Dodaj do ulubionych

Platforma trzyma się mocno

05.11.06, 20:54
To dobrze, że Gdanszczanie nie uwierzyli kłamliwej kampani tamdemu Jaworski -
Kurski.
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe a Warszawa uwierzyla, widac kto tam mieszka IP: *.limes.com.pl 05.11.06, 21:27
      Warszawaiakom wspolczujemy
    • Gość: Jola Jaworski wygra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:44
      Jaworski jest najlepszy
      • Gość: ziom Re: Jaworski wygra IP: *.chello.pl 06.11.06, 00:01
        Jaworski wygra- w totolotka :D

(Bez urazy :D )
    • Gość: PO Gdansk zaufal Platforma Obywatelskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:47
      Gdanszczanie zaufali Platformie Obywatelskiej i 12 listopada zaglosuja po raz
      kolejny na ludzi, ktorzy sa godni zaufania!

www.MojRadny.pl
      • travel_wawa Pozdrawiam Wolne Miasto Gdańsk:)))) 10.11.06, 13:36
        Wolne od kaczyzmu.
    • antysalon Erike Steinbach tez lubic Platforma! G. Grass also 05.11.06, 23:31
      Tydzien temu Erike Steinbach nawolywala do zmian w POlsce! Dzisiaj Tusk w
      Bydgoszczy niemalze cytuje Frau Erike Steinbach szefowa <zwiazku
      wypedzonych> jak klasyka !!!/ nomen omen Bydgoszcz to takie brzydkie
      skojarzenie panie Tusk! jesli chodzi o przypominanie Niemcow!/ i nawoluje do
      zmiany! Powiada dobrej! Dla kogoz to dobrej? Dla Erike Steinbach?Dla ludzi
      pokroju Waldy Dzikowski/ w areszcie!/, dla tegoz samorzadowca PO z Ostrowa
      wlk co molestowal seksualnie/w areszcie/?Gdyby tak zrobic apel czlonkow PO to
      przy wielu nazwiskach padaloby- aresztowany!!!
      • maruda.r Re: Erike Steinbach tez lubic Platforma! G. Grass 06.11.06, 00:42
        antysalon napisał:

> Tydzien temu Erike Steinbach nawolywala do zmian w POlsce!

Zmiany w Polsce są potrzebne. Ale nie na te, które proponują Kaczyńscy z
        Lepperem i Giertychem. Im dłużej pieprzycie o tym, jacy to inni są źli, tym
        wyraźniej widać, że PiS nie ma absolutnie nic więcej do zaproponowania, niż
        powrót do PRL-u.

• maruda.r Ciemny lud już nic od Kurskiego nie kupi 06.11.06, 00:34

Oczywiście, Gdańsk to matecznik tej partii, ale jestem pewien, że dokonania
      obecnych władz miasta, szczególnie w zakresie inwestycji, nie są proporcjonalne
      do tak dużego poparcia. To chyba efekt jakiejś socjotechniki.

To efekt socjotechniki w wydaniu Kurskiego, któremu najwyraźniej skończyły się
      pomysły na udupianie rywali, a pozytywnego programu PiS zwyczajnie nie ma.

• Gość: marek manipulacja IP: *.chello.pl 06.11.06, 02:00
      Ten tekst jest pisany pod PO. Czemu nie wymieniono nazwisk innych kandydatów na
      prezydetna? Czemu nie pisza nic o komitecie LEWICA-Młodzi Socjalisci-Zieloni?

Gazeta miala kiedys takie haslo "nam nie jest wszystko jedno", dzisiaj wiadomo
      jaki jest tego prawdziwy kontekst.
    • Gość: gallux Platforma trzyma się mocno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 07:41
      lojalni wyborcy?? a cio to takiego? POdwieszeni jak Anioł POd towarzysza
      Winnickiego? czy to ma jakieś znaczenie? chyba żadnego...
      szkoda trójmiasta, bo warte jest mszy:-)
      • Gość: muchozol galluxina forumowy jasiu śmietana z trójmiasto.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:09
        Weż pijaczyno spadaj stąd, bo już opini na trójmiasto przez takich matołków jak
        tY nie da się czytać.
        Już od rana obalasz winiacze, no tak u sopockich dziadków leśnych to normalne
        he he.
    • Gość: gdańszczanin Platforma trzyma się mocno IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.11.06, 08:57
      Liberalna polityka się nie sprawdziła, co widać po ostatnich wydarzeniach w
      szkołach i nie tylko. Poza tym PO wchodząc w koalicję z SLD czy próba wejścia w
      taką koalicję i to jeszcze tu w Gdańsku napewno dobrze o PO nie świadczy.
      Byłbym nie wporządku gdybym nie przyznał, że trochę się zmieniło (na lepsze).
      Zaczęły się inwestycje drogowe (koło dworca PKP)i to był już najwyższy czas. Mam
      za to uwagi co do porządku np:
      - tunel pod dworcem, jeden wielki jarmark oraz bałagan, a przecież to jest nasza
      wizytówka;
      - ludzie bezdomni na dworcu, a zwłaszcza w pobliżu Mc Donaldsa tym co konsumują
      to współczuję. Czy nie można zadbać o tych Ludzi (zabrac do schroniska i obmyć,
      wyprać rzeczy, nakarmić by nie zaczepiali inne osoby). Skoro władze tak się
      chwalą, że mają tyle kasy to napewno i dla tych Ludzi powinna się znaleźć kasa.
      - brudne dzielnice, a o przystankach SKM nie wspomnę
      Jeżeli tak ma wyglądać Nasz Gdańsk przez następną kadencję PO to ja dziękuję.
      Inwestycje dobrze ale porządek i bezpieczeństwo ponad wszystko.
      Tego PO nie gwarantuje bo dotychczas bezpieczeństwo się nie poprawiło. Mało tego
      zaczęto już policjantów atakować (uzbrojonych po zęby), a co ma powiedzieć
      zwykły obywatel jadący SKM-ką z kupą podpitych (agresywnych) małolatów i zero
      Policji.
      Ja wiem, że Policja może się teraz bać patrolować po ostatnich wydarzeniach ale
      w takim razie kto ma Nas bronić.
      • Gość: Iwa ??? IP: *.such.nat.hnet.pl 06.11.06, 09:10
        Kto ma wyprowadzać bezdomnych z dworca PO? Kto ma Ci zapewnić bezpieczeństwo w
        kolejce tez PO? Jest przecież policja, która działa z różnym skutkiem, ale to
        ona jest od tego. A za dworce odpowiada rządowa (pisowska) PKP.
        • Gość: gdańszczanin Re: ??? IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.11.06, 09:44
          Ja wiem, że najlepiej jest zgonić wine na innych i powiedzieć "te nie ja, to oni
          są nieudolni"
          Nie wiem czy Wiesz ale za porządek w całym mieście odpowiadają władze miasta,
          jeżeli nie dają sobie z tym rady to po co się pchają do rządzenia.
          Ja przedstawiłem fakty, a Ty spychologię.
          • Gość: ona Re: ??? IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.11.06, 20:31
            ale za policje odpowiada ministerstwo a nie samorządy- nie wiem, czy wiesz ale
            miasto gdańsk dotuje policję!!!!
      • maruda.r Re: Platforma trzyma się mocno 06.11.06, 09:21
        Gość portalu: gdańszczanin napisał(a):

> Liberalna polityka się nie sprawdziła, co widać po ostatnich wydarzeniach w
        > szkołach i nie tylko.

Nieliberalna polityka też się nie sprawdza. Widać to po rządzie.

• Gość: ottak zgadzam sie z toba w wielu twoich uwagach... IP: *.chello.pl 06.11.06, 18:48
        ...ale glosuje na PO bo uwazam, ze sa bardziej merytoryczni i lepiej
        przygotowani do wladzy. Bez urazy, ale PiS to dla mnie jedynie mistrzowie
        prowizorki.
    • Gość: kali Tylko PO uratuje Gdansk przed PiSiorami IP: 193.26.131.* 06.11.06, 09:38
      Nie chcemy w Gdansku Kurskich, Cymanskich, Zawiszow, wynocha z Gdanska!
    • Gość: Darek Platforma trzyma się mocno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:25
      Ja jestem za Po a Pis i cała banda precz z Gdańska Kurski i Cymański to klałny
    • gtw100 PO stronie gdańszczan z Niemiec nasz Prezio 06.11.06, 13:27
      PO stronie gdańszczan z Niemiec. Tylko platforma zadba o niemieckie interesy w
      Gdańsku. GPEC już sprzedany miejskiej firmie z Lipska. Czas na nowe pomysły
      POronione i POmylone. Prezio wie co robi.
      • Gość: ja Re: PO stronie gdańszczan z Niemiec nasz Prezio IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.11.06, 20:34
        sranie w banie... aż boli słuchanie obzdur o tym jak PO jest niemiecka. Założe
        się,że w niej jest wiecej POLAKÓW z krwi i kości jak również wiećej prawdziwych
        katoloków,takich co wyznają i stosują zasady katolickie a nie tylko o tym mówią
    • Gość: A.Głogowski Platforma trzyma się mocno IP: *.cable.satra.pl 06.11.06, 19:32
      W każdej dziedzinie spokój i kompromis prowadzi do wymiernych efektów a takie
      efekty ma Województwo Pomorskie i to cieszy.

• Gość: www.MojRadny.pl www.MojRadny.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 01:03
      W Gdansku wybiera Radych Miasta Gdanska, ktorzy beda nas godnie reprezentowali.
      Dla ktorych rozwiazywanie spraw normalnych ludzi bedzie codziennoscia.

www.MojRadny.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka