Dodaj do ulubionych

...pomiary mieszkań??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:24
Mam pytanie,czy ktoś co kolwiek słyszał o pomiarach powieżchni mieszkań
komunalnych administrowanych przez Gdański Zarzą Nieruchomości
Komunalnych,zaleconych przez Prezydenta m.Gdańska? Po mieszkaniach chodzi
dwójka urzędników,pracowników w/w zarządu i mierzy wspomniane mieszkania.
Czy to jest prawda,czy może jakieś oszustwo?
Obserwuj wątek
    • orissa Re: ...pomiary mieszkań?? 30.09.03, 22:38
      To prawda, chodzą i mierzą mieszkania. Wcześniej powinna być informacja z
      terminem takiej wizyty.
      • Gość: vidmo Re: ...pomiary mieszkań?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:46
        dzięki Elu,a myślałem że....
        • orissa Re: ...pomiary mieszkań?? 01.10.03, 08:31
          Gość portalu: vidmo napisał(a):

> dzięki Elu,a myślałem że....

Myślałeś, że to jakaś nowa metoda złodziei albo, że ktoś Cię "w konia" robi?;)
          Ja też tak pomyślałam, dlatego jak pewnego dnia zapukała do mnie pani w
          średnim wieku z młodym mężczyzną powiedziałam, że w tej chwili ich nie
          wpuszczę i mogą się umówić na następny dzień. A do czasu nowego terminu
          zdążyłam przeprowadzić wywiad u koleżanki pracującej w UM Gdańsk. Z tymi
          kartkami informacyjnymi rozklejanymi na klatce różnie bywa, u mnie akurat ktoś
          zdarł zanim zdążyłam przeczytać.
          P.S. Osoby mierzące Ci mieszkanie mają prawo tylko spojrzeć na decyzję o
          przyznaniu lokalu, nie mają prawa sprawdzać dowodu osobistego i pytać o
          dochody oraz miejsce pracy.
          Pozdrawiam :)
          • Gość: vidmo Re: ...pomiary mieszkań?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 22:23
            Jeszcze raz dzięki za wyjasnienie.
            Dziś są takie czasy że...
            Nawet pomyślałem może ktoś chce mnie wysiudac z mieszkania.Może jakiś zamożny
            obcokrajowiec wykupuje hurtem mieszkania w Gdańsku? My biedni których nie stać
            na wykup,będziemy wynajmować mieszkania np. u Turka.Cholera takie myśli
            przychodziły mi do głowy...bo takie czasy.Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka