii... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 11:47 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, bardzo dobry koncert. Byłem, widziałem i słyszałem a było czego posłuchać i poogladać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tipi Re: KULT w Olivii... IP: 192.168.1.* 08.11.01, 22:43 Oj zazdroszczę wam!!! Mi niestedy nie było dane go zobaczyć :((((( Ciekawe kiedy Kulcik znowu zawita do naszego pięknego miasta. Choć lepiej żeby następnym razem grali jednak znowu w starej dobrej Kwadratowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: KULT w Olivii... IP: *.ds.pg.gda.pl 11.11.01, 17:50 Gość portalu: Tipi napisał(a): > Oj zazdroszczę wam!!! > Mi niestedy nie było dane go zobaczyć :((((( > Ciekawe kiedy Kulcik znowu zawita do naszego pięknego miasta. Choć lepiej żeby > następnym razem grali jednak znowu w starej dobrej Kwadratowej! No w koncu sie ktos odezwal:) Koncert byl zajebisty i wiecej takich wlasnie w Olivii i nie w starej dobrej Kwadratowej bo stara dobra to jest Olivia a w kwadracie jest duszno drogo i ciasno. To tyle... Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: KULT w Olivii... IP: 192.168.1.* 18.11.01, 14:40 a w Oliwii nie bylo podobno piwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: KULT w Olivii... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 18:29 nie podobno lecz na pewno ale co bardziej zapobpigliwi wypili przed wejsciem, fakt na cala impreze nie wystarczylo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: KULT w Olivii... IP: *.ely.pg.gda.pl 19.11.01, 10:40 Gość portalu: aCh napisał(a): > nie podobno lecz na pewno > ale co bardziej zapobpigliwi wypili przed wejsciem, fakt na cala impreze nie > wystarczylo > :))) no fakt nie wystarczylo, ale koncert byl tak dobry ze nawet nie myslalem o tym ze nie ma piwa, M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: KULT w Olivii... IP: 10.10.10.* 21.11.01, 23:03 Czy w Gdańsku Kult zagrał popisowy numer "Krew Boga", bo w Szczecinie tego nie zrobił i nie mogę tego wybaczyć im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: KULT w Olivii... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.11.01, 14:26 nie przypominam sobie zeby to zagrali, ale takich utworow ktore sie nie pojawily jest wiecej i ja takze nie moge im tego wybaczyc...moz stad moja ocena koncertu to zaledwie hehe ze posluze sie nomenklatura szkolna dobre trzy z plusem, czyli 3+ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: KULT w Olivii... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 23:37 Gość portalu: aCH napisał(a): > nie przypominam sobie zeby to zagrali Krwi Boga rzeczywscie nie bylo podobnie jak np. Lewe lewe loff. > moz stad moja ocena koncertu to zaledwie hehe ze posluze sie nomenklatura > szkolna dobre trzy z plusem, czyli 3+ :) Zgadzam sie z taka ocena, jednak nie tyle z uwagi na brak pewnych numerow, co z powodu pieknych reminiscencji z dawnych "kwadratowych" koncertow. A chuj, ze goraco i ciasno, ale klymaty byli, panie, niezapomniane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: KULT w Olivii... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.11.01, 23:39 o to ladnie zabrzmialo, wypowiedz z jajem ze tak powiem no kwadrat to kwadrat ale z tego co pamietam to widzialm tam only one koncert i tez mi sie srednio podobal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: KULT w Olivii... IP: 213.17.197.* 23.11.01, 14:07 Krwi.. nie bylo, podobnie jak np. szesc lat pozniej ale byla wodka czarne slonca rzad oficjalny zgroza i pare innych hiciorow No i co najwazniejsze koncert byl dluuuuugi Poza tym byl w piatek - to swietny dzien na koncert chociaz musialem w czwartek dluzej posiedziec w robocie zeby sie natepnego dnia na 19 wyrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: KULT w Olivii... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 14:38 no wlasnie na te 6 lat pozniej baaaaardzo liczylam, a tu nic :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: KULT w Olivii... IP: 213.17.197.* 23.11.01, 14:51 ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:) - koncert i tak byl bardzo dobry - zeby zagrac wszystko co najlepsze musieliby grac z 5 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: KULT w Olivii... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 14:02 Gość portalu: AcH napisał(a): > no wlasnie na te 6 lat pozniej baaaaardzo liczylam, a tu nic > :((( niestety kulci jakos niespecjalnie przepadaja za tym doprawdy genialnym utworem. Ja w swej dlugoletniej karierze koncertowicza slyszalem go moze raz albo dwa. A propos kwadratu to 9 grudnia zagra KNZ. Oj bedzie sie dzialo... (jest tylko jedno pytanie: kto za mnie pojdzie w poniedzialek (10.12.2001) odrobic panszczyzne na uczelni? ewentualnych chetnych prosze o kontakt mailowy jacxx@poczta.onet.pl :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: KULT w Olivii... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.11.01, 15:48 wiem ze panszczyzna to panszczyzna, ale odrabianie jej za ciebie to juz usluga.. wiec ile placisz za te przysluge:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: KULT w Olivii... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 15:52 rzecz jest do uzgodnienia, wszystko uzaleznione jest od indywidualnych preferencji uslugodawcy dla koneserow proponuje np. zgrzewke "wina" :) otwarty jestem oczywiscie na wszelkie sugestie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: KULT w Olivii... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.11.01, 17:27 aaaa wiesz coo, z tym winem to nawet niezle trafiles...tylko nie jestem pewna czy aby napewno wina markowe, no takie bozole chocby, spzrzedaja w zgrzewkach?? byka nie pijam, za stara na to jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: KULT w Olivii... IP: 153.19.38.* 28.11.01, 10:50 > czy aby napewno wina markowe, no takie bozole chocby, spzrzedaja w zgrzewkach?? oczywiscie ze markowe, z tym ze nie wina ino "wina" :) (vide: Arizona made by MIX :))) btw. oferta ciagle aktualna :)) cosik strasznie maly glod wiedzy wyczuwam a naszym spoleczenstwie kochanym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACH Re: KULT w Olivii... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.11.01, 23:58 Gość portalu: jacek napisał(a): > > czy aby napewno wina markowe, no takie bozole chocby, > spzrzedaja w zgrzewkach?? > oczywiscie ze markowe, z tym ze nie wina ino "wina" :) > (vide: Arizona made by MIX :))) COZ JA MOGE PWOIEDZIEC??BUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE > > btw. oferta ciagle aktualna :)) ZA CALA ZGRZEWKE TYCH TWOICH MARKOWYCH ARIZON WOLE JEDNO ALE DOBRE, OT CO > cosik strasznie maly glod wiedzy wyczuwam a naszym TO ZNACZY???? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: KULT w Olivii... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 14:41 Gość portalu: ACH napisał(a): > COZ JA MOGE PWOIEDZIEC??BUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)) De gustibus non est disputandum... :))) > ZA CALA ZGRZEWKE TYCH TWOICH MARKOWYCH ARIZON WOLE JEDNO ALE DOBRE, OT CO It's your choice. Ta zgrzewka to byla tylko delikatna sugestia :)) z zastrzerzeniem, ze dotyczy tylko koneserow tego typu specjalow :))) btw. musze dodac, ze wybor gatunku tego dobrego wina jest w pewnym stopniu ograniczony zasobnoscia mojego budzetu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: KULT w Olivii... IP: *.key.net.pl 04.12.01, 00:04 coz to chyba wczoraj byl ten kncert taa? no popatrz a mnie nawet w 3miwescie nie bylo wiec ani swoich ani niczyich nie moglam zajec zaliczyc :))) owszem lepiej nie dyskutowac o gustach a szczegolnie w kwestii tych ehmm win :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: KULT w Olivii... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 23:54 Gość portalu: aCh napisał(a): > coz to chyba wczoraj byl ten kncert taa? Ach nie droga aCh. :) Koncert dopiero za 5 dni (tj. 09.12) Tak wiec nic straconego. :))) > owszem lepiej nie dyskutowac o gustach a szczegolnie w kwestii tych ehmm win > :)))) w tym punkcie zdecydowanie osiagnelismy konsensus :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: KULT w Olivii... IP: *.ely.pg.gda.pl 26.11.01, 10:45 Gość portalu: aCH napisał(a): > nie przypominam sobie zeby to zagrali, ale takich utworow ktore sie nie > pojawily jest wiecej i ja takze nie moge im tego wybaczyc...moz stad moja ocena Moim zdaniem koncert byl zajebisty, mimo ze zagrali tylko 1 (bo Wodka to juz nie to:( z najlepszej plyty czyli Posluchaj to do Ciebie, nie wiem czy wszyscy pamietaja ze byl to 3 od konca koncert w ich trasie wiec i tak forma zespolu byla rewelacyjna, jeden z lepszych koncertow na jakich bylem Kultu, moze tylko lepszy byl wlasnie w Olivii w 1992 lub 1993 roku to musze sprawdzic bo nie pamietam;) gdzie rowniez hala byla wypelniona moze odrobine mniej niz teraz. Nie sztuka jest nagrywac przeboje, sztuka jest nagrac DOBRA plyte... Pozdrawiam i czekam na nastepny koncert M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: KULT w Olivii... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.11.01, 07:41 oczywiscie ze pamietam iz to byl jeden z ostatnich koncertow w trasie kultu i nie narzekam iz braklo im werwy :)) rozumiem tkze ze sztuka jest nagrac dobra plyte, ale wlasnie...z koncertowej zanjomosci salonu rekreativo wynika iz tekstowo to juz coraz mniej kultu a wiecej kazika na zywo...takie odnioslam wrazenie na koncercie kult ma mnostwo utworow waznych, ktore od biedy mozna przebojeami nazwac, i ja na ten przyklad oczekiwalam kilku z nich, nie doczekalam sie wiec jestem umiarkowanie zadowolona pozdrawiam i czekam na kolejny acz darmowy koncert, ponoc wowczas zawsze jest lepiej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: KULT w Olivii... IP: 213.17.197.* 11.12.01, 16:06 na darmowych nie ma polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: KULT w Olivii... IP: *.pppool.de 04.12.01, 16:12 Opowiadano mi ostatnio, ze teksty dla Kazika pisze jego brat. Firmowane sa jego nazwiskiem, ale jako ze to tez Staszewski, wszyscy mysla, ze to Kazik. Wie moze ktos cos na ten temat? A przede wszystkim, ile w tym prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: KULT w Olivii... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 00:06 > A przede wszystkim, ile w tym prawdy? nie za wiele...zwlaszcza jak wezmiemy pod uwage, ze koles rodzenstwa nie posiada... uprzedzajac fakty: your welcome :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: KULT w Olivii... IP: *.pppool.de 06.12.01, 16:49 Gość portalu: jacek napisał(a): > > A przede wszystkim, ile w tym prawdy? > nie za wiele...zwlaszcza jak wezmiemy pod uwage, ze koles rodzenstwa > nie posiada... > > uprzedzajac fakty: your welcome :)) Mimo wszystko dzięki. Choć jeśli chodzi o absolutną pewność co do braku rodzeństwa... Stanisław Staszewski był wszak człowiekiem rozrywkowym a i trochę się po świecie włóczył ;-) Odpowiedz Link Zgłoś