anula221 17.07.07, 14:05 Byłam w Klinice weterynaryjnej w Gdyni przy ul.Stryjskiej 25 i zobaczyłam ogłoszenie,że dadza prace lekarzowi weterynarii.Młodzi maja szansę. Kontakt podali na numer kom.605 662 522. Powodzenia starającym sie o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: never Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.07, 15:15 tylko wysysać kieszenie właścicieli zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiona Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.07, 15:20 Myślałam, że na Stryjskiej jest bardzo dobrze??? W końcu to duża klinika i doświadczeni lekarze. To którą w takim razie polecasz jeśli nie Stryjską??? I co tam ci się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
anula221 Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących 17.07.07, 15:26 I rzeczywiscie na Stryjskiej jest b.dobrze.Chyba sie "rozrastają" i zwiększają personej.Jak byłam ze swim psiaczkiem to zauwazyłam ogłoszenie,że zatrudnią lekarza wet.Ponieważ wiele osób ukończyło studia weterynaryjne to przekazałam ta informację na forum.Psina moja ma kłopoty z kręgosłupem i od trzech lat tam z nim chodzę.Personek posiadajacy kwalifikacje,klinika bez zarzutów.Raz byłam w Osowej na Szalupowej ale tam mi jest za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaloo Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących 19.07.07, 18:41 Też mam nieprzyjemne wspomnienia ze Stryjskiej. Pojechaliśmy tam kiedyś z suką, która do tego dnia miała urodzić. Zaczęliśmy się niepokoić, że coś nie gra. Przyjął nas szef kliniki około 19. Na początku rozmawialiśmy przez uchylone drzwi (była zima). Kiedy już nas lekarz wpuścił, to po pierwsze zaczął nas obrażać, po drugie chciał wywołać poród oksytocyną, nawet nas o tym nie informując. Zamiast zrobić USG, żeby się przekonać, czy to już właściwy czas, bez słowa zaczął przygotowywać strzykawkę. Wyszliśmy stamtąd i pojechaliśmy na Rozewską, gdzie lekarz zrobił USG i powiedział, że w ciągu 12 godzin poród się rozpocznie. I rzeczywiście, przyjechaliśmy do domu i się zaczęło. Nie polecam, nigdzie nie spotkałam się z takim chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makumba2000 Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.icm.edu.pl 17.07.07, 15:37 Oczywiście tam jest "super". Jak byłem tam z kotem, to lekarz bał się do niego podejść aby go zbadać, mimo, że trzymałem go mocno. Powiedział, że zbada go tylko gdy najpierw poda mu się jakiś zastrzyk ogłupiający. Nie zgodziliśmy się, bo inni lekarze jakoś nie mieli wczesniej problemu z naszym kotem, tylko ten wydziwiał. I za nie wykonaną usługę chciał jeszcze zedrzeć kasę. No tacy "lekarze" na tej Stryjskiej są. Pojechałem tam tylko dlatego, że inne kliniki były zamknięte (niedziela). Słyszałem nieprzychylne opinie na temat tej mordowni, ale nie dawałem im wiary, dopóki sam się nie przekonałem. Z wypróbowanych klinik weterynaryjnych polecam lekarza w Sopocie, ul. 23 Marca oraz z Gdyni, ul. Warszawska czterdzieści ileś. Tam jest szybko, sprawnie, kot nawet nie ma czasu zamiauczeć z oburzenia i już jest po sprawie (np. po zastrzyku p. wściekliźnie). Widać, że ci lekarze kochają zwierzęta, a stryjscy - kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.tensor.gdynia.pl 04.01.08, 12:23 masz racje, ja tez mialam kiedys tata sytuacje na stryjskiej ze podczas wizyty poprosilam o wyczyszczenie uszek u kotki i lekarz powiedzial ze nie zrobi bo nie moze sobie dac rady. Powiedzial ze musi dac jej glupiego jaśka zeby to zrobic!!! Pierwszy raz mi sie to zdarzylo. Juz wiecej nie pojade tam - w ogole strasznie traktuja tam zwierzeta. Goraco polecam weterynarza na Warszawskiej 42 a jezeli chce ktos zrobic operacje to jest doskonalym chirurgiem!!! Sprawdzone :) ma super podejscie do zwierzat i widac ze je kocha i nie traktuje tylko jako zarobek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących 17.07.07, 16:37 Są takimi fachowcami, że u mojej bokserki klasyczne owrzodzenie rogówki - wręcz książkowy przypadek przemianowali na zaćmę i takąż "leczyli" przez półtora roku. Dopiero kiedy się wkurzyłem gdy chcieli przy okazji krwiaka na uchu ciąć mi psa trafiłem na Warszawską do Cris-Wet'a. Dwa razy taniej, dwa razy lepiej a pies widząc weta i jego żonę (rodowita hiszpanka zresztą, o wyjątkowym podejściu do zwierząt) mało ze szczęścia się nie zapluje. Sprawdź sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących 17.07.07, 17:06 niestety, stryjska troszkę słaba. 1,5 roku leczyli psa na kilka możliwych rzeczy związanych z parchami na grzbiecie - nic a nic poprawy. zawlokłam na Weterynarię do Olsztyna (UWM) - porządne badania i 9 tygodni stosowania maści - jak ręką odjął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baś Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.07, 19:02 Delikatnie mówiąc są to rzeźnicy - pielęgnują chorobę/choroby, aby tylko zwierzak jak najdłużej był ich pacjentem. Cris-Vet w try-miga wyleczył mojego psa, który był "pielęgnowany" latami przez "fachowców" ze Stryjskiej. Gratuluję Pani, która chodzi do tej lecznicy zaledwie trzy lata to dopiero początek chodzenia. P.S.Dopóki przyjmowali na ul.Batorego (ten odrapany budynek niedaleko torów) było wszystko O.K. ale budowa willi przecież kosztuje i to niemało. A kto ma za to zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makumba2000 Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.chello.pl 18.07.07, 06:20 No właśnie - na Warszawskiej - CrisVet - o tej przychodni pisałem. Polecam też naprawdę kochającego zwierzęta sopockiego weterynarza, niestety nie znam adresu, wiem, że urzęduje w takich małych pawilonach na ulicy 23 marca blisko skrzyżowania z Księżycową. Jak jeszcze nie było CrisVeta, to tam jeździłem ze swoimi zwierzątkami, a także ze znalezionymi - chorymi lub potrąconymi zwierzakami. Nigdy nie wziął pieniędzy za ulżenie niedoli takiego znalezionego nieszczęśnika. Wypróbowany od 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.gdynia.mm.pl 18.07.07, 09:09 Na Batorego to mieli lecznicę ci z kieleckiej jeśli mnie pamięć nie myli. Co do criswetu słyszałam różne opinie, więc nadal szukam dobrego weta:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek445 Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.chello.pl 18.07.07, 20:12 najlepszą przychodnią jest przychodnia w Sopocie na ulicy 23 Marca dr Jżyłowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.chello.pl 19.07.07, 21:19 Dokłądnie - lecznica na Kieleckiej (całodobowa) kiedyś mieściła sie na Batorego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Ja Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.chello.pl 05.01.08, 00:46 Dobry wet to p. Tomasz Sujkowski z Pucka - przyjmuje w przychodni na Pogórzu Górnym - przy Płk. Dąbka, nr nie pamiętam, przychodnia jest razem ze sklepem "Bazyli" - przed pierwszym parkingiem po prawej stronie jadąc od strony Obłuża. Przyjmuje od 14-tej chyba do 20-tej i soboty też. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gieniek Re: Kryptoreklama konowałów potrafiących IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.21, 15:28 UWAGA z komentarzami. Potrafią pozwać do sądu za prawdę, nawet swiadków sa w stanie zorganizować. Także cicho sza. Najlepsza lecznica mieście - koń by się uśmiał... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.testy Re: Byłam w Klinice weterynaryjnej w Gdyni 17.07.07, 21:37 Stryjska chyba nadal jedzie na starej opinii - dobrej kliniki. Kiedys jedynej w mieście :) Osobiście polecam całodobową klinikę na Kieleckiej (vis-a wis Szkoły Bankowości). Dwa razy uratowali życie mojemu psu. Naprawde polecam. Za zaangażowanie i profesjionalizm. Lekarz był ze mna w kontakcie na komórkę. Taką opiekę medyczną to bym sobie życzyłą dla siebei i swojej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Byłam w Klinice weterynaryjnej w Gdyni 04.01.08, 21:35 Klinikę na Kieleckiej prowadzi moj znajomy i wiem, ze ma naprawde super podejscie do zwierzaków. A ci ze Stryjskej to przypadkiem nie mają rowniez kliniki na Obłużu? Coś mi się tk wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Pariss1 - jedna jaskółka wiosny nie czyni. Ich 06.01.08, 11:12 na Kieleckiej jest kilku. Odpowiedz Link Zgłoś