Dodaj do ulubionych

Bo nie chcieli Neostrady

IP: *.chello.pl 14.02.07, 20:17
beznadziejna firma!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: LOL Re: Bo nie chcieli Neostrady IP: *.chello.pl 14.02.07, 20:31
      oby zbanktutowała tp sa!
      • Gość: as Re: Bo nie chcieli Neostrady IP: *.uje.nat.hnet.pl 14.02.07, 21:49
        jak byli leniwi i nie załatwili tego przez ponad miesiąc , to niech stoją ;-)
        ich prawo stać ostatniego dnia w kolejkach
        • Gość: ten co nie ma tpsa Re: Bo nie chcieli Neostrady IP: *.chello.pl 15.02.07, 06:24
          A kolega(żanka) utaplany w wazelinie po pachy. A sądząc po sposobie myślenia
          (ja mam przekichane , to dlaczego inni mają mieć lepiej)- to opinia mogła
          zostać napisana w okolicy biurka naczalstwa, teraz już tylko wstać (z kolan) i
          w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku iść do domu

• janek445 Re: Bo nie chcieli Neostrady 14.02.07, 22:37
      Tlekomunikacja POLSKA to firma która klienta traktuje jak intruza który ma byc
      posłszny i grzeczny bo inaczej na załorzenie internetu będzie czekał 3 miesiące
      tak jak spotkało to mnie teraz zrezygnowałem z tego DZIADOSTWA ta firma powina
      zginąc z rynku bo to sie kojarzy z komunom gdzie czekano na załorzenie telefonu
      lat 20 a może i troche więcej
    • Gość: Gość Re: Bo nie chcieli Neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:19
      A myślicie że inni operatorzy inaczej was potraktują?? Polska to taki dziwny kraj!!!
      • Gość: janek445 Re: Bo nie chcieli Neostrady IP: *.chello.pl 15.02.07, 00:23
        masz racie ale jakie jest z tego wyiscje pszecierz nie wyjade z tego powodu do
        londynu tylko wyraziłem swoią opinie
      • Gość: 700-123-456-789 Re: Bo nie chcieli Neostrady IP: *.chello.pl 15.02.07, 06:35
        Problem Tepsy. polega na tym, że są niereformowalni. Lwia część ich promocji
        chyba polega na tym że oferując coś taniej lub gratis słowem nie wspomną o
        jakiejś drobnej opłacie. Np. kultowy już internet na godziny jest reklamowany
        jako coś co kupujemy płacąc 1 zł za godzinę a stała opłata w wysokości chyba 20-
        stu złoty to tylko mało istotny szczególik tak naprawdę nie mający wpływu na
        wysokość rachunku.Ale tak naprawdę to jest to problem każdego operatora...tylko
        ci inni reagują troszeczkę szybciej na zmiany na rynku - być może dlatego że
        nigdy nie byli rozpieszczanymi monopolistami...
    • Gość: to ja Raczej beznadziejni klienci IP: *.121.225.195.static.bait.pl 14.02.07, 23:38
      Prawa jazdy wiekszosc wymieniala tuz przed terminem, umowy rozwiazuja tuz przed
      terminem. Teraz beda jaja, jak sie okaze, ze tepsa naprawde nie bedzie miala
      wolnych dsli, bo sprzeda je innym klientom i niedoszli klienci netii uslysza
      BMT. Pamietajmy, ze to nie jest "przelaczenie" - to jest "wylaczenie" na
      zlecenie abonenta i "wlaczenie" na zlecenie netii poprzedzone wywiadem
      technicznym i analiza wolnych zasobow.
    • Gość: Krzysiek Bo nie chcieli Neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 08:50
      W obecności pracownika ? Wysłałem pocztą. Tydzień później już nękali mnie
      telefonami. Ale już tylko kilka dni .. kilka dni ..
    • Gość: Paddinktun Potrzebna obecnosc IP: *.gdynia.mm.pl 15.02.07, 11:55
      <<Co ciekawe, kiedy zawierałam umowę na zakup Neostrady, nikt nie wymagał,
      żebym przyszła osobiście, natomiast kiedy chcę zrezygnować, nagle potrzebna
      jest moja obecność.>>

Ta bandycka zasada dotyczy chyba wszystkich firm swiadczacych podobne uslugi.
      (W moim przypadku byl to dowod zameldowania - niepotrzebny gdy podpisywalam
      umowe, nagle potrzebny gdy chcialam ja rozwiazac.) Na szczescie jesli chca
      obciazyc kosztami za okres wypowiedzenia mozna im to przypomniec i postraszyc
      Federacja Konsumentow. To dziala.
    • to_ti Beznadziejna firma? 15.02.07, 15:18
      To było kiedyś...teraz chcą wydoić z nas kasę, bo klient ucieka i nigdy nie wróci

fototel.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka