Gość: tylko AG IP: *.multicon.pl 01.06.07, 18:48 ...czyli od 1 lipca moim dostawca energii na pewno NIE bedzie firma Energa !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:00 a ja myślałem, że prąd też kradniecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek poczekajmy do derbów IP: *.gdynia.mm.pl 02.06.07, 20:47 zobaczymy wowczas wasze miny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.G. Re: Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.nsm.pl 01.06.07, 19:15 Spadaj śledziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.bois.qwest.net 01.06.07, 19:23 kto wie czy teraz klub sie nie pokusi na kogos z Arki?a moze nawet z zagranicy, ze wschodniej tez.bo II liga w przyszlym sezonie bedzie arcy ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.bois.qwest.net 01.06.07, 20:04 czytajac o problemach druzyn bedacych w lidze przed Lechia,mozna dojsc do wniosku,ze sprawa gry w OE jest caly czas otwarta przed wieloma druzynami. chodzi przeciez o licencje.chyba z tym najmniej problemow mialaby tylko warszawska Polonia.ciekawe jak to sie w koncu ulozy? widac tez z tego,ze kluby powinny sie duzo wczesniej przygotowywac do ewentualnych awansow,a nie czekac do ostatnich chwil,bo to moze sie na nie jednym zemscic. jezeli chce sie byc prawdziwie zawodowym klubem,to zawsze myslec o jutrze i to nie zaleznie od aktualnych wynikow i pozycji.a jezeli ktos tego nie potrafi,to niech na afisz sie na sile nie pcha.to jest juz przeciez 21 wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troche myslec Re: Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.nrth.cable.ntl.com 01.06.07, 20:21 Zamiast sie cieszyc,ze wybrzezowa pilka idzie w gore to sledziki zawsze musza pokazywac swoja malosc.Zawsze jest tak,ze 1musi rownac do drugiego.KOCHAM Lechijke ale marzy mi sie zeby Lechia i Arka RAZEM graly w 1lidze i niech tam udawadniaja Swoja wyzszosc sportowa.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lg Re: Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.chello.pl 02.06.07, 10:02 Do0kladnie, zawisc zzera sledzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Filety będą miały wybór IP: *.eranet.pl 01.06.07, 21:34 Są trzy opcje-Gdynia płaci na chwałę Lechii Gdańsk,pogrąża się w ciemnościach lub buduje sieć wiatraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fc12 Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:33 Klasyczny przykład korupcji politycznej za nasze pieniądze, niestety. Ciemny lud takich tekstów już nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Jak myślicie ? IP: *.attu.pl 02.06.07, 00:12 Za czyje pieniądze Energa jest sponsorem tych szmaciarzy ? za nasze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entent Re: Jak myślicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:09 szmaciarza szukaj w lustrze pajacu , bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.dyn.optonline.net 02.06.07, 04:26 Lotos madra firma nie marnuje pieniedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entent Re: Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:10 heh zazdrość zżera kolgów zza miedzy ,oj zżera. no to teraz pANOWIE wdech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bason_AG Nie mam zamiaru dac tynkarzom ani grosza IP: 204.8.40.* 02.06.07, 05:19 Chyba to tez moje pieniadze, nie? Najgorsze, ze nie ma innej opcji jak tylko pie....na energa! Upokorzenie w derbach nadchodzi - pewnie wzorst sprzadazy pampersow odnotowano we wsi pod Gdynia zwanej gdanskiem Tylko ARKA GDYNIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBBBBKKKKKKKKSSSSS Re: Nie mam zamiaru dac tynkarzom ani grosza IP: *.chello.pl 02.06.07, 10:04 gdynia? to ta wileka metropolia ktora smierdzi zdechla ryba? to miasto smierdzi gorzej niz pipy waszych starych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entent Re: Nie mam zamiaru dac tynkarzom ani grosza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:07 hehehe...wieś... pod wami to jest SOPOT geograficzny daltonisto. widać że kompleksy zżerają i to ostro. pasożyty. aha , i jedszcze jedno 1000>70 , o tym też cię nie uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhoo Re: Nie mam zamiaru dac tynkarzom ani grosza IP: *.zakoniczyn.net 03.06.07, 08:44 PISZĄC TEN POST MASZ WŁĄCZONY KOMPUTER, KTÓRY ZUŻYWA ENERGIE ZA KTÓRĄ ZAPŁACISZ , A CZESC TWOJEJ WPŁATY WESPRZE LECHIE !!! Poza tym pamietaj ze to MY jestesmy twoją Stolicą. Gdańsk stolicą POMORZA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropniak Lotos = cieniasy IP: *.chello.pl 02.06.07, 08:06 Lotos powinien sponsorowac i propagowac Lechie. Ale jest za "maly" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.chello.pl 02.06.07, 09:25 PO 1 lipca energia z ENERGII zdrożeje. Ale ja przechodzę do Vattenfall. Energa to firma w której rządzi PIS, stanowiska się załatwia po znajomości PIS rządzi. Lechia to zły wybór. Kojarzy się z przegranymi. Martwi mnie to, że w Enerdze robi się wszystko na polityczne zawołanie. Wstyd!!!!Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entent Re: Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:08 a mi imię mietek się kojarzy z żulem spod monopolowego. heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.chello.pl 02.06.07, 10:12 jak można zrezygnować z usług tej firmy i czy jest jakiś inny dostawca energii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic a inni sponsorzy - centra handlowe????? IP: *.centertel.pl 02.06.07, 10:30 dlaczego Pan Prezydent, któremu tak bardzo zależy na Lechii nie potrafi zmobilizować wielkich centrów handlowych, czy też sieci sklepów żeby w jakiejś mierze wsparły piłkę nożną. To trochę nie fair oczekiwać, że cały ciężar wezmą na siebie dwie firmy... Albo developerzy - dopiero co Allcon wzbogacił się na zmianie zagospodarowania przestrzennnego - kupił teren na Zaspie przeznaczony pod szkołę, a zamienili mu go na mieszkaniówkę. Kilkukrotne przebicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Allcon jest z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 02.06.07, 20:45 jesli mialby wejsc w futbol to chyba nie w Lechie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:29 a kto to bedzie ty zolto-niebieska swinio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:22 Jaki ja mam wpływ na wybór dostawcy energii mieszkając w wielorodzinnym budynku w Gdańsku? Władze Energii spłacają swoje zobowiązania wobec Adamowicza za posadowienie ich na stołkach. Ale dlaczego kosztem odbiorców? Mnie już robi się niedobrze jak to wszystko czytam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.G. Re: Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.nsm.pl 02.06.07, 16:53 Nie płacz ewka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierdziel2 Te zasrańce nawet z Energą nie wejdą do extraklasy 02.06.07, 17:16 ba nawet z Lotosem, to zwyczajne dziady, stare pryki i oszołomy, a pieprzona Areczka też nie lepsza, wogóle wybrzeżowa piłka to jedne wielkie gó.. ze sponsorami lub bez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:13 Na fotografii widać roześmianą "twarz" byłego vice-prezesa GPEC. Człowiek Adamowicza, który sponsoruje Lechię z kasy każdej firmy. Dlaczego nikt się nie interesuje jakie prezenty dostaje Lechia w postaci ciepła, wody czy prądu - przecież za media klub nie płaci. Kto to nadzoruje? A może jakieś skarbówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Energa SA sponsorem Lechii Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:21 Lechii gratuluje kibica - ku..kiego ! Odpowiedz Link Zgłoś