Dodaj do ulubionych

proszę polećcie mi dobrą krawcową...

24.09.07, 11:23
witam,

poszukuję dobrej krawcowej z Trójmiasta. marzy mi się ładna
wieczorowa sukienka ...

pozdrawiam
AA
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.zab.nat.hnet.pl 05.10.07, 22:51
      Witam, ja jestem krawcową, mam doświadczenie w szyciu sukienek
      wieczorowych, ślubnych i innych. Jak jest Pani zainteresowana to
      możemy się spotkać w celu dogadania szczególów. Prosze o kontakt na
      meila dyzma75@wp.pl. Pozdrawiam.
    • Gość: barbarka Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.07, 18:17
      Hej.
      Ja mam świetną krawcową. Ostatnio byłam na trzech weselach, chciałam sobie kupić
      jakąś fajną suknie, ale po spędzeniu 2 tygodni na lataniu po sklepach w gdańsku,
      doszłam do wniosku, że albo wszystko sie powtarza i są wszędzie podobne kroje,
      albo ceny z nieba wzięte. Znajoma poleciła mi tę krawcową - naprawdę świetna :)
      Nie dość, że mogłam sobie wybrać kolor taki w jakim dobrze się czuję, to jeszcze
      mogłam sama wybrać krój z gazetowej kolekcji:) A na dodatek figurę mam taką byle
      jaką :P, ale sukienka została do mnie dobrze dopasowana i czułam się w niej
      wyśmienicie. Jedyne na co mogę ponarzekać, to w sumie trochę jej to zajęło -
      około tygodnia, a mi wtedy się bardzo spieszyło :) Jednak to w sumie nie sklep
      :) Na weselu okazało się, że wiele osób kupiło sobie suknie w sklepach i średnio
      byly zadowolone. Okazało się, że nawet jedna z osób zaproszonych miała
      identyczną kreację jak matka pani młodej - to jest dopiero "obciach" :) Teraz
      już zaczęłam myśleć o nowej sukni na sylwestra - ehhh rozpuściłam się troszkę :P
      W każdym bądź razie mogę polecić tą krawcową z czystym sumieniem. Jak chciałabyś
      do niej kontakt to odezwij się na mojego emaila: barbarka102@o2.pl
      • Gość: Monia Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 15:19
        Mogłabym otrzymać namiary na tą krawcową? :)
    • gad-ula Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... 13.03.08, 15:55
      Sa skorzystałam 2 razy z www.pocztapantoflowa.eu/polecam86.html więc śmiało mogę polecić:)

pozdrawiam
      Ula.
      • malboh Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... 18.03.08, 12:39
        Ja mam dobrą krawcową (Środmieście Gdańsk), ale musze uprzedzić, że
        dosyć droga i przymiarki napewno 3x, jak wiesz co chcesz to ona
        uszyje super, ale sama nie bardzo umie doradzić.Jak chcesz namiary
        to napisz na gg nr.2782498.
    • Gość: poszukiwacz Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.limes.com.pl 05.06.08, 01:16
      Również poszukuję dobrej krawcowej. Mam projekt, wiem dość dokładnie czego chcę i szukam namiarów na kogoś, kto podjąłby się szycia. Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
      • Gość: isia Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: 217.153.131.* 27.10.08, 10:35
        na starówce w gdańsku jest fajny zakład - adres to garncarska 7/8/9, a nazywa
        się maga, szyją bardzo dobrze
        • Gość: marek Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 19:54
          Rzeczywiście - Maga Garncarska 7/8/9 w bramie to bardzo ładnie i
          sprawnie szyjące dziewczyny, polecam .
    • ruda303 Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... 30.10.08, 23:22
      na Ujeścisku jest też dziewczyna bardzo fajnie szyje - ma zakład na
      Jeleniogórskiej w bloku przy stawie, koło placu zabaw. pozdrawiam
      • Gość: marek Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 21:39
        mogę podać stronę www.krawcowe.net - to jest Maga.- taki szyld .
        • Gość: daria Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.chello.pl 30.01.09, 21:57
          Na tej Garncarskiej w Maga świetnie robią poprawki.
          Przerobiłam tam już kilka ciuchów z wyprzedaży.
          Wcześniej chodziłam do punktów w centrach i byłam średnio zadowolona
          a tam jest taniej i przerabiają dużo lepiej.
          Naprawde polecam.
      • Gość: dorota Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 18:56
        prosze daj mi jakis telefon do tej krawcowej z jeleniogorskiej albo nr klatki i mieszkania-pilne!!!!!!!!!!
        • Gość: ewaa Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.16, 19:13
          Witam,
          czy mógłby ktoś podać mi namiar do krawcowej na jeleniogórskiej ?
    • Gość: kasia Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 07:12
      Polecam krawcowa z trojmiasta informacje znajdziecie pod adresem:
      www.krawcowa.biz
      • papuzka_gda Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... 20.10.09, 13:48
        a ja polcam www.lanetti.pl

szylam tam suknie slubna ale mama, tesciowa i bratowa szyly
        wieczorowe, koktajlowe i sa zadowolone.
    • Gość: tulip666 dobra krawcowa gdańsk! IP: *.chello.pl 10.11.09, 14:16
      polecam z pełną odpowiedzialnością krawcową z Gdańska-Siedlc. Pani potrafi doradzić, szyje szybko i co ważne nie ma wysokich cen za usługi. Mi krawcowa uszyła sukienkę na wesele siostry, po weselu miałam nie jedno pytanie gdzie ją kupiłam. Sama długo szukałam kogoś kto będzie potrafił mój wymysł wcielić w życie, więc by ulżyć Wam w poszukiwaniach dodaje namiary tel 0 602109 531. Z tego co się orientuje można się kontaktować pon-pt 9.00 - 18.00 w soboty do 14.00! szczerze polecam!
      • edziawp Re: dobra krawcowa gdańsk! 31.05.24, 15:37
        À czy mogę zapytać ile płaciła pani za to co uszyła? I czy materiał był w cenie czy sama Pani dostarczyła?
    • Gość: dorota Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: 109.243.10.* 18.09.10, 10:12
      Witaj, sama mam ten sam proble. Jednak z całą stanowczością odradzam p. Wiesię ze Złotej Karczmy. Wczoraj dbierałam skukienkę która miałabyć tylko skrócona (na ślub siostry gdzie jestem świadkową, a ślub dziś ;() - sukienka jest w 3 różnych długościach tj. za długa, za krótka i na pewnym odcinku OK - generalnie jest krzywa, a od pani Wiesi usłyszałam że mam muchy w nosie i jeszcze za tą fuszerke skasowała mnie 50 zł. Dziś byłam u 5 krawców i rzadne nie podją się naprawy. Nie wiem w czym iść na ślub.
    • Gość: rapi Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: 89.72.209.* 29.11.10, 10:08
      Oferuję szycie na miarę i przeróbki
      Szycie sukien wieczorowych , studniówkowych, ślubnych
      po atrakcyjnych cenach.

ul. Kołobrzeska 25E
      Klub Osiedlowy Kolejarz

tel. 501-789-954
      • Gość: ewa Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 20:57
        Na Garncarskiej 7/8/9 zakład istnieje w dalszym ciągu.
        Pani przerabiała mi sukienkę na wesele.Jak zwykle wyszło świetnie.
        Jestem stałą klientką.
    • Gość: marek Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 13:47
      moja wspaniała krawcowa z garncarskiej zmieniła siedzbę - niedaleko bo na ul. Kowalską 8 Gdańsk . Ze względu na nietypowe wymiary wykonuje szycia dla mnie oraz mojej żony- perfekcyjnie. Polecam - a strona została ta sama www. krawcowe.net - marek s.
    • Gość: Marta P. Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 20:00
      Witam!

Mam 22 lata, jestem po technikum odzieżowym, cały czas zajmuję się szyciem i przeróbkami krawieckimi, mogę również coś doradzić w sprawie kroju, fasonu, wyboru materiałów. Jeśli oferta jest nadal aktualna to proszę o kontakt i pozdrawiam.

Marta Partyka
      • Gość: Monia Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.12, 08:48
        Witaj Marcia,
        nadal szyjesz?A z skąd jesteś,bo ja mieszkam w Gdyni Redłowie.
        Dziękuję za info zwrotne :-)
        Monika T.
      • Gość: gracha Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.80-202-50.nextgentel.com 07.03.13, 12:22
        zainteresowana jestem uszyciem spodnium/sukienki
      • Gość: JOLA Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.30.11.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.19, 16:24
        Witam Pani Marto, czy byłaby Pani zainteresowana praca jako krawcowa w salonie mody ślubnej MADONNA w Gdyni? korekty i dopasowania sukien proszę o kontakt tel: 602371801
    • Gość: pati Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 13:23
      661878370 małgosia
    • Gość: Hana Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.air-net.gda.pl 07.04.13, 09:48
      Witam, czy ktoś jeszcze tu zagląda?
      poszukuję dobrej krawcowej nie koniecznie drogiej :)
      mam bardzo wiele do przerobienia i z wielką ochota uszycia.
      • Gość: krawcowa Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.metrolink.pl 21.06.13, 18:33
        jeżeli jest pani jeszcze zainteresowana przeróbkami i uszyciem to z chęcią mogę sie podjąć zlecenia tel. 663387111
    • Gość: MAZ p. Ania przy XV LO IP: *.static.chello.pl 24.04.13, 11:37
      Polecam p.Anię, która ma pracownię w XV LO na Pilotów. Wejście do pracowni jest z boku, od strony Przymorza. Dokładnie i dobrze robi.
    • Gość: Gabrys proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.portnet.pl 21.07.14, 10:44
      Witam , potrzebuje pomocy
      potrzebuje dobrą krawcową do uszycia garsonki damskiej dla osoby puszystej
      najlepiej z Gdańsk Osowie
    • Gość: anne Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: 141.99.62.* 01.02.16, 03:40
      Podbijam wątek z podobnym pytaniem - ma ktoś namiary na dobrą i nie za drogą krawcową z Gdańska, ew. Trójmiasta (chodzi o odzież na co dzień, a nie elegancką!), która szyje na miarę damskie bluzki koszulowe i ew. spódnice?
    • Gość: Sandra Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.16, 09:05
      Rowniez polecam! Nie ma odległych terminów jak większość...
    • Gość: Dorota Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.play-internet.pl 08.01.17, 15:57
      Hej, szukam osoby która odwzorowałaby sukienkę z linku poniżej
      vous.pl/moda/stylizacje/obcisla-seksowna-turkusowa-sukienka-elegancka-stylizacja-spodnica-za-kolano/pin/7187/
      Bardzo proszę osobę chętną podjęcia się wyzwania o kontakt 790-496-104
      Pozdrawiam Dorota
    • Gość: spin8 Re: proszę polećcie mi dobrą krawcową... IP: *.play-internet.pl 06.01.18, 22:31
      A ja poszukuje dobrej krawcowej do uszycia sukni ślubnej. Mam już pomysl, potrzebuje dobrej reki do jego wykonania:) Jeśli jest jakas chetna Pani to proszę o kontakt na spin8@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka