Dodaj do ulubionych

W czym tkwi magia programu AGENT

IP: 217.97.128.* 05.01.02, 19:57
Obserwuj wątek
    • Gość: Jachoo Re: W czym tkwi magia programu AGENT IP: 217.97.128.* 05.01.02, 20:00
      Chyba nie ma osoby, z wyłączeniem starszych i chorych, która nie marzy o
      wzięciu udziału w programie tego typu. Czy to tylko chęć przeżycia nowych
      przygód i poznania nowych, silnych wrażeń, czy może coś jeszcze????
      • Gość: Ewka Re: W czym tkwi magia programu AGENT IP: 172.20.0.* 09.01.02, 16:28
        W niczym. JA nie marzę o udziale w takim programie jak Agent. Prawde mówiąc
        nie lubię tego programu, nie oglądam go, mam gdzieś co się w nim dzieje.Jednak
        każdy ma prawo do swojego zdania więc nie dziwię się tym , którzy podniecają
        się Agentem czy Big Brotherem. Pozdrawiam.
      • Gość: Jachoo Re: W czym tkwi magia programu AGENT IP: 217.97.128.* 13.01.02, 23:32
        Po pierwsze, to porównywanie obu tych programów może wynikać tylko z tego,że
        nie oglądasz Agenta i nie wiesz o co chodzi. Po drugie,droga Ewciu, to szanując
        Twoje prawo do własnego zdania podejrzewam, że nie należysz do osób aktywnych i
        nie masz zielonego pojęcia co to jest prawdziwy i ostry czad wyłącznie na żywo.
        Pozdrawiam i życzę miłych chwil i godzin spędzonych wyłącznie przed monitorem
        komputera. Hej
        • Gość: Ewka Re: W czym tkwi magia programu AGENT IP: 172.20.0.* 16.01.02, 10:40
          Po pierwsze: zdaję sobie sprawę z tego, że Agent i BB to dwie różne sprawy. Po
          drugie: to, że ktoś nie widzi nic ekscytującego w Agencie, to nie znaczy, że
          jest mało aktywny bądź nie ma zielonego pojęcia co to jest prawdziwy i ostry
          czad wyłącznie na żywo. Nie należy mierzyć kogoś swoją miarką. Chodzi mi o to,
          że każdy oczekuje od życia czegoś innego i to, że ktoś nie marzy o udziale w
          Agencie nie powinno go skazywac na opinię nieaktywnego, nieszukającego wrażeń
          przyziemnego szaraczka. Po trzecie drogi Jachoo, to szanując Twoje prawo do
          własnego zdania, radzę nie oskarżać kogoś o brak zielonego pojęcia tylko
          dlatego, że ma zdanie odmienne od Twojego.I tak na marginesie: "miłe chwile i
          godziny spędzone wyłącznie przed monitorem" to chwile i godziny spędzone w
          pracy. Mam nadzieję,że będziemy mieli jeszcze okazję podyskutować. Wiesz, coś
          jeszcze dodam: wydaje mi się,że gdybym obejrzała Agenta jakieś 10 lat temu, to
          poruszyłby moją wyobraźnię i być może zaczełabym marzyć o takiej przygodzie;
          chyba miałeś trochę racji z tą małą aktywnością. No, to chyba wszystko. Hej!
          • Gość: Jachoo Re: W czym tkwi magia programu AGENT IP: 217.97.128.* 18.01.02, 22:45
            Z przyjemnością przedłużę naszą dyskusję jeszcze przynajmniej o kilka listów.
            Oczywiście zgadzam się z Tobą w punkcie równonia wszystkich jedą miarką, jednak
            mówiąc o Agencie, pomijam program jako taki, jego dobre i złe punkty, formę
            przekazu i możliwości osągnięcia jakichkolwiek korzyści materialnych, myślę o
            możliwościach poczucia dreszczyku emocji w takich dziedzinach, które są prawie
            nie dostępne dla przeciętnego człowieka. Mówiąc dosłownie jest to nietypowa
            wycieczka w ciekawe miejsca, dodatkowo urozmaicona "mocnymi" rozrywkami. Na
            pewno tak prosto z marszu wielu odrzuciłoby propozycję uczestnictwa w tej
            przygodzie, tłumacząc się strachem, brakiem zdrowia, możliwości czy po prostu
            ochoty. Nie krytykuję tego, ich wybór. Ale czy nie warto by było spróbować?,
            czy na pewno droga Ewciu nie pomyślałabyś, raz kozie śmierć!. Czy właśnie wizja
            wzbogacenia swoich przeżyć o klika ekstremalnych "czadów" nie jest magiczna?.No
            cóż, dla mnie jest. Może jest to tak jak z jedzeniem - w miarę jedzenia
            apetyt..... Ja już rozpocząłem : narty wodne i zjazdowe, surfing, rowerek
            terenowy. Może Ewciu czas delikatnie spróbować?
            P.S A cóż to za tajemniczy tekst o tych 10 latach??? Hej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka