Gość: lilka IP: *.chello.pl 22.10.08, 20:34 cale to sledztwo funta kłakow warte. PiS jak zwykle mąci wodę... i sopocki superhero Swiderski... tylko jak im sie CBA udalo zwerbowac...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sopocianie Prezydent Karnowski kontra CBA IP: *.chello.pl 22.10.08, 20:41 Czy nie będzie końca? Czy CBA nie mogłoby już dać spokoju temu człowiekowi, który tyle dobrego zrobił dla naszego miasta. Przecież to najlepszy Prezydent jakiego miało nasze miasto. Panie Prezydencie jesteśmy z Panem! Odpowiedz Link Zgłoś
adam-owicz Na kudłatym czapka gore:-P 23.10.08, 07:05 I to jest właśnie mistrzostwo świata! Spowodować aby plebs nas wielbił a jednocześnie samemu zyskać profity! Odpowiedz Link Zgłoś
muczik Prezydent Karnowski kontra CBA 22.10.08, 21:14 Władze Sopotu jak dziesiątki innych Gmin w Polsce realizują inwestycje w formule PPP. Sopot jest bardzo dobrze i profesjonalnie zarządzanym miastem. Mieszkam tu od kilku lat i widzę jak się zmienia na lepsze. Karnowski przez lata udowodniłe, że jest dobrym managerem, czego dowodem jest "piękniejący Sopot", niskie bezrobocie i najwieksza liczba firm przypadajaca na jednego miewszkańca. Te na mój gust zarzuty są szyte "grubymi nicmi". Odpowiedz Link Zgłoś
edek_2007 Prezydent Karnowski kontra CBA 23.10.08, 06:30 Rozgonić Kamińskiego z całą jego świtą. Są to ludzie niekompetentni i przez to narażają na szwank całą instytucję CBA. Po tej kontroli Pan Premier Tusk jak będzie miał jaj to wypieprzy nareszcie oszołoma Kamińskiego. Są służby które z gruntu powinny być rzetelne i nieskazitelne. Tego nie widać po CBA. Natomiast widać głupotę i brak logiki. Komu przeszkadza rozwój Sopotu. To Sopocianie wybrali po raz kolejny sobie Prezydenta. I tak niech pozostanie.Wara głupcom z Warszawy do Sopotu. Podwinąć ogony kundle i spadać. Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: Prezydent Karnowski kontra CBA 23.10.08, 14:13 Ja sam nie wiem... Widzę postęp w naszym mieście. Remonty dróg, zadbane skwery i parki itd. Z drugiej strony centrum haffnera w prywatnych rękach :( Od paru lat nie można przejść tuż pod grandem, bo hotel zrobił sobie ogródek. Co będzie jeśli nowi właściciele zamkną plac zdrojowy ? Ale i tak najbardziej nie podoba mi się ten deutsche-disneyland. Te duuuże budynki.. Mogło być ładnie, a będzie centrum handlowe :( Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow na kłopoty - zawsze Kulesza! 31.10.08, 22:51 I jak zwykle Karnowski wzywa na odsiecz prof. Kuleszę...ten zawsze pokornie służył dowolną ekspertyzą na każdy temat...czy i teraz go uratuje? Odpowiedz Link Zgłoś