77buba 08.02.07, 12:19 Szukam jakiejs fajnej dziewczyny na wypad do kina w sobote ja 29 lat Kuba.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena-dom Re: do kina w sobote 08.02.07, 21:42 Może bym zaryzykowała Chyba po tygodniu nerwów należy mi sie mały relaks. Ajeśli do multikina to nawet służę kartą zniżkową NOKI :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgoska Re: do kina w sobote IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.02.07, 21:53 a do teatra bys nie poszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
77buba Re: do kina w sobote 09.02.07, 07:13 Mam wielką chęć pójść do kina się oderwać na moment od zycia dnia codziennego, myślałem o Silverscreenie. Teatr także lubię ale akurat teraz mam ochotę na jakiś film (dobry). Jeśli znajdzie się jakaś duszyczka to proszę o wiadomość na maila 77buba@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdańszczanin Re: do kina w sobote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:59 W sumie niezły miałeś pomysł, często mam ten problem że nie mam z kim pójść do kina. Może następnym razem jak będę miał ochotę się wybrac to pójdę w twoje ślady i tez poszukam kogos na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś