Gość: Gosia IP: *.ab.hsia.telus.net 18.01.02, 10:58 Chcielibysmy zaopiekowac sie dzieckiem z Gdanska. Chcielibysmy zabrac dziecko na wakacje do Canady,jestesmy malzenstwem bezdzietnym.Prosze o porade. Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Adresy Domow Dziecka w Gdansku 18.01.02, 12:33 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Chcielibysmy zaopiekowac sie dzieckiem z Gdanska. Chcielibysmy zabrac dziecko > na wakacje do Canady,jestesmy malzenstwem bezdzietnym.Prosze o porade. Gosia. Gosiu:) Jedynie co mogę Ci doradzić to wejdź na stronę www.gdansk.gda.pl i tam po lewej stronie pod Urzędem Miejskim Gdańsk jest-" co i jak załatwić", może tam znajdziesz odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Adresy Domow Dziecka w Gdansku 18.01.02, 13:03 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Chcielibysmy zaopiekowac sie dzieckiem z Gdanska. Chcielibysmy zabrac dziecko > na wakacje do Canady,jestesmy malzenstwem bezdzietnym.Prosze o porade. Gosia. Wydaje mi się, że najlepiej byloby skontaktować się z ośrodkiem adopcyjnym. Podaję Ci namiary: Ośrodek Adopcyjno-Opiekuńczy Gdańsk, Abrahama 12/14 tel: (58) 556 05 79 Powodzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa.ja Re: Adresy Domow Dziecka w Gdansku IP: 10.133.130.* 20.01.02, 19:35 Mam wątpliwości, czy sama idea jest słuszna. Kiedyś wzięłam takie dziecko razem z moimi na wakacje. Rozstanie było koszmarne. Tamten chłopiec musiał wrocić z innego świata. Były wymioty, drgawki, gorączka, szlochy...A ja nic nie mogłam zrobić. Po prostu "wypożyczyłam" dziecko na wakacje. Zastanówcie się, czy nie lepiej nie dać takiemu dziecku więcej niż tylko namiastkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Adresy Domow Dziecka w Gdansku IP: *.ab.hsia.telus.net 21.01.02, 02:55 Dziekuje za porade.Naprawde nie wiemy co robic.Jest to bardzo delikatna sprawa.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś