Gość: Kuba Re: Dyrektor hobbysta IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:38 A czytac umie? To sie nadaje.W latach 60 tych dyrektorem PGR byl analfabeta, no i byka od krowy odroznil.Pan premier Lepper tez nabral doswiadeczenia, jak go byk bizona pobodl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1234 Re: Dyrektor hobbysta IP: *.netcologne.de 19.07.06, 17:39 Wspaniale szanse rozwoju!!! Gratuluje!!! Wobec takiego sposobu naboru kadr panswtowych kariera Nikodema Dyzmy blednie! Smutno mi sie zrobilo:-(:-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
red.a.michnik Mam akwarium z gupikami 19.07.06, 17:58 Mam akwarium z gupikami, w Samobronie nie byłem, ale może by się znalazl jakis etecik dla mnie. Skromniutki jakis moze dyrektor departamentu albo cos takiego za 10tys/miesiac? Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: Dyrektor hobbysta 19.07.06, 18:04 A ciekawe że w podobnym duchu wypowiadał się polityk z Sld proszę państwa proszę nie zadawać mi pytań bo się na tym nie znam i nikt o tym nie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: San Piotro No i mamy to cośmy sobie sami wybrali - coraz ... IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.06, 18:16 więcej idiotów nami rządzi. Coraz więcej mądrych, lub co najmniej umiejących cokolwiek ucieka do normalnie funkconujących państw Europy. I potem premier cieszy się, że bezrobocie coraz mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Dyrektor hobbysta 19.07.06, 18:17 Atmosfera robi się coraz bardziej buraczana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dyrektor hobbysta IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.06, 18:25 przecież w tej kadencji tylko takich specjalistów mamy w rządzie. Jaki premier tacy specjaliści, tylko czemu winne jest spoleczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zlipa Re: Dyrektor hobbysta 19.07.06, 18:51 taki entuzjazm wzbudzi aplauz tylko czy pissss bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Re: Dyrektor hobbysta IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:09 Bedzie pissssk ale glodnych szczurow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelowna Re: Dyrektor hobbysta IP: *.bchsia.telus.net 19.07.06, 19:09 A ja mam bardzo duzy zestaw pociagow w skali HO i jestem pewien, ze bylbym wspanialym szefem PKP. Problem? Nie naleze do PiS, SO czy LPR. Too bad .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Ukończył kurs pozyskiwania środków unijnych! IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.06, 20:15 Znaczy gosc ma wyksztalcenie - czego sie czepiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Dyrektor hobbysta 19.07.06, 20:40 Gość portalu: mirek-b napisał(a): > Dobre!! A już myslałem - nie doczytawszy do końca - że ten pan 2 lata temu > kupił sobie akwarium i ma juz kilka rybek. Ja 2 miesiące temu kupiłem swojemu > synowi chomika, czy to wystarczy, by dostać dobrą posadę w Ministerstwie > Rolnictwa? Pewnie zostanie asystentem premiera. Zajmie się sprawami PR z PO. A wszystko to wygląda DD. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Dyrektor hobbysta IP: *.e-wro.net.pl 19.07.06, 20:57 jaki pan, taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek CPN ustawił bandyckie marże, nie chciałem ich płac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:09 A ja nie chcę płacić bandyckich pieniędzy za: gaz, prąd, ZUS, benzynę, muzykę, lody, piwo, wódkę, panienki, itp. Proszę mi NATYCHMIAST dostarczyć ZA DARMO wszystko czego chcę bo ja nie mam zamiaru za nic płacić. WYKONAĆ NATYCHMIAST! Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo to są kadry naszego premiera!.. PZPR, SB i inne 19.07.06, 21:13 tałatajstwo!.. brawo premierze Kaczyński!.. to właśnie odnowa moralna...tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: "Gdzie jest general" = nowa wersja: 19.07.06, 22:50 "***Gdzie jest prezydent***" Czy bliźniacy pochodza z patologicznej rodziny? Dlaczego nie ma wyników ich badan od psychologa? Czyżby nie mieli rodzinnego psychiatry.. Powinni!! Skandal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: "Gdzie jest general" = nowa wersja: 19.07.06, 23:05 Czy TO dzieje sie na jawie!!??? www.zakopane.pl/foto1/prezydent.jpg bi.gazeta.pl/im/5/3136/z3136305G.jpg To odbiega od normy!! Kto to wybrał, z jakiego stada...!!??!!??!!?? Stado gospodyń kółka różańcowego!?? Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Jaki rząd - takie kadry. 19.07.06, 21:20 A rybek lepiej się najeść zawczasu. Samoobrona załatwi, że niebawem ich zabraknie. Tam mają wybitnych specjalistów od znikania, niebycia, zapodziania się i innych form dematerializacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner Gdyby się na tym dobrze znał to byłby z układu. IP: *.e-wro.net.pl 19.07.06, 21:31 Odpowiedz Link Zgłoś
bajt52 Re: Dyrektor hobbysta 19.07.06, 21:40 Spaskudziłeś mi temat,bo chciałem na wice-jeszcze mam akwarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz Re: Dyrektor hobbysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:12 Kurka chyba sie zapisze gdzies do jakiejs partii i bede startowal na ministra gospodarki !! a co tam , przecie z powodzeniem od 3 lat handluje na allegro z zyskami !! Ministrem rolnictwa tez moge byc bo w koncu od dziecka uprawiam ogrodek !! Cos czuje ze moglbym zostac ministrem w niejednym resorcie bo hobbistycznie zahaczylem o wiele dziedzin ktore sa potrzebne do kierowania krajem wedlug zasad przyjmowania do ministerstw !! A co mi tam. Kazdy ma jakiegos bzika kazdy jakies hobby ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Dyrektor hobbysta IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.07.06, 22:25 To chyba coś jak ten minister, który kiedyś przez okno widział statek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosemary Re: Dyrektor hobbysta IP: *.ds.univ.gda.pl 19.07.06, 23:09 Jak się ktoś chce zatrudnić zwykłym urzędnkiem w okienku bądź też sekretarką, w obsłudze klienta czy innym miejscu, gdzie naprawdę często wystarczy mieć "wiele entuzjazmu" - to najczęściej cżłowiekowi brak kwalifikacji... A jak zostać dyrektorem departamentu w ministerstwie - to prosze bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Ja też będę dyrektorem IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.06, 23:18 2 lata temu znalazłem w piwnicy radziecki zestaw "Młody Chemik". Właśnie wysłałem CV do Zakładów Azotowych Kędzierzyn-Koźle, na dyrektora. Jak mnie nie wybiorą, zapiszę się do tych ćwoków z Samoobrony. Też będę dyrektorem. A co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Dyrektor hobbysta IP: *.server.ntli.net 19.07.06, 23:48 Załosne. To tylko utrwala mnie w przekonaniu że Polska to kraj do ktorego nie warto wracać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24601 .. posadę w Ministerstwie ... IP: *.ppath.umn.edu 20.07.06, 01:05 ... jesli jestes wraliwy na krzyde chomikow ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato28 Re: Dyrektor hobbysta IP: 212.160.172.* 21.07.06, 11:21 Ze smiechu w majty mozna pouścić. Szkoda tylko że dzieje się to za publiczne pieniądze. Bareja miałby co dzisiaj robić... Odpowiedz Link Zgłoś