Dodaj do ulubionych

Krecha atakuje Croppa

IP: *.isinfo.pl 15.05.08, 17:03
Metne tlumaczenia pana X z agencji reklamowej nie zmieniaja faktu,
ze te reklamy sa beznadziejne. Chceli zszokowac a wyszlo co najwyzej
lekko smierdzace pierdniecie. Do kogo te raklamy maja trafiac? Do
kretynow ktorzy beda sie jarać "obiaganiem guzikow" (he, he,
obciaganie guzikow, he, he, ja pier***ole)? To ma sprzedawac towar?
Jaki? Komu?
Obserwuj wątek
    • miauka Krecha atakuje Croppa 15.05.08, 17:08
      szanowny się pyta, gdzie są wszystkie feministki? otóż, mój drogi wielokrotnie
      w sprawie się wypowiadały, tylko bez agresji i prowokacji, a tego nikt nie
      chce słuchać ani gazetki cytować
      • Gość: x Re: Krecha atakuje Croppa IP: *.chello.pl 15.05.08, 17:16
        Bo feministek nikt normalny nie traktuje poważnie, czemu z resztą same są winne - chociażby przez to, że obok akcji słusznych (protesty przeciwko wyraźnie seksistowskim reklamom) prowokowały akcje zupełnie surrealistyczne (twierdząc np. że oto reklama proszku do prania z kobietą w roli głównej jest dla kobiet poniżająca...).
    • Gość: zik Re: Krecha atakuje Croppa IP: *.icpnet.pl 16.05.08, 09:02
      Swoją drogą przyszła kasa od sponsora (konkurencji) to jest i hałas. Niestety tak to działa. Sam byłem świadkiem rozmowy telefonicznej o takim charakterze. Chociaż wtedy chodziło o inną reklamę.
    • xtc3 Krecha atakuje Croppa 17.05.08, 11:33
      stwórzcie coś swojego, a nie róbcie sobie reklamy cudzą reklamą. walczyć z
      wszystkimi to każdy w tym kraju potrafi, zaś żeby zbudować coś nowego, to nie
      zabardzo.
      • Gość: mielczar Re: Krecha atakuje Croppa IP: *.aster.pl 17.05.08, 20:14
        a mnie krecha kojarzy się z amfetaminą(czyli propagują
        narkomanię :P), każdy może sobie coś z czymś skojarzyć, wolny kraj.
    • Gość: a Krecha atakuje Croppa IP: *.nice.hnet.pl 17.05.08, 23:56
      nie wiem czy to moja znieczulica, ale dopiero jak mi powiedzieli że te reklamy
      mają podtekst seksualny to zaczęłam go szukać. trąbmy dalej o croppie z byle
      powodu - będzie miał mniejsze wydatki na reklamę.
    • Gość: gostek Re: Krecha atakuje Croppa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:39
      az dziwne ze mobilking nie doczekal sie jeszcze swojej anty-wersji, a reklama
      tez do lubianych nie nalezy - szczegolnie ze ostatnio KER orzeklo o jej
      nieetycznosci.
    • Gość: argh Krecha atakuje Croppa IP: *.tktelekom.pl 28.09.08, 19:52
      Znam ich... tam jest taki cwany pedałek. Chca chłopcy narobic hałasu wokól siebie tymi tanimi metodami i tyle. Olac to... ta kampania croppa byla lekka i całkiem zabawna. W przeciwieństwie do ostatniej ale to juz inna historia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka