Gość: gdanszczanin IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:25 A miala sie czego obawiać?? Panie Wieczorek-pan przstaje myslec nie tylko wieczorami,ale i w ciągu dnia..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to ja Ja bym sie jednak udal do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:35 Wraz z kompletem dokumentow i zglosil podejzenie popelnienia przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harthausen Re: Ja bym sie jednak udal do prokuratury IP: *.gdynia.mm.pl 04.11.06, 08:18 wyglada na to, że dokumenty od tej firmy należy drzeć na kawałki i najlepiej palić jeszcze, byle ich nie oddać komukolwiek do ręki z powrotem. U nich każde oszustwo możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
michkac Jak się uwolnić od Tele2 04.11.06, 11:10 Czas najwyzszy, żeby NIK zainteresowł sie tą "firma". Mam własne doświadczenie z Tele2. Przez szereg miesiecy każdorazowo przy połaczeniach wybierałem prefiks podany przez tele2. Zgodnie z zapowiedzią po 2 tygodniach miałem uzyskać podłaczenie na stałe mojego aparaty telefonicznego do tego operatora bez konieczności poprzedzania prefiksem. Niestety moje interwencje nie odniosły skutku. Tele2 obiecał, że pojawi się przedstawiciel firmy. Odczekałem kilka tygodni (nikt się ie pojawił), a następnie powiadomiłem Tele2, że rezygnuje z usługi Tele2 uzasadniając, że operetor Tele2 złamał warunki umowy. Mój argument nie przekonał operatora i dostałem nakaz zapłacenia 100zł za zerwanie umowy. Tele2 jest nie rzetelna, nie odpowiedzialna i żęruje na naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demaskator Lichwiarska Organizacja Jak się uwolnić od Tele2 IP: *.chello.pl 04.11.06, 13:08 Mafia Tele 2 żeruje na ludziach oferując fałsz Obłudę i swoje oszukańcze praktyki nękając naiwnych swymi rachunkami wyssanymi z palca niezgodnie z wcześniejszą umową i stosując wszelkie chwyty poniżej pasa molestując użytkowników nieuczciwymi praktykami i nieuzasadnionymi nakazami płatniczymi a odczepić się od tego BADZIEWIA jest cholernie trudno jak trudno znaleźć zadowolonego z ich usług poza reklamą fałszu którą emitują w telewizji. Oby jak najszybciej zakończyli w pierdlu a za ich praktyki ich przedstawiciele - oszuści też. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Po co się uwolnić od Tele2 ? 04.11.06, 15:05 Preselekcję ustanawia TPSA a nie Tele2, więc do TPSA trzeba było się zwrócić z reklamacją i żądaniem dodawania prefiksów. Ja tam z Tele2 korzystam - jest po prostu taniej niż w TPSA, dla przykładu ich plan DWiW z którego korzystam jest bardziej korzystny niż ten w TPSA (ryczałt od 18 a nie od 20 i do wszystkich stacjonarnych a nie tylko do abonentów TPSA). Mało tego, płacę mniej - 42 zł do TP + 35 zł do Tele2 daje 77 zł abonamentu a nie 85 jak w TP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Tele2 to bandycka firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:28 ostrzegam wszystkich przed nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYLENIETELE2 TELE 2 TO BLA BLA IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.11.06, 05:21 Wyrazy współczucia dla tych co się nabrali na reklamę TELE2,znam przypadek gdzie ponad rok TELE2 przysyłało ninależne rachunki !!!! TELE2 ? NO THANK YOU Odpowiedz Link Zgłoś