Dodaj do ulubionych

Podwójne życie Marka Pańczyka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 00:49
to materiał, który zapewne służy przekonaniu wahających się do
głosowania w referendum za ratyfikacją "układu lizbońskiego"!

zanim napiszesz głupotę pomyśl!
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemysław Rafał Podwójne życie Marka Pańczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 10:44
      Wystarczy żeby Pan Marek zaczął się posługiwać w swoich dokumentach również 2
      gim imieniem, czyli żeby miał w dowodzie i paszporcie np. Marek Emil Pańczyk.
      Wątpię, że wystąpiła zbieżność również 2ego imienia z tym przestępcą...
      • Gość: diastema Re: Podwójne życie Marka Pańczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 11:23
        jaka zbierznosc ten przestepca posluguje sie jego zagubionym paszportem to
        wszystkie dane poza zdjeciem sie zgadzaja :D
    • Gość: lodzianin ja mam tak samo [prawie] IP: *.63.rev.vline.pl 20.03.08, 14:41
      od pol roku nie moge dostac nowego paszportu [stary stracil juz waznosc] poniewaz 2 lata temu ktos napadl na policjanta w anglii i angole wpisali jego numer paszporty z bledem. Od tego czasu bylem juz na komisariacie i napisalem juz chyba ze 3 wnioski do urzedu paszportowego, ale paszportu nadal nie mam :( tyle dobrego urzad przyznal sie ze to ich wina i oddal mi za wycieczke do egiptu na ktora mialem jechac :/
      • Gość: jasiek Re: ja mam tak samo [prawie] IP: *.etel.pl 20.03.08, 16:07
        To chyba często się zdarza. Pamiętam przez 2 lata tez kogoś szukali i każde
        przejście graniczne, czy to lądowe czy na lotnisku to miałem obowiązkowe 30 min
        -60 min postoju na wyjaśnienia czy ja to ja.
      • Gość: das_spiel_ist_aus [prawie] tak samo tylko wirtualnie IP: *.adsl.alicedsl.de 20.03.08, 16:11
        a jak to bylo pokraki z przesluchaniem zbyszka szubielskiego po powrocie do olsztyna?.co to was obchodzilo? inne pokraki chcialy wdrazac swoje rasistowsko-religijne doktryny? dobrze wiecie o czym pisze.
        • Gość: das_spiel_ist_aus Re: [prawie] tak samo tylko wirtualnie IP: *.adsl.alicedsl.de 20.03.08, 16:22
          kopie naszych paszportow zrobily israelskie pokraki,bo z roznych wzgledow(zona jest w czesci zydowskiego pochodzenia) chcielismy wyemigrowac do israela,ale banda przestepcow rzadzi w israelu i wszystko miesza im sie w glowach tak jak wtedy,kiedy wedrowali przez pustynie.teraz pocalujcie nas w dupe bando kryminalistow tworzacych panstwa tylko dlatego ,zeby bandziory mieli tam bezpieczna przystan..a jak jest z ta "siostra"(rosyjska zydowka podobna do zludzenia do tesciowej) mojej zmarlej tesciowej? a jak jest z nazwiskiem tego wierzbickiego z canady?(stan manitoba) bando degeneratow zasmiecajaca nasza cywilizacje.
          • Gość: das_spiel_ist_aus zadalem wam pytanie IP: *.adsl.alicedsl.de 20.03.08, 19:30
            po kim bogdan wierzbicki nosi nazwisko stras.czy nie po zonie ewie?
            (mieszkaja w canadzie w winipeg).mysleliscie,ze mnie ukatrupicie i zadzwoni telefon z zaproszeniem do canady(to stary wasz numer smieci)..a swoje wypociny wlozcie rabinom w dupe ale nie tylko.
            • Gość: gość Re: zadalem wam pytanie IP: *.b-ras2.srl.dublin.eircom.net 20.03.08, 19:56
              ale oszo chodzi?
            • Gość: das_spiel_ist_aus niech centralna rada zydow w niemczech IP: *.adsl.alicedsl.de 20.03.08, 19:58
              europejska w londynie i swiatowa w usa pocaluje wszystkich w .....(szczegolnie youtube)
              nie ma na swiecie wiekszych zorganizowanych organizacjiprzestepczych,rasistowskich jak w/w.
      • ptr0 zmienić imię albo nazwisko i spokój 20.03.08, 21:35
        wiem że to będzie kosztowało ale spokój na wieki...
    • Gość: Zdziho To jakaś paranoja!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.08, 14:53
      Bandyta na pewno już dawno nie posługuje się tym nazwiskiem. Więc informacja w
      bazie powinna być zmieniona na wpis, że bandyta w przeszłości go używał, ale
      teraz ludzie o tym nazwisku są "czyści", bo sam lęk bandyty przed złapaniem
      oczyścił to nazwisko, że tak to ujmę.
    • Gość: dr inż. Re: Podwójne życie Marka Pańczyka IP: *.wbmt.tudelft.nl 20.03.08, 15:11
      Kurcze, mialem ten sam problem, a wlasciwie nie ja tylko mój kumpel, któremu
      skradziono parę lat wcześniej paszport we Wrocławiu.
      Jechaliśmy samochodem do Aix-en-provence we Francji. Postanowiliśmy po drodze
      zwiedzić Canes. Przy wyjezdzie z miasta, zajechalismy niechcący drogę policji.
      Po 200m zostaliśmy przez nich zatrzymani. Nasze auto i my zostaliśmy przeszukani
      na ulicy, a nasze paszporty jeden z policjantów sprawdzal przez radio. Po
      przeszukaniu nas i samochodu, kazali nam wsiadać do auta. Kolega nie zdążył
      wsiąć do środka, gdy nagle wyskoczył policjant z radiowozu, krzyczac coś po
      francusku do dwóch pozostałych. Ja siedząc za kółkiem zdążyłem zauważyć jak
      skuwają kumpla na masce samochodu, a ten policjant co wyskoczył z radiowozu
      celuje do mnie z broni! Wyciągnęli mnie na chodnik, i skuli. Celując do nas z
      pistoletów wezwali jeszcze dwa radiowozy. Zawiezli nas na komisariat, gdzie
      przykuli mnie do fotela na dołku, a kumpla zabrali na przesluchanie. Po dwóch
      godzinach wypuścili jakby nigdy nic i kazali jechać. Nie mogliśmy się dowiedzieć
      o co poszło, bo francuziki nie chciały odpowiadac po angielsku ani niemiecku (a
      my nie znaliśmy francuskiego). Pozatym bardzo nam się spieszyło (mieliśmy
      rezerwację hotelu i jeszcze około 180km do przejechania, a była już godzina 19:00).
      Wracając do Polski na autostradzie między Monachium a Norymbergą, zostaliśmy
      zatrzymani do kontroli przez policję niemiecką - oni przez pół godziny wertowali
      nasze dokumenty (paszport, prawo jazdy, dowód rejestracyjny) sprawdzając coś w
      komputerze w radiowozie. Gdy nam oddawli mówiąc że wszystko jest OK, kumpel
      zapytał co jest grane i dlaczego to tak długo trwało. No to mu pokazali. Jak
      wklepali jego doane do kompa, to się okazało że jest poważnym przestępcą, który
      siedzi w więzieniu w Ham za napad z bronią. Jak sprawdzili numer paszportu owego
      zatrzymanego, okazalo się, że paszport o takim numerze został 6lat wcześniej
      zgłoszony jako skradziony we Wrocławiu! Ot i cała historia... ale co stresu się
      nabawiliśmy to nikomu nie życzę.
    • nessie-jp Podwójne życie Marka Pańczyka 20.03.08, 15:46
      Panie adwokacie. Oczywiście, trudno mieć pretensje do policjantów, że upokarzają
      niewinnego człowieka, że go poniżają, rozbierają...

Może pan adwokat by zmienił zawód czy coś...
    • zylam1 Podwójne życie Marka Pańczyka 20.03.08, 16:04
      Co to są "Mylony"?
      • the-dubliner Re: Podwójne życie Marka Pańczyka 20.03.08, 16:10
        a zmiana nazwiska na podobne?
    • wanda43 Podwójne życie Marka Pańczyka 20.03.08, 16:27
      Prawda jest taka, ze policjanci sa leniwi i zamiast najpierw sprawdzic, od razu
      robia zdjecia, pobieraja odciski linii papilarnych i tym sposobem bardzo wielu
      niewinnych i nigdy nie karanych ludzi trafia do ich bazy danych. Fotogranie sa
      okazywane roznym poszkodowanym, osoby moga byc podobne, a poszkodowani sie pomylic.
      Taka wlasnie sprawa, ktorą obserwuje, toczy sie juz 8 lat i dwoch niewinnych
      ludzi tyle lat jest dreczonych sprawami sadowymi.
    • Gość: meg Podwójne życie Marka Pańczyka IP: *.UCHSC.EDU 20.03.08, 16:34
      to gosc jeszcze nie wpadl ze moze soebie imie zmienic a nawet nazwisko????? i
      sie pozbyc klopotu????
    • Gość: Bartek proponowany plan działania dla tego Pana ;-) IP: 195.190.143.* 20.03.08, 16:44
      1. ustalić sądownie, że jest nekany przez policję
      2. po ustaleniu kto go nęka, powinien już łatwo dostać nakaz sądowy,
      że żaden policjant (jako potencjalny nękacz-recydywista) nie
      powinien się do nie/jego domu/jego samochodu zbliżać na bliżej niż
      500m
      3. skoro policja jest już z głowy... może by tak przemyśleć - w
      końcu te napady na banki to dużo kasy ;-)
    • Gość: Waldek Gosc i tak ma szczescie ... IP: *.198-70-69.mc.videotron.ca 20.03.08, 17:19
      ... ze przy takich zatrzymaniach jakis nerwowy policjant go jeszcze nie odstrzelil "w obronie wlasnej".
      Na wszelki wypadek powinien nosic kevlarowe ciuchy ... nigdy nie wiadomo, czy przy nastepnym zatrzymaniu nie trafi na lubiejacego sobie postrzelac policjanta.
    • Gość: pODLASIE xxI wIEKU zaraz zaraz IP: *.koba.pl 20.03.08, 17:21
      Pomyślcie logicznie. Bandyta nie nazywa się Marek Pańczyk, więc nikt nie ma
      prawa zatrzymywać Marka Pańczyka. Każdemu bandyta może skraść dokumenty. I co
      pod tym pozorem europol ma prawo nękać obywatel;a? A gdzie obrońcy praw
      człowieka, a ci adwokaci to chyba kształceni na jełropejskich uniwerkach.
      Nonsensowne tłumaczenia
      • marcin1121331 Durne gliny! 20.03.08, 17:23
    • Gość: lewizna precz Europa XXI wieku hehehe. UE wolnosc i prawo hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 17:39
    • Gość: Smok Noszenie Gazety może co najwyżej ułatwić podtarcie IP: *.acn.waw.pl 20.03.08, 17:55
      się, gdy będzie taka potrzeba.
    • sznicel4 w marcu jak w garncu - po 20.03.08, 17:59
      raz w dupu raz w papu.
      buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
    • Gość: Aśś Podwójne życie Marka Pańczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 18:02
      dlatego bardzo niebezpiecznie gubic jakiekolwiek dokumenty.
    • aldonab1960 co rusz = dwa razy na 7 lat 20.03.08, 18:29
      Ale bełkot
      • marcelam Re: co rusz = dwa razy na 7 lat 20.03.08, 18:33
        ,,Pańczyk stracił paszport ponad osiem lat temu. Kradzież zgłosił od razu
        policji, ale po siedmiu latach 19 grudnia ub.r. przeżył szok.''

Czyli wg GW od 19 grudnia ub.r. upłynął ponad rok. Rzeczywiście bełkot.
    • grubasek73 To proste technicznie, choć może być trudne... 20.03.08, 18:50
      To proste technicznie, choć może być trudne psychicznie - Pan marek
      powinien ZMIENIĆ NAZWISKO!

Uzasadnić tą sytuacją z ciagłymi pomyłkami i już. Sądzę, ze to
      wystarczajacy powód.
      Rozumiem tylko, ze nie każdy potrafi zaakceptować "nowe nazwisko" i
      wiażące się z tym nowe kłopoty. Ale może jednak warto?
      • Gość: password Re: To proste technicznie, choć może być trudne.. IP: *.res.east.verizon.net 20.03.08, 19:04
        Jest znacznie prostsze rozwiazanie zalatiwajace
        sprzew dla wszystkich na przyszlosc.

Wprowadzic dodatkowa rubryke w paszportach, ktora bedzie natychmiast pozwalala
        odroznic nowy paszport prawowitego posiadacza od skradzionego.

Gdy ktos wymieni paszport skradziony na nowy
        powinien dostac odpowiedni wpis w tej rubryce wygenerowany wedlug jakiejs tajnej
        procedury.
    • Gość: ua Podwójne życie Marka Pańczyka IP: *.ols.vectranet.pl 20.03.08, 19:10
      przecież odciski palców pokazują że to nie ten, dlaczego więc policja nie
      korzysta z tego dowodu. Przy dzisiejszych możliwościach przekazywania danych
      można by to wyjaśnić w ciągu kilku minut. Jeżeli policja zatrzymuje człowieka na
      wiele godzin, to tylko świadczy o jej indolencji.
    • vomitorium1 Podwójne życie Marka Pańczyka 20.03.08, 20:19
      jedyne rozwiązanie problemu
      pana marka pańczyka,
      to dać mu samochód z obstawą
    • grogreg Przeciez to zyla zlota. 20.03.08, 21:21
      Po kazdym takim zatrzymaniu trzeba sie w postepowaniu cywilnym domagac
      odszkodowania za straty moralne.
    • Gość: fan_tastik próbować sądzić?!-oni go powinni błagać o wybacze IP: *.4web.pl 20.03.08, 21:35
      nie!!!
    • Gość: Irmina Podwójne życie Marka Pańczyka IP: 195.8.217.* 21.03.08, 10:18
      jesli ktos jest w podobnej sytuacji jak pan Marek, prosze o pilny
      kontakt
      ja_irmina@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka