Dodaj do ulubionych

Gdansk, Katowice, Szczecin

IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 03.07.01, 16:26
Tak wlasnie zauwazylem, ze Katowice oraz Szczecin sa coraz nas blizej (mam na
mysli liczbe postow na forum). Szczegolnie Katowice w ostatnim czasie dosc
mocno przyspieszyly (a moze to my zwalniamy?). Moim zdaniem poziom dyskusji na
naszym forum stoi na wyzszym poziomie (nie ma czegos takiego jak na forum
katowickim - puste posty, bez tresc, bez autora :)) ale jednak uwazam, ze
powinnismy byc lepsi. Wiec Panie i Panowie - prosze o zwiekszenie czestotliwosc
wysylania postow na gdanskie forum (tak przynajmniej 10 postow dziennie na
glowke ;))
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: beast Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.nsm.pl 03.07.01, 16:31
      Też mam podobne zapędy,ale nie mozna sterowac liczba postów.Nie da się
      (niestety?) zadekretować zadnej dziennej normy.Przy okazji składam samokrytykę
      z powodu nieobecności w dwóch ostanich dniach.
      A tym,że nas doganiają się nie martwię.Było juz bardziej "gorąco" ,odparliśmy
      wszystki ataki,nasza siła ględzenia jest nie do pobicia;)
      • Gość: cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 03.07.01, 16:34
        Gość portalu: beast napisał(a):
        > nasza siła ględzenia jest nie do pobicia;)

no to moze zmierzymy sie z Wroclawiem, albo chociaz z Warszawa ;)
      • Gość: Mike Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: 194.195.43.* 03.07.01, 16:38

> Też mam podobne zapędy,ale nie mozna sterowac liczba postów.

Niestety mozna. Forum szczecinskie jest zablokowane (sprobujcie wyslac jakis post
        albo zaczac nowy watek). Od 12.00 nie mozemy nic nowego dopisac. Np. posty o
        bojkocie TPSA juz sie nie ukazaly.
        Protest do GW juz przeslany.

Pozdrawiam Gdansk.
        • Gość: beast Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.nsm.pl 03.07.01, 16:44
          Tak mi się coś wydawało,że Szczecin za przeproszeniem stoi.Ja też czasami nie
          mogę się wbić na forum, ale awaria(?) dotyczy najczęsciej całego portalu Gazety.
          Pozdr i podziwiam czujność ;)
        • Gość: cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 03.07.01, 16:46
          Gość portalu: Mike napisał(a):

> Niestety mozna. Forum szczecinskie jest zablokowane (sprobujcie wyslac jakis po
          > st
          > albo zaczac nowy watek). Od 12.00 nie mozemy nic nowego dopisac. Np. posty o
          > bojkocie TPSA juz sie nie ukazaly.
          > Protest do GW juz przeslany.
          >
          > Pozdrawiam Gdansk.

hehehe, moja akcja sabotazowa przyniosla skutek ;)
          a tak na serio - to moze jest jakas awaria.
          Jak pamietam, na naszym forum tez czasami mialem problemy z wyslaniem postow
          ("server zajety").
          Pozdrawiam Szczecin i mam nadzieje, ze szybko ta awaria zostanie usunieta (nie
          lubie nie uczciwej walki o ilosc postow).
        • Gość: mcroti Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.ibngr.edu.pl 03.07.01, 16:49
          Ano nasze gazetowe forum trapią od czasu do czasu awarie
          Mimo wszystko nie mamy chyba co narzekać bo jak to się juz rozchodzi to działa całkiem szybko
          Ad vocem do Wrocławia.
          Dogonić ich raczej nie dogonimy, ale zwróciłem uwagę, że coraz lepiej wypada stosunek naszych postów do
          postów poznańskich. Oczywiscie na nasza korzysc
          • Gość: cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 03.07.01, 16:55
            To mi sie podoba.
            W ciagu kilkunastu minut nabilismy dwanascie postow (ten jest juz trzynastym) a
            Katowice tylko jeden.
            Nie jest az tak zle jak na poczatku myslalem :)
            • Gość: mcroti Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.ibngr.edu.pl 03.07.01, 16:57
              Oby nam tylko forumowiczów starczyło w czasie kanikuły
              Zakłądam, że jak ludzie maja wolne to może skorzystaja nie tylko ze słoneczka i wody ale i z naszego forum
              Ja przerwę prace na drutach 9, chociaz nie do końca (raz w tygodniu)
              • Gość: cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 03.07.01, 17:00
                Gość portalu: mcroti napisał(a):
                > Zakłądam, że jak ludzie maja wolne

Nie wszyscy maja/beda miec wolne :((((
    • Gość: Chmura Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.proxy.aol.com 03.07.01, 21:03
      Ja mysle , ze Wroclaw jest czolowym kandydatem na osiagniecie
      statusu "ELEKTRONICZNEJ STOLICY POLSKI "Odra 1 i Odra 2 zaczyna
      owocowac .
      • Gość: mcroti Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: 10.10.41.* 03.07.01, 21:34
        Wygląda na to, że jest w tym sporo prawdy
        Nad wrocławskim forum unosi się dawnego Elwro czar...
        • Gość: Chmura Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.proxy.aol.com 04.07.01, 00:50
          Gos´c´ portalu: mcroti napisa?(a):

> Wygla˛da na to, z˙e jest w tym sporo prawdy
          > Nad wroc?awskim forum unosi sie˛ dawnego Elwro czar...
          Dzieki za konformacje .
    • Gość: cmd26 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 05.07.01, 23:17
      Panie i Panowie - Szczecin sie zbliza !!!!!!!! Roznica zmalala do 30 postow.
      Jak tak dalej pojdzie to jutro szczecinianie nas wyprzedza.
      Do roboty - slac wiecej postow.
      Mcroti - gdzie Ty jestes????? Nie pokazuj mi sie tu bez dobrego
      usprawiedliwienia Twojej dzisiejszej nieobecnosci ;)))))

Pozdrawiam
      • Gość: beast Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nsm.pl 05.07.01, 23:23
        Niestety moja prognoza jest taka,że nas wyprzedzą i to już jutro(chyba,że jutro
        Toyota ogłosi ,że buduje u nas fabrykę;).Jednak na pewno wrócimy na nalezne nam
        miejsce,tylko żeby to nie było aż po wakacjach.
        • Gość: kasia Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 06.07.01, 10:39
          speisze sie dopisac, ale niestety mam od rana klopoty ze sprzetem. Albo to ten
          upal, albo po prostu wiek XXI nie wyszedl cywilizacji na zdrowie (cos mi sie
          strasznie chyba bzdurzy od rana), dosc na tym, ze od 8:00 usilowalam otworzyc
          strone GW...
          A tak w ogole, to pozdrowienia i mam nadziej, ze Gdansk zajmie jakies miejsce w
          czolowce!!!
          Nie chce mi sie pisac - bo wciaz jestem pod wrazeniem wczorajszego wystepu
          teatru ulicznego na Zaspie. Ta muzyka (na dodatek stanelam sobie tuz kolo
          glosnikow, ot madrosc babska, ognie sztuczne. Atmosfera... No gdybym zwlok nie
          zwlokla z wyrka i poleciala polprzytomna na spektakl - zalowalabym chyba do
          konca zycia... Ktos to widzial?!?
        • Gość: mcroti Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ibngr.edu.pl 06.07.01, 11:35
          Będę was przez trzy tygodnie wspierał duchem a raz w tygodniu (czwartek) także ciałem:))))
      • Gość: mcroti Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ibngr.edu.pl 06.07.01, 11:34
        Odpowiedź kryje się w ABC Gazety pod hasłem MORSKIE CIASTECZKA, kosztowało mnie to trzy noce
        niestety jak się człowiek wybiera na urlop to zawsze znajda mu jakies dodatkowe robotki ręczne.
      • Gość: cmd26 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 08.07.01, 21:05
        Gość portalu: cmd26 napisał(a):

> Panie i Panowie - Szczecin sie zbliza !!!!!!!! Roznica zmalala do 30 postow.
        > Jak tak dalej pojdzie to jutro szczecinianie nas wyprzedza.

Juz przegrywamy :((
        Na forum szczecinskim ktos sie juz cieszyl, ze wygrywaja
        Ale my sie tak latwo nie damy
        Przyjdzie poniedzialek, i wtedy znowu przyspieszymy :)

• Gość: beast Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nsm.pl 09.07.01, 00:17
          Nie damy się ,ale nie ma co przesadzac.Najważniejsze żeby się obeszło bez spamu.
          • Gość: cmd26 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 09.07.01, 10:46
            Zgazdam sie, najwazniejsze aby bylo uczciwie. Na forum szczecinskim
            zaproponowalem abysmy zrobili zawody kto pierwszy dogoni Poznan. Ale oczywiscie
            posty musza byc na poziomie a nie jak w Poznaniu lub ostatnio w Katowicach (puste
            posty).
            Tylko jest jeden maly problem - od kiedy mcroti sie ulotnil, to mam dziwne
            wrazenie, ze ja i beast wysylamy wiekszosc postow. Mam nadzieje, ze wiecej ludzi
            przylaczy sie do rozmowy.
            Pomozecie?
            • Gość: Dark Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 09.07.01, 11:42
              Gość portalu: cmd26 napisał(a):

> Zgazdam sie, najwazniejsze aby bylo uczciwie. Na forum szczecinskim
              > zaproponowalem abysmy zrobili zawody kto pierwszy dogoni Poznan. Ale oczywiscie
              >
              > posty musza byc na poziomie a nie jak w Poznaniu lub ostatnio w Katowicach (pus
              > te
              > posty).
              > Tylko jest jeden maly problem - od kiedy mcroti sie ulotnil, to mam dziwne
              > wrazenie, ze ja i beast wysylamy wiekszosc postow. Mam nadzieje, ze wiecej ludz
              > i
              > przylaczy sie do rozmowy.
              > Pomozecie?

P O M O Ż E M Y!
              • Gość: Dark Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 10.07.01, 16:05
                Szczęście w nieszczęściu - zdecydowanie odstawiliśmy dzisiaj Szczecin!!!
                • Gość: cmd26 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 10.07.01, 16:57
                  Gość portalu: Dark napisał(a):

> Szczęście w nieszczęściu - zdecydowanie odstawiliśmy dzisiaj Szczecin!!!

Fakt - nawet nikt nie zobaczyl, ze mamy juz 3000.
                  Ale zdecydowanie wolalbym aby nie bylo tej ulewy.
                  • Gość: mcroti Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kiel.gazeta.pl 11.07.01, 12:15
                    Ja też wole słoneczko. Ledwo udało mi się dojechac do domu
                    • Gość: cmd26 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 11.07.01, 14:29

> Ja też wole słoneczko. Ledwo udało mi się dojechac do domu

Mnie na szczescie nic sie nia stalo - mieszkam w Sopocie, a tu jest zrobiony
                      porzadek (ostatnio zrobili nowe studzienki na Podjezdzie - dzieki temu
                      praktycznie w Sopocie nie bylo wody)
            • Gość: mcroti NADCHODZĘ!!! IP: 10.10.41.* 09.07.01, 11:47
              No czesć
              Ulotniłem się na chwilę:)
              A w domu mam kryzys (dowaliłem sobie do kompa 128 RAM i TNT2 co zaowocowało kniecznoscią
              drobnej naprawy Winsów a tym samym przerwą w łącznosci)
              Jak widac dzisiaj troche będę a potem pojawię się w srode lub czwartek).
              • Gość: Adas Re: BYDGOSZCZ NADCHODZI!!! IP: *.sympatico.ca 21.07.01, 18:30
                Panowie, do roboty - oni tylko 7 postow mniej maja
                • Gość: Adas Re: BYDGOSZCZ NADCHODZI!!!- ZA POZNO IP: *.sympatico.ca 21.07.01, 19:48
                  • Gość: beast Re: Mówi sie trudno IP: *.nsm.pl 22.07.01, 00:56
                    Nie bedziemy sie tym za bardzo przejmowac.Choc fakt,ze to akurat Bydgoszcz nas
                    wyprzedziła moze niektorych draznic.Ale nie bedziemy przeciez bez sensu
                    spamować i inne takie.
                    Po "okresie powodziowym" niestety rozpadla sie troche grupa forumowiczów,a
                    nowych watków (i osób )nie pojawia nazbyt wiele.
                    Ale mówi sie trudno-psy szczekają ,karawana jedzie dalej-odpieralismy ataki
                    Zielonej Góry,Szczecina(wiele razy) i Katowic.Poradzimy sobie i z Bydgoszcza
                    mam nadzieje,choc moze potrwa to trochę dłużej.
                    • Gość: mcroti O tak ooo taaak;))) IP: 10.10.41.* 25.07.01, 21:58
                      Nic się nie rozpadło ino była przerwa urlopowa ledwo dzis nawiałem przed kataklizmem w
                      swiętokrzyskiem. Tylko pół metra do jezdni zabrakło abym w ogóle disiaj nic nie napisał. A tak to
                      jestem juz w 3city i wracam do roboty. A to znaczy beast, że sobie znowu pogadamy:))
                      • Gość: beast Re: O tak ooo taaak;))) IP: *.nsm.pl 25.07.01, 22:33
                        I duże brawa dla tego pana;)Niestety jeden kolega(cmd26) gdzieś się nam
                        zapodział,ale są nowi,zdolni.
                        • Gość: cmd26 Re: O tak ooo taaak;))) IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 26.07.01, 12:20
                          Juz jestem :)
                          Mialem ostatnio za duzo na glowie wiec nie moglem sobie pozwolic na zagladanie na
                          forum. Ale obiecuje, ze dzisiaj polowe nocki przeznacze na przeczytanie
                          wszystkich nowych postow :)
                          Teraz bierzemy sie za Bydgoszcz (ale bez spamowania oczywiscie).
                          Pozdrawiam
                          • Gość: beast Re: O tak ooo taaak;))) IP: *.nsm.pl 26.07.01, 12:23
                            Witam,łzy wzruszenia zalewają mi oczy...bez;)
    • cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin 02.08.01, 00:19
      No prosze, po miesiacu oddalismy sie od Szczecina o okolo 400 postow a Katowic
      jakies 500. Jednak Bydgoszczy nie mamy chyba szans dogonic - czyzby powoli
      krystalizowala sie czolowka miast na forum?
      Nie mozna jednak spoczac na laurach, trzeba pamietac o Bydgoszczy - tak szybko
      zaatakowali, ze nikt nie byl w stanie im sie oprzec.
      Oczywiscie jest to tylko zabawa, ale ja lubie jakis element rywalizacji.
      No i na koniec oczywiscie powtorze: tylko bez spamowania!
      Pozdrawiam i dobranoc (bo juz chyba wszyscy poszli spac i tylko ja sam zostalem)
      • Gość: beast Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.nsm.pl 02.08.01, 00:27
        Ha jeszcze ja tu jestem.Przypadek Bydgoszcy jest bardzo zastanawiający.U nas to
        czasami mam wrazenie,że ludzie którzy juz tu trafią(bo naprawdę duzo osób
        wypowiada się na www.trojmiasto i in.)jakos nie bardzo maja ochote na
        wypowiedzenie swego zdania w kwestiach nieco poważniejszych(nie chće
        powiedzieć ,że to my ich wystraszamy;)
        A poza tym myslę,że juz teraz musimy zwrócic uwagę na Łodź!
        • cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin 02.08.01, 00:30

> Ha jeszcze ja tu jestem.

Chcesz robic zawody kto dluzej wytrzyma? :)))

>Przypadek Bydgoszcy jest bardzo zastanawiający.U nas to
          >
          > czasami mam wrazenie,że ludzie którzy juz tu trafią(bo naprawdę duzo osób
          > wypowiada się na www.trojmiasto i in.)jakos nie bardzo maja ochote na
          > wypowiedzenie swego zdania w kwestiach nieco poważniejszych(nie chće
          > powiedzieć ,że to my ich wystraszamy;)

tez to zauwazylem, ale nie mam zadnej koncepcji jak to zmienic

> A poza tym myslę,że juz teraz musimy zwrócic uwagę na Łodź!

Oni maja bardzo ciekawy temat, o ktorym moga rozmawiac godzinami - lotnisko w
          Lublinku :)))))))
          • Gość: beast Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.nsm.pl 02.08.01, 00:38
            Ha,ha,ha a co to jest lotnisko w Lublinku???

...i tak się pewnie tamten wątek rozpoczął;)
            • cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin 02.08.01, 00:48

> Ha,ha,ha a co to jest lotnisko w Lublinku???

no wiesz, to jest takie pole, na ktorym leza takie plyty betonowe i na nich
              laduja i startuja takie wielkie ptaki w ktorych lataja ludzie. jak bedziesz
              grzeczny to moze rodzice zabiora Cie kiedys do Rebiechowa (ale musisz jeszcze
              troche podrosnac;))))))))
              • Gość: beast Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.nsm.pl 02.08.01, 00:53
                Brrr,pamietaj ,że mam naturę choleryka(tu możesz zaczac sie bać;)
                W zyciu nie słyszałem o Lublinku,spodziewałbym się że nazwa tak mniejsza wersje
                samochodu marki Lublin;)
                • cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin 02.08.01, 00:54
                  > Brrr,pamietaj ,że mam naturę choleryka(tu możesz zaczac sie bać;)

ze mnie jest odwazny czlowiek (dopoki nie znajde sie w niebezpieczenstwie;))

> W zyciu nie słyszałem o Lublinku,spodziewałbym się że nazwa tak mniejsza wersje
                  >
                  > samochodu marki Lublin;)

hehehe, dobre
                  • Gość: hela Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.*.*.* 02.08.01, 11:56
                    Wlocze sie po roznych forumach. U was nawet mi sie podoba. Oddaje glos na
                    gdansk.
                    • cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin 02.08.01, 14:57
                      Gość portalu: hela napisał(a):

> Wlocze sie po roznych forumach. U was nawet mi sie podoba. Oddaje glos na
                      > gdansk.

Bardzo nam milo :)
                      Dziekujemy za glos :)
                      Pozdrawiam
                • Gość: mcroti Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: *.ibngr.edu.pl 02.08.01, 12:16
                  Pewnie to takie samo cudo jak to nasze aeroklubowe lotnisko w Pruszczu które co niedziele zmiania sie w giełdę
                  samochodową (tylko z nazwy) bo samochodów to tam najmniej chyba sprzedają
                  • Gość: cmd26 Re: Gdansk, Katowice, Szczecin IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 02.08.01, 14:55

> Pewnie to takie samo cudo jak to nasze aeroklubowe lotnisko w Pruszczu które co
                    > niedziele zmiania sie w giełdę
                    > samochodową (tylko z nazwy) bo samochodów to tam najmniej chyba sprzedają

Regularne polaczenia do Wawy (LOT). Tego chyba Pruszcz nie ma? :)
                    • Gość: beast LOTem bliżej? IP: *.nsm.pl 02.08.01, 15:02
                      Z Łodzi do Wawy samolotem???
                      • Gość: mcroti Re: LOTem bliżej? IP: *.ibngr.edu.pl 02.08.01, 15:55
                        A otym to pare lat temu juz słyszałem. Taka powietrzna kolejka dojazdowa:)))
                        Alternatywnie mówiono o superszybkiej kolei która połączyła by łódź (czytaj suburbia Warszawy) ze stolycą:))
                        Całe szczescie że do nas jest dobre 350 kilosów bo tez bylibysmy suburbiami.
                        Przy okazji próbowaliscie kupić miejscówkę na ekspers poranny do warszawy w poniedziałek i popołudniowy i
                        piatek w dniu wyjazdu. Mimoże ekspresy do i z Warszawy jezdża u nas prawie tak samo czesto jak SKM-ka to
                        miejsca w tych dnia nie uswiadczysz
    • Gość: mcroti ALE DZISIAJ IDZIE IP: *.ibngr.edu.pl 02.08.01, 16:00
      W ciagu doby zrobilismy prawie dwie setki postów. I to mimo kiepskiej łącznosci. W tym tempie, wygląda na to że
      do północy zrobimy jeszcze 100;)))
      • cmd26 Re: ALE DZISIAJ IDZIE 02.08.01, 16:03

> W ciagu doby zrobilismy prawie dwie setki postów. I to mimo kiepskiej łącznosci
        > . W tym tempie, wygląda na to że
        > do północy zrobimy jeszcze 100;)))

Trzeba bylo byc wczoraj o 12 w nocy. Fajnie sie z beastem gadalo (przez poltorej
        godziny tylko my bylismy na forum). Oczywiscie beast pierwszy skapitulowal i
        wczesniej ode mnie poszedl spac :)))
        • Gość: beast Re: ALE DZISIAJ IDZIE IP: *.nsm.pl 02.08.01, 16:10
          cmd26 napisał(a):

> Gość portalu: mcroti napisał(a):
          >
          > > W ciagu doby zrobilismy prawie dwie setki postów. I to mimo kiepskiej łącz
          > nosci
          > > . W tym tempie, wygląda na to że
          > > do północy zrobimy jeszcze 100;)))
          >
          > Trzeba bylo byc wczoraj o 12 w nocy. Fajnie sie z beastem gadalo (przez poltore
          > j
          > godziny tylko my bylismy na forum). Oczywiscie beast pierwszy skapitulowal i
          > wczesniej ode mnie poszedl spac :)))

Kurde ,musze czasami brata-informatyka do kompa dopuścić!;)
          Ale Bydgoszczy to juz nawet nie mozemy w tyłek pocałować(tfu,tfu) bo tak nam
          odjechała:(
          Co do merytorycznej strony to przeważa dziś "słodkie" ble,ble.
          • Gość: mcroti Re: ALE DZISIAJ IDZIE IP: *.ibngr.edu.pl 02.08.01, 16:15
            No z tym meritum to jeszcze nie jest tak źle
            Poza tym o ile odjechała nam Bydgoszcz o tyle zbliżamy sie do Poznania
            Przy okazji trzeba będzie zwrócic uwage adminom aby dołączyli przycisk z poleceniem nazego forum innym
            Internautom. MOże zwiększymy tą droga frekwencję?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka