europa20 13.08.06, 20:34 Przyjezdzam do Gdanska ze Szwajcarii i chce zarezerwowac pokoj w hotelu "Dwor Oliwski". Czy ktos zna ten hotel i jesli zrobil zle doswiadczenie moze mi polecic cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blekota Re: hotel w okolicach Gdanska IP: *.chello.pl 13.08.06, 21:37 dobry hotel w super lokalizacji... 5 gwiazdek..jak stać ciebie na drogi hotel to uderzaj bo warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
naserek dwór oliwski 14.08.06, 12:54 jesli stać cie na dwór oliwski i masz samochód (pieniadze na taksówki) to polecam ten hotel. obsluga najwyzszej klasy w pieknym otoczeniu lasu. wysmienita kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
businessangel kuchnia wyśmienita, ale francuska, 14.08.06, 15:35 przyjeżdżając do kraju, chciałbym zjeść polskie potrawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Re: kuchnia wyśmienita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:41 pytanie jest o hotel, a nie o kuchnię polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx umiem czytać, nie odpowiedziałem na pytanie, IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 14.08.06, 19:49 tylko dopisałem się do naserka. Nie masz w domu nic do powiedzenia, to się odreagowujesz na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Re: umiem czytać, nie odpowiedziałem na pytanie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:57 taaaa, tam u was w Reichu tez pewnie nic ciekwaego sie nie dzieje, skoro produkujesz sie na gdańskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx z reichu, ale za to piszę polską czcionką ;-) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 15.08.06, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: hotel w okolicach Gdanska IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.16, 10:05 Zdecydowanie polecam Dwór Oliwski. Mieszkam od niedawna w Gdańsku i dowiedziałem się o nim z projektu Pomorskie Prestige pomorskie-prestige.eu i rzeczywiście miejsce godne polecenia jako ekskluzywne, na super poziomie. Wystrój, obsługa, piękne okolice...Coś niesamowitego :) Odpowiedz Link Zgłoś