kinnowzd 23.02.09, 13:35 Co sądzicie o tej modzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etrusek Rstary temat na tym forum 23.02.09, 14:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=53467944&v=2&s=0 www.bodyinmotion.pl/nordic_walking.htm www.nordic-walking.gda.pl/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=87242394&a=87242394 Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: To przewracające się dziadki 23.02.09, 15:44 wstydzace sie lasek, więc robia za sportowców.Na glupote nigdy za póżno. Ciekawe kiedy beda ich zwozić z plaży na cieżarówkach bo zabraknie czarnych karetek. To powinno być zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon kijowiec niech spacerują IP: *.chello.pl 23.02.09, 16:58 No i dobrze, że wykonują spacerki włóczykijkowe. Cokolwiek się robi i jest aktywnością fizyczną w późniejszym wieku - wielkie brawa!!! Nie tak jak niektórzy z palcami zlepionymi do klawiatury :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Lepsze kijkowanie niż trollowanie na forach IP: *.alcatel.de 24.02.09, 12:24 Lepsze kijkowanie niż trollowanie na forach internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
29luty Re: Lepsze kijkowanie niż trollowanie na forach 26.02.09, 16:45 To oszukiwanie struszków, że są trendy. Sa smieszni udajac sportowcow.Jak Wałęsa udający męza stanu. A to raptem staruszki ze śliniaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: Lepsze kijkowanie niż trollowanie na forach 03.03.09, 14:34 29luty napisała: > To oszukiwanie struszków... Nie masz racji, przynajmniej w 100% Na ścieżce spacerowej zagadnęła mnie wiekowa pani z kijkami, trzymanymi zdecydowanie nieprawidłowo. W pewnym momencie zwróciłem jej uwagę na tą nieprawidłowość:) I usłyszałem: - wiem o tym, - tylko w ten sposób mogę się poruszać/spacerować [przez 2 godziny] z pieskiem.... Niektórym staruszkom kijki [nawet "nieregulaminowo" trzymane] pozwalają na uprawianie ruchu z ułudą sprawności:), a niektórym [szczególnie paniom] kijki służą tylko jako modny gadżet:O - Odpowiedz Link Zgłoś
turn1 Re: ; Nordic walking to po naszemu "włóczykije" 26.02.09, 17:00 I oto Polska własnie! Przykład człowieka który całe życie żyje w lesie i nagle zobaczył kawałek cywilizacji. Przypomniało mi się jak byłem kiedyś na działce na wsi (zadupie totalne). Kocham takie mijsca - natura, cisza, spokój, świeże powietrze. Postanowiłem że codziennie rano będe biegał. Jakie było zdziwienie miejscowych jak zobaczyli mnie biegnącego. Chłopaki w wieku 17-18 lat zaczeli mnie kamieniami rzucać. W ich oczach ktos kto uprawia sport inny niż piłka nożna jest dziwny i nie pasujący do otoczenia. Stare babcie jak zobaczyły mnie biegnącego wytrzeczyły oczy jakby kosmita wylądował. Nordic Walking to sport który zawita na stałe do Polski za kilkanascie lat tak jak wszystko. Podobnie było z telewizorami, samochodami, kulturą, sztuką etc. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: ; Nordic walking to po naszemu "włóczykije" 03.03.09, 14:01 To jak uprawianie seksu. Sieje się seX orze, pieli, opyla, kosi, wykopuje. Niech sobie staruszkowie posuwaja o kijkach. Za pózno zaczeli zajmować sie sportem. To jedyna radośc na jaką ich stac i im sie wydaje, że to fajne jest. To jak samodzielny spacer do kibla w domu starcow bez balkonika. Opisany w kronikach. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: ; Nordic walking to po naszemu "włóczykije" 06.03.09, 10:46 Mądrale, mam dla was konkretne pytanie: czym się różnią kije trekingowe od "nordickowych"? Prawidłowa/rzeczowa odpowiedź na to pytanie będzie świadczyła, że forumowicz wie o czym pisze:/ Odpowiedz Link Zgłoś