kolorowaona 20.11.07, 19:35 witam, mam prośbę; potrzebne są mi informacje na temat restauracji RÓŻA WIATRÓW w Gdyni. czy ktoś tutaj mógłby mi ich udzielić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ferder Re: Róża Wiatrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 19:53 www.trojmiasto.pl/ob.php?id_ob=69&akcja=wyniki#wyniki robia tam swietne imprezy sylwestrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Róża Wiatrów IP: *.gprs.plus.pl 21.11.07, 15:27 byłam w zeszłym roku na sylwestra i było bardzo fajnie, ale nie najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pls Re: Róża Wiatrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 13:25 byłam tam na dwóch weselach, jedzenie dobre, obsługa miła bez zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
wikcia82 Re: Róża Wiatrów 07.10.08, 19:00 Cześć powiem Ci tak ja bym się bardzo zastanwiła miałam tam wesele w sobote jedzenia mało a na dodatek nie dotrzymali warunków umowy podawali jedzenie jak chcieli a to co ustaliliśmy to i tak dostaliśmy co innego. Jak coś to pytaj z chęcią odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: Róża Wiatrów IP: *.chello.pl 24.11.08, 08:34 A jakich informacji potrzebujesz bo jeśli chodzi o wesele to odradzam, sama miałam tam wesele i nie jetem zadowolona. Jak byś chciała więcej informacji to napisz na e-mail wiktoriabona@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Róża Wiatrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 20:38 Byłam tam na 4 stypach. Jedzenie dość dobre, obsługa też nie najgorsza. Knajpa typowa albo na wesela albo na stypy. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard A ja się zastanawiam 26.11.08, 10:24 (tak na marginesie), skąd ta nazwa? Może daniem firmowym jest tam fasolówka? Odpowiedz Link Zgłoś