djo4 13.07.06, 13:46 czy ktos wie jak sie pracuje na takim stanowisku? prosze o info. dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: menadzer KAS electro world? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:47 z tego co widzialem to chyba nienajgorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: menadzer KAS electro world? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:23 tzn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument "Kompetentny" personel EURO IP: *.tcz.vectranet.pl 14.07.06, 17:23 Np. możesz pracować jak p.menager z euro rtv agd przy matarni i reszta "personelu" Olewają klientów, robią łaskę że podejdą a o doradstwie niema mowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: "Kompetentny" personel EURO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:42 dobre:) napisz na nieg skarge. a moze mial zly dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: "Kompetentny" personel EURO IP: *.tcz.vectranet.pl 14.07.06, 18:18 Ciekawe czy ktoś jeszcze to zauważył ?! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: "Kompetentny" personel EURO 14.07.06, 20:05 a co? w media markecie jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: "Kompetentny" personel EURO IP: *.tcz.vectranet.pl 15.07.06, 09:59 Tego niewiem. Wiem jakie jest stanowisko firmy w tej sprawie-ŻADNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: "Kompetentny" personel EURO - Sprostowanie IP: *.tcz.vectranet.pl 17.07.06, 13:03 W dniu dzisiejszym otrzymałem maila z przeprosinami i zapewnieniem, że taka sytuacja nie będzie trwać dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: menadzer KAS electro world? IP: *.sopot.pl / *.sopot.pl 17.07.06, 15:07 Kupowałam tam parę rzeczy za 345 zł. w sumie. Duże było moje zdziwienie, gdy na moim koncie w internecie na drugi dzień dostrzegłam, że z konta zeszło mi 3,45. Już się szykowałam, żeby polecieć i zgłosić pomyłkę, ale był weekend, a w poniedziałego dostrzegłam, że z konta zdjętą mam również kwotę 345 zł. Tak więc pani kasjerka w jakiś sobie tylko znany sposób pozbawiła mnie dodatkowo prawie 4 zeta. Dziwne to ale przecież nie będę latać z reklamacją na parę złotych. Zastanawiam się tylko kto za mnie podpisał kwitek z terminala przy tej dodatkowej operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: menadzer KAS electro world? IP: *.chello.pl 18.07.06, 10:32 a potrzebują kogoś czy po prostu chcesz złozyć swoją aplikację czekając na zapotrzebowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djo4 :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:47 nie poprostu mysle o rozwoju zawodowym jestem teraz kasjerem u opertora i taka praca jest w mojej profesji. teraz nie szukaja takiej osoby, na takie stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś