Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 20:08 Dlaczego nikt nic nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:56 Witajcie dziewczyny Żabko przy dworcu głównym, na rondzie koło zieleniaka, jak pamiętasz, doszło do zderzenia dwóch tramwajów „8” i „12”,o ile dobre są moje informacje. Dwie osoby są ciężko ranne pasażer i motorniczy jednego z tramwajów.12 osób lżej rannych. Do wypadku doszło ok. 9 rano a ja wracałem z pracy ok. 18 jeszcze ruch tramwajowy nie był przywrócony. Oliwko dziękuję za kartkę, dziś dostałem. Miejsce jest naprawdę urocze, tak samo te cztery dziewczyny na pocztówce. Ciekawe w jakiej imprezce brałaś udział że jesteś tak zmęczona, hm?? Do rana…? No,no… Jeszcze Kasia pisze żebyś nie mówiła…Ciekawość to moja słabość, kurczę… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:29 Vidmo, powiedz mi szczerze - nie musiałes dopłcac za znaczek? Bo zaszła chyba jakas pomyłka... Jak tak to przepraszam Cie baaardzo! Boniu, mam nadzieje, że Żabka nie bedzie musiała dopłacać. Buźka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:30 PS Co do miejsca na kartce to Białe wyglada 100 razy ładniej, ale mieli tylko takie pocztówki. A co do dziewczyn to ja z Kasia duzo ładniej wyglądałysmy na tej plaży, tamte były słabe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 26.06.03, 22:21 Oliwko, a jak udała się wyprawa rowerowa nad zalew? Jestem niepocieszony, ze akurat tego dnia musiałem wyjechać z Siedlec do Łodzi, inaczej przydrałowałbym i próbował zgadnąć - to Ty, czy nie TY? W ogóle to dzisiaj lało w napadach jak z cebra i cały dzień był przechlupany. Oliwko, czy gdzieś w Siedlcach sprzedaja kawowe lody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:41 Witaj Kolec, powiem Ci że lepiej nie mogłeś zaadresować swojego pytania. Właśnie Oliwka jest specjalistką od lodów i innych słodkości. Oliwko takiej mniej więcej odpowiedzi spodziewałem się na moją „zaczepkę”, brawo. Jestem przekonany że obie z Kasią zakasowałybyście te dziewczyny z pocztówki. No a teraz idę „lulu” i życzę wszystkim miłych snów i pięknego dnia. Ps. Kolec rzeczywiście masz czego żałować, bo te najładniejsze dziewczyny nad zalewem to Oliwka i Kasia i wcale nie musiałbyś zgadywać. I jeszcze jedno, gdyby w drodze nad zalew brakowało lodów to mógłbyś być absolutnie pewien że tędy już przeszła Oliwka i w krotce ją spotkasz. Pozdrówka… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:45 ...acha Oliwko nakleiłaś znaczek za 1zł 20 gr,i nie musiałem dopłacać.Paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 26.06.03, 23:27 Vidmo, jak Ty wszystko umiesz super wytłumaczyć! Nie wiem, dlaczego sam na to wcześniej nie wpadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 27.06.03, 07:59 Czesc Dziewczyny, czesc Chlopaki! Pewno bede musiala poczekac na kartke. Ja nie martwie sie tym , ze moge doplacac, ale bardziej obawiam sie tego, ze przez to moge w ogole nie dostac :( No, ale zobaczymy. Na pewno od razu napisze jak tylko dostane. Zaraz ide spac. Papapapapapapapapapapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 09:33 Kolec - pytasz o lody kawowe? Hmmm - kiedys takie jadłam, ale dzis bede na mieście to sie rozejrze, specjalnie dla Ciebie ich poszukam. A ostatnio to wcale nie jem lodów, jakos wole czereśnie. Planuje dzis pojechac nad zal;ew, b. ładna pogoda sie zapowiada. Paaaa PS Vidmo, ufff - całe szczęście, że nie musiałes dopłacac, bo ja juz sie bałam... A z tymi dziewczynami to mówiłam bardzo serio :) Paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 15:27 Znalazłam lody kawowo-karmelowe! Sa na ul. Piłsudzkiego, "Lodziarnia spod Atlasu". Troche sie nabiegałam za nimi, ale znalazłam tylko w tej... :( Ja ich nie jadłam, wiec nie powiem (napisze) czy dobre, ale wygladały apetycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 27.06.03, 15:53 Oliwko, dzięki za poświęcenie. Ale wiem, ze nikt nie mółby byc bardziej kompetentny w sprawie lodów, co Vidmo potwierdził. Też muszę dokonać próby organoleptycznej. Szkoda, że jednak dodatkowo z karmelem. Nie masz Oliwko wrazenia, ze niby wakacje się zaczęły, a wszędzie nadal pełno ludzi, ciasno i tłok na ulicach. Na pewno wyglądasz wakacyjnie, masz opaloną buzię i nosisz przeciwsłoneczne okulary (niebieskie?). Aha, i jeszcze pewnie tę koszulkę od Arkadiusa, co dołączona była do ostatniej bodajże VIVY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 16:09 Nie nie. Dzis na mieście byłam w białej bluzce na grubych ramiaczkach, czarno białej spódnicy w poprzeczne paski, okulary fioletowe ;) A bluzek z gazet nie nosze, bo sa do niczego ;) Szkoda, ze z karmelem? Cóż, musisz sie z tym pogodzic albo ładnie poprosic aby cos z nim zrobiła... Teraz jem obiadek - młode ziemniaki i jajko sadzone :) MNIAM MNIAM!!! Paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 20:42 Witajcie Idę do pracy Żabka jeszcze śpi,wracam z pracy-Żabka idzie spać.Życie...życie. Karwia,Jastrzęba Góra i Władysławowo są pełne wczasowiczów.Na ulicy pełno ludzi,a jak pytasz gdzie jest ulica Grunwaldzka, to nikt nie wie.Śmieszne co? Znaleźć "tubylca" jest wręcz niemożliwe,graniczy z cudem.Nawet w sklepach dziewczyny są zamiejscowe.A chłopak który sprzedawał piwo w jednym z wielu ogródków piwnych zwierzył mi się że jest ze Śląska i tam ma dziewczynę.Jest śliczna-powiedział i bardzo za nią tęskni.Okazało się w dalszej rozmowie że zobaczy ją za 3 miesiące.Ja go rozumiem,to taki "lądowy marynarz piwny".Życie...życie. Później jeszcze zajrzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 20:45 Co z Wami sie dzieje? Żabko - nie masz urlopu, gdzie sie podziewasz? Vidmo? Vidmo pewnie chodzi po Gdańsku i korzysta z życia? Chciałabym mieszkac w Gdańsku... Byc blisko morza, codziennie rano bym biegała po plazy a wieczorem spacerowała po wodzie, ach... wspaniale by było. Hmmm, moze bym sie kiedys przeprowadziła do Gdańska? Pogadałabym z którymś z Was on line, fajnie by było, prawda? Czy nie? Ok, czekam na Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 20:49 Cześc Vidmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 23:09 Cześć Oliwko. A czy jak to byłoby wszystko na codzień tzn. plaża wieczorową porą, poranne spacery brzegiem morza... To nie spowszedniałoby Ci to? Tam nie ma specjalnie romantyzmu tam jest biznes. Dyskoteki, puby, restauracje, w ogóle duży hałas i mnóstwo ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 28.06.03, 09:46 Witajcie kochani! Oj jak dobrze,ze to juz weekend! Ile roboty w pracy!!! Nawet nie mam kiedy zajrzec tutaj. U nas upaly, goraco. Oliwko znalazlam te kartke o ktorej kiedys wspominalam. Wysle Ci ja w tym tygodniu. Jutro mamy dwa spotkania towarzyskie. Jedno w poludnie nad jeziorkiem, a drugie u nas w domu wieczorem. Tak wiec pewno tez dopiero poznym wieczorem tutaj zajrze. No to na razie. Papapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 10:00 Hałas i duzo ludzi? Hmmmm, mam juz tego dośc po Białym! Chyba zostane w Siedlcach ;) Teraz tak patrze na moje nogi, i wiecie co? opalona jestem, napradwe mi sie podobają... Dzis wyjde gdzies w sukience. Żabko, juz sie nie doczekam az zobacze ta pocztówke, w takim razie ja tez dzis poszukam jakiejś z Siedlcami i Ci wysle ;) Heh - ale mój pies sie rozwalił. Lwży koło mnie na plecach a łapy ma rozwalone jak... jak wiecie kto :) Wpadne później!Pa, pa, pa, pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 28.06.03, 10:04 ...a ja wlasnie walcze z komarem...hehehe...ciekawe kto wygra on czy ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 10:49 Żabko - i kto wygrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 13:37 Witajcie dziewczyny Już pisałem że ładnie sobie "ćwierkacie",a teraz dodam że jest mi smutno. Nie zwracacie wcale na mnie uwagi.Wiem że jestem w mniejszości i nic nie mam do feministek,a Dav wpada raz na tydzień-Kolec też jest bliżej Oliwki... a ja?I co z tego...nic!Narazie,paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 15:51 Vidmo, my Ciebie nie zwracamy uwagi? Cos Ty! Ciągle o Tobie piszemy i myslimy! Ale dziewczyny maja pewne problemy, sprawy o których rozmawiaja ze soba a nie z facetami :) Nie bądz smutny, i zapewniam, że ja feministka nie jestem :) wrecz przeciwnie. A co bys powiedział jakbysmy poszukali jakiegoś faceta? Mógłbys z nim rozmawiac o samochodach itp. itd.. Hmmm, no i my bysmy go poznały ;) Paaaa PS Byłam na mieście, u mnie goraco baaaaardzo! Zastanawiam sie nad pójściem nad zalew? Ale jest juz prawie 16, to chyba nie ma sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 19:04 Oliwko o samochodach to mogę rozmawiać dłuuugo,długo,ale lubię z Wami.W Gdańsku też ładna pogoda,ale nie tak bardzo gorąca,na szczęście.Nad zalew o 16 to chyba za późno,no może tylko kąpiel.Zrobiłem zakupy w Caerfourze i te łażenie zmęczyło mnie,i dziwie się że kobietki mogą tak godzinami chodzić a do tego nic nie kupić.To jest sztuka...a czasami wielkie szczęście.Paaa jeszcze zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 19:37 Vidmo - ja tez moge pogadac o samochodach, np. o ich kolorach, albo markach. Na wnetrzu ich sie nie znam, wiem, że jest silnik i te sprawy ;) Teraz chłodno w Siedlcach, przeszła ogromna chmura i padał deszcze... Nad zalew sie nie wybrałam, za zimno. Poszłabym sobie na jakąś impreze, a Wy? Może cos sie jeszcze da wykombinowac??? Lece sie ubrać, bo mi zimno. Paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 22:27 Pogadałambym z kimś :( Teraz siedze w domciu sama, ciemno jak nie wiem co, głowa mnie troche boli. Zaraz pójde spac, jutro trzeba wcześnie wstać... Vidmo - miałes dzis jeszcze wpaśc, wpadniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 29.06.03, 07:54 no i kolejny dzionek minal. imprezy sie udaly, jedna poza domkiem, druga w domku. dzisiaj rowniez kupilismy Mateuszowi taki dzieciecy basen, alesmy szaleli! w naszym ogrodzie uchowal sie ogromny cedr, nie wiem ile moze miec lat, ale jest ogromny i daje duzo cienia no i tam wlasciwie pod tym cedrem spedzamy wieksza czesc dnia, albo na tarasie. no to papapapapapapapapapa! ide posiedziec na taras... PS. Walke z komarem wygralam ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.03, 08:40 Oliwko wczoraj byłem zmęczony i już nic pisać nie chciałem, dziś już blem w kościele.Dzionek jest piękny,słoneczny czyli plażowy.Chyba pójdę dziś w odwiedziny do mojej rodzinki.Nie mam specjalnego zapału w tym kierunku,ale to chyba obowiązek.Nie bawi mnie "beznamiętne" siedzienie przy stole i blablanie. To wyjście wymaga odemnie duuuużej mobilizacji sił witalnych,których mi dziś brak. Żaba napisała że wygrała pojedynek z komarem, to znaczy że "zamordowała" go.I dobrze to te stworzenia są "upierdliwe",ale całej batali komarowaj to chyba jeszce nie wygrała i nie czas jeszcze na odznaczenia i honory....hehehe.Do poczytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 29.06.03, 08:54 mam nadzieje, ze nie dojdzie do "masowego morderstwa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 29.06.03, 09:48 CZesc wam kochani.Aż nie wierze że po imprezie chciało się komukolwiek wstawać o tej godzinie.Ja ososbiście musiałam wstać wcześnie i jechać odrobić kilka godz. w pracy więćc jak zwykle nudzi mi się i pisze do was.Jak tam pogoda bo u mnie w Gdyni paży i praży.Jest bosko!!!!Szkoda tylko że ja siedze w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 29.06.03, 09:52 Janiu ja to dopiero sobie odespie, u mnie dopiero noc sie zaczela. Ale Vidmo to faktycznie ranny ptaszek! Zycze Tobie i Oliwce i Vidmo i Dav i Kolcowi milutkiego dnia! Pa!pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.03, 09:56 Janiu ustaw kompa tak byś mogła się równocześnie opalać.Nie,nie mówię że na plaży-w swoim pokoju...paaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 29.06.03, 10:31 Dzięki za dobre słowa ale one mnie rozbawiły zwłaszcza ten tekst z wystawieniem kompa na słońce.Zycze wam miłego spanka(żaba) imiłego dzionka i reszty dnia.Papatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.03, 10:53 Janiu ja nie śpię z Żabką,ja dopiero wstałem,no o 5,30 dokładnie.Ale dlaczego jescze śpi Oliwka, chyba że była na imprezce-ciekawe?Może z Kolcem?To powiedzcie chociaż jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANIA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 213.17.198.* 29.06.03, 11:25 Ja tak wywnioskowałam, może nie koniecznie że wy razem ale że śpicie.JA pocieszam się tym że niedługo wychodze z pracy i idę odespać wszystko co tylko mogę.Więc jeszcze raz miłego dnia i do zobaczyska jutro.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 12:19 Ja juz dawno wstałam, ale planowałam co by zrobić/kupic dla mojego dziadka na urodziny, dzis ma 73 :) A co do imprezy, to niestety nie byłam z Kolcem... ale może kiedys? Jeszcze kupa zycia przed nami. Dopiero zaczynamy sie rozkrecać ;) Plan na dzisiajszy dzień nieco sie zmienił od tego co planowałam wczoraj... myslałam, że pojade z rodzinka na wieś sie troche poopalać, ale te urodzinki wypadły tak nagle... Cóz, ale i tam zapowiada sie świetna zabawa! Ja ide do kościoła o 12:45 ale jeszcze nie wiem co założyć. Jejku, jakies komarzysko sie do mnie przyczepiło, zabić go? Zaraz bedzie trupem... nie, nie jestem taka na codzień, tylko te komary mnie do takiego stanu doprowadzaja... Och, musze sie w cos ubrać, ale jeszcze nie wiem w co? Na razie, lece spojrzec na moja garderobe. Paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.03, 12:24 Taaaki wpis Oliwko.Wyobrażam sobie jak musisz ładnie wyglądac przy tym kompie,jeszcze przed ubraniem się...ojjj.Mniam,mniam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 12:27 Hmmm, no ciakwei jak sobie mnie wyobrażałeś? Może mi napiszesz, ale na prywatna poczte ;) hehe Zmykam juz do kościółka ;) Papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.03, 13:16 ...napisalem Oliwko,a teraz muszę iść na spotkanie rodzinne "ąę".Zajrzę wieczorkiem.Paaa wszystkim. ps. może lepiej bo cały dzionek spędziłbym przed komputerem.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.03, 22:31 Ja wróciłem z bisiady,ale co jest z Wami?Dziewczyny... Może czaicie się na 600 posta?Ja nie pretenduję do tego jubileuszu,więc co? Oliwko,Żabko... A może tak udany miałyście dzień?Żabka to rozumiem jak zwykle udany w gronie rodzinki,ale Oliwka?No chyba że jakiś przystojny brunet wieczorową porą...Kto wie,kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 142.179.25.* 30.06.03, 04:13 Nie Vidmo, nie czaje sie. Pewno wiec komus z Was przypadnie, bo pewno ja tutaj bde sobie smacznie spala gdy ktos z Was wystuka tego 600-tego posta :) We wtorek mamy wolne. Kanada ochodzi swoje urodziny. Miala byc burza dzisiaj, ale cos nie wyszlo...raz tylko grzmotnelo i poburzy. Troche popadalo,a teraz znow sloneczko swieci. Idziemy jeszcze troszke na podworko. Papapapapapapapapapapapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 07:45 Tej nocy nie spedziłam w domu, więc nie mogłam wczoraj wpaś, nie wnikajmy w szczegóły ;) U mnie słaba pogoda. Zaraz "sobie" zrobię sniadanie, ale jeszcze nie wiem co... Urodziny dziadka były miłe, ucałowałam Go za wszystkie czasu :) Potem wszyyyyyscy pojechali do Golic, podobno fajnie sie bawili... O.K zjem cos i potem wpadne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 30.06.03, 10:29 Witajcie o późnym poranku! Dla nie wtajemniczonych: do Golic jedzie sie przez Żabokliki i jeszcze mija się rzeczkę Helenkę. Tam jest las, wieś i trochę domków weekendowych. Masz rację Oliwko, te gazetowe koszulki są takie sobie. Ale kolor okularów prawie zgadłem - fioletowe/niebieskie. A teraz zagadka? Wiecie co się w Siedlcach nabardziej szybko rozwija? Nie wiecie? Odpowiedź: sieć salonów telefonii komórkowej. Takie czasy? Ciekawe, czy Oliwka ma komórkę? Bo Vidmo zapewnie musi mieć, jest na niej uwiązany jak na linie. A Ty Żabko, czy w Kanadzie tez obowiązuje taki wymóg w pracy? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 11:45 A co Kolec, chciałbyś nr na moja kom? hehe. Wiesz co? Przed chwila pojechałam samochodem na miasto po spodnie, i tak sobie rozmyślałam, czy przypadkiem Ty "nie chodzisz gdzieś po tej ulicy" (po chodniku). Aż w pewnym momencie otworzyłam okno na światłach i podjechał jakiś chłopak, zaczął mi oczka puszczać, pomyślałam - Czy to może być Kolec? nieeee, chyba nie? Otrząsnęłam się i pojechałam do domu. Teraz siedzę w nowych spodniach i podziwiam siebie w nich :) Vidmo napisałeś w jednym wątku " ...napisałem Oliwko", domyślam się, że chodzi o e'mail, ale do mnie żaden nie doszedł... spróbuj jeszcze raz, dobrze? ładnie proszę i puszczam oczko ;). Hm mm, Żabka jeszcze śpi? Kolec – brzydka pogoda w Siedlcach, prawda? Przed moim oknem jakiś pan chodzi z kosiareczką i trawkę kosi, ten dźwięk zawsze kojarzył mi się z wakacjami... Kolec, nie wiesz czy są w Siedlcach jakieś imprezy pod gołym niebem? Nad zalewem, ale gdzie jeszcze? Może na 11-go listopada w nowej knajpie? Mam taka sobie wiadomość, w czwartek nad ranem (tj. ok. 2:00) wyjeżdżam na Słowacje. Moja siostra z mężem nie może bo pracuje. Brat zastanawia się jeszcze nad wyjazdem z dziewczyna, ale chyba Ona nie pojedzie, wiec On pojedzie sam ;) To dobrze, nie tylko ja będę bez pary ;) Ale tylko na 7 dni. Planuje pójść do Słowackiego Raju, byłam tam rok temu ale bardzo padało, więc nic nie zobaczyłam, patrzyłam się tylko pod nogi i do przodu! Nie wspominam już nic o kapaniu się w Orawie bądź opalaniu się w Namestowie (tak się pisze?). Pojedziemy albo do Liptowskiego Mikulasza, nad Liptowską Marę. Uuu, u mnie już pada, napisze dziś więcej bo jakoś nie mogę skończyć ;) Listonosz przyszedł, musze mu otworzyć! Wow, dostałam pocztówkę z Włoch od koleżanki ;) Ślicznie tam jest, chciałabym zwiedzić Włochy. Umiem trochę włoskiego. Oki, idę zobaczyć do czego te spodnie będą mi pasowały. Papapapapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 30.06.03, 17:35 Witam Wszystkich w ten deszczowy poniedzialek. Kolec - gratuluje- szescsetny (600!!) post! Juz jestem w pracy. Ale jutro znow wolne bo Kanada obchodzi swoje urodziny :) A co do komorek tutaj to nie jest to obowiazkowe w mojej pracy, a to dlatego, ze kazdy ma swoj zwykly telefon i po prostu siedzimy w biurach :) ale i tutaj sa takie firmy, ze jak nie masz komorki to po prostu nie przetrwasz...na razie koncze! pa! pa! pa! Oliwko, i jak spodnie? Jakie sobie kupilas? Dopasowalas cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 18:22 Spodnie leżą na mnie jak ulał, dopasowałam je do kilku bluzek. One są nad łydki, maja sznureczki więc moge je ściagać. Teraz pewnie duzo osób chodzi w podobnych spodniach, ale moje sa nie powtarzalne :) Bo tak jakby zamawiane... Czekam na wpis Vidma, a Żabko, ide jutro po pocztówke z Siedlcami :) Wysle Ci ją! Na razie, potem wpadne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 20:00 Jak zapowiadałam wpadłam... Jutro jade nad zalew, Kolec szukaj dziewczyny w kostiumie niebiesko, zółto zielonym! :) Planuje sie troche poopalać, ale cos pogoda na jutro słaba sie zapowiada... Nie bede za dużo pisała, bo wieczorem nie bede co miała opowiadać. Papatki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 20:21 Witajcie!! Ale to poszło,już ponad 600 postów, szefowa musi pomyśleć o jakimś jubileuszowym,1000 spotkaniu (może być wirtualne). Co Ty na to Oliwko? Opisałaś Kolcowi sławny strój kąpielowy, a jak nie będzie pogody to jak Cię pozna?Może zaproponuj jakiś szczegół rozpoznawczy... Nie działa mi poczta gazety i nie wiem co jest, jednym słowem kicha. Tyle się natrudziłem i nici. Wieczorkiem zajrzę,paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 20:37 Ok Vidmo, jak naprawisz poczte to czekam na e'mail!!! Spotkanko, bardzo dobry pomysł, ja stawiam :) Kolec nie rozpozna takie dziewczyny jak ja? niemozliwe!!! Umówmy sie tak: będe wszystkim facetom puszczała oczko, wtedy rozpozna! :) Nie, to nie przejdzie, wstydziłabym sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 30.06.03, 22:00 "Jutro jade nad zalew, Kolec szukaj dziewczyny w kostiumie niebiesko, zółto zielonym! :)" Oliwko, oczy mi wyjdą z orbit - niebieskie niebo, żółte słonko, zielona trawka .... Spróbuje trochę pozgadywać: wzrost ca. 170 cm, ciemnawa fryzura (chyba z kucykami i z grzywką), buzia lekko pociągła, piwne oczy, figurka owszem ... owszem, długie nogi, srebry pierscionek i srebne kolczyki kulki, miły usmiech. Moja wyobraźnia pracuje jak szalona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 21:53 Lece spac! Dobranoc, miłych snów Vidmo. Żabko miłego popołudnia (dobrze mówię/piszę?). Paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 22:11 Oliwko to zrozumiale po nieprzespanej nocce,pelna wrażeń...hmmm.Tak to należy odespac-wobec tego milych snów i "powtórki z rozrywki". Kolec mam do Ciebie prośbę-możesz więcej szczegółów w tym opisie? Poczekam jeszcze chwilę...Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 30.06.03, 22:32 Vidmo, zgodnie z nowym hasłem prezydenta próbuję mieć więcej "wizji" niz telewizji i natężając zmysły (albo umysł, sam nie wiem co bardziej) widzę Oliwkę w pełnej krasie na plaży, naoliwioną oczywiście z odpowiednim filtrem UV. Myślę, że jest jej wybitnie dobrze w bikini, ponieważ będąc sportowym typem (rower, pływanie w Białym itp.) ma piękne i harmonijnie ukształtowane ciało (jak na piękną Podlasiankę przystało). Jako, że lubi truskawki, czereśnie i lody - musi mieć jedwabistą cerę, ponętne usta i być tak odrobinkę kapryśną - ale tylko tyle ile trzeba. Ma wspaniałe serce - kocha ludzi a zwłaszcza dziadka i pewnie marzy o takiej prawdziwej love. Trochę się nawet rozgląda, stąd ta ciekawość, czy aby to coś nie nadciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 10:31 Hmmm, Kolec, nie wiem co powiedzieć/napisac... Widze tylko, że nieźle sie z Vidmem zgadaliście. Pogoda taka sobie, więc nad zalew pojade/pójde tylko tak pospacerować. A przed moim blokiem znów wesołe miasteczko sie rozstawia. Dzis musze pojechac do Championa kupic sobie kilka drobiazgów na wyjazd (o ile gdzies pojade, bo cos plany sie zaczynają komplikować). PS Kolec, znakomicie, że jestes, bo dla Vidma brakowała kompana do rozmów o samochodach np. :) Bo ja z Zabka to o spopdniach, o strojach, o dzieciach... bo Żabka ma Mateuszka ;) Oki, lece zrobic pranie, a raczej mama mi zrobi pranie, ja wole sie do pralki nie dotykac, raz cos sknociłam... Paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 21:46 Uuuu, cos chyba sie z Wami dzieje niedobrego.. Źle zaczynacie pierwszy dzień lipca... :) Nie pogadaliście ze mna, a ja juz jutro wyjeżadzam :( Trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.03, 21:56 Witaj Oliwko! Wiesz że zawsze jestem skory do rozmowy z Tobą, dziś niestety troszkę przytrzymały mnie dłużej obowiązki w pracy. Tak to nie raz bywa… Napisałaś że Wesołe Miasteczko zawitało do Ciebie przed okna… a Ty chcesz wyjechać? Możesz nie mieć drugiej takiej okazji aby pohuśtać się, czy pokręcić na karuzeli…Jak już jedziesz to napisz chociaż dokąd.Pozdrówka… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 22:03 Wyjeżdzam na Słowacje, juz pisałam w któryms z poprzednich postów dokładnie gdzie. A co do Wesołego Miasteczka, to niech dzieciaki sie wyszaleja, tam sa małe karuzele, kiedys były fajniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:43 No starsze dzieciaki też mogą,ale to prawda trzeba większych huśtawek i karuzel.Miłego pobytu Oliwko samych słonecznych dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 142.179.25.* 02.07.03, 07:38 Oj , no i nie zdazylam powiedziec bye-bye Oliwce :( mowiac szczerze to myslalam, ze ona dopiero pojedzie za kilka dni...Baw sie dobrze i szybko do nas wracaj!!!Wiecie, dzisiaj zajadalam sie kielbasa kupiona w polskim sklepie. Strasznie mi przypominala smakowo kielbasy ktore zajadalam u ciotki na wsi w siedleckim. Ona zawsze sama je robila. I sama piekla chleb. Mmmmmmm....to bylo cos wspanialego! I pierogi z lesnymi jagodami! I mleko prosto od krowy! Oj oj...ale sie rozmazylam. Szkoda, ze nie ma mozliwosci przeslania tego przez komputer ;) Wlasnie minely urodziny Kanady. Zorganizowano rozne imprezy i pochody i przemowienia, ale w tym roku jakos nie chcialo nam sie isc...A jutro dowiem sie czy Vancouver bedzie goscilo 2010 Zimowa Olimpiade Sportowa. Glosowanie ma sie odbyc w Pradze. Wyslali na to 100 delegatow z Vancouver! Tutaj w TV bedzie transmisja juz od 5:30 rano! Ciekawe czy Vancouver wygra czy tez nie...Vidmo, mam pytanko...jak wyglada sytuacja pracy w Gdansku? Znajomy obecnie stracil znowu prace...Musze tu dodac, ze nie jest "lewusem", naprawde odpowiedzialny, sumienny facet i calkiem przyjemny. Pracowal w sprzedarzy komputerow czy cos w tym stylu. Jak bedziesz mial chwilke to chociaz tak w skrocie napisz. W TV/prasie mowia jedno, ale w zyciu czesto dzieje sie drugie. Pozdrawiam Was bardzo cieplutko! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 21:06 Witaj Żabko No tak Oliwka wyjechała, zostaliśmy sami. Ja myślę że każdy chciałby, aby wypoczynek trwał jak najdłużej. My jednak będziemy czekać z niecierpliwością… Pytasz mnie jak wygląda rynek pracy w Gdańsku…Wydaje mi się że na przestrzeni ostatnich kilku lat nic się nie zmieniło. Nadal jest spore bezrobocie. Salonów komputerowych jest dosyć sporo, a komputer jest jeszcze u nas luksusem-tak myślę. Duże hipermarkiety oferują sprzęt komputerowy taniej niż salony, to spora konkurencja. Poza tym w Gdańsku cały dzień deszcz, korki na ulicach.Za to dosyć sporo imprez artystycznych, show-biznes kwitnie. Ta dziedzina w życiu naszego kraju rozwija się. Zagra jakiś podrzędny zespolik i gwiazda polskiego rocka, na świeżym powietrzu a miasto płaci.To tyle, pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 02.07.03, 21:42 Gość portalu: vidmo napisał(a): > Salonów > komputerowych jest dosyć sporo, a komputer jest jeszcze u nas luksusem-tak > myślę. Duże hipermarkiety oferują sprzęt komputerowy taniej niż salony, to > spora konkurencja. Radzę być ostrożnym w zakupie sprzętu jakiegokolwiek w hipermarketach, często jest on po prostu wadliwy (pewnie dlatego że każdy dosłownie wszystkim "rzuca" jak chce). > Poza tym w Gdańsku cały dzień deszcz, korki na ulicach. To prawda, pogoda się zrobiła paskudna, u mnie leje od ponad 24 godzin :( > Za to dosyć sporo > imprez artystycznych, show-biznes kwitnie. Na osłodę i rozpromienienie jest Festiwal Dobrego Humoru na Targu Węglowym :)) To na tyle wtrącania się hihi, pozdrawiam Was serdecznie i zabieram się do czytania zaległości w wątku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 23:10 Ja jade jutro w nocy (tj. 4:30). Dzis przez cały dzien internet mi nie działam, dlatego nie mogłam wpaść... Juz spakowana, umyta, przygotowana, budzik zadzwoni, tylko mam nadzieje, że zdoła mnie obudzić?! Wróce za tydzień w piatek ok. 21:00 Będę za Wami tęskniła :) baaaaardzo! PS Kasiu, wiem, że czytasz wpisy na tym watku, za Toba bede też bardzoooooo tęskniła, zadzwoń do mnie na kom. jutro z pracy, może mnie jeszcze w Polsce zastaniesz ;) Szkoda, że nie jedziecie z nami, ale cóż... na północ razem pojedziemy :) Lecę spać, pa, pa, pa!!! Kasia, możesz mi załatwić gazete wyborcza z 25 czerwca? Chciałabym tam przeczytac pewien artukuł, a nie miałam jak jej kupic... Radek tez nie może mi jej załatwic... Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 02.07.03, 23:34 Dobrej podrózy i mnóstwa miłych wrażeń, Oliwko. Pamiętaj, ze masz problemy żołądkowe, gdy zjesz coś "nienormalnego". Uważaj na knedliczki i ... wracaj! Info dla Żaby -"Igrzyska zimowe w 2010 roku w Vancouver" www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1555960.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 03.07.03, 07:19 no i faktycznie Vancouver wygralo! ja osobiscie mam mieszane uczucia...ale pozyjemy, zobaczymy. klamka zapadla. dzisiaj nic ciekawego sie nie dzialo. w wiadomosciach o niczym innym nie mowia tylko o olimpiadzie, o planach z tym zwiazanych, o wydatkach, a podatnicy o podatkach...pogoda jest okay, slonce, chmurki, slonce, slonce, chmurki itd...no to pa! cos mi smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.07.03, 17:22 ojejku....jeszcze nikt tutaj nie zajrzal :( Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 03.07.03, 17:24 Gość portalu: zaba napisał(a): > ojejku....jeszcze nikt tutaj nie zajrzal :( Zaba, ja zajrzalam akurat zeby poczytac ale pewnie na nic Ci sie nie przydam hihi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 17:46 ...ja też na nic. Później zajrzę.Paaa Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 03.07.03, 17:51 No to ja w takim razie idę spać. Od kilku godzin pęka mi głowa i jakieś mroczki biegają mi przed oczami :( Dobranoc zatem o nietypowej dla mnie porze, Pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.07.03, 19:51 Spij dobrze! Hello Vidmo! Do "uslyszenia" pozniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 21:25 Witajcie,bo ja wiem czy "witajcie"?Może raczej dobranoc... Ela poszła spać,Żabka pewno też śpi...a olimpiada będzie w Vankouver.Za 7 lat,jak dobrze usłyszalem,tak? U nas natomiast będzie spiewać p.Edyta G. w niedzielę jak dobrze zostałem poinformowany.Pójdę zobaczyć... To chyba tyle na dziś,też idę spać.Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.07.03, 22:08 Nie, nie nie kochany, ja tutaj pracuje. U mnie dopiero 13:00 z minutami...srodek dnia. A co do Olimpiady to faktycznie za 7 lat w Vancouver!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 04.07.03, 04:59 Oliwko dzisiaj (czyli w czwartek) wyslalam kartke do Ciebie. To tylko tyle. Pa! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 04.07.03, 07:04 ide spac :) dobranoc i dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_jp Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.mos.gov.pl 04.07.03, 14:12 cześć Wam ! Ale tu smutno bez Ani - Oliwki !!! Może uda jej się napisać coś ze Słowacji. Sama nie wiem co u nich sie dzieje, bo nie mogę się dodzwonić. Ale bym chciała tam być !!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze jeździliśmy razem a w tym roku zbieramy na autko i musimy oszczędzać !!!!!! Na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.lmx-net.sk 04.07.03, 16:24 czesc Wam! Pisze z kafejki internetowej! Jest baaardzo fajnie, nie moge dlugo pisa, ale nadrobie! Caluje WAS bardzooooo mocno! Teskni mi sie za Wami. Kasiu wyslalam Ci juz e'mail o ktorym pisalas! Paaa, Wasza oliwka! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 13:24 Co się stało,że nikt dziś się jeszcze nie wpisał?Żabko teraz pewnie spisz,czemu jak zwykle z rana (naszego polskiego rana) Nie zajrzałaś? W Gdańsku chłodno,ponuro i burzowo-deszczowo. Mam kłopoty z zusem (nawet nie zasłużyli aby pisać o nich z dużej litery),idę pisać pismo.MUszę poszukać odpowiednich przepisów,ustaw.Mam troszkę roboty,więc wpadnę później...Paaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 22:40 Naprawdę jak Oliwka wyjechala to nie ma już komu pisać?Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 06.07.03, 00:23 Cześć! Mam gościa z Gdańska, ale oczywiście mogę Ci potowarzyszyć. ZUS to pewnie straszna rzecz. nigdy nie miałem z nim doczynienia. mam nadzieję, że jakoś z tego wybrniesz. Od jutra mamy znowu pogodę. Pozdrawiamy Was wszystkich serdecznie - dav i Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 00:37 OOO, witaj Dav.Witaj Moniko... Nareszcie sie odezwałeś...Napisz więcej co u Ciebie słychać. Pamiętasz "Kozę"?Wspominaliśmy go kiedyś...Wyobraź sobie że ma raka (nowotwór) na języku,tak prznajmniej mówią.Nic z tym specjalnie nie można zrobić (np. usunąć operacyjnie guzek),bo język trzeba by usunąć.Jak wygląda koza bez języka?Wszyscy ryczą ze śmiechu...Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 06.07.03, 01:04 no nareszcie! Tak moj syn zawsze wola od progu gdy skads wracamy! Idziemy teraz na spacerek jest goraco po drodze zaliczymy Iced Cappucino....tak w ogole to nie lubie kawy, ale te wlasnie Iced Cappucino UWIELBIAM! No to papapapapapa! Spijcie dobrze. Pozdrawiam Was wszystkich. Ja i cala moja rodzinka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 06.07.03, 06:21 Witajcie Vidmo, Monika i Dav!! Witaj Oliwko (gdzies na wakacjach ;))! Witam wszystkich czytajacych! U nas jeszcze sobota, piekny wieczor. Wlasnie wrocilam z koncertu ;) w wykonaniu Mateusza :))) Oczywiscie nie zabraklo jego ulubionej piosenki Ich Troje a i pojawila sie nowa piosenka (!) Big Cyc "Dres" :) Moze rosnie mi muzyczny artysta???? No nic, zycze Wam jeszcze milych snow, a i milego dnia zycze, a my sobie jeszcze posiedzimy w ten sobotni letni wieczor. No to papapa! ja i cala rodzina :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 06.07.03, 09:20 No nic. Teraz ja ide spac. W ciagu tych kilku godzin od ostatniego wpisu udalo mi sie przypalic mleko...zdarza sie ;) dobranoc i dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 10:22 Witaj i dobranoc Żabko. Powiedz co znaczy przypalone mleko przy talencie Twojego synka Mateuszka?To jest "małe piwo" tak bym powiedzał.Swoją drogoą to,pomijając talent, podziwiam go za odwagę.Wystapić publicznie w tym wieku, to naprawdę godne najwyższego szacunku.Mnie doroslego faceta nikt nie zmusiłby do publicznego śpiewania,chociaż już mam pewne doświadczenia w tym kierunku.Kiedyś tak się zdarzyło, że udało mi się skończyć szkołę muzyczną.Tam oczywiście organizowane były popisy uczniów z różnych okazji.Jako że byłem (tu brak mi skromności za co przepraszam)dosyć uzdolnionym i dobrym uczniem,te imprezy ku mojemu wielkiemu zmartwieniu nie omijały mnie.Pamiętam że to był dla mnie straszny koszmar,zawsze to bardzo przeżywałem.Jednak to było szczęście w nieszczęściu,bo nie musiałem śpiewać,a grać.To jednak jest łatwiejsze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 06.07.03, 18:54 Dzien dobry! Witam wszystkich :) A na jakich instrumentach grales? Ja kiedys gralam troche na gitarze (brat mnie nauczyl) a w szkole na pianinie. Pomimo, ze nie byla to szkola muzyczna to jednak wymagana byla gra na instrumencie, no i zesmy sie uczyli na pianinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 20:20 Witaj Żabko,już się wyspałaś?Nigdy nie mogę zrozumiec czy u was jest jeszcze niedziela czy już poniedziałek...Te strefy czasowe... W szkole muzycznej pianino było obowiązkowym instrumentem, a do tego uczeń miał instrument główny,czy podstawowy.Ja uczyłem się początkowo na akordeonie,w starszej klasie zmieniłem na klarnet.Taki był system nauki,poniważ młodsi uczniowie nie mogli uczyć się na instrumentach dętych.Tak że klarnet był moim podstawowym instrumentem.Docelowo miał być saksofon,ale życie inaczej sie potoczyło,dziś nawet tego żałuję...Ech zmusiłaś mnie tym pytaniem do wspomnień. Dziś w Gdańsku cały dzień pochmurno,deszczowo.Wieczorem jest koncert na powietrzu p.Edyty Górniak,znasz? To ta od tego hymnu na mundialu,aj Twój mąż pewnie będzie wiedział.Pozdr...Paa,wieczorkiem zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 07.07.03, 05:07 Edyte Gorniak znam, ale jakos nie przepadam za jej piosenkami...:( Mielismy dzisiaj fajny obiadek, pieczona karkowka z grilla i do tego warzywa tez z grilla...mmmmmmmmmmmm....pycha! U nas konczy sie niedziela. Mateusz w ogole z podworka nie chce zejsc ;) Lato! TO jest to. Na razie pogode mamy super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 07.07.03, 07:20 No i u Was juz zaczal sie nowy tydzien, a my szykujemy sie do spania. Zajrze tutaj jutro z rana jak bede w pracy. A kiedy Oliwka wraca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 07.07.03, 20:39 ........zagladam tutaj z pracy i co? i nikogo nie ma :( pozniej jeszcze zajrze. pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.hydrobudowa6.com.pl 07.07.03, 21:38 Tak to jest w okresie lata. Nawet Ci, którzy nie mają urlopów, gdzieś łażą wieczorami, a jak przyjdą, to padają ze zmęczenia. Na szczęście Bozia się zlitowała i trochę odpuściła z upałami, żeby tak chociaż 2 tygodnie było chłodniej. Ale chyba nic z tego, bo już zapowiadają kolejne ocieplenie (czytaj grzanie na 24 fajerki). A ja sobie chodzę nad zalew, czasami wypiję piwko w ogródku, posłucham muzyki, albo pogadam z kumplami. Za to Oliwka-Ania szaleje po zagranicznemu. Gdzieś tam w Słowacji doznaje niezapomnianych wrażeń. Aha, podobno Kanada już od"sars"ona, prawda to? By, By, By, By, By Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 05:21 Witajcie.Cały dzień wczoraj nie było netu.Stronki wogóle się nie ptwierały. Nie wiem czy to administrator kombinował,i przyciął transfer bo ciągną...Czy to wina dostawcy(admin twierdzi że to była wina POLPAKU,ciekawe?).Byłem zły.Zobaczy my dzś. Narazie się pożegnam, bo idę do pracy.Do wieczorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 08:05 Gość portalu: vidmo napisał(a): > Witajcie.Cały dzień wczoraj nie było netu.Stronki wogóle się nie ptwierały. > Nie wiem czy to administrator kombinował,i przyciął transfer bo ciągną...Czy > to wina dostawcy(admin twierdzi że to była wina POLPAKU,ciekawe?).Byłem > zły.Zobaczy my dzś. > Narazie się pożegnam, bo idę do pracy.Do wieczorka... Czesc vidmo! A jakiego masz dostawcę? Widzę że tepsa ale np ile płacisz miesięcznie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 08.07.03, 08:51 Witam wszystkich :) Dzisiaj nic w sumie sie nie dzialo. Bylismy na spacerku, pogoda przepiekna, ma popadac troszke wieczorem i w srode, a potem znowu ma byc cieplutko i pieknie. A co do SARS'a to faktycznie w Vancouver juz o tym nie slychac, ale moze oni to ukrywaja??? oby nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 20:53 Witajcie Matti to forum nie jest o internecie.Ja napisałem nie tłumacząc się z tego że mnie tak długo nie było. Żabko,to miałas wolny poniedziałek? Wszystkie fora gazetowe są teraz dosyć anemiczne,z wiadomych powodów_wakacje. U nas też specjalnie nic się nie dzieje,moze i lepiej.Jest wieczór,chyba dosyć chłodny jak na tą porę roku.Ja tak wolę...nie przepadam za upałami.W telewizji też nuuuudy,same powtórki.Teraz leci program o benefisie jakiegoś Cygana,Jacka zresztą.Nie przepadam za nim.Teksciarz,może i dobry,ale... No dobra,kończę...acha zmarły bliżniaczki syjamskie,te operowane,i coś mnie ścisnęło za serducho.Tak bardzo chciałem żeby im się udało...to smutne.paaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 08.07.03, 22:05 Za duzo smutnych wiesci dochodzi do nas, a za malo radosnych :( Dopiero uslyszalam dzisiaj rano jak ogladalismy tutejsze wiadomosci. Szkoda, ze nie przezyly. Juz tyle osiagnely i chcialy dalej do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.hydrobudowa6.com.pl 08.07.03, 22:24 Obiektywnie patrząc chyba nie miały szans, tak twierdzą specjaliści - szansa wynosiła 1:100000. Były chyba jednak już tak zdeterminowane tym przyklejeniem do siebie (29 lat) przy stole, w łóżku, w łazience, na spacerze, w dobrym i w złym nastroju, że postawiły na jedną kartę. A jednak szkoda - RIP! Wiadomość dobra w złej: w Sudanie rozbił się samolot. Wszyscy zginęli z wyjąt- kiem dwuletniego chłopca. Czy to przypadek, czy przeznaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 08.07.03, 22:44 Hej Kolec, witam! Tez slyszalam o tym samolocie. TO jest niesamowite, ze w ogole ktos przezyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.hydrobudowa6.com.pl 08.07.03, 23:15 Ano widzisz, cuda się zdarzają. Fajnie, ze u Was w Kanadzie słońce pracuje na inną zmianę. Jest z kim "wieczorową porą" pogwarzyć. Jeszcze pracujesz, czy już masz freetime? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 09.07.03, 01:29 Hej Kolec! Nie dalam rady wczesniej zajrzec. Wlasnie wychodze jest 16:30!! ide do domku! dzisiaj mam na obiad pierogi z jagodami na parze. Ale jestem glodna. A Wy pewno spicie :) Milych snow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 07:33 Gość portalu: vidmo napisał(a): > Witajcie > Matti to forum nie jest o internecie.Ja napisałem nie tłumacząc się z tego że > mnie tak długo nie było. Nie rozumiem dlaczego tak napisałeś skoro sam zacząłeś wątek, POLPAK itp.... Na forum mozna pisać o wszystkim a jeśli się to komuś nie podoba to zawsze można tu nie pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.hydrobudowa6.com.pl 09.07.03, 12:12 Hej Żabko, jak smakowały Ci pierogi z jagodami? To naprawdę jest pycha, swoją drogą zajadasz się tym, co my aktualnie w Polsce też pałaszujemy. Sezon jagodowy w pełni. Ale heca, gdy wychodziłaś we wtorek z pracy o 16.30, w Polsce była 1,30 ale za to już w środę. Ja też wracałem właśnie o tej porze do domu, chociaż nie na pierogi. Trzymaj się i udanej środy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 09.07.03, 18:49 Dzien dobry! I znow kolejny dzien, a ja sobie siedze w pracy , u mnie dopiero zbliza sie 10:00 rano :) Mamy upaly! Goraco! Ufff.... Kolec, o ile sie nie myle to Ty rowniez w Siedlcach mieszkasz, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
macko74 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 10.07.03, 05:38 Dzieki serdeczne !!! Gdansk pozdrawia Siedlce !!! Mam propozycje zalozcie nowy watek bo ten jest judluuuuugi i sie wolniutko otwiera. Pozdrowka raz jeszcze. Macko(z Gdanska ,ale daaaleko od niego hihi...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 10.07.03, 08:21 witaj Macko! a gdzie Ty mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.03, 21:20 Witajcie Ostatnio,u mnie,trochę szwankuje internet.Denerwuje mnie to,stąd mniejszy mój udział w pisaniu. Co do nowego wątku,to jestem w zasadzie przeciwny,ale widzę że już istnieje. Powód: 1)to brak zgody załozycielki.Jest w tej chwili na wakacjach. 2)dokonano plagiatu tytułu wątku,a to moim zdaniem nie jest eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 10.07.03, 22:56 Gość portalu: vidmo napisał(a): > Witajcie > Ostatnio,u mnie,trochę szwankuje internet.Denerwuje mnie to,stąd mniejszy mój > udział w pisaniu. > Co do nowego wątku,to jestem w zasadzie przeciwny,ale widzę że już istnieje. > Powód: > 1)to brak zgody załozycielki.Jest w tej chwili na wakacjach. > 2)dokonano plagiatu tytułu wątku,a to moim zdaniem nie jest eleganckie. Widmo! Wątek Gdańsk pozdrawia Siedlce zaczął fritzek rok temu, więc nie ma mowy o zadnym plagiacie, po prostu watek istnial na Siedlcach teraz istnieje na Gdansku i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 142.179.25.* 11.07.03, 07:42 Witajcie Wszyscy! Pomimo tak poznej pory u mnie w kuchni odbywa sie mecz pomiedzy chlopakami! Na razie remis ;) A co u Was slychac? Kiedy rozpoczyna sie Jarmark DOminikanski? Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 11.07.03, 08:39 Gość portalu: zaba napisał(a): > Witajcie Wszyscy! Pomimo tak poznej pory u mnie w kuchni odbywa sie mecz > pomiedzy chlopakami! Na razie remis ;) A co u Was slychac? Kiedy rozpoczyna sie > > Jarmark DOminikanski? Pozdrawiam serdecznie! Witaj! Jarmark zaczyna sie chyba 27 lipca w kazdym razie na pewno w tych okolicach:) Ja zaraz jade na uniwersytet z dziewczyna zobaczyc co bedzie studiowalala:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 10:17 Wreszcie przyjechałam... Pogoda była do kitu, ale poznałam czterech chłopaków, którzy mieszkali za moja ścianą w domku ;) Co do nowego wątku, to nie jestem tym bardzo zaskoczona, przeczuwałam, że ktos kiedys bedzie chciał go albo zlikwidować albo własnie zminić (przenieść). Kiedys też mówilismy o niezmienianiu głównego tematu, ktos zmienił... cóz, może nie wiedział? Jeśli większa ilość bedzie chciała koniecznie go przenieść, to ja nie bede sie biła (ale chyba powinnam?), ja natomiast jestem przeciw przeniesieniu On (watek) ma juz swoja historie, jak ktos "nowy" chce go przeczytać od początku to sobie czyta, inny od połowy to tez czyta. Na nowym by juz tak nie było. Nie zaczelibysmy od zapoznania sie, ale od "zwykłego" wpisu jak codziennie... Teraz ide zrobic sobie śniadanie bo przyjechałam dziś w nocy. PS Wybieram sie dzis nad zalew, dawno tam nie byłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 11.07.03, 11:18 Gość portalu: oliwka napisał(a): > Wreszcie przyjechałam... Pogoda była do kitu, ale poznałam czterech chłopaków, > którzy mieszkali za moja ścianą w domku ;) > Co do nowego wątku, to nie jestem tym bardzo zaskoczona, przeczuwałam, że ktos > kiedys bedzie chciał go albo zlikwidować albo własnie zminić (przenieść). > Kiedys też mówilismy o niezmienianiu głównego tematu, ktos zmienił... cóz, może > > nie wiedział? Jeśli większa ilość bedzie chciała koniecznie go przenieść, to ja > > nie bede sie biła (ale chyba powinnam?), ja natomiast jestem przeciw > przeniesieniu On (watek) ma juz swoja historie, jak ktos "nowy" chce go > przeczytać od początku to sobie czyta. Oliwko! Ten watek powstal rok temu, zalozyl go fritzek, a ja go tylko przenioslem na gdansk chyba nie ma w tym nic niestosownego:) Wiec moze on istniec rownolegle z Twoim Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.03, 13:40 Ok maatti, jak mówisz, że ten wątek był juz rok temu to życzę powodzenia i wytrwania w jego prowadzeniu! Ja jednak bede kontunuowała ten, ale chyba moge tez wpaść na Twój? Pomagam teraz mojej siostrze w przygotowaniach na jutrzejszego grilla (teściowie przyjeżdzaja :)) ze Szczecinka. O.K. lece do szaszłyków! Żabko, dzis dostałąm pocztówke, tzn. dziś odebrałam ja ze skrzynki, pewnie przyszła juz wcześniej, ale mnie nie było :) Pozdrawiam PS Żabko, pytałaś kiedyś czy Kolec mieszka w Siedlcach, odpowiem za Niego - tak, Kolec mieszka w Siedlcach! Ja tez postaram sie znaleźć jakas ładna pocztówke dla Ciebie. Papapapapapapapapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 11.07.03, 17:32 Witaj Oliwko! Dzien dobry wszystkim! Jak fajnie , ze juz wrocilas! Dopiero rozpoczynam dzien i prace, ale dzisiaj urywam sie wczesniej bo idziemy na zakupy. Zostalismy zaproszeni na slub, no i trzeba cos ladnego kupic. Wpadne tutaj za jakies 2 godzinki! papapapapapa! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 11.07.03, 21:18 Gość portalu: oliwka napisał(a): > Ok maatti, jak mówisz, że ten wątek był juz rok temu to życzę powodzenia i > wytrwania w jego prowadzeniu! Ja jednak bede kontunuowała ten, ale chyba moge > tez wpaść na Twój? Ciesze sie ze wszystko jest ok, Twoj watek ma ponad 600 postow wiec kontynuuj go, bedzie bardzo milo jak wpadniesz i na ten drugi, ktory wrocil po roku:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś