tboj 31.01.09, 17:18 Witam, szukam informacji na temat tej firmy deweloperskiej. Jestem zainteresowany mieszkaniami na zaspie, budowanymi przez sm mlyniec i gorskiego. Szukam wiarogodnych informacji na temat kondycji tego dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mel Re: pb górski IP: *.chello.pl 31.01.09, 18:04 Firma z tradycją, budująca ładne chatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turhotel Re: pb górski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 18:13 taaa. amatorskie forum internetowe z pewnoscia jest zrodlem wiarygodnych informacji na temat kondycji tego dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk przegłosujmy IP: *.maxnet.net.pl 31.01.09, 18:37 Może przegłosujmy, czy jest w dobrej kondycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tboj Re: przegłosujmy 31.01.09, 18:46 jesli nie masz nic do napisania w temacie to glosuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: przegłosujmy IP: *.maxnet.net.pl 31.01.09, 19:54 w sumie to nawet coś mam - od znajomych z branży architektoniczno-budowlanej słyszałem, że z koszarami przeszarżował ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani.inzynier Re: przegłosujmy IP: *.lei3.cable.ntl.com 01.02.09, 03:31 nie wiem jak teraz ale jeszcze 4 lata temu firma byla solidna, z tradycjami, zarzadzana rodzinnie. wlasciciel przemily czlowiek :)wtedy nie robili masowki, nie wiem jak teraz. ich owczesne inwestycje, domy pod klucz itd to byly ciekawe projekty zbudowane z dobrej jakosci materialow. solidny platnik, przynajmniej dla kontrahentow. od ponad 4 lat nie wspolpracuje z nimi i obilam nieco od branzy ale tez nie slyszalam nic od branzowych wrobelkow zeby zaliczyli jakas wtope. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Głosuję na tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:48 o te koszary co to garnizon majom sie nazywac. te tam we wrzeszczu. u mnie baby w pracy mawiajom, co ten pb gorski to tam w dobrej kondycji jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: pb górski 01.02.09, 12:52 www.trojmiasto.pl/Gorski-o7285.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=778&w=87059600 www.google.com/search?q=PB+G%C3% B3rski&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF- 8&sourceid=ie7&rlz=1I7RNWI_en Poguglaj samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: pb górski 01.02.09, 12:53 www.google.com/search?q=PB+G%C3% B3rski&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF- 8&sourceid=ie7&rlz=1I7RNWI_en Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielnia man Powoli IP: *.chello.pl 01.02.09, 15:43 Koszary przy Słowackiego będzie budowac Hossa. PB Górski miał budowac na terenie byłych zakładów piwowarskich. Ale ponoc zwalnia nieco pracowników, chwilę pewnie przeczeka jak inni z inwestycjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: pb górski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 09:57 Oni długo już są na rynku i z mojego śledztwa wyszło, że to pewny developer (i mam nadzieje,że to się sprawdzi) , ja jestem zainteresowana mieszkankiem na rozstajach, może już za dwa tygodnie... trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś