Dodaj do ulubionych

Adresy Domow Dziecka w Gdansku

IP: *.ab.hsia.telus.net 18.01.02, 10:58
Chcielibysmy zaopiekowac sie dzieckiem z Gdanska. Chcielibysmy zabrac dziecko
na wakacje do Canady,jestesmy malzenstwem bezdzietnym.Prosze o porade. Gosia.
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: Adresy Domow Dziecka w Gdansku 18.01.02, 12:33
      Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Chcielibysmy zaopiekowac sie dzieckiem z Gdanska. Chcielibysmy zabrac dziecko
      > na wakacje do Canady,jestesmy malzenstwem bezdzietnym.Prosze o porade. Gosia.

Gosiu:) Jedynie co mogę Ci doradzić to wejdź na stronę www.gdansk.gda.pl i tam
      po lewej stronie pod Urzędem Miejskim Gdańsk jest-" co i jak załatwić", może tam
      znajdziesz odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam:))))
    • petelka Re: Adresy Domow Dziecka w Gdansku 18.01.02, 13:03
      Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Chcielibysmy zaopiekowac sie dzieckiem z Gdanska. Chcielibysmy zabrac dziecko
      > na wakacje do Canady,jestesmy malzenstwem bezdzietnym.Prosze o porade. Gosia.

Wydaje mi się, że najlepiej byloby skontaktować się z ośrodkiem adopcyjnym.
      Podaję Ci namiary:
      Ośrodek Adopcyjno-Opiekuńczy
      Gdańsk, Abrahama 12/14
      tel: (58) 556 05 79
      Powodzenia:)))

• Gość: iwa.ja Re: Adresy Domow Dziecka w Gdansku IP: 10.133.130.* 20.01.02, 19:35
        Mam wątpliwości, czy sama idea jest słuszna. Kiedyś wzięłam takie dziecko razem
        z moimi na wakacje. Rozstanie było koszmarne. Tamten chłopiec musiał wrocić z
        innego świata. Były wymioty, drgawki, gorączka, szlochy...A ja nic nie mogłam
        zrobić. Po prostu "wypożyczyłam" dziecko na wakacje. Zastanówcie się, czy nie
        lepiej nie dać takiemu dziecku więcej niż tylko namiastkę.
        • Gość: Gosia Re: Adresy Domow Dziecka w Gdansku IP: *.ab.hsia.telus.net 21.01.02, 02:55
          Dziekuje za porade.Naprawde nie wiemy co robic.Jest to bardzo delikatna
          sprawa.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka