Dodaj do ulubionych

Dyrektor hobbysta

• Gość: Kuba Re: Dyrektor hobbysta IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:38
      A czytac umie? To sie nadaje.W latach 60 tych dyrektorem PGR byl analfabeta, no
      i byka od krowy odroznil.Pan premier Lepper tez nabral doswiadeczenia, jak go
      byk bizona pobodl.
    • Gość: gosc1234 Re: Dyrektor hobbysta IP: *.netcologne.de 19.07.06, 17:39
      Wspaniale szanse rozwoju!!! Gratuluje!!!

Wobec takiego sposobu naboru kadr panswtowych kariera Nikodema Dyzmy blednie!

Smutno mi sie zrobilo:-(:-(

Pozdrawiam
    • red.a.michnik Mam akwarium z gupikami 19.07.06, 17:58
      Mam akwarium z gupikami, w Samobronie nie byłem, ale może by się znalazl jakis etecik dla mnie. Skromniutki jakis moze dyrektor departamentu albo cos takiego za 10tys/miesiac?
    • myslacyszaryczlowiek1 Re: Dyrektor hobbysta 19.07.06, 18:04
      A ciekawe że w podobnym duchu wypowiadał się polityk z Sld proszę państwa
      proszę nie zadawać mi pytań bo się na tym nie znam i nikt o tym nie napisał.
    • Gość: San Piotro No i mamy to cośmy sobie sami wybrali - coraz ... IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.06, 18:16
      więcej idiotów nami rządzi. Coraz więcej mądrych, lub co najmniej umiejących
      cokolwiek ucieka do normalnie funkconujących państw Europy. I potem premier
      cieszy się, że bezrobocie coraz mniejsze.
    • dzakarta Re: Dyrektor hobbysta 19.07.06, 18:17
      Atmosfera robi się coraz bardziej buraczana.
    • Gość: gosc Re: Dyrektor hobbysta IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.06, 18:25
      przecież w tej kadencji tylko takich specjalistów mamy w rządzie.
      Jaki premier tacy specjaliści, tylko czemu winne jest spoleczeństwo.
    • zlipa Re: Dyrektor hobbysta 19.07.06, 18:51
      taki entuzjazm wzbudzi aplauz tylko czy pissss bedzie
      • Gość: Firek Re: Dyrektor hobbysta IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:09
        Bedzie pissssk ale glodnych szczurow.
    • Gość: kelowna Re: Dyrektor hobbysta IP: *.bchsia.telus.net 19.07.06, 19:09
      A ja mam bardzo duzy zestaw pociagow w skali HO i jestem pewien, ze bylbym
      wspanialym szefem PKP. Problem? Nie naleze do PiS, SO czy LPR. Too bad ....
    • Gość: Cube Ukończył kurs pozyskiwania środków unijnych! IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.06, 20:15
      Znaczy gosc ma wyksztalcenie - czego sie czepiacie?
    • piskoala Dyrektor hobbysta 19.07.06, 20:40
      Gość portalu: mirek-b napisał(a):
      > Dobre!! A już myslałem - nie doczytawszy do końca - że ten pan 2 lata temu
      > kupił sobie akwarium i ma juz kilka rybek. Ja 2 miesiące temu kupiłem swojemu
      > synowi chomika, czy to wystarczy, by dostać dobrą posadę w Ministerstwie
      > Rolnictwa?

Pewnie zostanie asystentem premiera.
      Zajmie się sprawami PR z PO.
      A wszystko to wygląda DD.

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • Gość: myszka Re: Dyrektor hobbysta IP: *.e-wro.net.pl 19.07.06, 20:57
      jaki pan, taki kram
    • Gość: zenek CPN ustawił bandyckie marże, nie chciałem ich płac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:09
      A ja nie chcę płacić bandyckich pieniędzy za: gaz, prąd, ZUS, benzynę, muzykę,
      lody, piwo, wódkę, panienki, itp.
      Proszę mi NATYCHMIAST dostarczyć ZA DARMO wszystko czego chcę bo ja nie mam
      zamiaru za nic płacić.
      WYKONAĆ NATYCHMIAST!
      • vitkabravo to są kadry naszego premiera!.. PZPR, SB i inne 19.07.06, 21:13
        tałatajstwo!.. brawo premierze Kaczyński!.. to właśnie odnowa moralna...tfu!
      • hetman131 Re: "Gdzie jest general" = nowa wersja: 19.07.06, 22:50
        "***Gdzie jest prezydent***"
        Czy bliźniacy pochodza z patologicznej rodziny?
        Dlaczego nie ma wyników ich badan od psychologa?
        Czyżby nie mieli rodzinnego psychiatry.. Powinni!!
        Skandal!!!!
        • hetman131 Re: "Gdzie jest general" = nowa wersja: 19.07.06, 23:05
          Czy TO dzieje sie na jawie!!???
          www.zakopane.pl/foto1/prezydent.jpg
          bi.gazeta.pl/im/5/3136/z3136305G.jpg
          To odbiega od normy!!
          Kto to wybrał, z jakiego stada...!!??!!??!!??
          Stado gospodyń kółka różańcowego!??
    • hehenio Jaki rząd - takie kadry. 19.07.06, 21:20
      A rybek lepiej się najeść zawczasu.
      Samoobrona załatwi, że niebawem ich zabraknie.
      Tam mają wybitnych specjalistów od znikania, niebycia, zapodziania się i innych
      form dematerializacji.
    • Gość: halfliner Gdyby się na tym dobrze znał to byłby z układu. IP: *.e-wro.net.pl 19.07.06, 21:31
    • bajt52 Re: Dyrektor hobbysta 19.07.06, 21:40
      Spaskudziłeś mi temat,bo chciałem na wice-jeszcze mam akwarium.
      • mniklas5 Re: liczy sie tylko entuzjazm 19.07.06, 21:45
    • Gość: judasz Re: Dyrektor hobbysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:12
      Kurka chyba sie zapisze gdzies do jakiejs partii i bede startowal na ministra
      gospodarki !! a co tam , przecie z powodzeniem od 3 lat handluje na allegro z
      zyskami !! Ministrem rolnictwa tez moge byc bo w koncu od dziecka uprawiam
      ogrodek !! Cos czuje ze moglbym zostac ministrem w niejednym resorcie bo
      hobbistycznie zahaczylem o wiele dziedzin ktore sa potrzebne do kierowania
      krajem wedlug zasad przyjmowania do ministerstw !! A co mi tam. Kazdy ma
      jakiegos bzika kazdy jakies hobby ma...
    • Gość: FreakyMisfit Re: Dyrektor hobbysta IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.07.06, 22:25
      To chyba coś jak ten minister, który kiedyś przez okno widział statek :)
    • Gość: Rosemary Re: Dyrektor hobbysta IP: *.ds.univ.gda.pl 19.07.06, 23:09
      Jak się ktoś chce zatrudnić zwykłym urzędnkiem w okienku bądź też sekretarką, w obsłudze klienta czy innym miejscu, gdzie naprawdę często wystarczy mieć "wiele entuzjazmu" - to najczęściej cżłowiekowi brak kwalifikacji... A jak zostać dyrektorem departamentu w ministerstwie - to prosze bardzo...
    • Gość: as Ja też będę dyrektorem IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.06, 23:18
      2 lata temu znalazłem w piwnicy radziecki zestaw "Młody Chemik".
      Właśnie wysłałem CV do Zakładów Azotowych Kędzierzyn-Koźle, na dyrektora.
      Jak mnie nie wybiorą, zapiszę się do tych ćwoków z Samoobrony.
      Też będę dyrektorem.
      A co.
    • Gość: emigrant Re: Dyrektor hobbysta IP: *.server.ntli.net 19.07.06, 23:48
      Załosne.
      To tylko utrwala mnie w przekonaniu że Polska to kraj do ktorego nie warto wracać...
    • Gość: 24601 .. posadę w Ministerstwie ... IP: *.ppath.umn.edu 20.07.06, 01:05
      ... jesli jestes wraliwy na krzyde chomikow ???
    • yhy_yhy gdyby zbierał żołnierzyki zostałby szefem MON`u... 20.07.06, 09:12
    • Gość: Żałosne... Re: Dyrektor hobbysta IP: *.chello.pl 20.07.06, 21:24
    • Gość: kato28 Re: Dyrektor hobbysta IP: 212.160.172.* 21.07.06, 11:21
      Ze smiechu w majty mozna pouścić. Szkoda tylko że dzieje się to za publiczne
      pieniądze. Bareja miałby co dzisiaj robić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka