Gość: Pasażer IP: *.nat0.sta.nsm.pl 06.03.09, 22:06 Budyń, coś dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nonik Gdańsk: wsparcie dla potrzebujących IP: *.chello.pl 07.03.09, 12:54 Myślałam, że to coś fajnego już chciałam się cieszyć, ale gdy przeczytałam adres mina mi zrzedła. Przecież tam jest klinika mgr Tokaja.Pan Tokaj jest wiceprezesem Stowarzyszenia Na Rzecz Osób z Kryzysami Psychicznymi "Przyjazna Dłoń". Ani on, ani prezes (dr Ludkiewicz) nie interesują się Stowarzyszeniem. Powinni zrezygnować ze swoich funkcji i polecić kogoś innego. Ale nie robią tego, wiadomo dlaczego - wykorzystują fundusze przeznaczone na działalność Stowarzyszenia ( de facto nie prowadzone ) zajęcia. Ktoś powinien przyjrzeć się temu Stowarzyszeniu i pomóc tym biednym i nieszczęśliwym ludziom którzy tam przychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: Gdańsk: wsparcie dla potrzebujących IP: 84.38.26.* 03.04.09, 17:49 chciałabym zauważyć, iż pod tym adresem znajdują się 3 instytucje zupełnie od siebie niezależne: ŚDS dla dorosłych prowadzony przez wymienionego przez ciebie mgr Tokaja, poradnia autystyczna podlegająca pod nfz i ŚDS dla młodzieży prowadzony przez Fundację FOSA, która również otworzyła właśnie wymieniony w artykule Punkt Wsparcia. Fundacja ta nie ma nic wspólnego z fundacją "Przyjazna Dłoń". Więc proszę nie mylić dwóch niezależnych instytucji, prowadzonych przez 2 różne podmioty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiugilla Gdańsk: wsparcie dla potrzebujących IP: *.umwp.pl 09.03.09, 09:37 podano niepełny nr telefonu, jest za krótki... Odpowiedz Link Zgłoś