Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Gdyni

20.08.07, 23:00
byłabym wdzięczna za polecenie dobrego fryzjera najlepiej z Gdyni,
chodzi o właściwy dobór koloru i dobre stryżenie
Obserwuj wątek
    • elihor Re: dobry fryzjer w Gdyni 21.08.07, 16:03
      zależy jakie masz włosy; jeśli krótkie to polecam ul: Chylońska 47
      podajże. Facet bardzo ładnie i dokładnie przede wszystkim obcina
      włosy.
      • Gość: Iza Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:41
        ja tez jestem na etaie szukanie fryzjera ale to co juz wypróbowałam to Ona&On na
        Fikakowie chyba ul.Gdryfa Pomorskiego, fajne ciecie ładny kolor i bardzo
        profesjonalnie podejscie. Za pasemka (włosy do ramion)i strzyzenie zaplaciłam
        około 120zl
        Pozdrawiam
        ps. jak juz znajdziesz cos godnego polecenia skrobnij tez pare słów
        • hakade Re: dobry fryzjer w Gdyni 29.08.07, 09:50
          Dotarłam do Mirki w Batorym, jestem bardzo zadowolona, tylko
          cena ...190 zł (balejaż, dwa kolory, włosy średie tylko duzo i
          strzyżenie)
        • Gość: gdynianka Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 25.07.08, 19:12
          Hej, na Fikakowie dobrze jest u pani Magdy Stefanowskiej (koło
          Delicji) i w salonie natura (U pani Izy lub Ewy) - cena - pasemka w
          jednym kolorze + strzyżenie włosy do ramion - zapłaciłam 130 zł i
          jestem bardzo zadowolona (z obu salonów). Natomiast zdecydowanie nie
          polecam Elan vital'a na Gryfa Pomorskiego. Masakra. A w Ona & On nie
          byłam - czy to koło sklepu zoologicznego?
          • Gość: gosc Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 89.171.50.* 29.04.09, 14:14
            dlaczego twierdzisz ze elan vital to masakra ja tylko z niego
            korzystam i jestem zadowolona polecam
    • flinstonek A może być Sopot? 23.08.07, 20:29
      Nowy salon "deja vu" przy monciaku (zaraz za pijalnią czekolady)i
      pan Marcin. Polecam - dobry dobór koloru i cięcie! Pozdrawiam.
      • Gość: Marta Re: A może być Sopot? IP: *.ipt.aol.com 28.11.07, 04:28
        Hej, mam male pytanie do Twojego wpisu.Pamietasz moze ceny za
        strzyzenie i kolor?Z gory dzieki!
      • Gość: centrum83 Re: A może być Sopot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 13:12
        jasne, że może być! to wienien być Sopot! we wspomnianym DEJA'VU na Monciaku
        jest nowy stylista- import z Wielkopolski ;-)p. Roman

doskonałe wyczucie nożyczek i koloru...
        doświadczony facet znający się na rzeczy z fantazją, jednakże nie ułańska
        absolutnie :-), raczej klasyczną wiec...

myśle, że cena nie jest wysoka, jak na standard usługi oraz prestiż lokalu, a
        włosy... ach... ;-)
        • Gość: ania73., Re: A może być Sopot? IP: *.limes.com.pl 17.08.08, 20:30
          rewelacja!! cięcie i kolory... przez 33 lata życia nie miałam tak doskonałej fryzury! p. Roman jest wart wszelakiej kasy ;-)
          POLECAM!!
          • centrum83 juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! 09.02.09, 11:46
            czad!! znalazłam go w sopocie a tu miła niespodzianka...
            okazuje się bowiem, że ów Pan Roman otworzył swój zakład w Gdyni na ulicy ZGODA tuz przy Kwiatkowskim!! rewelacyjne miejsce!!!
            • hakade Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! 09.02.09, 15:20
              Jaki jest koszt ?- strzyżenie włosy średnie i kolor (jeden)
              • Gość: Anty Afromania Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.09, 21:58
                Ok 300zl + efekt niezadowolenia gratis!
                Musza tyle kasowac bo salon blyszczy nowoscia (koszt musi sie
                zwrocic) i swieci pustkami wiec trzeba kazda potencjalna ofiare
                ktora juz tam trafi oskubac do konca.
            • Gość: onka Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.03.09, 19:09
              byłam, sprawdziłam...
              salon afromagia na ulicy zgoda 3 jest piekny!!! a tam wspaniałosci na głowie dokonuje Pan Roman! rewelacja! zakupiłam sobie od razu kosmetyki KERASTase BO OKAZAŁY SIĘ BYC DUŻO TANSZE NIZ W INNYCH SALONACH... polecam!
              • Gość: lewan Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 11:03
                Podbijam temat, jaki jest koszt tego "arcydzieła" Pana Romana? Farba
                i stylizacja włosów za ucho?? Mam nadzieję, że te super opinie nie
                pochodzą od pracowników tegoż salonu.
                • Gość: kasia Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.04.09, 08:33
                  byłam wczoraj i pana Romana i absolutnie potwierdzam, ze wszystkie
                  pozytywne opinie są zasłużone. ja robiłam sobie farbą z 2 kolorów +
                  strzyżenie. mam włosy raczej krótkie, no może półdługie i za całą
                  przyjemność zapłaciłam 260 zł. w każdym razie pan roman jest
                  absolutnym góru i fenomenem jeśli chodzi o strzyżenie włosów!!!
                  przesympatyczny i miły pan, który doskonale zna się na tym co robi.
                  faktem jest to, że cena niestety jest bardzo wysoka i pomimo mojego
                  ogromnego zadowolenia do pana romana pewnie już nie wróce ale jeśli
                  tylko komuś cena nie przeszkadza szczerze i gorąco POLECAM!!!
                  • Gość: misia Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! IP: *.chello.pl 18.04.09, 23:22
                    jakosc idzie zawsze w parze z ceną i nie ma sie co oszukiwać:)
                    ja równiez polecam pana Romana
                    • Gość: Anty Afromania Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.09, 21:54
                      Tak a swistak siedzi w Afromanii i zawija wlosy w sreberka!!!!!
                      Sreberka ma z kosmosu tak jak i ceny!!!!
                  • olaptolog Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! 09.05.09, 00:44
                    Moze salon Afromagia i kilka innych
                    przestan nas zarzucac autoreklama
                    na wszystkich portalach

a 260 za krótkie wBosy to lekka przesada takich cen nie ma nawet
                    Dorota ani filip z Gdanska
                    • Gość: kasia Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! IP: *.chello.pl 10.05.09, 16:59
                      olaptolog tudzież łopatolg- ostroznie! nie życze sobie!
                      jedną z opinii wystawiłam ja, jestem osoba rzecziwsta, nie wirtualną i wystawiłam zasłużoną opinie na prosbę gorumowieczek.
                      oskarżanie na forum jest niezgodne z netykietą- zastanów się następnym razem ...
                      po twoich poistach nie trudno wywnioskowac, że jesteś kimś z konkurencji wymienianych przez ciebie salonów.
                      takich cen nie ma u doroty?? :):) a niby kim oni są?? dlaczego inne salony mają sie nimi sugerować... ty dalej korzystaj ze swoch osiedlowych i nie dosdzukuj się podstepu...
                    • Gość: Anty Afromania Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.09, 21:47
                      Zgadzam sie z Toba. Afromania to kompletna porazka.Bylam , zaluje i
                      nigdy wiecej tam nie pojde.Cale szczescie mamy jeszcze w Gdynii
                      kilku dobrych fryzjerow, jeden doslownie reanimowal moje wlosy po
                      wizycie u pana Romana. Poinformowalam juz prawie wszystkich swoich
                      znajomych zeby omijali to miejsce szerokim lukiem! Najgorszego wroga
                      tam nie wysle!!!
              • kasik8 Re: juz nie musi być sopot!! Pan Roman w GDYNI!! 29.05.09, 14:55
                Jestem zapisana tam na przyszły miesiąc właśnie do Pana Romana. Już nie mogę sie
                doczekać. Salon ma b. dobre opinie:)))
      • Gość: zosia Re: A może być Sopot? IP: *.chello.pl 07.12.09, 23:44
        deja vu to najgorszy salon jaki znam ceny maja z kosmosu oszukuja na produktach,
        szapmony sa rozcienczane woda albo kupowany jest tani szampon z reala i wlewany
        do pojemnikow Loreal. po za tym pracownicy to jedna wielka sciema pracowal tam
        pan Roman, Kamil, Radek i wszyscy odeszli wiadomo ze nie chcieli mniec do
        czynienia z wlascicielka ktora nawet pracownikow oszukuje na wyplacie razem z
        wspolpracownica Renata zatrudniaja kogos na 2 miesiace potem wyjazd...... zenada
    • Gość: Madzia [...] IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.09, 07:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • olaptolog Re: dobry fryzjer w Gdyni 09.05.09, 00:39
        ciekawe jak dlugo wytrzyma pusty salon wysoki czynsz swietojanskiej
    • Gość: kasia Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.09, 16:43
      widze dużo wypowiedzi sponsorowanych chyba przez samych właścicieli, np
      wypowiedz wyżej dokaładnie w tej samej wersji widziałam w kilku wątkach - nawet
      osoby się nie wysilają i tylko "kopiuj " i "wklej" - trochę przyzwoitości ludzie
    • Gość: klientka Kerastase Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 11:41
      a ja z ręką na sercu polecam Salon Kerastase w Kwiatkowskim,
      pod każdym względem mi odpowiada, od strzyżenia, farbowania po
      świetne rytuały dla włosów... a p. Edzia rewelka, prawdziwa
      profesjonalistka włosów

pozdrawiam cały zespół Kerastase
      - fanastyczny personel

stała klientka
      • Gość: mojra2345 Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.limes.com.pl 02.06.09, 11:52
        Byłam ostatnio u Romana w nowym salonie Afromagia, moim zdaniem jest mistrzem koloryzacji ale ciecie i modelowanie to żadna rewelacja, za krótkie włosy zapłaciłam 220 zł, salon bardzo ładnie urządzony ale nie jest własnością Romana - ona jest tam managerem.
        • Gość: budka Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.miasto.gdynia.pl 19.06.09, 15:17
          czy w afromagii i pana romana mozna placic karta ? a wogole to jak
          dajecie napiwki fryzjerowi ? ja mam zawsze z tym problem
          • Gość: zygertowa Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 11:27
            az strach tu cokolwiek pisac bo osądzą mnie o autoreklama... acz chciała bym takiej dokonac po wizycie w jednym z gdyńskiech salonow!!! ja tylko słowo chciłam... karta można płacic u Pana Romka, który defacto nie jest właścicielem? a jakie to ma znaczenie? :D:D aż żal.. ja zapłaciłam 330zł za długie włosy, stac mnie na to więc płace jeżeli chce czuć się piuękna... jeżeli kogoś niestać to po co wogóle się umawia do drogich salonów?? przecież nie wszystkie salony mają obowiązek kasować 15 zł za strzyżenie. tych którym zawsze drogo proponuję nożyczek zakup i cięcie w domu.
            jeszcze jedno... napiwki... z tym zawsze mam kłopot :) gdyby któras z Pań mogła o metodzie napisać... czy słusznie, że to jest krępujące??
            pozdrawiam, zygert asia
      • klaudia3miasto Re: dobry fryzjer w Gdyni 02.12.09, 21:15
        Witam,czy moze Pani sie orientuje co sie stalo z Pania Danką z
        Instytutu?jak by pani cos sie dowiedziala to prosze dac mi
        znac.Ciezko w Gdyni o dobrego fryzjera,bardzo mim zalezy,pozdrawiam
        klaudia3miasto@wp.pl
      • Gość: Lucyna Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 12:13
        Bez żartów, dwie panie fryzjerka i pani od obsługi klienta plotkują
        podczas mycia włosów tej drugiej-super hiper ważne i praktykantki
        które dla odmiany pracują. Ja nie polecam spędziłam tam 3 godziny i
        zapłaciłam 340 zł (według cennika nie powinno wyjść więcej jak 240
        zł) Pani praktykantka uczesała mnie tak,że jeszcze po wyjściu z
        salonu jakoś to wyglądało, ale po umyciu włosów pasemka nierówno
        rozłożone, jedna strona jaśniejsza od drugiej- dopuszczalne, jeśli
        rachunek wyniósł by 70-90zł. Znacznie bardziej polecam Panią Alę z
        salonu Ola- cenowo to podobna półka jakość nieporównywalna a masaż
        głowy jakiego doświadczyłam tylko tam BOMBA...
      • Gość: klientka dobry fryzjer w Gdyni IP: 81.190.82.* 06.06.10, 13:28
        Zgadzam się z powyższa wypowiedzią. Wcześniej jak chodziłam do fryzjera to w
        stresie ze mi żłe zrobią a od kiedy zaczełam chodzić do P.Iwonki z Instytutu
        Kerastase to juz bez obaw że bedzie coś nie tak zawsze zadowolona wychodze!!! A
        najważniejsze że jak P. Iwonka zetnie włosy to nie mam problemu je póżniej
        ułożyć sama w domu. Bardzo profesjonalna osoba a to tego przesympatyczna. Fakt,
        że troche drogo ale warto.

Pozdrawiam Serdecznie.
      • Gość: Lucek Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.217-171-54.tkchopin.pl 17.05.11, 09:10
        W życiu!
        Byłam zapłaciłam jak za zboże włosy tragedia a zostawiłam kupę kasy... Pani recepcjonistka cały czas plotkowała ze starszą fryzjerką, która myła jej włosy.... Paranoja! Nigdy więcej...
    • blue73 Re: dobry fryzjer w Gdyni 08.10.09, 17:52

Ja polecam studio Lukas na 10 Lutego i fryzjera Łukasza.
      Ceny moim zdaniem dosyć wysokie: długie włosy i dwukolorowe pasemka
      + strzyżenie to 270zł. Ale jestem zadowolona i jestem stałą klientką.
      • Gość: Realny Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 08.10.09, 21:18
        Kwestia czy kogos stac czy nie na drogie strzyzenie?????-NIE WAZNA-
        ....lecz jednak b.wazna bo te ceny co pseudo fryzjerzy narzucaja
        jest zwyklym ZLODZIEJSTWEM.....niech mi ktos sprobuje "wykladac "
        typu ale,ale.......niech lepiej idzie na spacer
        dotleniajacy??????....."wolnoamerykanka w Ugandzie?????".
        • Gość: Dzyndzel Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 11.10.09, 15:25
          Prawda ZWISAJA mi drogie salony one nic nie wykonuja lepiej uslug od
          tanszych tylko wszystko "sztucznie upiekszaja"-buuuuuu-
          • Gość: zadowolona Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 14:39
            Dużo by móc pisać,po tych opiniach...Kiedy przeprowadziłam się do
            Gdyni,sama poszukiwałam po necie dobredo strzyżenia-niestety było
            ciężko:( Więc metodą prób i błędów chodziłam, szukałam ,próbowałam
            i...ZNALAZŁAM! Fryzjer Daniel,Obłuże ul.Cechowa , salon kosmetyczno-
            fryzjerski OLIMP.Ceny zdrowe,cały personel uśmiechnięty i szczerze
            sympatyczny.Polecam z całą odpowiedzialnością i zrozumieniem.
      • Gość: seba Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 212.160.172.* 16.11.09, 15:15
        potwierdzam tylko do Łukasza, na pewno będziesz zadowlona
        • klaudia3miasto Re: dobry fryzjer w Gdyni 02.12.09, 20:39
          HELP,czy moze ktos wie,albo slyszal gdzie przeniosla sie p.Danusia z
          Instytutu Kerastas w Gdyni?stracilam z nią kontakt,i juz nie pracuje
          w Kwiatkowskim,pozdro Klaudia
        • dolcea-only Re: dobry fryzjer w Gdyni 21.05.10, 19:58
          Zdolności fryzjera nie oceniam,bo ich nie znam, natomiast mogę
          ocenic jako szefa podejście do klienta - ewidentny brak kultury -
          gdy pokazałam w katalogu kolor włosów jaki mi się podoba zaczął mi
          wmawiać,że mam problem sama ze sobą i chce wyglądać jak modelka a
          wcale nie chodzi mi o kolor włosów...i że jestem chora psychicznie -
          mam jak sie wyraził problem sama ze sobą, a wszystko dlatego,że nie
          chciał uznać reklamacji,która sama zaoferowała mi jego pracownica,
          po tym jak żle mi pokoloryzowała włosy...kasa wazniejsza od klienta
          i jego zadowolenia....salon zdecydowanie odradzam,fryzjerzy uważają
          się za mistrzów i narzucają koloryzację pomimo,że płacisz nie masz
          prawa wymagać....a kasuja jak zboże...
        • Gość: Eva Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.10, 20:14
          ja osobiście nie polecam faceta, odwala fuszerkę, strzępi włosy i
          udaje, że farbuje.
          Ostatnia moja wizyta u niego to totalne fiasko, zapłaciłam ponad 200
          zł a za tydzień musiałam odwiedzić nowego fryzjera bo koszmarnie
          czułam się w kolorze dobranym przez pseudo artystę Łukasza,
          pozdrawiam i niestety ale odradzam paniom wizyt u tegoż "fryzjera"
      • babiloniaa Re: dobry fryzjer w Gdyni 28.12.09, 16:56
        Ile jest za samo cięcie u łukasza?
        • Gość: zxzx Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.miasto.gdynia.pl 02.11.10, 11:12
          ja zawsze płacę 62 zł, czy włosy długie, czy krutkie; ciekawe po co te 2 zł:)
    • Gość: asia Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 06.12.09, 16:03
      dom towarowy
    • Gość: sonia Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.gdynia.mm.pl 09.12.09, 12:17
      Polecam p. Dorote(brunetka) w "klifie" mieszkam w Warszawie weszlam
      do salonu aby sie uczesac,byłam bardzo zadowolona z uslugi jak i
      udzielonych mi informacj o pielegnowaniu wlosow.
      • Gość: dagmara Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 14.12.09, 17:51
        w deja vu w sopocie pracowal Pan Radek, juz tam nie pracuje bylam u niego i
        jestem mega zadowolona na poczatek porozmawial ze mna, doradzil mi co i jak.
        czulam sie naprawde wazna jako klient a co najwazniejsze on do kazdego podchodzi
        indywidualnie........gyby kazdy bal taki jak on bylo by super ...panie Radku nie
        sie pn odezwie Dagmara W.
        • Gość: Ewa Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 14.12.09, 17:55
          Pani Dagmaro ja i moj maz tez szukamy Pana Radka .......jest super stylista
          .....Panie Radku niech sie Pan odezwie .....pozdraiam Ewcia
          • Gość: Logicznie Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.vc.shawcable.net 19.12.09, 07:05
            Napewno jest czasami taki fachowiec-fryzjer ale w wiekszosci te
            wszystkie salony,.......to bajeranci,odpowiednio ladne wnetrze,dobre
            dialogi o wlosach,a najwyzsze ceny wziete z powietrza......a na
            koniec fryzura jak u fryzjera z czasow PRLu.................obetne
            szybko i tanio -miche na leb-i do okola-Pozdrowka-
            • Gość: Katarzyna Re: dobry fryzjer w Abakosun IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.09, 10:06
              Ja znalazlam swoją fryzjerke,przeniosla sie do salonu na
              Wielkopolskiej Abacosun p.Danusia.Strzyze nie przykladając garnek
              ani nie robi fryzor jak za czasow PRL-u.Polecam wszystkim.
          • Gość: klaudia Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 21.01.10, 22:16
            Pan Radek pracuje w gdyni salon AFROMAGIA
            • Gość: kasia Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 22.04.10, 22:57
              Byłam kiedyś i nie polecam pana Radka.Więcej gada aniżeli robi,ściemniał
              doskonale.Poprzednio byłam w tym samym salonie u jakiejś młodej Pani ona zrobiła
              mi taki kolor jak chciałam i nie wciskała kosmetyków na siłę.Strzyżenie jakąś
              metodą,niby nowoczesną a efekt opłakany!!!czekam już kilka miesięcy aż odrosną
              mi włosy!!!Mam alergie na Pana Radka po tym co mi zafundował.Na szczęście w tym
              salonie są już inni o niebo lepsi fryzjerzy.
          • Gość: m. Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: 94.78.179.* 11.04.10, 21:41
            RADEK PRACUJE W SOPOCIE W SALONIE Perła PRZY UL. CHOPINA,
            TEL. 352 24 17
            • Gość: kasia Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 22.04.10, 22:58
              Omijać Pana Radka z daleka!!! czekam już kilka miesięcy aż odrosną mi włosy!!!
              • Gość: ania Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 08:17

to prawda! ! ! !
                OMIJAC TEGO PSEUDO FRYZJERA Z DALEKA!!!!!!!!!!!

ja także dłuuuugo czekałam aż odrosną mi włosy po tym jego szarpaniu!!! żylletką
                czy brzytwą... jak za czasów króla ćwieczka...
                do tego ham i bezczelny gbur!!!

na szczeście złożyłam reklamacje i bez najmniejszego oporu Pan Roman przyjał
                mnie poz kolejką i naprawił to co sie dało.

omijajcie tego wyrzucanego jak sie okazuje z każdego salonu pseudo-fryzjera.
                Ania Jachimczuk
        • Gość: klaudia Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 21.01.10, 22:14
          Pan Radek pracuje teraz w Afromagi z Panem Romanem w gdyni na ul.Zgoda
          • Gość: Życzliwa Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: 94.78.182.* 02.04.10, 23:08
            RADEK pracuje w tej chwili w Sopocie: 352 24 17 lub 604 44 22 96 -
            to numery tel. do tego salonu
            • Gość: kasia Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 22.04.10, 23:00
              Reklama reklama i jeszcze raz reklama.
          • Gość: dagmara a. Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 22.04.10, 02:41
            pan radek nie pracuje juz w afromagii dzwonilam tam ostatnio i
            powiedziano mi ze wyjechal za granice a co sie okzuje .... pan radek
            pracuje w sopocie .......wstyd dla niektorych fryzjerow mysla ze jak
            oszukaja to klientka napewno przyjdzie ...... dzieki za nr. do salonu
            pana radka pozdrawiam daga...
            • Gość: zyta Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 22.04.10, 23:03
              wieje nudą!!!powinni pobierać opłaty za reklamę Pana Radka który zapewne sam to
              wypisuje
        • Gość: Zyczliwa Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: 94.78.182.* 02.04.10, 23:03
          Wszystkimn poszukującym podaje numer do Salonu w Sopocie, gdzie
          obecnie pracuje RADEK: 352 24 17 lub 604 44 22 96:)
      • Gość: Tomek Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: 81.190.127.* 03.03.10, 11:18
        Potwierdzam, chodzi do tej fryzjerki moja dziewczyna juz od 3
        lat.Pieknie uczesała ją na na ślub mojej siostry.
      • Gość: MAGDA Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.chello.pl 05.03.10, 16:31
        haha to ona sama zrobila ten wpis ta BRUNRTKA Dorita przeciesz ona jest po
        kursie 5 miesiecznym nic ona niepotrafi
        • Gość: sprawiedliwie Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.lan.net.pl 10.02.11, 09:26
          Szukałam p.Doroty ,ponieważ zmienilam telefon i nie wiedziałam że się przeniosła, natknęłam się na ten wpis powyżej i nie mogę powstrzymać się do komentarza,chodzę do p. Doroty od 8 lat do "klifu" ,wiem że wielokrotnie gdy chciałam się u mowić pani z recepcji wołała ja do telefonu czy da radę mnie gdzieś wpisać.....zapisy i ilość klientów świadczą same za siebie.I nie wydaje aby p. Dorota przy tej ilości pracy wpisywała sobie sama o sobie coś na jakimś forum, to nawet nie logiczne.Więc sumując,wpis tej osoby pozbawiony jest sensu.
          • Gość: RomaZ Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.marcopol.com.pl 14.12.15, 12:41
            Roma Ż.
            Nie byłam długo u P. Dorotki z Klifu ale pamiętam ją sprzed około 6lat nosiłam półdługie włosy, dość mocno pocieniowane, zawsze wychodziłam zadowolona. Później bardzo polubiłam Marcina ze zgody za kolor, cięcie. Byłam też u P. Izy No.1 na świętojańskiej, efekt po ok. Zaglądam na fora i szukam fryzjera, lubię próbować nowe miejsca a może nie trafiłam na tego "mojego". Zauważyłam, że w branży fryzjerskiej na forach siedzą sami fryzjerzy i wypisują jeden na drugiego... nawet nie wiem jak to skomentować... po co to robicie, klienci sami zweryfikują Waszą pracę, wiadomo każda z nas ma swoje preferencję, a oszukiwanie ludzi wpisywaniem komentarzy o sobie albo swoich kolegach... brak słów, chyba jedyna taka branża pod tym względem.
      • Gość: sonia Re: dobry fryzjer w Gdyni salon w Klifie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.11, 21:20
        Teraz p. Dorota jest w Galerii Urody przy Klifie koło poczty nr. do salonu 501705469
    • Gość: minia02 Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 94.254.236.* 30.12.09, 17:19
      Polecam salon Galeria Fryzur na Armii Krajowej 38, świetnie dobierają kolory i dobrze tną:) I pani Asia robi bardzo ładne pazurki za 80 zł. Ceny usług umiarkowane, fajna atmosfera, jestem ich stałą klientką i z czystym sumieniem mogę polecić.
    • Gość: gosik Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 22.01.10, 21:37
      A może pan Marcin w Gabrielu????
      • Gość: świado-gal anonim Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.10, 00:13
        ----Rozumiem!! Koiety dowartoścowują sie i jest to dawno zapomniana
        normą!!! Chća byc najpiekniejsze i oczywiście na tej podstawie czuć
        sie fantastycznie i zapłaca.....!!! Brak słów.....jak tu wszedłem!!!
        200-300 plnów za fryzjera - to nawet niewiem co napisać??--bez kitu!!
        Kurfa mać - całkowicie zeście ludzie głowy potracilli - a moze je
        wyrzuciliście do smieci - albo raczej oddajecie je własnie
        fryzjerom - pacąc im za to....kosmiczne pieniadze!!200 plnów i
        wiecej za fryzjera - cokolwiek by nie zrobił z tymi włosami - to
        szczyt hipokryzji i głupoty!!!! I tak moja uwaga nic nie zmieni ale
        nie mogłbym nie napisać skoro tu wlazłem!!! 200-zl za fryzjera
        (styliste - tak?-hahh)--witaj w Matrixie pełna parą!!!!! Gratuluje!!!
        Te ceny dotycza takze wieeelluu innych usług : kosmos - chciwośc nie
        zna granic!!! a tłumaczyć to sobie mozna na tysiące sposobów , bo
        trza zarobić bo nowy salon itd itd - czysta fikcja!!!!! Piekno
        rośnie samo w kobiecie i mężczyznie jesli....prowadzisz
        odp.styl/sposób zycia - od zdrowego odzywiania, zdrowych, ciepłych
        stosunków z ludzmi, trwaniu i wzrastaniu w uczuciach i pewnej
        czystości umysłu i ciala , itd
        • Gość: dyzio/do poprzed. Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 05.03.10, 00:32
          Nic ujac ani dodac-Masz sluszna -RACJE-to jest -ROZBUJ CENOWY- w
          bialy dzien....
      • Gość: zyta Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 22.04.10, 23:07
        Pan Marcin przynajmniej wie co robi z włosami.Jestem bardzo
        zadowolona.Poprzednio byłam u niejakiego Radka który usilnie reklamuję się na
        tym forum ze pracuje w sopocie.żenada ten Radek
    • Gość: Karolina Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.gdynia-laczpol.mm.pl 06.03.10, 22:43
      ja osobiście polecam salon fryzjerski "Stylizacja włosa" na ul.chylońskiej 197/1
      w Gdyni-Cisowej.
    • Gość: starosciwcki nie widzialem lepszego! tylko spojrzcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 15:04
      zdjecie fryzure warte zobaczenia...eh brak slow
      • Gość: starosciwcki Re: nie widzialem lepszego! tylko spojrzcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 15:04
        zdjecie fryzure warte zobaczenia...eh brak slow tnij.org/f3v4
        • Gość: Baniak Re: nie widzialem lepszego! tylko spojrzcie! IP: *.vc.shawcable.net 13.04.10, 05:12
          Tne stylowo,tanio,ladnie i szybko z akcentem,
          soviecko,prlowskim,miche na leb i dokola,fryzurka bardzo ladna i
          funkcyjna.....a jak z kultura-Baniak-
    • Gość: ewa Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 16.04.10, 22:26
      w gdyni nie znam dobrego fryzjera ale w sopocie moge polecic bardzo dobrego. nazywa sie radek jest mlodym super fryzjerem obcina bardzo dobrze i fajnie dobiera kolorki jestem stala klienkta i wiem co mowie.... polecam salon Perła w sopocie na Chopina 26
      pozdrawiam Ewka :)
      • Gość: Bazan Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 19.04.10, 08:12
        Nie ma problemu tne szybko i tanio,gole-PALE na ZAPALE-
      • Gość: zyta Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 22.04.10, 23:09
        Widać że Pan radek pracy za bardzo nie ma bo reklama idzie pełną para hbu ha ha
        • Gość: exlusive Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 08:22
          PAN RADEK, CO DA SIĘ ZAUWAŻYC PO OPINIACH... nie cierpi chyba na nadmiar pracy
          :D :D :D

przestanie Pan zarzucać forum jedna monotonną informacją, że pracuje Pan w
          kolejnym salonie?

może moderator raczy się tym zając???!!! forum to nie prywatny folwark!!! chcesz
          się reklamować!!! to idz do angencji reklamowej !!!!

poza tym drodzy Państwo moderatorzy... wiekszość opinii na temat owego fryzjera
          Radka i salonów w których pracował pochodzą z tego samego komputera - numeru
          IP!!!! zróbcie z tym porządek bo nic juz tutak nie można odnaleźć poza reklamą
          radka i obraza miejsc, w których jak mniemam pracowal.

P. S
          poleci któs dobrego fryzjera w Sopocie wkońcu???
          byle by nie był to żaden radek its//..
          • Gość: m. Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 94.78.178.* 26.04.10, 22:02
            Nie rozumiem sensu powyższej uwagi. Wiem,że są osoby, którym , tak
            jak mnie zależy na dobrze układających się, zadbanych włosach i wiem
            też jak mało jest fryzjerów, którzy potrafią tego dokonać dlatego
            podałam numer do salonu w którym Radek teraz pracuje w nadziei, że
            pomogę osobom które go poszukują.
            Tzw. "salony", które nie szanują swioich pracowników nie dając im
            umowy, nie płacąc pensji wedle uzgodnionych zasad - zwyczajnie
            oszukują. Nic więc dziwnego, że chłopak zmienia miejsca pracy
            poszukując poprostu uczciwego pracodawcy, którego w tych czasach nie
            spotyka się niestety zbyt często...
            Panie Radku, z całego serca życzę, żeby to było już TO miejsce, w
            którym Pana praca i oddanie z jakim wykonuje Pan swój zawód znalazło
            uznanie nie tylko w oczach nas - klientek, ale i pracodawcy.
            pozdrawiam
            m.
            • Gość: odyseja$do$platona Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 07:43
              :D :D :D :D :D :D
              • Gość: zygiertowa Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 28.04.10, 21:35
                Boże czy ja dobrze widziałam??? Salon Afromagia o którym tyle złego się mówi chyba zostanie zamknięty! widziałam że w kilku portalach jest wystawiony na sprzedaż pewnie dlatego że cienko przędzie i autoreklama na portalach 3miasta już nie pomaga.
    • Gość: kasia Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.static.maxnet.net.pl 22.05.10, 10:39
      Szczerze polecam Mirka, Pracownia Fryzjerska MAX na Batalionów
      Chłopskich (Wzgórze św. Maksymiliana) www.pracowniamax.fryzjerzy.pl
      Profesjonalnie i bardzo miło :)
    • moherowyberet007 Re: dobry fryzjer w Gdyni 29.05.10, 11:11
      Dobry fryzjer jes na ulicy Morskiej niedaleko Akademii Morskiej
      • Gość: Baleron Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 02.06.10, 17:49
        Strzyge szybko i tanio -PALE na ZAPALE-Baleron-
    • Gość: m.p. Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.10, 08:14
      witajcie szukam salonu fryzjerskiego CATRIN słyszałam, iż jest bardzo dobry i
      tani. wiem ktoś moze na jakiej ulicy jest on w Gdyni?
      • Gość: Dorota Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 22.07.10, 23:48
        jedno czego nie polecam t salon perła w sopocie, fryzjerka Monika pracuje tam na kosmetykach firmy CIEN szampon z Lidl-a, cena koloryzacji od 140 d0 190. po za tym 2 najlepszych fryzjerow Pani Marta i Pan Radek, zrezygnowalo z współpracy z tym salonem. jako klientka jestem bardzo niezadowolona z zachowania właścicielki która na siłe chciała mi wcisnac jakis szampon z tej dziwnej firmy Joico czy cos takiego. czytałam opinie na internecie i ta firma wcale nie jest taka dobra. w usa uznawana za kosmetyki takie jak u nas w biedronce najtańszy shit. Byłam, widziałam i nie polecam.
        Dorota.
        • Gość: Smutne to... Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.net.stream.pl 25.07.10, 21:14
          oj kogoś krew zalewa, że po raz kolejny został zwolniony z Salonu.
          ha ha! Wstyd, p. Radku! Wypisywać podobne bzdury, kłamstwa i
          oszczerstwa. Zawiść zniszczy panu życie, podobnie jak ogrom innych
          podłych cech i nieuleczalny brak talentu.
          • Gość: intetr-maniak fryzjer radek sopot IP: *.chello.pl 18.08.10, 18:34
            oj... już kiedyś także w tym temacie ten sam człowiek, te same nry IP robiły
            czarny PR innemu salonowi z gdyni z ktorego da sie domyślic zostal wyrzucony. co
            to za człowiek... i nagle w każdej opini ktora sie ukazuje kazda z klientek
            pisze o kosmetykach z lidla hahahaha co za gość.. no to sobie zapracowal na
            szacuneczek... zapewne znajdzie szybko robote... po takich zabawach... i równie
            szybko straci buahahahahahahaha
        • Gość: klientka Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.169.219.85.static.amelek.eu 28.07.10, 10:22
          Panie Radku, ja chodzę do tego salonu i używam tych kosmetyków jeszcze od czasów
          pobytu w USA, więc widać, że niewiele się Pan zna na fryzjerstwie. Te kosmetyki
          są bardzo dobre, jeżeli zostały odpowiednio dobranego do danego rodzaju włosa, a
          skoro Pan nie ma pojęcia o włosach, to pewnie też Pan polecał klientom
          nieodpowiednie kosmetyki.Na moje szczęście byłam klientką Pani Marty, która w
          przeciwieństwie do Pana dobrze strzygła i nakładała kolor. Dziwię się
          właścicielce, że Pana zatrudniła, ale jedyną dobrą rzeczą, którą mogła zrobić to
          usunąć Pana z salonu, bo tylko niszczył Pan renomę. Niech Pan sobie już
          zaoszczędzi wypisywania tych bzdur w zemście za wyrzucenie - jeżeli jest Pan
          taki super, to czemu nie otworzy Pan swojego salonu sam?Myślę, że częsta zmiana
          miejsca zatrudnienia świadczy negatywnie o Panu - nikt nie pozbywa się uczciwego
          i dobrego pracownika. A co do salonu Perła to zostały jeszcze 2 o niebo lepsze
          fryzjerki od Pana, które zamiast dużo gadać, ładnie strzygą.
        • Gość: Janek Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 12:15
          A czy ktoś wie, gdzie teraz pracuje Pan Radek? Potrzebuje pilnie
          namiar na Pana Radka!
          • Gość: JA Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 18.08.10, 13:21
            DO SALONU PERŁA W SOPOCIE :
            PANI MONIKO ROZPŁOCH-BERGIER JEST PANI WŁĄSCICIELKĄ TEGO SALONU I MAM PYTANIE DLACZEGO DOBRZY FRYZJERZY JUZ U PANI NIE PRACUJA?????

DLATEGO ZE NIE CHCE PANI DAĆ UMOWY O PRACE A MOZE DLATEGO ZE KAZE PANI IM PRACOWAC NA PRODUKTACH Z LIDLA? A MOZE DLATEGO ZE OSZUKUJE PANI NA WYPLACIE: INNA UMOWA I INNE WYNAGRODZENIE?

A MOZE DLATEGO ZE MA PANI PROBLEM Z WLASNA PSYCHIKA? I NIE MAJA ONI OCHOTY Z PANIA PRACOWAC ZASTANOWI SIE PANI NAD DODAWANIEM OPINNI FRYZJEROM BO ZGLOSZA PANIA DO ODPOWIEDNICH URZEDÓW A DOBRZE PANI WIE ZA MA PANBI NAGRABIONE NA OSZUSTWACH

PANI MARTO I PANIE RADKU JESLI WYRAZACIE CHEC PRACY W RENOMOWANYM SALONIE ZAPRASZAM DO MNIE TU NIE PRACUJEMY NA BYLE GOWNIE......ZOSTAWCIE KONTAKT NA TYM FORUM ODDZWONIE
            • Gość: radek fryzjer radek IP: *.chello.pl 18.08.10, 18:27
              ogólnie rzecz biorąc p. radek to byle gó... wnioskując po jego podszywających
              postach :D :D:D :D

człowiecze mizerny, daj sobie spokój... najpierw szykanowałes salon deja'vu po
              tym jak zostałeś zwolniony, później tez afromagię po tym jak wyrzucono cie na
              zbity... a teraz perelke ;) za obelgi wobec klientek i absolutny brak
              umiejetnosci. ten półrocxzny kurs fryzjerski nie czyni cie jeszcze ani tez
              jednak mistrzem :D :D :D :D tylko za że poznali się na twoej nieudolności...
              ech... trudno żyje sie takim niedoskonałością... ale smiech :D :D :D :D :D
              • Gość: Monika Re: fryzjer radek IP: *.net.stream.pl 18.08.10, 20:44
                Do zobaczenia w Sądze Panie Radku!
                Proszę zobaczyć jaka kara czeka za pomówienia i oszczerstwa...
                Szarga Pan dobre imię i opinię porządnego, uczciwego człowieka. Jest
                Pan kompletnym beztalęciem, w dodatku aroganckim patologicznym
                kłamcą i NACIĄGACZEM, dlatego NIKT nie chce z Panem pracować, radzę
                kolejny raz zmienić miejsce zamieszkania, bo w Trójmieście nie
                znajdzie już Pan pracy! Podczas gdy inni ludzie uczciwie pracują
                zajmuje się Pan produkcją obrzydliwych paszkwili na tym i na innym
                forum...
            • Gość: monika Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.net.stream.pl 18.08.10, 20:53
              Jeśli mogę coś zasugerować Panu, to proponuję wygodny kaftanik i
              hotel bez klamek z widokiem na Giewont, byle dalej od Trójmiasta.
              Należy się Panu odpoczynek...
              również pozdrawiam

• Gość: Marta Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 20.08.10, 07:20
              Bardzo dziekuje za propozycje ale nie jestem zainteresowana.

Boze co tu sie dzieje... Az zal na to patrzec :/
              • Gość: radek Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 21.08.10, 21:11
                Wypowiedzi osob na tym forum dobrze zobrazują Państwu jak potrafią wyglądać relacje między właścicielami salonów i między prcaownikami i ich pracodawcami.
                Prawda jest taka, że większość tych wypowiedzi należy do osób pracujących/ posiadających salony fryzjerskie są to albo autoreklamy albo żenujące negatywy w ramach jakieś zemsty.
                Przykładem może być moja osoba na początek: moja szefowa mnie promuje kilkukrotnie pod rząd na różnego rodzaju forach, a gdy drogi się rozeszły robi mi negatywną opinię. Głupie gadanie "został wyrzucony","zwolniony" itp (pracodawca zawsze jest święty na każdym forum!!!). Jeśli ktoś sądzi że może to zaszkodzić to jest w błędzie. Prawde znają klienci i to oni powinni robić opinie a nie pracodawcy. Środowisko fryzjerskie jest chore i każdy powinien się 2 razy zastanowić. Skoro byłem takim złym pracownikiem dlaczego tam wogóle pracowałem? odpowiedź jest prosta ........i niech każdy ją sobie dopowie. Nie będę się tłumaczył bo nie mam takiej potrzeby.
                • Gość: była klientka radk Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.169.219.85.static.amelek.eu 26.08.10, 14:38
                  Panie Radku - ja nie jestem ani właścicielką, ani pracownikiem jakiegokolwiek
                  salonu, ale byłą Pana klientką - z musu właściwie,bo nie było wtedy mojej
                  fryzjerki i jako Pana była klientka mówię Panu stanowcze NIE!!Super Pan
                  opowiada, nieźle bajdurzy, ale na tym się kończą Pana umiejętności. Pan po
                  prostu nie potrafi dobrze strzyc. Robi Pan dobre pierwsze wrażenie,ale czar
                  szybko mija, jak się słyszy u jakiego nieudacznika-fryzjera się wcześniej było,
                  który to nam zepsuł tylko włosy itd, więc może Pana pracodawcy na to się
                  złapali, ale jak poznali się na umiejętnościach, to został Pan zwolniony, Dobry
                  fryzjer raczej nie zmienia tak często miejsca pracy, jak Pan - dobry specjalista
                  nie pluje na innych kolegów po fachu, tylko robi to co powinien umieć najlepiej
                  - zajmuje się włosami.
                  Pani Moniko za szarganie imienia zdecydowanie założyłabym sprawę tchórzowi,
                  który na tym forum wypisuje takie gnioty, nie podpisując się swoim imieniem i
                  nazwiskiem - być może to ten nieszczęśliwy Pan Radek?
                  Panie Radku, jak Pan może pisać o swoim środowisku, że jest chore - przecież
                  tworzą go ludzie, między innymi tacy, jak Pan - no chyba, że Pan jest chory i
                  ocenia swoją miarą innych.
                  Pracodawcy - ja myślę, że chyba powinno się unikać takich zgniłych jaj, jak Pan
                  Radek - proszę podać swoje nazwisko Panie Radku, aby nikt się już na Pana nie
                  natknął:)
                  Ja korzystam z 2 salonów w Sopocie, które były polecane tutaj na forum, ale nie
                  chcę być posądzana o reklamę - nie dość, że dobrze strzygą, ładnie robią kolor,
                  to jeszcze jest miła atmosfera i nie ma Pana Radka!!!
                  • Gość: klientka Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 28.08.10, 12:52
                    Co do powyższej wypowiedzi zgadzam się w 100% !!!Sama byłam świadkiem jak ów pan
                    Radek wypowiadał się na temat klientek.Byłam zawstydzona i zażenowana...niestety
                    rozmawiał tak głośno że nie trudno było usłyszeć.Wstyd że człowiek który
                    przypisuje sobie miano profesjonalisty udaje kogoś kim na pewno nie jest!!!Jest
                    pan totalnym kłamcą,oszustem i beztalenciem.Powinien się pan zastanowić nad sobą
                    i zmienić profesje.Myślę że jakaś budka z piwem na Syberii była by odpowiednim
                    miejscem dla pana.Szarga Pan dobre imię swoich byłych pracodawców i kolegów po
                    fachu.Uważam że problem tkwi wyłącznie w panu!!!.Czas by ktoś przytarł nosa temu
                    człowiekowi i skończył tę farsę...Ten portal nie jest stworzony do tego typu
                    postów!!!Wątek tyczy się najlepszych fryzjerów w Gdyni!!!Panie Radku proszę
                    założyć sobie inny watek na innym forum np.mam problem z głową...
                    • Gość: Dydloch Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 31.08.10, 22:21
                      Dobry fryzjer to ja,dlaczego???? bo strzyge:szybko,tanio i fachowo
                      tj.....PALE na ZAPALE....Dydloch
                      • Gość: Abra Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.182.6.140.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.09.10, 01:07
                        Wiecie Co Jesteście żenujący!!!
                        A gdzie się podziała wasza miłość do bliźniego nieudacznicy.

Kto jest bez winy niech pierszy rzuci kamień.
                        • Gość: gość Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 04.09.10, 21:24
                          zapraszam na forum telewizji Trwam ;-)
                        • Gość: była klientka radk Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.169.219.85.static.amelek.eu 08.09.10, 16:11
                          Abra chyba fora pomyliłaś/pomyliłeś.
                          • ona2-010 Re: dobry fryzjer w Gdyni 19.09.10, 10:10
                            absolutnie nie polecam salonu lucas w gdyni na starowiejskiej pseudo-artyści,a zwłaszcza fryzjerki eli "miszczyni". Tylko zdziera z ludzi kasę!!!
                            • Gość: asrg Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.chello.pl 26.09.10, 23:28
                              ta sama osoba która robi śmietnik tu robi też na forum 3miasta
                              witam chciałbym zwrócić uwagę jak jedna osoba może podbić opinie salonu któremu brakuje klienteli. Chodzi o salon Perła w Sopocie.
                              Na początek opowiem o zmiennym ip komputera a w zasadzie modemu internetowego. Jest to możliwe poczytajcie w google.pl.
                              Poniżej pokaże jak osoba mająca zmienne ip wstawia posty reklamujące salon Perła.

IP 94.78.177...
                              94.78.178.....
                              94.78.179.....
                              94.78.181....
                              94.78.181....
                              94.78.188.... nie jest to przypadek ani zbieg okoliczności, proszę spojrzeć na podpisy imion/nicków :P;
                              poniżej wpisy:

~m.

2010-08-11 22:05

94.78.177.*
                              Re: fryzjer, farbowanie na blond

www.trojmiasto.pl/Perla-o34590.html
                              naprawdę warto
                              ostatnio farbowałam sobie włosy u Moniki - bez zarzutu - jest chyba ze wszystkich osób tam pracujących najlepsza, potrafi bardzo dobrze dobrać kolor i fryzurę, ja miałam całkiem inną wizję na swój temat, ale dałam się namówić i ... zachwytom nie ma końca, praca fryzjera jest najlepszą reklamą, a ja chyba powinnam upomnieć się o prowizję , tyle ludzi już tam wysłałam. Samo to , że kobiety zaczepiają mnie na ulicy pytając o włosy...
                              Okazuje się , że nawet moje siano może się ładnie układać, mieć super RÓWNY kolor, bez plam i zacieków i liniach po kolejnych farbowaniach
                              ~m.

~m.

2010-08-12 20:40

94.78.177.*
                              Re: fryzjer, farbowanie na blond

mam w końcu pierwszy raz w życiu (a żyję już jakiś czas), beżowy odcień blondu, jestem uczulona na jajo i wszelkie jego odmiany, a z natury jestem szatynką, także różne blondy już przerabiałam, dominująca zazwyczaj była wersja jajo + rudawy odrost - masakra, ale była też pani, która wykonała mi kiedyś balejaż, bo mówiła, że nie da się z moich włosów uzyskać chłodnego blondu jednolitą farbą i pozdejmowała folie razem z włosami...
                              pozdrawiam

2010-04-11 21:24

94.78.179.*
                              Re: fryzjerzy 2010

Kolejny raz polecę Martę z salonu Perła przy ul. Chopina 26, tel. 58 352 24 17, jej fryzury są dokładnie wykończone i TRWAŁE...

~kinia

2010-03-09 21:36

94.78.178.*
                              Re: Dobry Fryzjer do koloryzacji w Gdańsku

Polecam Martę z salonu Perła w Sopocie przy ulicy Chopina, jest to salon autoryzowany przez super firmę Joico - kto zna, ten wie o co chodzi. Potrafi świetnie dobrać fryzurę i kolor. Telefon: 0 604 44 22 96 lub stacjonarny: 3522417.

~kinga

2010-02-28 22:03

94.78.181.*
                              Re: Fryzjer za Manhatanem we Wrzeszczu

Zgadzam się w 100%!!!!!!!!!
                              Też tam byłam - włosy super - jak jedwab, a przecież wykonywałam trwałą... efekt bardzo naturalny, super cięcie. Oprócz tego - śliczne, urokliwe miejsce.
                              Szczerze polecam - Studio Perła - fryzjerka - Marta.

~iwona

2010-06-07 18:45

94.78.188.*
                              Re: odbarwianie włosów

Polecam z całą odpowiedzialnością Martę lub Radka z Salonu Perła w Sopocie. NIKOMU INNEMU NIE DAM JUZ NAWET DOTKNĄC WŁOSÓW. łatwo trafić, centrum Sopotu, niestety nie wiem jaka to ulica, ale podam tel.: 058 352 24 17
                              ~m.

2010-06-03 22:15

94.78.182.*
                              Re: fryzjer-niedziela

Studio Perła, tel. 0 604 44 22 96 - niedziela na życzenie, mają też panią która pięknie przedłuża paznokcie i wykonuje manicure, pracuje bardzo dokładnie i na świetnych jakościowo materiałach (od ponad 13 lat), dodatkowo wiem , że współpracują z kobietką wykonującą pedicure medyczny i wizażystką - dla mnie bomba - pełen profesjonalizm, ale może być kiepsko z wolnym czasem... :)
                              wiem też, że mają fajną propozycję - organizują wieczory panieńskie - ciekawa, oryginalna propozycja

ja wiem kto te wpisy robi, Państwo muszą sami sobie odpowiedzieć na pytanie kto jak nie właś.......
                              • Gość: Lorbas Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 10.11.10, 18:33
                                Taaaaaaak to moja samoreklama........poniewaz tne:szybko,solidnie i TANIO.......tz.miche na leb.......i PALE na ZAPALE......i juuuuuuz gotowe.......WIDZICIE,ze,mozna........
                              • Gość: tomek Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.15, 16:39
                                Będę omijał ten salon wielkim łukiem:D
                            • Gość: Lucynka Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 09.11.10, 13:12
                              SZUKAM DOBREGO FRYZJERA ,KTORY DORADZI KOLOR I CIĘCIE,TAK,ZEBYM ŁADNIE WYGLĄDAŁA,CENA TEZ MA ZNACZENIE DUZE. PROSZĘ O PROPOZYCJE DO JUTRA !! LUCYNKA.
                              • Gość: Banior Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 18.11.10, 06:05
                                Tylko na-PALE-ZAPALE-najlepiej i basta....-Banior-
                  • Gość: Jolana Warkowiak Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.12, 00:03
                    Witam serdecznie, zaznaczam ze nie jestem stala klienka jakiegos salonu (wynika to z mojej pracy, raz Warszawa, innym razem Gdynia). Szukalam na forach jakies odmiany, nowego salonu , w ktorym jeszcze nie bylam. Trafilam na to forum. Pierwsze posty zapowiadaly sie ciekawie...... do momentu afery z tym calym Radkiem. Bylam w szoku jak ludzie sie tu oczerniaja, byle tylko sie wybic jako najlepszy fryzjer, lub salon...... Nie pasowalo mi tylko ze jest az taka nagonka na jedna osobe. No i zadna klienta nie miala odwagi przedstawic sie imieniem i nazwiskiemdlaczego?Postanowilam wciagnac sie w temat i..... Napisalam w odpowiednie miejsce by uzyskac informacje o prawdziwosci tych komentarzy..... zbladlam ale dowiedzialam sie ze nagonka na tego Pana odbywala sie ''powiedzmy regularnie'' z tych samych numerow sieciowych..Z jednego postu wynika ze ten Pan jest bardzo polecany a w innym juz nagonka - oczywiscie ten sam numer sieci...Numer IP moze sie zmianic ale nie numer sieciowy, po za tym, mialam przyjemnosc rozmawiac z jedna z bylych pracownic salonu gdzie ten Pan pracowal. Dowiedzialam sie, ze na prosbe szefostwa musiala mowic, ze ''zostal zwolniony'', a nie ze odszedl sam! Jako przyszla klientka napewno nie zawitam do salonu z ktorego powiewa taka gorycza.....A co do fryzjerow tu wymienionych .... wole na poczatek sama sprwadzic. Jestem kobieta i wiem, ze kobiety bywaja kaprysne .... cos im sie nie spodoba i odrazu dodaja opinie ze salon taki sraki i owaki a fryzjerka/fryzjer to jakas masakra. Ja po tym co mnie tu zastalo sugeruje sie tylko pozytywami - negatywy mnie nie interesuja a reszte sprawdzam sama...
                    Pozdrawiam Jolanta
    • Gość: Donata Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.11, 21:16
      Polecam p.Dorotę pracowała długo w "klifie" teraz przeniosła się do "galerii urody' koło poczty przy klifie,cenię ja za profesjonalizm i kreatywność.Pisze tu bo wiem że nie wszystkie klientki wiedzą gdzie mogą znaleźć teraz p. Dorotę podaję nr do salonu 501705469
      • meganek10 Re: dobry fryzjer w Gdyni 25.02.11, 15:04
        Polecam Matrixai Catrin.Ceny ok i dają zniżki fajne na kartę...
    • Gość: Hi A zna kto moze zlego fryzjera w Gdyni ? IP: *.nyc.res.rr.com 26.02.11, 02:57
    • Gość: gość Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.dynamic.mm.pl 06.07.11, 10:09
      Ja szczerze odradzam Panią Anię z SALONU DOLCE VITA w Gdyni (tą w czarnych włosach i prostej grzywce) Swego czasu było sporo negatywnych komentarzy dotyczących usług tej właśnie fryzjerki, ale nie wiadomo dlaczego zniknęły, zapewne zostały usunięte przez moderatora, z portalu TRÓJMIASTO.PL. ścina włosy degażówkami, więc można nawet wyjść bez włosów z salonu, nie potrafi wykonać ŻADNEJ FRYZURY. Jedynie jest mistrzem krytyki jeśli chodzi o poprzednich fryzjerów, którzy nam ścinali włosy.A jej bezpośredniość prostacki język zniechęca klientów już całkowicie. O farbowaniu nie ma pojęcia.
      • Gość: Karolina Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 2.25.192.* 01.06.13, 20:21
        Absolutnie sie zgadzam tu z pania. Ja poszlam do pani Ani na ombre, ktore na swojej stronie reklamuja Dolce Vita. Mam ciemno brazowe wlosy i oczekiwalam, ze poziom takiej koloryzacji juz trafil do trojmiasta z zachodu. Bardzo sie mylilam. Wyszlam z pasemkami pomaranczowo/zoltymi, grubymi pasmami zaczynajacymi sie od uszu w dol wlosow. Tragedia! Siedzialam z pania Ania 4 godziny, zeby uzyskac tak okropny efekt i pobiedz do Rossmana zeby kupis szampin castin, zeby ukryc to co pani Ania wykonala. Mialam bardzo wysokie oczekiwania, ale wyszlam srogo zawiedziona! Juz tam sie nie wybiore.
      • Gość: Lalala Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.204.42.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.13, 21:36
        A ja właśnie poszukuję Pani Ani fryzjerki, która już nie pracuje w Dolce Vita.
        Czy może ktoś wie gdzie się przeniosła?
        Byłam z niej b. zadowolono i nie chcę ponownie przechodzić przez tuzin fryzjerek by trafić na taką, która mi będzie odpowiadała.
        • Gość: Sowa Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.centertel.pl 08.01.14, 09:23
          Ja tez jestem zaskoczona ze juz nie pracuje. Wiadomo gdzie teraz strzyże?
        • Gość: wilczyca Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.03.15, 19:05
          Bardzo lubilam Anię. Odeszła z dnia na dzień, tak jak Justyna kosmetyczka .
          Szkoda.
    • sloneczko8263 Re: dobry fryzjer w Gdyni 03.09.11, 11:43
      Polecam z czystym sumieniem Panią fryzjerke z salonu Bellezza z Wejherowa-salon znajduje sie na ul.Gdańskiej- Pani Magda ma duży talent- wystarczy ze kogoś zobaczy i dobierze fryzurę i kolor. Super scina. Jakość usług i ceny super!!!
      • Gość: Fifek Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 70.79.39.* 20.09.11, 17:37
        Tylko u mnie :szybko,tanio i fachowo.....miche na pale......i pale na zapale......,pare miesiecy bez klopotow.......Pala-Palinski.......
    • Gość: ROZCZAROWANA Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.11, 20:12
      Salon LUCAS, P. Lukasz... nie wiem czy mam czas oraz ochote na rozpisywanie sie wzgledem jakosci strzyzenia oraz umiejetnosci sluchania i komunikowania sie z klientami. Prosilam o fryzure pelna, bez pazurkow, z kubiczna linia strzyzenia. Wyszlam z wizerunkiem wokalistki Lombardu w latach osiemdziesiatych. przyznaje, ze moje rozczarowanie i zlosc siegnela zenitu w momencie kiedy prosilam o zaprzestanie cieniowania wlosow, a Pan Lukasz nie przerywajac dzialan odpowiedzial, ze on tak musi... Przyznaje, ze wykazalam sie szczegolna naiwnoscia, gdyz to byla moja "druga szansa" dla Pana Lukasza. Moje zastanowienie budzi fakt pochlebnych opinii na temat jego pracy. Nie zarzucam braku umiejetnosci warsztatowych - nie jestem specjalista w tej dziedzinie. Jednak czuje sie oszukana faktem, przytakiwania na moje wytyczne wzgledem nowej fryzury, a efektem finalnym - fryzura bedaca wszystkim tym, czego chcialam w strzyzeniu uniknac. Z CALA ODPOWIEDZIALNOSCIA NIE POLECAM TEGO MIEJSCA PRZEZ WZGLAD NA FRYZJERA IGNORANTA - NIE POTRAFIACEGO WCZUC SIE W INDYWIDUALNA SYTUACJE I POTRZEBY KLIENTA.
      • Gość: Korbas Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 70.79.62.* 21.10.11, 23:49
        Problem w tym,ze fryzjerzy jak lekarze WSZYSTKO WIEDZA LEPIEJ?????,a za to jeszcze rzna nas na kasie!!!!!!......CYMBALY TOTALNE!!!!!!!.......
        • Gość: Fryzjer Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 28.10.11, 21:33
          .NIC DODAĆ NIC UJAĆ.........OTO TAK WYGLĄDA PRYMITYWNY ŚWIAT FRYZJERSKI,GDZIE WASZ PROFESJONALIZM MOTŁOCHY????????WEZCIE SIE DO ROBOTY CIECIE ZAMIAST SIEDZIEC GODZINAMI NA NECIE I WYPISYWAĆ TEKSTY KTORE PRZYNOSZĄ WSTYD......ŻENADA.....WSTYD MI ZA TYH LUDZI ......
          • Gość: Pluta Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 70.79.62.* 30.10.11, 23:44
            Oczywiscie potwierdzam "fryzjerzy" mysla,ze wiekszosc ludzi to frajerzy,ze ,mozna ich strzyc jak barany wg.fryzjera widzimi sie.....(przeciez fryzjer wie????? lepiej od nas jak nas ostrzyc)....cwaniaczki,a ceny maja z kosmosu??????......Najlepiej ostrzyc sie na BURAKA czyt.tepaka......
    • Gość: anonim Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.play-internet.pl 06.11.11, 13:55
      Polecam Tanie i profesjonalne usługi Fryzjera z dojazdem do klienta .
      Zajrzyj na strone www.twoj-fryzjer.com
      • Gość: Colo Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 70.79.62.* 08.11.11, 20:12
        J/w to,moze byc calkiem nie zle z dojazdem i mysle,ze nie wymadrzanie sie jaki ja to jestem profesjonalny fachowiec tylko solidne wykonanie uslugi???????
        • Gość: Balon Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: 70.79.62.* 16.11.11, 20:46
          A tak ogolnie to PROSTE.....tylko....PALE na ZAPALE....i po problemie.....zreszta na PALE to takie "modne" "nasze",moze sie mnie beda bali.....???????
          • Gość: Realny Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 17.11.11, 22:47
            J/w.......(poprzedni post)......Dobre o "naszych" wygolonych palach....czyt.bandziorach......
      • Gość: Dorota Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.lublin.mm.pl 11.03.12, 19:13
        www.twoj-fryzjer.com/ , a podatki płacisz ??!!
    • Gość: katarzyna Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.play-internet.pl 15.02.12, 11:03
      polecam salon klaman & chrustowski na abrahama. Od lat wierna klientka - choc mialam momenty ze korzystalam z uslug innych to zawsze wracam. Nigdy nie zsotalam na nic niepotzrebnie namowiona, ciecie zawsze perfekcyjne , kolor robie od czasu do czasu. mam pelne zaufanie. ceny wg mnie dosc wysokie ale warto. Ogromny plus za atmosfere.
      • Gość: Wiadroch Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.vc.shawcable.net 15.02.12, 18:07
        A ja polecam najlepszy sposob wiadro na leb i wokolo i po sprawie:tanio,szybko i wygodnie.......Wiadroch......
    • Gość: Agnieszka Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 12:03
      Ja zdecydowanie polecam panią Marzenkę z Galerii Fryzur na Armii Krajowej, nie mają wygórowanych cen jak w tych niektórych "stylowych" salonach. Totalnie profesjonalna obsługa, dokładnie tak jak chciałam, do tego przemiła atmosfera. Z czystym sumieniem polecam :)
      • Gość: Laalaalaa Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.146.149.42.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.05.14, 23:15
        A ja nadal poszukuje Pani Ani, która pracowała w Dolce Vita
      • Gość: Magdalena Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.play-internet.pl 03.03.16, 05:55
        zgadzam sie z Pania, atmosfera i ceny w tym salonie sa swietne. Ja chodze do p. Bianki ktora rewelacyjnie strzyże i nie boi sie nowych wyzwan, bo lubie zmieniac. Czuje sie tam doskonale.
      • Gość: Ruda Re: dobry fryzjer w Gdyni IP: *.play-internet.pl 10.07.16, 09:51
        Bylam tam ostatnio i moje odczucia sa takie ze wspomniana fryzjerka p.Marzena strasznie zadziera nosa.wysmiewa wspolkolezanki.A moje wlosy po strzyzeniu nie ukladaja sie tak jak mowila.Musze poprawic w innym salonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka