kaka73 18.01.08, 13:53 Prosze o info gdzie mogę naprawic tanio mojego laptopa HP - jest to hjakaś usterka mechaniczna - brak docisku w środku komputera i nie zawsze ładuje (w zależności od jego połozenia). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ferder Comp Safe Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 20:38 Comp Safe Support SA Filia Gdańsk - SERWIS SPRZĘTU ul. Biała 1 80-435 Gdańsk tel. 058 763 41 14 e-mail: Serwis_GD@comp-css.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Cebek mobilni-serwisanci.pl tel. 500 414 900 IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 14:27 Polecam, milo szybko i sprawnie mobilni-serwisanci.pl tel. 500 414 900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: mobilni-serwisanci.pl tel. 500 875 900 IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.14, 05:47 Dzięki za namiar bo nie ukrywam ze zasugerowałem się i jestem b. zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyniu www.mobilni-serwisanci.pl tel.500875900 IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.14, 00:19 Podaję nowy numer telefonu www.mobilni-serwisanci.pl tel.500875900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: 193.189.116.* 20.01.08, 18:11 jest na chmielnej w Gdańsku na przeciwko cefarmu, szybko i sprawnie i niedrogo(nazwy firmy nie pamiętam) s6.bitefight.onet.pl/c.php?uid=119589 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.chello.pl 26.02.08, 22:38 notebooki-laptopy.pl jak jeszcze nie znalazłaś, mają punkty serwisowe w trójmieście, szybciutko naprawiają, jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.org 13.06.08, 22:39 Proponuję Notebook-Center z Częstochowy. Są profesjonalnym serwisem. Naprawili mi już 10 firmowych laptopów wysyłkowo - jestem z Gdańska. kontakt do nich www.notebook-serwis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 11:00 My wysyłamy laptopy do serwisu z Bielska. Mają dobre ceny i szybko działają www.SerwisLaptopow.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2man2man Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc 10.12.09, 14:01 Widzę, że ktoś tam pisał, że wysyła laptopy do serwisu swiatlaptopow. Gorąco polecam tych ludzi. Bardzo mili, kompetentni i niedrodzy. Spodziewałem się większych kosztów, a było miłe zaskoczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.wstih.pl 21.12.08, 09:35 W Gdańsku-Wrzeszczu jest bardzo dobry serwis laptopów naprawili mi płytę główną w 3 dni NTSERWIS Jaśkowa Dolina 9 na wprost klubu jaśkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 14:29 Najlepiej w Sopocie. Przy słównej od strony gdańsk jest Trójmiejski Serwis Notebooków. Prawie na przeciwko BP. Sprawnie i rozsądnie cenowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: 94.254.165.* 19.03.09, 19:17 polecam firmę www.Prometeusz.gda.pl z Sopotu, podejmują się skutecznie napraw których nikt inny w Gdańsku nie był w stanie wykonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota RAM Serwis w Sopocie IP: 64.208.49.* 26.06.09, 16:43 www.ramserwis.pl/sopot.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: RAM Serwis w Sopocie IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.14, 16:22 Żal. Nie dość że drogo to długo., i jeszcze nie w pełni wszystko zrobione tak jak miało być. Jak pytam dlaczego to oni nic nie wiedzą i za nic nie odpowiadają, to nie od nich zalezy. Oni tylko tam siedzą. Dziwny jest ten serwis., korzystałem dwa razy i więcej nie zamierzam. W przypadku zostawienia lapka do serwisu tylko i wyłącznie po podpisaniu oświadczenia że jak całkowicie przestanie działać i utracą wszystkie dane to oni za nic nie biorą odpowiedzialności. żałosne. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM SERWISU. , za mniejsze pieniądze i w krótszym czasie można naprawić komputer gdzie indziej., i co najważniejsze z obsługa która bierze pełną odpowiedzialność za to co robi. Autor: Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.metrolink.pl 08.03.10, 21:37 www.NTBserwis.pl - tanio,szybko i profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santok Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 01:30 a nasza firma wysyła laptopy do warszawy do firmy pc-data, współpracujemy z nimi od wielu lat pc-data.pl chyba tez www.pogotowiekomputerowe.net . polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.swietojanska.net 07.04.10, 15:29 Bardzo dobry serwis laptopów, wszystkim go polecam www.drLAPTOP.pl 608 24 88 99 Uczciwi i profesjonalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.witominska.net / 192.168.1.* 16.12.10, 10:46 Ja poleciłbym www.drlaptop.pl [www.drlaptop.pl[/url], rzeczywiscie bardzo uczciwe podejście - nie udało się naprawić laptopa po zalaniu - nic nie zapłaciłem. Polecam konkretnie, profesjonalnie no i uczciwie bez naciągania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.witominska.net / 192.168.1.* 16.12.10, 10:53 Jeszcze link... www.drlaptop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 nie polecam <a href="http://www.pc-naprawa.pl/" target="_blank" re 27.07.10, 12:26 Nie polecam tego serwisu z Oliwy: www.pc-naprawa.pl/ . Cwaniaczki, ktore nie dosc ze slono kasuja to jeszcze robia ze sprzetem klienta co chca, bez porozumienia z wlascicielem. Facet stwierdzil, ze "sie nie dalo" naprawic mojego XP, wiec zainstalowal mi Windows 7 w ogole mnie o tym nie informujac! Na moje pytania odpowiedzial, ze nie bedzie mi nic tlumaczyl "bo pani i tak nie zrozumie"! No i chcial mnie skasowac za cos, czego mu nie zlecilam, twierdzac ze poswiecil na to kilka godzin pracy! Sam ma widoczne problemy ze soba a zwala je na kobiety... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek z Oliwy Re: nie polecam <a href="<a href="http://www.pc-napraw" target IP: 188.33.25.* 12.10.10, 08:22 Popieram koleżankę, to złodziej. Obiecał, że wystawi fv do dziś dnia nie założył firmy i oszukuje każdego na krok. Kasuje słono i faktycznie robi prace które nie zlecał klient. Nie polecam stanowczo. Radek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: nie polecam <a href="<a href="<a href="http://" target IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 09:58 Nie zgodzę się z kolegą i poprzedniczką, jestem bardzo zadowolona z usług tego serwisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: serwis z Wita Stwosza IP: *.net.stream.pl 25.05.11, 19:46 Ja tez sie zawiodlam. Cwaniactwo, nieterminowosc i naciaganie kilentow. :-( NIE polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.metrolink.pl 16.09.10, 12:43 www.ntbserwis.pl - tanio,szybko i profesjonalnie ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.gdynia.mm.pl 13.01.11, 02:04 Ja polecam serwis laptopów siedziba Gdańsk, Gdynia www.Saraceni.pl Ja byłam w punkcie w Gdyni, obsługa na najwyższym poziomie. Otrzymałam porady jak eksploatować batetrie i objaśniono mi oraz przedstawiono szczegółowo usterkę w moim laptopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.rzeszow.mm.pl 23.01.11, 22:37 Polecam www.core-service.pl/ Szybko, tanio, profesjonalnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 01:14 Jestem bardzo miło zaskoczona firmą mobilni-serwisanci.pl Oddawałam laptopa, ktory sie nie wlaczal. Inny serwis wycenil naprawę na 350zl. W wyzej wymienionym serwisie zaplacilam 280zl i laptopa odebrano ode mnie z domu, na co dostalam pokwitowanie i uwaga.. wrocil naprawiony po trzech dniach a na naprawę dostalam 3 miesiace gwarancji. Polecilam ten serwis rodzicom, tez wzywali serwisanta z tej firmy do konfiguracji routera. Pracownik firmy przyjechal TEGO SAMEGO dnia, rodzice zaplacili 80zl. Jestesmy bardzo zadowoleni z serwisu i na pewno bede polecala innym. Sympatyczni, mlodzi ludzie a ceny uslug maja w bardzo przystepnej cenie. Ich stronka to mobilni-serwisanci.pl/ podam jeszcze na wszelki wypadek numer telefonu: 500 414 900 aha... na stronie mozna przeczytac ze dojezdzaja do klienta na terenie Trójmiasta wiec kolejny plus. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert mobilni-serwisanci.pl IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 15:10 Polecam, faktycznie szybko i sprawnie - jak zapewniają na stronie www.mobilni-serwisanci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: mobilni-serwisanci.pl IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 10:38 serwis laptopów gdańsk serwis komputerowy gdańsk naprawa komputerów gdańsk pogotowie komputerowe gdańsk naprawa laptopów gdańsk odzyskiwanie danych gdańsk usługi informatyczne gdańsk informatyk gdańsk mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm gdańsk serwis laptopów gdynia serwis komputerowy gdynia naprawa komputerów gdynia pogotowie komputerowe gdynia naprawa laptopów gdynia odzyskiwanie danych gdynia usługi informatyczne gdynia informatyk gdynia mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm gdynia serwis laptopów sopot serwis komputerowy sopot naprawa komputerów sopot pogotowie komputerowe sopot naprawa laptopów sopot odzyskiwanie danych sopot usługi informatyczne sopot informatyk sopot mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm sopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: mobilni-serwisanci.pl IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.08.14, 11:56 serwis optre ul. Wyczółkowskiego 36 Gdańsk (58) 741-89-32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: mobilni-serwisanci.pl IP: *.245.206.91.rev.jpk.pl 06.05.14, 16:46 Słaba fachowość mobilnych serwisantów, komputer nie został do końca naprawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilni serwisanci Re: mobilni-serwisanci.pl tel.500 875 900 IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.14, 02:05 Proszę o kontakt telefoniczny. Nigdy nie może być takiej sytuacji, że klient jest nie do końca zadowolony, a więc zaproponuję zwrot kosztów (jeżeli jakiekolwiek były) lub ponowną naprawę w ekspresowym tempie. Z pozdrowieniami mobilni-serwisanci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.85-237-172.tkchopin.pl 18.05.11, 22:03 Polecam 3nastka. Z Gdyni. Szybko naprawili mojego starutkiego HP nc6000. Działa już ponad rok po naprawie. Polecam. Bodajze 3nastka.gd.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.31.92.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.14, 22:08 www.trojmiasto.pl/Sklep-Komputerowy-o12031.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 23:50 moja rodzina korzysta z www.serwis-student.pl/ (chyba teraz zmieniają stronę na nową ) tel 515 40 40 18 dojazd jest na terenie całego trójmiasta a cenny są rewelacyjne np za naprawę komputera stacjonarnego i laptopa zapłaciłam 105zł gdzie inny serwis krzyczał 250zł. Do tego na następny dzień już było gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 09:44 Ja mogę polecić wam www.itvip.pl/. Zajmują się profesjonalną naprawą komputerów i laptopów. Fachowcy mają dobre podejście do klienta i chętnie objaśnią wszystkie niejasności związane z problemem. Jest to solidna i godna zaufania firma. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.11, 10:12 Ja swojego laptopa naprawiałam w firmie www.lapkomp.pl Za wyminę gniazda zasilania, zapłaciłam 130 zł myślę, że to dość tanio w innych serwisach chcieli o 100 zł więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
waldinhopl serwiis laptopów Gdańsk 19.11.13, 21:33 Polecam www.sendcomp.pl, na terenie Gdańska nawet podjadą do klienta po sprzęt, szybko, solidnie i niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: serwiis laptopów Gdańsk IP: *.play-internet.pl 28.12.13, 09:51 polecam serwis optre w gdańsku, naprawili mi laptopa po zalaniu w dwa dni, dziala bez zarzutu juz prawie pół roku. to chyba najlepszy serwis w trójmieście www.optre.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: serwiis laptopów Gdańsk IP: *.play-internet.pl 28.12.13, 09:53 www.optre.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: serwiis laptopów Gdańsk IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.08.14, 11:57 serwis optre ul. wyczółkowskiego 36 gdańsk (58) 741-89-32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: serwis laptopów - tel. 500 875 900 IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.14, 05:43 Śmiało mogę polecić stronę www.mobilni-serwisanci.pl Ja miałem laptopa zrobionego.... tego samego dnia :-) Tylko brać przykład. BĘDĘ POLECAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania33 Re: serwis laptopów - tel. 500 875 900 IP: *.centertel.pl 04.02.14, 16:24 dziekuje za info skorzystalam, polecam www.mobilni-serwisanci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter mobilni-serwisanci.pl Trójmiasto tel.500875900 IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 10:40 serwis laptopów gdańsk serwis komputerowy gdańsk naprawa komputerów gdańsk pogotowie komputerowe gdańsk naprawa laptopów gdańsk odzyskiwanie danych gdańsk usługi informatyczne gdańsk informatyk gdańsk mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm gdańsk serwis laptopów gdynia serwis komputerowy gdynia naprawa komputerów gdynia pogotowie komputerowe gdynia naprawa laptopów gdynia odzyskiwanie danych gdynia usługi informatyczne gdynia informatyk gdynia mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm gdynia serwis laptopów sopot serwis komputerowy sopot naprawa komputerów sopot pogotowie komputerowe sopot naprawa laptopów sopot odzyskiwanie danych sopot usługi informatyczne sopot informatyk sopot mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm sopot Odpowiedz Link Zgłoś
komputerowiec101010 Re: mobilni-serwisanci.pl Trójmiasto tel.50087590 11.07.15, 09:42 gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
komputerowiec101010 Re: mobilni-serwisanci.pl Trójmiasto tel.50087590 11.07.15, 09:47 <span class="posthref" data-href="daneodzyskaj.pl" target="_blank" rel="nofollow">odzyskiwanie danych</span> Odpowiedz Link Zgłoś
komputerowiec101010 Re: mobilni-serwisanci.pl Trójmiasto tel.50087590 11.07.15, 09:52 <a href="HTTP://daneodzyskaj.pl"target="_blank">odzyskiwanie danych</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdalenkaB Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 16:36 Jak szukasz jakiegoś sprawdzonego serwisu to ja na twoim miejscu zdecydowała bym sie skorzystać z pomocy tego serwisu www.laptoprepaircenter.pl . Sama słyszałam o nich wiele dobrego i jak z moim laptopem miało by sie cos dziać to wolałabym aby własnie tacy profesjonaliści sie nim zajęli. Odpowiedz Link Zgłoś
bluscreen Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc 24.03.15, 00:15 Ja byłem miesiąc temu we wrzeczczu na Jaśkowej Dolinie 59 ciężko tam trafić, super miejsce, sprawdź, tanio i szybko. Chyba tm-serwis czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
komputerowiec101010 Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc 11.07.15, 09:53 <a href="HTTP://daneodzyskaj.pl"target="_blank">odzyskiwanie danych</a> Odpowiedz Link Zgłoś
komputerowiec101010 Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc 11.07.15, 09:54 <a href="HTTP://daneodzyskaj.pl" target="_blank">odzyskiwanie danych</a> Odpowiedz Link Zgłoś
komputerowiec101010 Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc 11.07.15, 09:55 odzyskiwanie danych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc IP: *.gdynia.mm.pl 25.08.15, 12:14 Polecam Dojazdowe pogotowie komputerowe działa na terenie Gdynii i Rumi. www.pcpomoc.net Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia.jedzie naprawa laptopa 18.06.15, 11:59 Prawie rok temu naprawiałam laptopa w serwisie na Suchaninie, serwis optre. Wylało mi się na laptopa pół szklanki słodzonej kawy, laptop w końcu przestał się włączać. Po naprawie chodzi jak należy, konkretna robota. Odpowiedz Link Zgłoś
szczeepa Re: naprawa laptopa 08.07.15, 15:13 Mogę z czystym sumieniem polecić serwis na Oruni Górnej- Enter Serwis. Zajmują się naprawą nie tylko laptopów, ale też tabletów , drukarek, konsol itp. Jestem ich stałą klientką i wielokrotnie zanosiłam do naprawy laptopy w rozpłakanym stanie. Ostatnio Pan serwisant odzyskał dane z dysku w przeciągu 2 dni!!!!! W innych serwisach musiałabym czekać conajmniej 2 tygodnie. Jest tanio i szybko . Polecam wszystkim serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewadraga Re: naprawa laptopa IP: *.gdynia.mm.pl 25.08.15, 12:12 U mnie był serwis pcpomoc.net profesjonalnie i szybko. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatatuji Re: naprawa laptopa IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.15, 15:48 Ja niedawno dowiedziałam się o fajnym rozwiązaniu gdzie możesz bezpłatnie zdiagnozowac problem i wyceniają Ci naprawę. Może komuś się przyda: naprawalaptopow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleko Re: naprawa laptopa IP: *.internetia.net.pl 06.08.15, 14:21 Też słyszałem, że są nieźli. Teraz coś mi skacze ekran i się czasem wyłącza chyba do nich wyślę bo patrząc na stronę naprawalaptopow.pl/ ofertę mają dobrą. Korzystał ktoś z ich usług? Odpowiedz Link Zgłoś