Gość: nie lubie budynia IP: *.gdynia.mm.pl 11.08.08, 22:13 Gdansk zaprasza na koncerty Dody i Ich Troje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Pozdrowienia z Gryzolandii 11.08.08, 23:50 Gość portalu: nie lubie budynia napisał(a): > Gdansk zaprasza na koncerty Dody i Ich Troje *********************************** Taki jest klimat miejscowości, w których odbywają się jarmarki odpustowe. Musi być ksiądz (najlepiej prałat), wata cukrowa i okaryny z plastiki made in China. Nic na to nie poradzisz. PS. Pozdrowienia z Gryzolandii dla wszystkich moich fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda to idiota Szaro-bura gdynia i jej koncerciki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 12:22 najwieksza atrakcja a potem wracaja do swojej szarej bezinwestycyjnej rzeczywistości z wiecznie uśmiechniętym nieudacznikiem z doskonałym PR. ps lubię czytac te opinie matołków z wypranymi prze propagande mózgami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldo Eric Clapton: tylko Gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:03 Oczywiscie tylko Gdynia i Arka Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
antykret_live Eric Clapton 12.08.08, 12:13 >Jak mówi Raczek, bilety na jedyny od lat koncert Claptona w Polsce sprzedają się nieźle. Poszło już 15 tys. spośród 20 tys. wejściówek po 165 zł w sektorze stojącym. - W loży dla VIP-ów, którą urządzimy na Darze Pomorza, wszystkie miejsca już dawno są wykupione - dodaje. Kosztowały 990 zł, w cenie: przyjęcie na pokładzie, obsługa hostess i prezenty od agencji. >Są jeszcze miejsca w sektorze siedzącym (385 zł), który utworzą trzy trybuny z ławkami o łącznej długości 100 m. Szkoda, że na ten jedyny koncert sa takie zaporowe ceny... Kogo stac na wejściówkę za prawie 200 zl?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: Eric Clapton IP: *.chello.pl 12.08.08, 16:47 tych co sie uczyli i pracują ciezko młotku. taki koncert to wydarzenie jedno na caly rok i mozna odlozyc te kilka zlotych. wystarczy miesiac np nie palic papierochow. Odpowiedz Link Zgłoś
antykret_live Re: Eric Clapton 13.08.08, 13:20 Gość portalu: enka napisał(a): > tych co sie uczyli i pracują ciezko młotku. Siekiero, trafiłas kila w płot... ja jestem po doktoracie, i pracuję wystarczająco. > taki koncert to wydarzenie jedno na caly rok i mozna odlozyc te kilka zlotych. Jest wiele wydarzeń takiej kategorii, więc nie mozna zyc tylko jednym... >wystarczy miesiac np nie palic papierochow. Nie palę. Ale ty chyba tak, bo cos ci zakłóca prace szarych i wyciąganie prawidłowych wniosków... ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Eric Clapton: tylko Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 12:34 A ja słyszałem, że nie było drugiego koncertu w Spodku bo miał kaca :F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torek istotnie nie banalne IP: 62.61.33.* 14.08.08, 03:00 "to musi być niebanalne miejsce" napewno najbardziej niebanalnym jest hol na dworcu PKP, tam szczur powinien spraszać swoich zacnych gości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Eric Clapton: tylko Gdynia IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.08, 11:29 Wydarzenie którego nie da się wymazać z pamięci. Eric Clapton jest fenomenalny. Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli i słyszeli;] Odpowiedz Link Zgłoś