Dodaj do ulubionych

hotel w okolicach Gdanska

13.08.06, 20:34
Przyjezdzam do Gdanska ze Szwajcarii i chce zarezerwowac pokoj w hotelu "Dwor
Oliwski". Czy ktos zna ten hotel i jesli zrobil zle doswiadczenie moze mi
polecic cos innego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Blekota Re: hotel w okolicach Gdanska IP: *.chello.pl 13.08.06, 21:37
      dobry hotel w super lokalizacji... 5 gwiazdek..jak stać ciebie na drogi hotel
      to uderzaj bo warto..
    • naserek dwór oliwski 14.08.06, 12:54
      jesli stać cie na dwór oliwski i masz samochód (pieniadze na taksówki) to
      polecam ten hotel. obsluga najwyzszej klasy w pieknym otoczeniu lasu.
      wysmienita kuchnia.
      • businessangel kuchnia wyśmienita, ale francuska, 14.08.06, 15:35
        przyjeżdżając do kraju, chciałbym zjeść polskie potrawy.
        • Gość: deren Re: kuchnia wyśmienita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:41
          pytanie jest o hotel, a nie o kuchnię polską.
          • Gość: xxx umiem czytać, nie odpowiedziałem na pytanie, IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 14.08.06, 19:49
            tylko dopisałem się do naserka.
            Nie masz w domu nic do powiedzenia, to się odreagowujesz na forum?
            • Gość: deren Re: umiem czytać, nie odpowiedziałem na pytanie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:57
              taaaa, tam u was w Reichu tez pewnie nic ciekwaego sie nie dzieje, skoro
              produkujesz sie na gdańskim forum.
              • Gość: xxx z reichu, ale za to piszę polską czcionką ;-) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 15.08.06, 21:19
    • Gość: Miron Re: hotel w okolicach Gdanska IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.16, 10:05
      Zdecydowanie polecam Dwór Oliwski. Mieszkam od niedawna w Gdańsku i dowiedziałem się o nim z projektu Pomorskie Prestige pomorskie-prestige.eu i rzeczywiście miejsce godne polecenia jako ekskluzywne, na super poziomie. Wystrój, obsługa, piękne okolice...Coś niesamowitego :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka