Dodaj do ulubionych

SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))))))))

• Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 15:05
      A u mnie, Żabko, wszystko w porządku :)
      Pos taremu...
      Pogoda polepsza się!!! (żebym nie zapeszyła... :P ) W piątek wyjeżdzam na
      weekend do Okuninki nad białe :) Hmm... w skzole mamy juz pełen luz.
      Nauczyciele przychodzą na lekcje i rozmawiają z nami o przyszłym planach co do
      edukacji, lub nawet już pracy, hehe :) albo zwalniają nas z lekcji... ;) albo
      sami się zwalniemy, hehe :P

Pozdrawiam Was moocno!
      A szczególnie Ciebie Żabko- postatnio pokrzywdzoną... :(
    • Gość: OLIWKA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 11:49
      -------------------------_W_A_K_A_C_J_E_-------------------------
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć!!! :D:D
      To jest już koniec... lalala :D:D
      Wreszcie...
      Ach... jak ja długo czekałam na te chwile...
      Chociaż smutno mi, bo starsze klasy odeszły z mojej szkoły, miedzy innymi mój
      chłopak i parenaście świeetnych osób... :(
      Ajaj, i wczoraj sie dowiedziałam, że mój najlepszy przyjaciel, Any, wyjezdza we
      wrzesniu do Niemiec na stałe ;((( Buu...
      A ja dzisiaj jade nad białe :) Zabieram ze soba przyjaciółkę, Fryś pojechałam
      dzisiaj pociagiem do Krakowa, biedak, zanudzi sie tam SAM :/ Ma szkolenia...
      Ale wróci juz jutro o 20:00, ja wróce w niedziele w nocy i w pon. juz bedziemy
      sie cieszyli sobą, do konca lipca, bo póxniej on wyjezdza do Chorwacji :/ a ja
      nie ;( A kiedy wróci, to ja wyjezdzam :/ ale wtedy juz zabieram go ze sobą! Nie
      ma co :D
      Pozdrawiam Was!
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:04
        ...miłych i pogodnych wakacji,Oliwko.Czy świadectwo jest z paskiem??
        Pozdrawiam Żabę do kwadratu!!!
        • razowiec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 28.06.04, 20:10
          Pozdrówka z Siedlec (prawdziwych, tych nad Muchawką).
          Qrcze, dlaczego kradną w Kanadzie? Powinni tego zabronić. Jedyna nadzieja, że
          złodziejaszki wpadną, i to szybko. Kto ma wakacje, to mu dobrze.
          • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 01.07.04, 10:42
            Czesc Razowiec! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno Cie tutaj nie bylo!
            No widzisz, kradna i tutaj...zreszta wszedzie kradna :(
            A co u nas? Bylismy dzisiaj na basenie. Jutro, a wlasciwie juz dzisiaj (1.07.)
            mamy wolne z okazji Canada Day :) Upaly ciagle dokuczaja, mialo niby padac w
            weekend, ale nawet kropli nie widzialam...Wyobrazacie sobie, ze w calej naszej
            prowincji jest ponad 300 pozarow w lasach!!!
            Pozdrawiam bardzo serdecznie! A Vidmo, Dav? Gdzie jestescie? Jakies plany w
            zanadrzu na wakacje?
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 23:52
      Witajcie!
      Juz wakacje... pełna parą, hehe :P
      Dopiero teraz JE poczułam... Luz, luz, luz :D Uwielbiam sie tak leniuchować :D
      A co poza tym, że odpoczywam całymi dniami?:> Jutro jade do Warszawy na
      Shreka 2 :) do factowy... do Ikei :)
      Ach, a teraz ide juz spac, bo padam ze zmęczenia... :P
      Papa :*
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 06.07.04, 18:34
      Witajcie kochani :) Nareszcie w nocy padalo! Coz za fantastyczny dzwiek! Te
      krople walace po dachach! Nawet sobie nie wyobrazacie jak tego deszczu bylo nam
      potrzeba, zwlaszcza ze mamy ponad 400 pozarow w tej naszej prowincji-brytyjskiej
      kolumbii. No i roslinki troszke odzyja. A i my tez ;) Ale od jutra ponoc powrot
      do upalow...
      Co u Was slychac? Oliwka, jak tam leniuchowanie wakacyjne? Fajnie masz! Dla mnie
      wakacje zawsze wiazaly sie z wyjazdem do mojej rodzinki na wiec tam w Twoje
      strony. Czesto spedzalam tam bite 2 miechy! To byly super czasy! Tego sie nie
      zapomni :)))))))))))))))))))))))))
      Nasze (kijanki i moje ;)) samopoczucie super. Kijanka niezle wariuje. Dobrze, ze
      jeszcze moge spac w nocy, ze mnie nie budzi tymi swoimi kopniakami ;) Szkoda, ze
      nie wiem czy to on czy ona....no nie chcialo sie to moje dziecko ujawnic. Tak
      wiec nadal czekamy :)
      Pozdrawiamy baaaardzo serdecznie i radosnie i sciskamy Was! Zaba, kijanka i
      chlopaki :)
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 11:34
        Witajcie :)
        Achh leniuchuje, leniuchuje :) Teraz całe dnia spedzam poza domem z moim
        chłopcem :) Musimy się sobą nasycić, skoro za kilka dni wyjezdza ;( buu :)
        Pogoda kiepska :(
        W tym problem, że u nas cały czas pada :( Przedwczoraj w nocy była straszliwa
        burza... Aż alarmy w samochodach wyły :/ A teraz.. hm... nieźle.
        Żabko, a nie chcesz mieć niespodzianki jaka bedzie płeć dziecka?:> Heh, ale ja
        tez wolałabym jednak wiedziec :D
        Pozdrawiam Cię!!! A szczególnie Kijanke :) i chłopaków, ech - WSZYSTKICH
        pozdrawiam :D
        • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 07.07.04, 19:37
          Wiesz co? Przy pierwszym to byla niespodzianka, wtedy nie chcialam wiedziec i
          nie dopytywalam sie, ale czulam ze bedzie chlopak...no i jest :D
          (to ta nasza babska intuicja ;)) a teraz to chyba jednak chce wiedziec, bo...tym
          razem intuicja mnie chyba zawodzi....jak to jest? Gdzie sie podziala ta moja
          babska intuicja? Chociaz tak sie zastanawiam....i ona gdzies tu jest, ale ja
          chyba sie obawiam pomylki...ciekawe czy sie pomyle czy tez nie?! Bo w sumie
          jakies przeczucia co do plci to mam...o zgrozo! ale namieszalam...czy to jest w
          ogole zrozumiale? No nic...tym oto "akcentem babskiej intuicji" koncze ;)
          Pozdrawiam!
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 22:59
            Hihi, ja zrozumiałam bez problemu :D Często tak plącze :D Masz racje Żabko, jak
            wtedy była niespodzianka, i jaka słodka wyszła :) to teraz dla odmiany fajniej
            wiedziec :) A tak dla wlasnej przyjemnosci :P
            Achhh, zmykam spać :) Bo padam... :)
            Pozdrawiam!
            • razowiec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 08.07.04, 00:06
              Życie dowodzi, że kobieca intuicja nigdy nie zawodzi. Eh, wy kobiety ....
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 08.07.04, 18:07
      Czesc Oliwka, czesc Razowiec, czesc Vidmo, czesc David! Witam wszystkich :)
      Kolejny dzien za Wami a tutaj przed nami...znowu zaczynam mieszac ;)
      Oliwka! Jakie plany na dzisiaj? Czy juz widzialas Shrek2? Jakie wrazenia. Ja
      poszlabym z checia na ten film Moore'a "Farenheit 9/11", ale na razie nie mozemy
      wiec poczekam az sie pojawi na DVD.
      Dzisiaj jestem sama (szefowa sie doksztalca ;))i mialabym luz gdyby nie TONA
      roboty. Ale to sa uroki mojej pracy gdzie w lato jest najwiecej pracy.
      O! Musze konczyc. Ktos do mnie zaglada ;)
      Aaaaaaaaaa....to moja kumpela...zdradze Wam tajemnice wlasnie ta moja kumpela
      powiedziala wczoraj , ze tez jest w ciazy. Hi hi hi! Chyba przekazalam jej
      "wirusika ciazowego". No nic. Do nastepnego postu!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 18:33
        Cześć WAM !!
        Dzisiaj był u mnie Fryś od 10:00 do jakiejś 18:10 :) Zrobił mi sniadanko... :D
        A wyglądało ono tak :] :maliny, truskawki, banany, czereśnie, kiwi, pomarancze,
        arbuza i winogrona pokroił w kostki i "polał" bitą śmietana :] i było
        pyyyycha :D A na obiadek zrobił mi spaghetti, hihi- to sie nazywa odpoczynek :D
        A dzisiaj... hm- nie mam już żadnych planów :)
        Oglądałam Shreka2, ale moim zdaniem dużo lepsza była pierwsza część... :/
        Pozdrawiam!

• Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 08.07.04, 22:38
          To i ja zamawiam takie sniadanko :):) Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmniam!
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 21:39
      Ajajaj... Mam chłopaka dj'a :] Hehe, dzisiaj kupił sobie mixer... :) Iiii było
      głośno u Niego przed domem :] hehe, wypróbowywał nowy sprzet... Tyle
      pieniedzy, cierpliwosci, zaangazowania w to wepchnał, że MUSI sie udać :),
      prawda?:)
      Ależ jestem zmęczona... Od rana do nocy słuchać walenia techna to można wysiąść
      z formy, hehe :P
      Pozdrawiam Was i zaraz padam na łóżeczko... mmmm... ;)
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 14.07.04, 07:04
      Uffffffffff...jak goraco...i znow upaly....
      jakie ja mam "dziwne" zachcianki...najpierw czeresnie, a teraz kasza manna (!)
      i do tego gofry z czekolada...mniam...mniam!
      • guillermo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 14.07.04, 14:40
        Czy ten wątek jest już w księdze Guiness'a? Rzadko tu bywam a on nadal
        aktualny;)
        • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 14.07.04, 17:14
          Hej Guillermo, jeszcze chyba nie, ale powoli dazymy w tym kierunku ;)
          PS. a ja znow wcinam czeresnie a to dopiero 8:00 rano tutaj...:)
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 23:18
            Witaj Guillermo :) Witaj Żabko :)
            Nasz wątek nie jest jeszcze (mam nadzieje ;)) w ksiedze :'-( Buuuu...
            A ja... hm, ściągam sobie teraz muzyczke :P tzn. "podkradam" z otoczenia :]
            Wiecie co...? Spac mi się chce :]
            Żabko, to chyba normalne, że masz takie "huśtawki smakowe" :> hehe, chyba, bo
            nie byłam jeszcze w ciązy ;)
            Pozdrawiam!
            • guillermo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 15.07.04, 01:53
              Elo Oliwka i Żaba, miło was poznać.
              Czasami postaram się cosik wpisać do wącika. Przecie nie o rekord chodzi ;)
              Pozdrówka
              P.S. Jaką muzyczkę?
              P.S.2 Też pójdę się kimnąć, dobranoc wszystkim...
              • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 15.07.04, 05:33
                A u mnie dopiero wieczorek! Cieplutki, przyjemny. Moj pierworodny szaleje u
                sasiadow, meza gdzies mi wywialo ;) a ja delektuje sie cisza domu :)
                Guillermo a czy mozna spytac z ktorej czesci swiata do nas zagladasz?
                No nic, milych snow Wam zycze, jeszcze mozecie sobie troche pospac, a
                ja "poskacze" sobie troche po domu ;) i do wyrka!
                Pozdrawiam! Zaba i Kijanka :):)
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 19:50
                  Hello ;)
                  Ściągałam sobie muzyczke Ani Dąbrowskiej i MousseT :]
                  Hm, dzisiaj pojechałam z Fryderykiem do Krześlina :) do jego dziadków... Ma
                  świetną babcię, dziadka też :) Juz na wstepie babcia obsypała nas pytaniami, na
                  co mamy ochote, ale nawet nie słuchała, hehe, dała wszyystko co miała :D Brzuch
                  mi pękał... :D A później, wracając do domu, wstąpiliśmy do mnie do domu w
                  Golicach :) Wypilismy tam herbate, pogadalismy z moim tatkiem, i wróciliśmy do
                  Siedlec ;) Echh, świetny dzień :)
                  Hm,, a teraz padam z nóg :D Hihi... ale wyszczuplały mi :D W ogóle wszystko
                  jest twardsze, hehe :P UWIELBIAM JEŹDZIC NA ROWERZE :D A jeszcze wczoraj nie
                  cierpiałam... :/ :P
                  Papa!!!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 16.07.04, 21:08
      No to jak tak dalej pojdzie to bede sie kulac ;) Przytylam 4.5 kg! Ale w koncu
      tak trzeba. Oliwko jak tam mijaja wakacje? Jakie plany na weekend? Dzisiaj mam
      wolne, bo bylam rano u lekarza. U nas ciagle upaly. Pewno jutro skoczymy nad
      jeziorko. Pozdrawiam Wszystkich!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.lunet.eu.org 19.07.04, 15:12
        Hello :)
        W weekend robiłam to co zwykle ;) hehe, czyli odpoczywałam :P
        A co tak poza tym...że cały czas leniuchuję...?:> Hm, wyjezdzam w przyszły
        piątek do Okuninki (nad Białe jezioro)...
        Posiedze tam pewnie tydzień... A później pojade do babci. Musze jakoś
        zagospodarować sobie czas, bo moj chlopak wyjezdza juz 21 do Chorwacji... a
        później nad morze- łącznie to okolo 23 dni :/ i o 23 dni za duzo!! ;( :P
        Pozdrawiam WAS mooocno!!!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 21.07.04, 20:15
      Witajcie Kochani...chyba rozpoczynam monolog ;) Nikogo nie ma :( Oliwka sie
      "wakacjuje" i wcale jej nie winie za to bo tez bym to robila, gdybym tylko
      mogla. Zajadam sie ogorkami malosolnymi (pyyyyyyyycha!) i kotletem mielonym (na
      zimno w chlebku) mniam! Tutaj upaly (zreszta to nic nowego...). Kijanka kopie
      juz tak, ze czasami to naprawde boli...ale co tam. Jeszcze ja sie jej/jemu
      przypomne ;) Teraz tez kopie. Musze sie troche wyprostowac...Roboty od groma i
      ciut ciut. A szefowa poszla sobie na urlop...:( No nic. Na razie koncze.
      Pozdrawiam Was (i siebie he he he!). Zaba i kijanka/nek
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 22:45
        Hello :]
        Hmm, troszkę chce mi się spać... ale wytrzymam :] Mój chłopak pakuje sie teraz
        na jutrzejszy wyjazd... do Chorwacji, a ja pije kawe na zimno :P Ale smaczna :d
        Hm, podam przepis, hehe :p
        -----------------------------
        pół szklanki zimnego mleka
        pół szklanki zimnej wody
        2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej
        2 łyżeczki cukru
        3 kostki lodu - dłuuugo mieszac, aż się wszystko pięknie rozpusci :D

Zdecydowałam się na kawe o tej godzinie, bo czekam az ON się spakuje i będzie
        miał chwile żeby ze mną jeszcze pogadać, hehe... a oczy mi się same zamykają :P

Jestem taka półprzytomna... bo w Siedlcach temperatura przekracza 30 stopni
        C !!! Żyć się nie da :/ I po co wyjeżdzac do Chorwacji...? hehe :P
        Hm, otworzyłam sobie okno na oścież, ale mieszkam na parterze... i siedze przy
        oknie i jakos tak... dziwnie się czuje :> :/
        Ech, kończe te gadke szmatke :P
        Papapapa, pozdrawiam wszystkich!
        A szczególnie Ciebie Żabko i kijanke :* Trzymajcie się mocno!!! :)
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 11:32
      Jadę :)
      Wyjeżdzam nad białe jezioro, do Okuninki :)
      Wróće w poniedziałek- 26lipca:) Moze trochę później.. :P
      Pozdrawiam!!!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 24.07.04, 21:43
      Ufff...jak goraco...nie da sie w ogole ruszac...ide sie schlodzic...pa pa!
      • Gość: zgdańska Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:20
        ale wątek! nie lepiej wymienić się adresami@?
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:46
      Witajcie.Nie było mnie równo miesiąc.Odpoczywam...
      Pozdrawiam wszystkich "wątkowiczów",a w szczególe Żabe i Oliwkę...z wiadomych
      względów.Nie pytam co słychać,bo czytałem.U mnie trochę stresu,ale co
      tam...Ważne,że jesteście i humory dopisują!Pozdrówka...
      • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 26.07.04, 19:04
        Hej Vidmo! ciesze sie , ze sie odezwales :D
        U mnie dopiero tydzien sie zaczal. Nic nowego nie slychac.
        Oliwka jak pewno wyczytales wakacjuje sie nad jeziorem.
        Ja biore urlop za 2 tygodnie i z moimi chlopakami jedziemy pod namiot :)
        Pozdrawiam!
        • guillermo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 27.07.04, 00:26
          No ładnie mam 3miesięczne wakacje i jeszcze nie wyrwałem się z 3miasta! Co tu
          mnie trzyma, chyba nie aura.

Zaba --> Jestem z Gdańska
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 11:54
            Jestem... Wróciłam :P
            Hm, nad białym było jak zawsze- mnóstwo ludzi, bardzo ładna pogoda i imprezy...
            Świetnie się opaliłam :)
            Hm, a wczoraj... wróciłam okolo 22:00 i od razu znajomi zaprosili mnie na
            imprezke... :)imieninową... :)
            A teraz ide cos zjesc... bo jestem baaardzo głodna1
            POzdrawiam!
          • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 30.07.04, 19:29
            Hej Guillermo! Milo, ze zagladasz do nas :) Co tam w Gdansku slychac? Ostatni
            raz tam bylam ponad 5 lat temu....oj polecialabym znowu...moze sie uda w
            przyszlym roku??? Pozyjemy-zobaczymy. Pozdrawiam serdecznie :):):)
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 23:01
              Helo!
              U mnie znakomicie!
              Byłam dzisiaj na mieście z moim best friend! Iii kupił mi bluzke, hehe :P
              Później poszliśmy sobie na lody... Potem na hustawke :) Mój chłopak nadal w
              Chorwacji ;( Ale wraca już w te niedziele :D hurrrra !!! :)
              Jutro wybieram się na wielkie opalanie :P
              Achh, padam, ide sie położyc :)
              Pozdrawiam !
              Żabko, udaneo wyjazdu! :)
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 30.07.04, 19:27
      Hej Kochani. A przede mna jak to tutja mowia Long Weekend. Jutro rano jedziemy z
      Matt'em na lotnisko po Tate, w niedziele wieczorem na impreze a w poniedzialek
      podejrzewam, ze bedziemy leniuchowac. Potem 4 dni do pracy i tygodniowy urlop! I
      zasuwamy pod namioty! A co u Was????
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 02.08.04, 22:49
      geeez...co to sie w tej Polsce dzieje....kolejna afera tym razem z ksiezami...
      a u nas nic nowego. dzisiaj mamy wolne. zafundowalismy sobie "chinszczyzne".
      a potem skoczymy nad jezioro. no to pa!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 16:43
        Cześć
        Przez ostatnie 2 dni przechodziłam katorgi!!! Od wczoraj późnego wieczora jest
        już dobrze :)
        Hm, pogoda była kiepska... :/ Ale dzisiaj jest już lepiej ;)
        Hehe, jest nowina :D Przyjaciel mojego faceta, Marcin, namówił mnie, abym
        pojezdziła z nim jego motorem... Bałam się panicznie, nie lubiłam nawet na to
        patrzec, totalnie mnie to nie kręciło... :/ Ale juz kilka razy odmawiałam, wiec
        wypada sie zgodzic :D Hehe, i się zgodziłam :P Dzisiaj o 11:00 podjechał pod
        mój blok i wsiadłam! Jezdziłam na nim (na motorze:] ) ponad godzine, i
        chciałam jeszcze! Ale paliwo sie konczyło, heh ;( :P Było świetnie, extra,
        zawaliście!!! :D
        No to na tyle :)
        Papapapa
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 15:56
      Hej!
      Co z Wami?:( Rozumiem, Żabko odpoczywa, Vidmo pracuje... Dav gdzieś daleko
      daleko... ;) Hm, i pozostali też albo pracują, albo wyjechali do swoich
      połówek :)
      A u mnie... GORĄCO!!! Dzisiaj są mojej mamy 50-te urodziny... A wiec impreza
      konkretna, heh :P Kupiłam jej perfumy :) Taki przyjemny,
      owocowy zapach- słodziutki :) A starsi złożyli się na wspólny prezent- kupili
      mamie śliczna, gruba, dużą, srebrną bransoletkę :D
      Pozdrawiam serdecznie!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 08.08.04, 05:50
      Jejku nawet nie wiem kiedy ten czas leci....no wiec kochani za kilka godzin
      ruszamy pod namioty. Nie bedzie nas przez tydzien. Tak wiec trzymajcie sie
      cieplutko i do uslyszenia za tydzien!!!! Pa pa ! Zaba i kijanka/ek
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 16:57
        Witam
        Fajnie Wam Żabko :)
        Nad Siedlcami przeszła przed chwilką straszna ulewa... Popadało, i znów jest
        cieplutko :) Powietrze się odświeżyło :)
        Dzisiaj jest moich rodziców 30-sta rocznica ślubu... :)
        Pozdrawiam Was i do usłyszenia!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 17.08.04, 18:25
      Oj oj oj! Jeszcze tak "zle" nie bylo :( Znalazlam nas na 3-ciej stronie!
      Wrocilismy z wakacji, bylo fajnie. Pogoda swietna. A teraz juz od poniedzialku
      w pracy. A tak w ogole to zostalo mi raptem niecale 9 tygodni pracy albo i
      mniej. Zalezy od mojego samopoczucia i zalecen lekarza juz na koncu. Ale jak na
      razie wszystko jest OK! Kijanka/ek jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo aktywna/y.
      Niezle daje mi popalic, no ale w koncu nie ma za duzo wolnosci i przestrzeni to
      jakos musi sie "wyzyc". Odezwijcie sie!
      Oliwka! Czy Ciebie gdzies na wakacje wywialo? Chyba tak....przeciez Ty masz
      ciagle wakacje! No nic. Pozdrawiam wszystkich! Papapapapapapapapaaaaaaa! Zaba
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 21:56
        Witaj Żabko!
        Hehe, tak- wyjechałam sobie :)
        Byłam tu i tam :D Praktycznie każdego dnia gdzie indziej :) Wyćwiczyłam sobie
        uda :D Są widoczne mięsnie jak naprężę na nogach <jupi> :D hihi :P
        A teraz... teraz siedzę w domu, pije zimne kakao :) i szurfuje po stronach ;)
        Czekam z niecierpliwością na mojego mena, aż wpadnie na gadu-gadu :D Musimy się
        umówić na jutro, mamy zamiar pojechać z naszą paczką nad siedlecki zalew :)
        Troszkę się poopalać... :) I powyglupiać, hehe :P
        Ajaj, to na razie :P

PS Żabko, a ile miesięcy ma już Kijanka?:>
        • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 18.08.04, 06:56
          Oliwko! Wywolalas u mnie wspomnienia....mmmmmmmmm...oj pamietam ja pamietam ten
          zalew siedlecki ;) No, ale czas na ziemie. Toc w koncu ja tutaj matka i zona :)
          A Kijanka ma kochana dokladnie 29 tygodni :):) Naprawde porzadnie kopie i
          przeciaga sie! Jak to wytrzyma moj brzuch??? A wlasciwie moja skora....a przede
          mna jeszcze jakies 10-13 tygodni max! Oby nie 13...:( Moze uda sie wczesniej ;)
          Bawcie sie dobrze nad zalewem! Zamocz dwa palce ode mnie ;) Moze mnie
          pamieta??? He he he...co ja tu wypisuje...chyba te upaly na mnie tak dzialaja
          no i te hormony!!! Lepiej juz koncze....papapapapapaaaaaaaa!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 18.08.04, 17:51
      Oj jak mi sie juz nie chce pracowac........:( To juz chyba ta swiadomosc, ze
      juz niedlugo nie bede musiala tutaj przyjezdzac tylko bede w domu z dziecmi :)
      Ale do tego czasy trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i jeszcze troche popracowac,
      w koncu czas leci szybko.
      Oliwka, a jak tam nad zalewem? Pojechaliscie tam?
      Pozdrawiam!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 18:28
        Hehe, Żabko, ajj- wytrzymasz ;) I wiesz co... Zazdroszcze Ci troszke :D Mieć
        takiego dzidziusia.. hmm :P Wiem, wiem- młoda jestem, hehe :D
        Byliśmy nad zalewem :) Ja sie opalałam, a chłopaki... ganiali :] hehe, i
        próbowali wejść do zalewu, ale jakos nie bardzo im to szło :D I na końcu mnie
        wrzucili... :/
        Pozdrawiam!
        Ide wcinać moje winogrona :D
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 20.08.04, 17:58
      Uffff...juz myslalam, ze nasz watek "zniknal"!!! Nie moglam go znalezc! Oj cos
      ze mna nie tak...dzisiaj nic nie widze...a w ogole to jakos smutno mi...mimo
      tego, ze to juz piatek. Co u Was slychac?
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 21.08.04, 06:45
      Wlasnie w kuchni odbywa sie "mecz" he he he :) Ciekawe ktory wygra? Duzy czy
      Maly? Ide im kibicowac.
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 21.08.04, 19:03
      No i byl remis ;) A teraz poniewaz u nas jest dopiero poranek piekny i
      sloneczny (a mialo padac...) zabieramy sie za sniadanie. Milego dnia wszystkim
      zycze :)
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 22.08.04, 07:21
      To znowu ja :) U nas juz pozny wieczor, sobota i wiecie co? Caly dzien lalo!!!
      Super. Jak tego deszczu nam tutaj potrzeba! Ponad 400 pozarow jest w tej naszej
      prowincji....Ide film ogladac. Pa!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 10:29
        Hej hej!
        A u mnie... Hm, kiepsko sie czuje :/ psychicznie...
        Własnie pada... A ja mam zły humor :(
        Za tydzzień koniec wakacji ;( I straszny rok szk. przede mna :/
        Echh...
        Pozdrawiam!
        • brat_szczepana Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 26.08.04, 19:20
          Cisza morska na wątku. Ani bryzy, ani zefirku. Oliwko uszy do góry! Kazdy
          koniec wakacji, to zapowiedź następnych. Nie będzie tak źle.
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 01:05
            Ech...
            Szkoda, że już się kończą, bo to są najlepsze wakacje w moim dotychczasowym
            życiu, Bracie_Szczepana :) I szkoda mi się z tym wszystkim rozstawać... Chociaż
            nie tak do końca "rozstawać" - bo baaardzo zżyłam się z ludźmi z mojego
            osiedla, a konkretnie z mojego bloku, nie wliczając mego chłopaka :) Wiec nadal
            będziemy się widywali codziennie, ale to jednak nie to samo:( Bo nauka... :/
            Ale faktycznie, za 10 miesięcy kolejne wakacje :D I tym faktem (!) pocieszamy
            się :D
            Pozdrawiam!
            • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 27.08.04, 08:28
              Ja jestem bardzo mono-tematyczna, ale musze te 10 miesiecy nauki porownac do
              prawie 10 miesiecy ciazy ;) Niezle, co nie?
              Ide spac a Wy sie trzymajcie !
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 23:18
                Hehe, chyba wolałabym byc w ciąży :D
                A ja byłam sobie dzisiaj z moim chłopakiem na rowerku. Zrobiliśmy wypad jakies
                10 km za Siedlce nad rzeke :) A wieczorem poszliśmy sobie do kina na "Osade" :)
                No bo dzisiaj jest nasza "rocznica" :D Hehe, 4 miesiace :]
                Pozdrawiam Was serdecznie!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 29.08.04, 08:06
      Alez sie objadlam wegierkami z wlasnego drzewka!!!!!!! PYCHA! Slodziutkie,
      soczyste...mniam mniam...szkoda, ze juz tak malo zostalo!
      A co u Was slychac? U mnie jeszcze sobotnia noc. Za oknem deszcz :) Maly
      chlopak spi, duzy oglada TV. Czas leci. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 17:56
      Siemka!
      Ale jestem zmęczona...
      Byłam dzisiaj z Frees'em na mieście.. Zrobiliśmy sobie zakupy :) Jutro mamy
      zamiar wstąpić do reserwed :) I ja przy okazji do fryzjera, bo to w sumie
      piętro wyżej, hehe :P
      Jakaś dziwna pogoda dziś w Siedlcach... Jednocześnie duszno, gorąco... i
      chłodno :| Ech :P
      Pozdrówka!

Ania
      • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 30.08.04, 18:14
        Hej Oliwka! Czyzbys fryzure zmieniala? Cos nowego? Czy zostaniesz przy dlugich?
        Napisz! A ja zasypiam na siedzaco. W niedziele pospalismu ciut dluzej, no i
        potem wieczorem nie chcialo nam sie spac, ale za to rano ciezko bylo wstac....
        A poza tym wszystko OK. :) Pozdrawiam!
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 00:08
          Hej Żabko!
          Pozostaje przy długich ;) Tylko je troszke podetne, i nie "skracam" już sobie
          grzywki, hehe, bo akurat chowa mi sie juz za ucho i mam świety spokój :D
          Mam swoje teraźniejsze zdjęcie, więc Ci przesle :) Bo w sumie lubimy wiedzieć z
          kim rozmawiamy :P (nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie
          monitora... :| :P )
          Pozdrawiam!

PS Moja mama zwichneła sobie dzisiaj staw skokowy :( Ma gips... przez 3
          tygodnie:(
          • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 31.08.04, 08:15
            Oliwko, wyslij, wyslij :) czekam :) Chcialam i do Ciebie wyslac ale nie wiem na
            ktory email najlepiej wysylac tak wiec jak tylko od Ciebie dostane to zaraz i
            do Ciebie wysle :):) Pozdrawiam!
          • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 31.08.04, 08:16
            Oliwko, a czy juz jestes gotowa do szkoly? ;)
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 09:08
              Ajj, wcale nie jestem gotowa, hehe...
              Miałam dzisiaj pozałatwiac wszystkie formalności... Ale pada :/ Marna pogoda,
              wściekłam sie jak wyjrzałam przez okno... :[
              Zaraz wyśle :)
              Pozdrawiam!
              • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 207.194.165.* 31.08.04, 18:04
                Hej Oliwka! Zajrzalam do kompa przed wyjsciem do pracy i prosze jaka
                niespodzianka! Ale z Ciebie laska :) Dzieki za zdjecia! Na razie jestem w pracy
                ale jak wroce do domu to i ja tam cos wysle....no nie mam na razie takiej
                figury jak Ty (juz brzuch za bardzo odstaje hi hi hi) ale ja to nadrobie ;)
                Pa pa pa!
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 02.09.04, 08:46
      I jak tam wrazenia z pierwszego dnia po wakacjach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka