Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 08.10.03, 07:16 Dzisiaj zerwalismy jablka z naszego drzewka (drzewko to ma jakies 5 latek) i sa przepyszne :) mniam. sa nawet i robaczki, ale to nie szkodzi. W koncu to natura ;) ale tych nie jemy...fuuuu...w tym roku rowniez zebralismy kilkanascie wegierek...slodziutke i soczyste. I mielismy az 1 (jedna) czeresnie! Wiecie, moj syn zaczal juz podspiewywac sobie piosenki typu "Jingle bells" czy tez "We wish you a Merry Xmas"...latwo wpadaja w ucho, no i kto nie lubi Swiat!? Ja uwielbiam :) I tym swiateczno-radosnym akcentem zakoncze i ide spac. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 15:40 Witajcie!!! Vidmo - mój strój kapielowy jest tak skonstruowany, ze zawsze bedzie na mnie pasował. Bo on ma sznureczki na biodrach, moge sobie luzowac albo sciskac :) ale nie martw sie, nie przytyje od jednego talerz budyniu czekoladowego, a ciestek nie jem :P ostatnio przerzuciłam sie na jabłka, i płatki z jogurtem naturalnym :D O.K. zmykam :) papapapapapapa, pozdrawiam Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 09.10.03, 00:37 alez jest "ciezkie" powietrze....co za pogoda...rano leje, ze ho ho, a po poludniu slonce ze hej hej! Ale wiatr za to wieje. mam wolne w piatek, a w poniedzialek obchodzimy swieto dziekczynienia tak wiec beda 4 dni wolne. tradycyjnie ludzie pieka indyki, a my zrobimy sobie po prostu "swiateczny" obiadek, czyli pierwsze danie potem drugie danie i deser i relaks!spijcie smacznie i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 12:59 No no, jak byłam mała i oglądałam ameryńskie filmy, i gdy tam pieczono indyka to zawsze, zawsze marzyłam żeby tu w Polsce tez był taki zwyczaj, heh... ale już wcale mi na tym nie zalezy, bo w Polsce jest wiele świąt, których nie ma w Ameryce ;) Jak mija dzień? jutro piatek, i weekend :D ależ sie ciesze. Juz wiem co kupie dla Artura, to ma byc prezent smieszny i taki aby zapamietał, chociaz przez jakis rok! Kupie mu złota rybke :) może być...? hehe, ide z Bartkiem własnie do zologicznego, pomoze mi wybrać ;) Pozdrawiam, paaaaa/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 09.10.03, 17:43 Witam i dzien dobry wszystkim :) Mam super humor :D Pozdrawiam wszystkich :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 18:39 Hm, a co Cie wprawiło w ten znakomity humor, Żabko??? :) Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 09.10.03, 20:24 he he he duzo by tu mowic :) ;) ale to nie nadaje sie na forum ;):P no a poza tym to po raz n-ty doszlam do wniosku, ze trzeba sie cieszyc zyciem ile tylko mozna...bo ja czasami popadam w takie okresy kiedy to mam zal do wszyskich i o wszystko i nic mi sie nie podoba..:( na cale szczescie jest to rzadkoscia...raczej jestem osoba wesola i zwariowana i moj syn jest tym zarazony! Tak wiec jestesmy wesola rodzinka. Pozdrawiam i sciskam i przesylam "zabiaste" buziaki ;) cmmoooooooooooooooooooook! (ble, ble) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 22:51 Inaczej mi sie niechcący przeczytało to ">zabiaste< buziaki" ;) Ja juz ide spac, bo padam z nóg na siedząco. Całuje Was także, pozdrawiam :))) Oliwka Vidmo - miłej nocki! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 09.10.03, 23:55 Jutro wybieram się na koncert grupy KULT, wiem że będzie wspaniałe widowisko, jeszcze się na nich nie zawiodłem, tak grać w tym wieku mało kto potrafi w Polsce. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 09:10 Witajcie Bardzo mi się podobają te żabiaste buziaki,Oliwko beż skojarzeń-proszę... Żabiaste to inaczej szerokogębne,tak?Żabo dla mnie jeden i to bardzo długi. Oliwko z tą złotą rybką,to uważaj...Bo jeden wędkarz taką złowił,i miał nielada kłopot.Jak wiesz,złote rybki za wypuszczenie na wolność (czyt.do wody) obiecują spełnić trzy życzenia,a nasz rybak,wyobraź sobie nie miał żadnego!!!. Ryba się uparła... masz podać swoje życzenia-mówi a on,niechętnie się godząc powiedział- no dobra,podaj mi datę mojej śmierci. To bardzo trudna sprawa,wymaga wielu obliczeń,wielu porównań i może trochę to potrwać.Mogę natomiast powiedzieć ci co będziesz robił po śmierci... - to mów,rybo Będziesz sędzią hokejowym- oznajmiła Ale ja się na tym wogóle nie znam,heh. Muszę trochę poczytać o zasadach,itd...nauczyć się. A rybka na to mówi-to się pospiesz,bo jutro masz pierwszy mecz. trójmiejskie,gorące pozdrowienia...Paaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 13:20 Ok, bez skojarzeń! Witam Zaraz ide na trening :D wyćwiczę się... Jeszcze nie kupiłam prezentu dla Artura... dzisiaj mam zamiar sie nad nim skupić. Maatti, a gdzie jest ten koncert? albo był? Oooops, ktos dzwoni. Muszę pedzic na trening, bo znów sie spóźnie :) Pozdrawiam, paaaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 10.10.03, 14:25 Olivka za 5 godzin w Hali Olivia, raczej już nie zdążysz:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 20:57 Raczej nie... a ta hala jest w Siedlceach??? nieeee :) Ale zmokłam, mówie Wam... szłam przez miasto z ofromna teczka i doszłam do milenium, stamtad zadzwoniłam po "kierowce" i zaraz ktos po mnie przyjechał... I jestem w moim cieplutkim domku! Orcze, miałam założona karte w bibliotece pedagogicznej... ale coś sie z nią stało, nie mam jej w portfelu... musze znów załozyć, ochhhhh! O.K. ide doprowadzic sie do stanu, hmm, powiedzmy, że dobrego... bo jak na razie to tylko kapie mi deszczówka z włosów... :) Okej, papapapap, całusków 122 :D Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 11.10.03, 11:47 Koncert w gdańskiej hali na Przymorzu wspaniały. Ciekawe, hala Olivia a nie w Oliwie:) Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 14:10 hehe, no to bym juz nie zdazyła... a Vidmo nie poszedłes? :> Musze sie przygotowac na imprezke, juz nagrałam z kompa kilka płyt... jeny, mam ich mnóstwo... a nie przesłuchanych jeszcze więcej ;) Skasowałam sobie moje gadu gadu nie chcący! wszystkie adresy przepadły... musze podac wszystkim nowy nr, ale jestem wkurzona! ooooo rany, nie cierpie tego! O.K. musze cos wykombinować, Oliwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 16:39 Oliwko,w GG jest opcja "eksportuj na serwer", wówczas wszyskie kontakty masz na serwerze GG. po za tym spróbuj wpisać imię i nazwisko oraz wiek i wszystko o co Cię zapyta ta opcja a może odnajdzie automatycznie Twój numer.To jest w GG zakładka "szukaj znajimych".Pozdrawiam i miłej zabawy. Acha pozdrawiam także Żabę i Maatiego...nawet nie wiem co to był za koncert w Hali Olivia...aż wsztyd się przyznać.Paaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 14:18 Witam! Udało się Vidmo, mam wszystkich na GG :) Impreza była bardzo fajna, chociaż... była ona w moim domu na wsi, i troche sie martwiłam czy czegoś nie zepsują... Ale wszystko dobrze sie skonczyło... głowa mnie boli, o rany, nie wyspałam sie. Byłam już w kościele, ledwo wystałam... ale nazekam, hehe, powinnam byc zadowolona, jestem - tylko dokucza mi ten ból. Maatti, jak było na koncercie??? Lece do kuchni, Kasia mnie woła ;) Pozdrawiam, paaa... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 12.10.03, 15:53 Cześć! Jak już wspomniałem koncert rewelacyjny, 3 godziny grania, Kazik i reszta zespołu w bardzo dobrej formie mimo nie młodego już wieku, zagrali swoje wielkie przeboje m.in. Baranka, Celine, Polskę, Arahję i wiele innych, było też 6 premierowych utworów, które znajdą się na nowej płycie. Publiczność nie zawiodła przynajniej ta przed sceną, do której i ja się zaliczałem;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-)))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 22:16 Mmmm, to faktycznie świetna impreza była, Maatti :) Ale mi się chce spać... oczy same się zamykają! Nowy tydzień za 1 godzinę i 45 minut się zaczyna... o rany julek! co to będzie...? nie wiem, nie wiem :) OK idę spać, nie ma co. Ale pies musi jeszcze wyjść na dwór, a ja razem z nim... No to idę, cześć! Miłych snów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 10:57 Cześć,witajcie... Juz za godzinkę południe,a Wy spicie... Maati dzięki za wyczerpujace informacje na temat tego kto grał.Bardzo się cieszę,że dobrze się bawiłeś.Ostatni mój koncert na którym byłem, odbył sie w Brzeźnie tuż przy plaży. Grał zespół "Ich troje".Ja niestety nie stałem tuż pod sceną,a całkiem z tyłu.A powiem wam w sekrecie, że chciałbym na scenie,nie tylko pod...podzdrawiam,hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 13.10.03, 14:09 Witam! O 9 byłem na spacerze na plaży, a wstałem przed 8. Przed chwilą wróciłem, interesująca pogoda: na przemian deszcz i słońce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 15:21 Cześć, mi nie dorównacie, wstałam o 07:15! ;) hehe. Dzisiaj jakaś dziwna pogoda, dużo hałasu wokół mnie, głowa mnie boli, chętnie się położę. Co ja pisze... dziwna pogoda?! Jest słońce, trochę wieje, ale nie jest zimno. Ale mam ochotę pospacerować po płazy, och, jak Wam zazdroszczę :D O.K. lecę zjeść jakiś obiadem... Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 14.10.03, 04:57 Witaj Oliwko, Vidmo i Maatti i wszyscy czytajacy :) Dzisiaj mielismy wspanialy dzien. Przede wszystkim mielismy wolne, bo dzisiaj bylo "Thanksgiving Day". Zesmy sie zdzwonili z moja kuzynka i w piatke ruszylismy na dluuuuuuuuuuugi spacer. Pogoda wspaniala, sloneczko, +20! Po spacerze pojechalismy do mojej kuzynki, zamowilismy pizze i troszke posiedzielismy i wrocilismy do domku. Bylismy tez dzisiaj na polu dyniowym...specjalnie przygotowane dla dzieci. To jest wszsytko powiazane z Halloween...ale ze bylo to dla dzieci wiec nie bylo to takie straszne ;)na razie koncze bo Mateusz powiedzial , ze musi napisac list do swojej 5-letniej kuzynki ;) tak wiec pa pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 09:59 Witajcie Wszyscy :D A ja mam dzisiaj wolne. O 11:00 na historie sztuki, a potem chciałam wpaść do kilku sklepów, ale nie wiem czy dam radę, bo straszliwie zimno. A jednak humorek mi dopasuje ;) O.K. muszę cos zjeść, i pedze na uatobus... hmm, dzisiaj chyba czwórka musze podjechać? :) Dobra, biegnę, papapapa, pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:41 I ci kupiłaś,piękna kientko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 16:54 Cześć! "I ci kupiłaś, piękna kientko?" To do mnie? Hmm, kupiłam sobie bluzkę, koloru zgniłej zieleni :D uwielbiam ten kolor... z brązowym napisem, tzn. liczbą: 69 ;) Taka "luzacka", sportowa raczej. Zdążyłam na autobus, pojechałam nową, długą czwórką, hehe, udało mi się ;) Dzisiaj są imieniny mojej mamy. Zamieszanie w domu (jak zwykle przed imieninami/urodzinami), goście zaczną się schodzić ok. 18:00, uuuu - będzie ludzi. A od mojego taty, mama dostała cudowny, duży bukiet kwiatów, cud ;) W całym domku pachnie... O.K. musze się przebrać i wymyślić jakieś ładne życzenie. Pozdrawiam, paapapapapapa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 15.10.03, 20:05 Pozdrowienia i najlepsze zyczenia dla Mamy. Hmmmm....u Was dopiero wczesny wieczor to pewno impreza sie kreci ;) A ja ide cos zjesc bom glodna...a u Oliwki pewno tyle smakolykow imieninowych! no to pa pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 21:33 Witaj Żabko! Uuuu smakołyków pełno, goście siedzą w salonie, a ja się wyślizgnęłam bo nie dla mnie to towarzycho ;) Cos śpiewają - a na imię miała właśnie Beata.... hmm, ciekawie się zapowiada! Ciekawe co na to sąsiedzi? hehe, dobrze, że się dobrze bawią. A ja zaraz pójdę na spacer z psem, bo on już chyba nie może wytrzymać w tym hałasie. Leży pod stołem! Biedaczek... Aha, mama dziękuje bardzo za życzenie, i zaprasza :) Żabko, masz 27 października imieniny? czy obchodzisz w maju? Napisz proszę, żebyśmy nie przegapili! O.K. pozdrawiam, idę się napić kawki pysznej o aromacie toffi :D Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 15.10.03, 22:44 tak tak zgadza sie, mam imieniny w pazdzierniku :) a za zaproszenie bardzo dziekuje i zeby to bylo fizycznie mozliwe to pewno bym z niego skorzystala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 14:23 cześć Fajnie, już mam zapisane w telefonie kiedy masz imieniny ;) Jadę zaraz na miasto, upatrzyłam sobie świetne rajstopy na jesień. Mają ciepłe kolory: żółty, pomarańczowy i czerwony. Ukośna krata. O rany, mówię Wam jaki mam znaaaaaakomity humor, hahahahaha, świetny :DDDD. Doskonale się czuję, wszystko ze mną w porządku! nie patrzcie tak ;) Ale bym sobie teraz potańczyła... taka ładna muzyczka leci. O.K. dziś dostałam tzw. "głupawki". Zauważyliście, prawda? :> Hehe, lecę. Papapa, pozdrawiam. Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 16.10.03, 21:45 Witam wszystkich w ten okropnie mokry dzien .... poszlam na spacer i jestem mokra od stop do glow...parasolka nic nie pomogla :( a zeby bylo jeszcze "weselej" to w budynku w ktorym pracuje zaczal przeciekac dach i woda leje sie ciurkiem...................................i tym to oto mokrym akcentem koncze. PS. ale jako Zaba to powinnam sie cieszyc z tych mokrych warunkow...he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 14:38 Cześć! Wróciłam... jestem troszkę zmeczona...wreszcie zdjełam spódice i kozaki! i związałam włosy, ochhh. Nie ma jak w domu :) O 15:20 muszę pójść na trening. To zaraz. A jutro umówiłam się z kolegami dwoma i znajomą na rower, pojeździmy gdzieś za miastem. Uwielbiam jeździć na rowerze jesienią... ;) O.K. muszę uprasować sobie spodenki i biegnę (to juz będzie rozgrzewka ;)) Pozdrawiam, papapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 17.10.03, 17:15 no to pewno Oliwka teraz jest na treningu. a ja juz w pracy. jak w lato bylismy rekordy slonecznych dni tak teraz bijemy rekordy opadow! drogi nieprzejezdne, zalane. zdecydowalismy sie na pociag, bo samochodem pewno bysmy i ze dwie godziny jechalli! o zgrozo! Vidmo, a gdzie Ty sie podziewasz? Mam pytanko, czy znasz moze kogos kto uczeszczal do Studium Nauczycielskiego we Wrzeszczu? Studium to przestalo istniec w 1994, teraz tam jest XIX LO, ale ktoz to wie, moze kogos znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 12:04 Witajcie... Jestem,jestem. Nie raz już nie wiem co mam pisać:(.Pogoda przez ostatnie dni bardzo ładna...prawdziwa złota jesień. Jeżeli chodzi o Studium Nauczycielskie,to nie znam nkogo.Zastanawiam sie czy wogóle znam jakichś nauczycieli...Znam jedną to moja kuzynka z Iławy. Jest pedagogiem w jakimś liceum w Iławie.To by było na tyle...Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 15:35 Cześć! Byłam dzisiaj na mieście, chodziłam po sklepach... ale nic szczególnego nie widziałam... moja koleżanka kupiła sobie materiał na czapkę, a ja przymierzyłam fajne buty. Czubate konkretnie, na szpilce, zapinane na łydce. Elegancko na mnie leżały... ale nie kupiłam ich, jeszcze nie są mi potrzebne, niezbędne będą w maju, ooops - sylwestra! hmm, niezbędne będą na sylwestra. Już nie mam siły myśleć, nachodziłam się... Ochhh, padam! Idę odpocząć, ale nie wiem czy zdołam dojść. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 13:23 I co,doszłaś?Martwie się o Ciebie...Tak długo zostawiasz nas w niepewności.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 13:48 Cześć... Vidmo! Doszłam! O rany...a jak się walnęłam, to dłuuuugo nie wstawałam z łóżeczka... Martwię się bardzo o moja mamę. Leży teraz w łóżku, ma żółte ręce, twarz tez już zaczyna dobierać kolor żółci... zwleka z operacją, boi się, ale ja już dopilnuje aby to mieć jak najprędzej za sobą! Jejku, jutro poniedziałek, nie pasuje mi wcale! powinnam siedzieć w domu. Nie bardzo wiem co mam robić... Teraz zrobię notatki i pouczę się, a potem.... potem nie wiem co będzie. Pozdrawiam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:58 Oliwko to żółtaczka,mechaniczna jest niezakaźna.Jednak nie znaczy że nalezy ją ignorować. Teraz już wieczor,i pora na spoczynek.Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 15:17 Tak, nie wolno jej ignorować... Moja mama dzisiej pojechała do szpitala, nie wiem co tam słychać... Mam nadzieje, że zaraz wróci... A ja juz dzisiaj płakałam... nie z powodu mamy ani nikogo z rodziny, ani znajomych... achhh - szkoda gadać. Oho, właśnie sie dowiedziałam, że mama została w szpitalu. Jezu, jaka jestem zdenerwowana. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 19:39 Cześć... Hmm, co z Wami? Moja mama ma jutro operacje, wylały jej się kamyczki i żółć do przewodów. Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku, zaraz do Niej jadę. Ale mi zimno, choć kaloryfer ustawiony na maxa! W piątek przyjeżdża moja babcia, dziadek, ciocia, wujek, cioteczna siostra, jej mąż i brat cioteczny - ochhh, jakoś zliczyłam. Przyjeżdżają, ponieważ mój cioteczny brat szykuje sie na księdza, w niedziele ma obłuczyny (tak to sie pisze?) ale nie wiem czy zdołam pojechać. Spać mi się chcę. Dziś w ogóle jest senny dzień. O.K. pewnie wpadnę jeszcze później. A teraz jadę. Papa papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 21.10.03, 20:04 Oliwko, wszystko bedzie OK :) Moja Mama tez miala cos w tym stylu, tylko , ze ja jeszcze zoperowali przed wylaniem... Tutaj tez pogoda senna. W listopadzie wybieramy sie na show dla dzieci, bedzie to "Disney on Ice". A tak to w sumie nic nowego sie nie dzieje. Pa pa! Trzymaj sie Oliwko! Pozdrowionka dla Vidmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 21:51 Dzięki Żabko za wsparcie, bardzo mi się przyda, a szczególnie dla mojej Mamy... Byłam u Niej. Kiedy weszłam to miała czerwone oczy - płakała. "Znajome" z pokoju nagadały Jej, że -niewiadomo co- może się stać! Ochhh - ale już lżej Jej na duchu :) i mi też. Ale Mateuszek będzie miał odjazd w tym "Disney on Ice" - sama bym chętnie poszła ;) O.K. Oliwka-Ania - do roboty! Lecę :) Pozdrawiam Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:34 Żabko dzięki za pozdrowionka... Oliwko teraz już powinnaś być spokojna,wszak mama jest już pod opieką.Pozdrów mamusię i powiedz,że my tu w Gdańsku jesteśmy z nią:)) Spijcie dobrze moje Panie i sympatycznych snów!!!Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 22.10.03, 06:05 Kochani pobudka ;) pora wstawac :) juz 6:00 rano u Was :) a czy przestawialiscie juz czas z letniego na zimowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 15:06 Witajcie!! Dzięki Vidmo bardzo. W tej chwili trwa operacja. Żabko, my przestawiamy czas z letniego na zimowy, ale jeszcze nie teraz - dopiero z soboty na niedziele... :) Pobudka o 6:00, nieeee - dzisiaj wstałam o 8:15 :) Pozdrawiam Was, i ściskam moooocno :) Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 22.10.03, 17:25 Witajcie. Oliwko, czy juz jest po operacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 19:01 Tak Żabko, już po operacji. Operacja dobrze przebiegła, choć długo trwała. Właśnie wróciłam ze szpitala, jadę tam znów za jakąś godzinę zmienić Kasie, ona się wyśpi a ja będę czuwała do 23:00, potem przyjdzie opłacona (!) pielęgniarka i będzie siedziała do 6:00, później znów ja. Wiec pędzie coś zjeść, przebiorę się, i jadę :( Pozdrawiam Was i trzymajcie kciuki, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 22.10.03, 19:14 Trzymaj sie dzielnie! Trzymamy kciuki. Zobaczysz wszystko bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 22:35 Witajcie dziewczyny. No i już po...teraz rekonalescencja i ukochana dieta... Wczoraj był program Drzyzgi, wiecie to jest zadziwiające ile potrafią znieść kobiety,aby podobac się swoim chłopom...a może przede wszystkim nie swoim:)) Pozdrawiam was. ps.Oliwko pozdrów mamę...życz szybkiego powrotu do zdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 12:30 Nie no Vidmo, wydaje mi się, że swoim chłopom ;) Witajcie! Wróciłam przed chwilą ze szpitala, Vidmo, pozdrowię na pewno, jak tylko znów tam pojadę! Dziękuję. Mama czuje się już lepiej, ma kontakt z otoczeniem, wczoraj go nie było... Wiecie co trzymałam w rękach??? 239 kamyków, które były w Jej woreczku! Wcale nie były małe, były duże! Tzn. są duże, jak zobaczyłam to coś na półce w jakimś worku foliowym myślałam, że to kilka różańców! Przyznam, że zatkało mnie... Okej - teraz muszę się przespać, bo to jednak bardzo wyczerpujące, siedzieć „bezczynnie” w szpitalu :( Pozdrawiam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 24.10.03, 01:41 rany! gdzie to sie wszystko pomiescilo? najwazniejsze, ze Twoja Mama juz jest po operacji, ze te okazy sa juz usuniete. Wyspij sie i do nastepnego postu ;) Pozdrawienia dla Mamy :D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:04 Witam! Ja nie mogę sobie wyobrazić gdzie to się pomieściło... ale gdzieś musiało. Już tego nie ma, ufff. Mama czuje się lepiej, wczoraj wieczorem już nawet siedziała na łóżku :) Humorek Jej dopisywał - więc już wszystko wraca do porządku dziennego ;) I wiecie co? Nie wspominajmy już o tej chorobie, o szpitalach! Szczerze mówiąc mam już tego dosyć, na minimum 101 lat... choc sama zaczęłam, ale już stop :) Dzisiaj zapowiada się bardzo ciekawy wieczór. Jadę do mojego brata, pilnować Bartka. Daniel z Sylwią idą na urodziny znajomej. A ja z tym małym mężczyzną, spędzimy wieczór na oglądaniu DVD, jedzeniu popcornu i tarzaniu się na łóżku ;) Potem położę malucha na łóżku, przykryje kołderka i zaśnie. Ja położę się koło niego, moooooocno przytulę i również zasnę! Świetnie. Choć nie raz denerwuje mnie, to i tak go bardzo kocham, dziwne ;) Okej, zjem coś, przygotuję się do rysunku (bo dziś maluje-piątek). No i trzeba posprzątać w domu, a trochę sprzątania jest - jutro przyjeżdżają goście z Różanki i Włodawy :) Z tej Włodawy z Kamieni na szaniec - hehe. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 25.10.03, 09:43 chlip...chlip...wlasnie skonczylam ogladac film...super! az mi sie lezka zakrecila. a teraz chyba czas spac. pozdrawiam Was. pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 11:17 A jaki film oglądałaś Żabko? Vidmo, a co z Tobą? Posprzątałam w domu, umówiłam sie z Kasia na mieście, wiec muszę zaraz pedzić, szybkim krokiem. Pozdrawiam Was!!! Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 22:48 Jestem i pozdrawiam ... Odpoczywam o\d wszelkiego rodzaju forów.Jak tam Mama? Może napisałaś Oliwko,ale nie chce mi się czytać tych postów wstecz.Lenistwo,przepraszam:)) AAA dziś godzinę przestawiamy,w Kanadzie chyba nie-co Żabko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 26.10.03, 01:34 oj przestawiamy przestawiamy i pospimy sobie o godzinke dluzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 26.10.03, 08:44 no wiec tytul tego filmu w doslownym przetlumaczeniu to: "To mialas byc ty". Troche komedia troszke romansu w to wlozyli no i troszke dramatu. a teraz ide spac. mielismy znowu kilku znajomych u nas , posiedzielismy sobie, pogadalismy, pojedlismy. jedna ze znajomych wraca do Polski. twierdzi , ze wlasciwie to na stale, ale ogolnie reszta towarzystwa jakos w to watpi.............no nic. pozyjemy-zobaczymy. pa pa. ps. czy wyspaliscie sie dzisiaj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 09:46 cześć Ja dzisiaj nocowałam u znajomej, oglądałyśmy "Pianistę" i "Statek widmo" ;) Pierwszy smutny, ale bardzo dowiedziałam się bardzo wielu rzeczy, o których nawet mi się nie śniło! A drugi... hm - miałam Vidmo przed oczami, hehe, żartuje. Straszny był!!! Bałam się wrócić na górę... A zapomniałam przestawić zegarek, i nie mogłam trafić na żaden autobus. Dopiero kiedy przypadkiem podjechała czwórka, zobaczyłam na zegarku w autobusie: 9:22, i coś mi nie pasowało... ale zaraz sobie wszystko ułożyłam w główce. O.K. lecę cos zjeść, bo z tego wszystkiego zapomniałam... Pozdrawiam Was! PS Mama czuje się już dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 27.10.03, 00:40 Wlasnie zajadam sie tortem orzechowym. Pycha :P ............a wiecie, ze w tym torcie nie ma maki! Ha! Pogode mamy piekna dzisiaj. Kosimy sobie trawke. Jedlismy szaszlyki-souvlaki z grilla, salatke grecka. S U P E R! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 14:49 Cześć W S Z Y S T K I M ! ! ! Jak już Żabka zaczęła o jedzeniu, to ja tez się "pochwalę" - jem pysznego rogala :) Mniaaaaam. I pije pepsi w puszce ;) A za 3,5 minuty będę na spacerze z psem. Bartek ma 1 listopada urodziny, musze wybrać się na miasto. Pytałam go co chciałby dostać, powiedział, że chce "ładną, dużą, kolorową książkę - z obrazkami!" To będzie ja miał :) O.K. idę z pieskiem "pod krzaczek". Pozdrawiam Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 20:03 Jak już jesteście moje drogie przy jedzeniu, to może ja też coś na ten temat... Jedna z Was,juz jest mamą,a druga pewnie będzie (ciekawe komu przypadnie zaszczyt bycia ojcem,heh.Ja żałuje ,że nie mnie:(() To podjcie trzy punkty świadczące o wyższości naturalnego pokarmu matki nad sztucznym(Innym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 27.10.03, 20:39 Hmmm...czy to jakies wyzwanie, moj drogi ? ;) OK, no to lecimy: -zero martwienia sie o to czy jest mleko w domu ;) -zawsze jest "pod reka" ;) -moj syn nie mial zadnych problemow typu: kolka -pokarm jest odpowiednio dostosowany do potrzeb dziecka (to gdzies wyczytalam) -zawsze podgrzane do odpowiedniej temperatury ;) -no i ten bliski kontakt "mama-dzidzia" W sumie wiekszosc z nich jest z praktycznego punktu widzenia, ale jakze bardzo waznego! Ale sa i minusy, ale te minusy sa powiazane tylko z matka-karmicielka. Pozdrawiam Was serdecznie! Zaba-Matka Polka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 23:08 Hmm, trzy punkty. - RACJA - zawsze pod ręką, nie trzeba biegać po sklepach - to chyba przyjemne jak dzidzia tak ssie mleczko? - podobno dużo zdrowsze dla dziecka - cudny widok, kiedy zasypia przy piersi :) Hmm, ale są też minusy. Ale ja nie testowałam tego typu karmienia jeszcze, jako karmicielka ;) Vidmo: "(...) druga pewnie będzie (ciekawe komu przypadnie zaszczyt bycia ojcem, heh. >>>Ja żałuje ,że nie mnie<<< :( )” – cóż, Ty to powiedziałeś Vidmo ;) A może pogadamy jeszcze jakie imiona najbardziej Wam się podobają dla dziecka??? Dla mnie Kuba, Mateusz, Stasio, Antek :D , dla dziewczynki... hmm – Ania! Heh, żartuję, podobają mi się Amelka, (i tu już ciężej, bo zastanawiam się ponad 2 minuty), Julka...? Nieeee, to jest trudne główkowanie, na szczęście jeszcze nie musze nad tym myśleć. Gdybym urodziła teraz dziecko, to byłoby bez imienia przez dłuuugi czas. O.K. chyba musze wypić kawę, późno, ale spać mi się chce, a mam jeszcze sporo pracy :( marzę o łóżku! Pozdrawiam Was! Buźka, śpijcie spokojnie. Żabko, miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 06:58 Witajcie o poranku:) To co podałyście jest oczywiście wszystko ważne.Według mnie zapomniałyście o najważniejszym... takie mleczko ma cudownie śliczne opakowanie:)))heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 15:49 Witajcie! Vidmo, napisałam to, ale skasowałam, bo... bo skasowałam :) hehe. Już się ciemno robi! :( O rany... ponuro bardzo na dworze. Ustawiłam sobie 2 budziki, Jeden o 7:00 w zegarku, a drugi w komórce 0 07:20, żadnemu mnie nie wyciągnął z łóżka, dopiero mój znajomy mnie wyciągnął... Zadzwonił do mnie, bo chciał mi przypomnieć o książce, która obiecałam mu przynieść... dobrze, że zadzwonił :P Nie wiem czemu mój pies stoi teraz przede mną, i patrzy się na mnie, jak na nienormalną... jestem gdzieś brudna? Nie, nie jestem - przecież widzę! A już wiem, przygrzałam mu jego jedzonko w mikrofalówce, stoi tam już 30 minut :D Idę je wyjąć, bo zaraz MNIE zje. Pozdrawiam! Paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 28.10.03, 18:20 Hej Vidmo! A wiesz co bylo jeszcze lepsze? ROZMIAR ;) Nie jedna w pracy mi zazdroscila...he he he. Dlugo u mnie ciazy nie bylo widac, a ze jestem szczupla to ten biust byl bardzo okazaly....Kochany, co mnie najbardziej z tego calego karmienia cieszy teraz to to, ze i teraz jest calkiem calkiem ;) zawsze sie balam , ze sie zmniejszy... tak sie zrobilo mojej kolezance :( Pozdrawiam Was! Pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 19:35 Mmmm, mój bez karmienia, jest w sam raz :D I wiesz co Żabko, nasłuchałam się, że jak będę karmiła piersią, to biust mi "opadnie" :( Ale nie ma co się smucić na zapas, jeszcze długo nie będę miała dziecka! Wiesz, widziałam świetny biustonosz - zgniła zieleń, ale nie było majteczek, nie dowieźli jeszcze. Mam zamiar go kupić... Świetnie się prezentuje ;) I buty... za 2 tygodnie wybieram się po nie. Szpilka, czubate, zapinane na kostce, zakryta pięta, czarne - chodziłam w nich po sklepie, nie grozi mi połamanie sobie nóg! ufff... Już chciałam napisać: "może umówimy się w jakimś miejscu, i zrobimy razem zakupy"? ale przypomniałam sobie, że mieszkasz w Kanadzie... :( O.K. dość myślenie o zakupach na jakieś 3 godziny, mam robotę - siedzę w książkach. Pozdrawiam, paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 28.10.03, 19:40 Oliwko, nie zawsze jest tak zle z biustem po karmieniu. W moim przypadku przed karmieniem bylo dobrze, ale po karmieniu jest jeszcze lepiej! he he he. "Matka natura" potrafi czasami zaskoczyc. Moj maz tez jest zadowlony ;) oj ci mezczyzni mezczyzni :) A co do zakupow to z przyjemnoscia bym sie z Toba wybrala. Moze i ja bym sobie cos przy okazji kupila? Poki co, to jestem w pracy i niedlugo pojde sobie na lunch, a przy okazji wpadne do jakiegos sklepu. W koncu pracuje w samym centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:35 Wiecie, coś wam powiem... Bardzo was lubię dziewczyny. Za poczucie humoru, za dobrą zabawę... Chciałem was rozśmieszyć,ulżyć w ciężkiej roli matki-polki i przyszłej matki- polki,a tu sam się szczerze uśmiałem,heh.I powiem szczerze, jestem bardzo ciekawy tych waszych "opakowanek na mleczko". Tymczasem może mi się coś przyśni...Dobranoc .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 28.10.03, 23:06 Milych snow! :) Pozdrawiam Was cieplutko :) Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 17:26 Heja! Ja tez Cię Vidmo bardzo lubię, i Żabkę :) Opakowanie jak każde inne... ;) chociaż nie... moje i Żaby są z górnej półki. Zaniosłam dzisiaj kliszę do wywołanie... ciekawe co z niej wyjdzie. W piątek się okaże. Ciemno... ale jest fajnie. Leci radio, francuska piosenka, i w powietrzu unosi się aksamitny, niebiański zapach... pierogów z ziemniakami :D hehe - babcia wpadła i mi przyniosła. Dzisiaj wieczór odpoczynku - wczoraj wypiłam 2 kawy, pierwsza ok. 23:00, druga ok. 00:30... Nie usnęłam do 02:20. Ale dzisiaj... dzisiaj odpoczywam. Musze zrobić zakupy dla mamy, zażyczyła sobie sporo rzeczy ;) trzeba się słuchać mamy... :D Pozdrawiam WAS (!!!) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 16:42 Ale się źle czuję... Głowa mi pęka, oczy mi zaraz wylecą z orbit! Nie wytrzymam... ciągle choruje, a przecież się szczepiłam!!! Co ja robię nie tak??? Echhhh, idę się położyć. Mam nadzieje, że samo przejdzie, bo nie mam zamiaru A B S O L U T N I E iść do lekarza. Jestem tam najczęstszym gościem... Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 30.10.03, 16:39 Dzien dobry :) i juz jestem w pracy. Dzisiaj przyszlam wczesniej, no i dzieki temu bede mogla wyjsc wczesniej :) Jutro jest Halloween...jak ja nie lubie tego dnia :( tutaj domy przystrojone (nie wszystkie oczywiscie), a jutro juz od wczesnym godzin wieczornych zacznie sie lazenie dzieciakow od drzwi do drzwi. Pewno za rok i mnie to nie ominie....ale pozyjemy-zobaczymy. A po 1 listopada juz zacznie sie tutaj szalenstwo zakupowe na Boze Narodzenie i beda puszczali w radio pojedynczo koledy (te typowo amerykanskie (Jingle Bells czy tez We wish you a Merry Xmas). Zreszta w sklepach (tych takich duzych) to juz przyozdobili na swieta...sa choinki, lampki, etc... OK. To teraz biore sie do roboty. To na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 16:49 O ranyyyyyy - ale Ci Żabko zazdroszczę! Wiem, że nie powinnam, ale cholernie zazdroszcze ;) Cóż - u mnie chlapa, pada, jest zimno :( Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 08:37 Witajcie o deszczowym poranku! Za chwile idę do dentysty - ale wiem, że nic nie będzie bolało, bo nie mam żadnej dziurki - piękne ząbki :D. Jest tak okropna pogoda, ze zasłoniłam rolety - nie chce sie patrzeć na tę chlapę. Hmm, dziś mam tylko malutki, drobniutki katar, głowa i oczy już wcale mnie nie bolą. Jak ja kocham piątki - OCHHHHH, aż skakać z radości mi się chce! Jaka była Vidmo pogoda rok temu na 1 listopada??? Czy przypadkiem nie taka sama jak teraz? :> Chciałam moje nowe buciki założyć - a tu taki numer. Choć... widziałam w Internecie, ze w całej Polsce w sobotę będzie 15-19 stopni C - no ciekawe czy astrolodzy sie gdzieś nie walnęli... O.K. jadę do doktorka, a potem po prezent dla Bartka. Pozdrawiam Was, i ściskam mooooccccnooo żeby cieplej Wam się zrobiło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 31.10.03, 17:10 Witam w ten "spooky Halloween day". Jadac do pracy mijalismy w samochodach ludzi poprzebieranych za czarowniece, wampiry, piratow, etc. W radio non-stop piosenki "wampirze" albo jakies odglosy zza swiatow. Pogoda piekna, slonce swieci, jest troszke mrozno w nocy(-1C), ale w dzien jest cieplej. Jest super. I taka pogoda ma byc do konca przyszlego tygodnia. I tym slonecznym akcentem konce i zabieram sie do pracy. No bo u mnie dzien dopiero sie zaczyna. pa pa pa pa pa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 23:31 Czeeść! Odebrałam zdjęcia, na kilku fajnie wyszła :) Dzisiaj jak wstawałam o 07:00 to OBIECAŁAM sobie, że w sobotę śpię do południa! I tak będzie, bo padam... Kto mi pomoże dojść do łóżka, a kto pomoże pościelić??? ;(((( nie dam rady! O.K. pozdrawiam Was, pa pa pa pa pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.227.* 01.11.03, 08:14 mam zamiar isc spac, ale tu ciagle slysze sztuczne ognie, petardy, kapiszony itp itd, dwa domy dalej impreza......no nic, jak to dobrze, ze Halloween jest tylko raz do roku. Gorzej niz w Sylwestra! Oliwka pewno spi....Vidmo pewno tez. To i ja sie do Was dolaczam :) zzzzzzzz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 22:16 ...dobranoc Żabko.Miłych snów. Ja wolę nasze święto,od jakiegoś tam halo.....Paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.227.* 02.11.03, 09:41 Vidmo, mowiac szczerze to i ja nie cierpie tego Halloween........piszac o tym Halloween chcialam wlasnie pokazac jak oni tutaj "czcza" ten dzien. To jest po prostu super business dla producentow cukierkow i roznych dziwacznych i mniej dziwacznych kostiumow. A gdy zapytasz sie ich co oni "czcza" to czesto gesto mowia tylko, ze jest to "fun".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 22:18 Cześć! Ochhh, ale się naśmiałam - siedziałam na podłodze z Radkiem i Kasia i śmialiśmy się do łez - dzięki mojemu bratu... O rany - jeszcze mi łzy lecą. Byłam dziś na cmentarzu. Bez moich rodziców... mama jeszcze w szpitalu a tata pojechał do swojej rodziny do Różanki :( Taki sobie dzien. - jakoś smutno bez nich... Ale... dobrze, że chociaż spędziłam je z Kasia, Radkiem i młodszym bratem - czasem tak bywa. Oooo - wołają mnie na film ;) Potem napisze więcej, jak dadzą mi usiąść do kompa. Paappapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 11:13 No chyba masz racje, Żaba. Wczoraj się troche naczytałam - i „naoglądałam” o tym H. Przestało mi się podobać... :( Za 20 minut idę do kościoła - nie wiem czy zdążę. Pogoda maaaaarna. Wczoraj wieczorem poszliśmy na groby. Było mnóstwo kolorowych zniczy, mnóstwo ludzi, cudowna pogoda - i przepiękny cmentarz. Ok - biegnę do kościoła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vodmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 21:17 Co tak słabo dziś z wpisami?Nie patrzcie na mnie...mam trochę kłopotów w pracy...itd i itp.Pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 04.11.03, 00:58 dzisiaj tez mam "bleeeee" dzien....:| A co u Oliwki? Jak Twoj dzien/tydzien sie rozpoczal? Nie lubie jak sie cos zaczyna od poniedzialku...bo nie chce zeby to sie ciagnelo przez caluuuuuutki tydzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 09:30 Witajcie! Żabko - u mnie wszystko w porządku. Pogoda nawet nawet - słonko wyszło zza chmur. A ja siedzę i myślę... :) o niebieskich migdałach. Za 4 dni weekend - to mało - już niedługo... Moja mama wyszła wczoraj ze szpitala - chodzi po domu i sprząta - nie dociera do NIEJ, że nie może, i że ja posprzątam! Ochhh... Pozdrawiam Was, wpadnę tak pewnie ok. 16:00 Paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 20:11 Cześć... Z nudów jakie opanowały Siedlce przeczytałam 119 "pierwszych" wpisów :) Nie wiem co będę jutro robiła, ale za to wiem co będę pojutrze robiła - idę na miasto po spodnie - umówiłam się ze znajomymi :) wreszcie wydam forsę... - żartuje oczywiście, wcale nie lubię wydawać MOICH pieniędzy :) Hmm, idę z pieskiem na spacer. Papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 06.11.03, 09:06 A jakie spodnie? OStatnio kupilam sobie buty, takie czarne kozaki, do kolan i tak ciasno przylegaja do nogi...oj super :) Moje dziecko sie rozchorowalo na dobre, podejrzenia sa, ze jest to angina. Jest to dopiero poczatek tak wiec musze go pilnowac i obserwowac. Ale on jest zuch i bedzie OK :D Zimno u nas ale przynjamniej sloneczko swieci. No to na razie tyle. Pozdrawiam----------> Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 14:48 Witam... Chce sobie kupić dżinsy - nie zwykłe, coś bardziej luzackiego, żebym miała w czym pójść do sklepu, chodzić po domu itp. ... Podobały mi się takie ze szwami na kolanach, z kieszeniami - i pewnie kolor ciemny, bo wszystkie dżinsy mam mniej ciemne :)Ale jutro Wam opisze, o ile znajdę coś ciekawego... Nie zgadniecie co widziałam w TV! Była reklama ze świąteczną melodią, ten cudowny klimat: choinka, rodzina, prezenty! O Boooooże - uwielbiam to!!! Wigilijna reklama... Jeszcze tylko ok. 48 dni... może się doczekam? Żabko – opiekuj się Mateuszem, żeby szybko wyzdrowiał :) Pozdrawiam Was mocno!!! ... Je t'aime tres forte ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 14:07 Witajcie Ale miałam dzisiaj fajny sen :) Śniła mi się Żabka :D Że przyjechała do mnie... i nie mogłyśmy sie soba nadziwić... :) Wstałam dzisiaj późno, przed 11:00 :D Obudziłam sie ok. 8:00 ale jak sobie pomyslałam, że od poniedziałku do piatku musze wstawać o 7:00 to sie uśmiechnełam i znów usnełam - jak usnełam i nie obudziłam sie do 11:00 to musiałam być nieźle niewyspana! Ale juz nadrobiłam... O.K. ide sprzatać... sporo mam do sprzatania... Pzrawiam Żabke i Vidma, i wszyyyyystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 14:07 Witajcie Ale miałam dzisiaj fajny sen :) Śniła mi się Żabka :D Że przyjechała do mnie... i nie mogłyśmy się sobą nadziwić... :) Wstałam dzisiaj późno, przed 11:00 :D Obudziłam się ok. 8:00 ale jak sobie pomyślałam, że od poniedziałku do piątku musze wstawać o 7:00 to się uśmiechnęłam i znów usnęłam - jak usnęłam i nie obudziłam się do 11:00 to musiałam być nieźle niewyspana! Ale już nadrobiłam... O.K. idę sprzątać... sporo mam do sprzątania... Pozdrawiam Żabkę i Vidma, i wszyyyyystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 10.11.03, 05:57 A jak wygladalam w Twoim snie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 14:36 Miałas dość krótkie, blond włosy. Takiego wzrostu gdzies jak ja, tj. 175, szczupła (jak ja, hehe) - ładniutka :) Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:58 Oliwko prześlij mi mailem ten sen...proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 10.11.03, 20:21 he he he to ja niezla laska bylam w Twoim snie. W rzeczywistosci tez jestem ;) jedyne co sie nie zgadza to wzrost...brakuje mi paru centymetrow...:( ale to nie przeszkadza. Liczy sie serce. A ja mam OGROMNE :D Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 10.11.03, 20:23 PS: Teraz przynajmniej wiem, ze jak sie kiedys spotkamy to bede musiala zalozyc buty na obcasie! hi hi hi. Tylko Ty wtedy nie zakladaj, albo ostrzez mnie i powiedz ilo-centymetrowe obcasy planujesz zalozyc. Bo ja mam "tylko" 165 cm......:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 21:29 Vidmo - jakbym mogła to bym przysłała... A może chcesz moje zdjęcie? :> Żabko - to w takim razie Ty założysz obcasy, ja nie przepadam za nimi... :) Byłam dzisiaj na wystawie "Boskiej Komedii" Salvadora Dalla... coś znakomitego! Wspaniałe grafiki :) Wiecie co? Cos się dzieje ze mną... Słucham muzyki (głośno...) i... i mam na cos ochotę ;) PS Kupiłam sobie spodnie :D Dżinsy - jednak jasne... ;) ale bardzo ładnie w nich wyglądam (sorry, że się chwale, ale to prawda ;)) W ogóle ładnie wyglądam - cha cha... No tak - ja już chyba powinnam zmykać, bo się rozpędzam. Pozdrawiam WAS moooocno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 10.11.03, 21:58 Oliwko, juz do lozka spac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:06 Żabo przeciez to nie ma znaczenia jaki ma się wzrost (no może u faceta;)),i zgadzam się absolutnie że serducho, życzliwe serducho jest najważniejsze. Hmmm ciekawe na co ma ochotę Oliwka??Aż boję się myśleć, co to może być... Przyślij zdjęcie... Tak wogóle czy rodzaj żeński od Narcyza to Oliwka??? Pozdrówka i to gorące jak kubańska cha-cha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 10.11.03, 22:49 Ja tez wole nie myslec ;) A jesli chodzi o wzrost kobiet i mezczyzn to zgadzam sie z Toba. Chociaz musze sie przyznac, ze lubie jak facet jest choc troche wyzszy od babki. Ale jak to sie mowi "kazda zmora znajdzie swojego telesfora" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 11.11.03, 01:22 No to lece do domu. Ciemno za oknem jakby to juz polnoc byla...:( a to dopiero 16:25....no nic to. Dzisiaj chmury i deszcz. A na obiad klopsy w sosie koperkowym i mizeria ze swiezego ogorka i smietana....pyyyyyyyyycha...mniam mniam :) oj glodna jestem. Lece! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 11.11.03, 01:23 Zapomnialam dodac, ze i my mamy wolne we wtorek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 07:09 To tylko trochę ładniej wygląda jak babeczka jest niższa od faceta,bo jesteśmy do takiego widoku społecznie przystosowani.To tak samo jak nie ładnie wyglada kobieta z papierosem w miejscu publicznym...To ja się pytam,a facet to ładnie? Jestem taki mądry ba sam rzuciłem przed dwoma miesiącami palenie,heh... Znam wiele szczęśliwych osób w swoich związkach gdzie ona jest wyższa we wszystkim nie tylko w centymetrach...i jest super.Ale i tak my faceci możemy się cieszyć-modliszek ma gorzej...(ale horror,przepraszam) Miłego odpoczynku Żabko...i jeszcze jedno idę kupić koperek i świeżego ogórka.Papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 11.11.03, 08:55 Do takiego szczesliwego zwiazku nalezy moja przyjaciolka. Facet jest ciut ciut nizszy ale im to nie przeszkadza :) I to najwazniejsze. Ale mimo to ja lubie jednak wyzszych facetow. Moj maz ma 187 cm :D Co do palenia to ja nie pale. Co wiecej, moze to byc az niewiarygodne, ale nigdy nawet nie wzielam do ust... A propo jedzonka...czyzbys mial dzisiaj na obiad klopsy i mizerie ze swiezego ogorka? :) Pozdrawiam i ide spac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 09:30 Mam zamiar mieć,narobiłaś mi apetytu... Ja pisząc o wzroście miałem na myśli różnice pomiędzy płcią piękną i tą co nie co brzydszą.Równouprawnienie zatacza coraz szersze kręgi i w dziedzinie wzrostu też te różnice sie zacierają.Ale mnie cieszy że jesteś tradycjonalistką i wolisz wyższych mężczyzn.Pozdrowienia dla męża... Czy Oliwka już wstała,czy jeszcze śpi zmęczona marzeniami sennymi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 11:07 Czeeeeeeść.... Co słychać? Ja tez wole wyższych facetów... Najwyższy, z którym się zadawałam miał 191 :D Ale nie grał w kosza... Wstałam przed 8:00 żeby wyjść z psem i o mały włos nie dostałam zawału! Przed moim blokiem (dosłownie!) stoi ogromny cyrk "KORONA"... o rany - co za widok "na zaspane oczy"!?!?!? Przez noc musieli go postawić... albo już wczoraj stał, tylko ja nie widziałam? Ale mi zimno. Musze cos zjeść. bo brzuszek się czegoś domaga. Pozdrawiam Was :) PS Miałam wczoraj ochotę na taniec! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 18:49 Słuchajcie, musze cos napisać... Siedzę sobie przy biurku, grzebie po necie, wpisuje się na różne fora, słucham (znów) muzyki, jem łyżka ze słoika krem czekoladowy... 12 minut temu odsłoniłam roletę i przyglądałam się przez długą "chwile" temu co się dzieje przed moim oknem, tzn. po drugiej stronie ulicy... Tylko rozbierają cyrk... Ale jakoś dziwnie się czuje... Ci ludzie wyglądają jak malutkie mróweczki, które w ciągu nocy musze rozebrać cały namiot, bo inaczej źle z nimi będzie... Szybko koło siebie przechodzą, jeden niesie coś na plecach, drugi składa te wszystkie rury... A jest tak zimno... musi być im bardzo ciężko, chciałabym tam pójść i im pomóc! Ale w czym ja im pomogę, będę tylko przeszkadzała. Wiem, że to ich praca, ale bardziej mi ich szkoda, niż kogoś kto siedzi w ciepłym pokoju i przegląda papierki, gra na komputerze... a o 16:15 idzie do domu, Oni nie maja wyznaczonego czasu, przecież nie maja czegoś takiego, że o 16:15 nic już nie musza robić... pracują cała noc i dzień! A ich rodziny? Cholera... ale mi ich szkoda! Biegają, kopia doły - trzęsą się z zimna! :( Nie zamieniłam z żadnym z nich ani słowa, a czuje, że będzie bez nich pusto... Smutno - bo przez cały dzisiejszy dzień mi cos grało - wtedy byłam wkurzona, ale będzie mi tego brakowało... Szybko się przyzwyczajam, nie? Kilka godzin a traktuje Ich jakbyśmy się znali co najmniej 10 lat. 40 minut temu nie było gdzie postawić samochodu na parkingu, a teraz pusty... Ale mam temat: "Odjeżdża cyrk - SMUTNO mi z tego powodu". Echhhh, zrobię sobie herbatę i... zasłonie rolety, żeby na to nie patrzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 18:57 Nie, już mi nie jest szkoda... Nie pomyślałam o zwierzętach :( Tam zamęczają zwierzęta pod przykrywką sielanki takie zwierze nawet jak się wypuści z klatki to nie ucieknie bo nie wierzy że może być wolne :( Ochhhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 21:32 ...a czy zdaje sobie z tego sprawę, że to jest klatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr555 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.pentex.pl 11.11.03, 23:22 proba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 15:08 Jaka proba dr555??? Jasne, że zdaje sobie sprawę Vidmo, że to klatka... Cyrku już nie ma, wczoraj ze znajomym chcieliśmy zrobić akcje "dywersyjną"... uwolnić wszystkie zwierzęta ;) Ale nie wyszło... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:43 Nie Ty Aniu...czy zwierzaczki zdają sobie z tego sprawę. A każda dywersja ma dwa końce,jak z jednej strony nie wychodzi to może wyjść z drugiej.Tym bardziej jak dywersantem jest przystojny znajomy i niezwykle urodziwa dywersantka. Kiedyś partyzanci walczyli z niemcami o polanę w lesie.Ciężki bój trwał trzy dni,polana przechodziła z rąk do rąk.W końcu przyszedł gajowy Marucha i ich rozgonił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 21:51 Dzięki Vidmo, za tą "niezwykle urodziwą dywersantkę" ;) całusa Ci śle... doleciał już? Ale miałam dzisiaj sen... o rany. Czemu takie głupie sny mi się ostatnio śnią? Z nutką nieprzyzwoitości??? Moja siostra narzeka, że kręcą jej się włosy, a ja mam proste, a chciałabym mieć kręcone... uchhh :( Trudno... A Ty Żabko jakie masz włosy, proste czy kręcone? Bo w moim śnie miałaś proste :) Oooo a Vidmo? Ty masz pewnie proste? :> Muszę się wybrać do fryzjerki. Byłam zapisana w dwóch gabinetach, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, bo wszyyyscy mi odmawiali cięcia. No to nie poszłam, a teraz mam na głowie co mam... Nom i to na tyle. PS Już sama nie wiem, czy zwierzaki zdają sobie z tego sprawę? Bo przecież one siedzą w tych klatkach od początku życia, wiec chyba nie wiedza jakie jest inne życie? Myślą, że takie siedzenie jest na porządku dziennym? Ech, brak mi słów, szkoda mi tych zwierzątek. A nigdy nie lubiłam chodzić do cyrków. Zawsze płakałam kiedy widziałam, jak biją np. konia za to, że nie wskoczył na krzesło! A ludzie się śmiali... :( Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 12.11.03, 22:21 Nigdy nie cierpialam cyrkow...Mama kiedys mi opowiadala, ze zabrala mnie i mojego brata do cyrku i od tamtej pory nie chcielismy tam chodzic. A moze sami odstawilismy "cyrk"? ;) Co do moich wlosow to wlasciwie to sa proste, ale jak jest duza wilgoc w powietrzu to takie sa lekko "faliste" Krecone wlosy mialam jak mialam jakis 1 rok. Potem po pierwszym obcieciu przestaly mi sie krecic. Zreszta jak patrze na swoje zdjecia to mialam niezlego "baranka" :) Skoro mowa o barankach to.....dobranoc~~~~milych snow Wam zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 13.11.03, 22:09 Tego 13-tego bardzo serdecznie pozdrawiam i przesylam 13 zabiastych usciskow :) Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka2702 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 13.11.03, 22:45 Cześć! Ja też pozdrawiam, ale to absolutnie nie był pechowy dzień, jutro może być za to pechowy - mam zawodu z siatki... :( trzymajcie moooocno kciuki od 10:00! Jak dużo przegram to nie powiem Wam jak było - bo się ośmieszę... Papapapapa -- Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 23:04 Właśnie Żabo,ten "13" nie był taki pechowy.Ja baaardzo Ci dziękuję za te "żabiaste" uściski.Bardzo je lubię,już pisałem... Oliwko możesz nam powiedzieć jak przegrasz,nie będziemy się śmiać z tego powodu.Prawda Żabo?Będziemy trzymać kciuki... Podrówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 14.11.03, 00:32 w sumie caly ten tydzien dla mnie jest taki jakis pokrecony...:| ale dzisiejszy dzien ogolnie byl OK~~c'est la vie~~~ Oliwko wyspij sie dobrze, zbieraj sily, a Vidmo i ja trzymamy kciuki za jutrzejsza...ooops....a wlasciwie juz dzisiejsza gre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 14:41 Wyobraźcie sobie teraz mnie: - siedzę w dżinsach, w zgniło zielonej bluzce - obok klawiatury woda mineralna nie gazowana - nie patrzę na monitor, bo głowę mam SPUSZCZONĄ DO DOŁU!!! O rany - co za obciach...~~~N I G D Y~~~W I Ę C E J~~~Ż A D N Y C H~~~zawodów. Nie wiem jak teraz wygląda moja fryzura i twarz, bo nie mogłam spojrzeć w lustro, jaki z tego wniosek? Nie umiem przegrywać, jeszcze się nie nauczyłam?! Ochhh, proszę - już o nic mnie nie pytajcie :-C Załamanie totalne... Ale nie - jakie załamanie. Dziewczyny, z którymi grałam treningi mają codziennie, trenują od ok. 10 lat! A ja... trening raz w tygodniu, trenują dopiero 4 lata - ale to się zmieni. Nie po to poświęciłam 4 (!!!) lata mojego wspaniałego życia, żeby wychodzić z zawodów z głową z nogach! Jutro idę do trenera najlepszej drużyny w Siedlcach i powiem mu, że mogę chodzić :-D Już kilka razy mi proponował, ale ja nie miałam czasu (już prawie płaczę). Boli mnie głowa, zaraz zadzwonię do Kasi, wszystko jej opowiem, ale ona pewnie zacznie się śmiać... hehe - gdybyście WY widzieli, co "my" wyprawiałyśmy na polu to pewnie tez byście się śmiali... na pewno! Oooops - mój tata jak było młody grał w siatkę, teraz ogląda każdy mecz, nie może się dowiedzieć co jego córka wyprawiała. Zamiast patrzeć gdzie piłka leci, gapiła się na trenera przeciwnej drużyny... a zamiast pilnować kiedy wchodzi gadała w najlepsze z trenerkiem! No tak - a potem się dziwiła, że w głowę dostała... i kłóciła z sędzią: „To co z tego, że wyszłam za linie??? Piłka przeleciała i TO jest najważniejsze..., i co z tego, że kucykiem dotknęłam siatki?!?!?!?!?!, po to go mam, żeby latał mi wkoło głowy!". Kiedy już skończyłam zaczęłam się stosować do przepisów. Ale byłam tak wkurzona, że przegrywamy... musiałam się wyżyć - trafiło akurat na sędziego. Aż się dziwiłam, że mnie nie wyrzucił... Nom i to na tyle... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 13:32 Witajcie... Lubię żeńską siatkówkę.Nie ze względu na emocje,te mnie nie ruszją. Lubię ponieważ siatkarki są zazwyczaj ładne:)hmmm...bardzo ładne. Jeszcze do tego te latające kucyki wokół ślicznych buź,to wystarczyłoby mi na kilka porażek mojej drużyny. Także wiesz Oliwko dla potencjalnego kibica są jeszcze inne aspekty zawodów siatkarskich.A na zwycięstwa przyjdzie jeszcze czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 17:18 Hehe - dzięki Vidmo... Teraz naprawdę podniosłeś mnie na duchu! I musze Ci powiedzieć, że "szeroko się uśmiechałam", jak czytałam Twój post ;) Nie byłam jeszcze w kościele, zamierzam pójść o 18:00. Namalowałam dzisiaj swoją twarz - z profilu, i ładnie się prezentuje... ;) Pozdrawiam Was i ściskam mooocno! --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 16.11.03, 07:49 Oliwko, nie martw sie :) To sie i najlepszym zdarza. Zobaczysz, nastepny mecz jest Twoj! Wygracie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 13:25 Hehe, dzięki Żabo, ale natepnego meczu już nie bedzie! Tego jestem pewna, skończyłam z kariera siatkarki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 22:13 Hej,hej nikogo jeszcze nie było? Dziewczyny przecież ja dla Was tu przychodzę:(, a jestem sam... Do tego stopnia mnie to zaniepokoiło,że sprawdzałem datę,bo myślałem że to dziś 16.Tym czasem czekam ze strachem na wpisy. Acha,Oliwko kończysz definitywnie z siatkówką??A przystojny trener-brunet wieczorową porą,na parkiecie siatkarskim,ale zawsze parkiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 18.11.03, 07:13 Helonko! I co tam slychac? Podobno ma snieg spasc w weekend! Jak na te rejony i pore roku to dosc nietypowe...ale pozyjemy zobaczymy i poczekamy na sprawdzenie sie tej prognozy pogody ;) Na razie LEJE deszcz! Wiecie, tak patrze na te reklamowke, ktora wlasnie pojawila sie tutaj u gory i widze, ze reklamuja film "Gdzie jest Nemo?" Tutaj od 4.11. mozna juz kupic na DVD albo video, a w Polsce dopiero wchodzi na ekrany kin. Mowiac szczerze to nie widzialam tego filmu. OK. No to pa pa! Dobranoc :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 16:03 Oooo Vidmo - teraz to się zastanowię czy kończyć z siatką... taki trener ;) Wiesz co Vidmo, ja często jestem na forum, ale gdy nie ma żadnego wpisu od Was to i ja się nie wpisuje, bo myślałam (do dzisiaj), że czeka się "na swoja kolejkę", ale juz nie bede czekała, jak tylko będę miała coś ciekawego do napisania, od razu się wpisze :) 26 listopada będę w stolicy - jadę na podbój... sklepów ;) Żartuję. Jadę do teatru. Chciałabym, żeby spadł już śnieg! Obiecałam Bartkowi, że ulepię ogromnego bałwana w najbliższym czasie, i codziennie mnie meczy... a w pokoju mam graciarnie - 3 garnki, ziemniaki i marchew... brakuje jeszcze gałęzi! Ok, idę cos zjeść. Pozdrawiam Was !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 16:05 Oooo Vidmo - teraz to się zastanowię czy kończyć z siatką... taki trener ;) Wiesz co Vidmo, ja często jestem na forum, ale gdy nie ma żadnego wpisu od Was to i ja się nie wpisuje, bo myślałam (do dzisiaj), że czeka się "na swoja kolejkę", ale juz nie bede czekała, jak tylko będę miała coś ciekawego do napisania, od razu się wpisze :) 26 listopada będę w stolicy - jadę na podbój... sklepów ;) Żartuję. Jadę do teatru. Chciałabym, żeby spadł już śnieg! Obiecałam Bartkowi, że ulepię ogromnego bałwana w najbliższym czasie, i codziennie mnie meczy... a w pokoju mam graciarnie - 3 garnki, ziemniaki i marchew... brakuje jeszcze gałęzi! Ok, idę cos zjeść. Pozdrawiam Was !!! PS Chce iść na "Gdzie jest Nemo"... tylko ciekawe kiedy bedzie w Siedlcach, żebym znów nie przegapiła kolejnego filmu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:30 Witajcie,witajcie...moje słodziutkie szczebiotki. Z tym bałwanem to możesz prościej Oliwko...po co lepić jak zimno,poco lepić jak mróz,po co szukać marchewki na nos, czy kamyków na oczy... Posadź Bartka przed tv i daj mu pooglądać,napewno sam znajdzie duuuużo bałwanów,szczególnie podczas pewnej transmisji.Kryptoreklama nie pozwala mi mówić jakiej...Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 22:05 Witaj, witaj słodziutki ;) Ha ha ha - dobre, dobre Vidmo. I tak zrobię, ale wątpię żeby mały zrozumiał coś z tych "transmisji..." grzechu wartych... Albo lepiej nie, nie będę mu tych głupot pokazywała – nie chce go sprowadzać na złą drogę... Ale musze zaznaczyć, że bardzo lubię lepić bałwany. Rok temu całą rodziną wraz z psem wybraliśmy się przed blok i lepiliśmy wszyscy... Świetnie było, w tym roku tez tak będzie :) Ok, zaraz się położę spać... to może Vidmo mi się przyśni - hehe... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 18:29 Cześć! Minęła ładna pogoda w Siedlcach - słonko świeciło. Dzisiaj odkryłam, że jestem jesienią, i romantyczką... nie wyczytałam tego z jakiś horoskopów i nie byłam u wróżki. Sama do tego doszłam - uwielbiam kolory jesieni - brąz, zgniłą zieleń, pomarańcz, bordo.. takie cieplutkie... i jestem na pewno romantyczką. Piszę pamiętnik, lubię siedzieć przy spokojnej muzyce, świecach i rozmyślać... Nie przejmuje się już "problemami" w szkole, nie przejmuje się tez tym, że jest chlapa i zimno... Jak zamykam się w moim pokoju to wszystko jest ciepłe, i jestem tam bezpieczna. Życie przecież nie kończy się na nauce... to jest tylko malutka jego część, być może od której zależy naszaprzyszłość - ale nie do końca... Pozdrawiam . . . www.2000greetings.com/gecko.swf - tu jest Żabka ! :) Odpowiedz Link Zgłoś