Dodaj do ulubionych

menadzer KAS electro world?

13.07.06, 13:46
czy ktos wie jak sie pracuje na takim stanowisku?
prosze o info.
dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: menadzer KAS electro world? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:47
      z tego co widzialem to chyba nienajgorzej :)
      • Gość: michał Re: menadzer KAS electro world? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:23
        tzn?
        • Gość: konsument "Kompetentny" personel EURO IP: *.tcz.vectranet.pl 14.07.06, 17:23
          Np. możesz pracować jak p.menager z euro rtv agd przy matarni i
          reszta "personelu" Olewają klientów, robią łaskę że podejdą a o doradstwie
          niema mowy!!!
          • Gość: michał Re: "Kompetentny" personel EURO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:42
            dobre:)
            napisz na nieg skarge.
            a moze mial zly dzien?
            • Gość: konsument Re: "Kompetentny" personel EURO IP: *.tcz.vectranet.pl 14.07.06, 18:18
              Ciekawe czy ktoś jeszcze to zauważył ?!
              • invicta1 Re: "Kompetentny" personel EURO 14.07.06, 20:05
                a co? w media markecie jest lepiej?
                • Gość: konsument Re: "Kompetentny" personel EURO IP: *.tcz.vectranet.pl 15.07.06, 09:59
                  Tego niewiem. Wiem jakie jest stanowisko firmy w tej sprawie-ŻADNE
                  • Gość: konsument Re: "Kompetentny" personel EURO - Sprostowanie IP: *.tcz.vectranet.pl 17.07.06, 13:03
                    W dniu dzisiejszym otrzymałem maila z przeprosinami i zapewnieniem, że taka
                    sytuacja nie będzie trwać dłużej.
    • Gość: rysia Re: menadzer KAS electro world? IP: *.sopot.pl / *.sopot.pl 17.07.06, 15:07
      Kupowałam tam parę rzeczy za 345 zł. w sumie. Duże było moje zdziwienie, gdy na
      moim koncie w internecie na drugi dzień dostrzegłam, że z konta zeszło mi 3,45.
      Już się szykowałam, żeby polecieć i zgłosić pomyłkę, ale był weekend, a w
      poniedziałego dostrzegłam, że z konta zdjętą mam również kwotę 345 zł. Tak więc
      pani kasjerka w jakiś sobie tylko znany sposób pozbawiła mnie dodatkowo prawie
      4 zeta. Dziwne to ale przecież nie będę latać z reklamacją na parę złotych.
      Zastanawiam się tylko kto za mnie podpisał kwitek z terminala przy tej
      dodatkowej operacji.
    • Gość: ciekawski Re: menadzer KAS electro world? IP: *.chello.pl 18.07.06, 10:32
      a potrzebują kogoś czy po prostu chcesz złozyć swoją aplikację czekając na zapotrzebowanie?
      • Gość: djo4 :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:47
        nie poprostu mysle o rozwoju zawodowym
        jestem teraz kasjerem u opertora i taka praca jest w mojej profesji.
        teraz nie szukaja takiej osoby, na takie stanowisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka