sanyu 18.05.09, 11:06 Poszukuję 2-os. pokoju w hostelu lub na kwaterze w dniach 11.06-13.06. W cenie max.35 złotych. Czy jest szansa? Proszę o pomoc. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trollik.morski Re: Hostel w Gdańsku poszukiwany pilnie!!! 18.05.09, 11:42 Nikła szansa:( Tu zobacz: www.hoteldal.dekom.com.pl/pl/cennik_widok.htm To prawie jak hostel [dużo gości ze wschodu:/ ] Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: Hostel w Gdańsku poszukiwany pilnie!!! 18.05.09, 11:47 Tu też możesz poszperać www.trojmiasto.pl/s.php?akcja=szukaj&string=hostel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pg Google sie popsuły? IP: *.eti.pg.gda.pl 18.05.09, 11:45 noclegi.trojmiasto.pl/schroniska_hostele/ www.ssm.gda.pl/index3.php?lang=pl&par=menu6&typ=10 Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Google sie popsuły? 18.05.09, 12:02 Oj niezbyt optymistycznie :-( Google się nie popsuły tylko ja nie pytam o to co mogę w googlach znaleźć a o to czy ktoś zna/słyszał/wynajmuje jakieś przystępne cenowo miejsce. Proste. Niestety w googlach często adresy mailowe są niealtualne, to samo z telefonami :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hostel w Gdańsku poszukiwany pilnie!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.09, 18:03 spróbuj w Hotelu Widok - jest to w gdańsku zaspa , blisko morza, jezdze tamtędy do pracy i mieli wywieszone banery reklamowe ze nocleg od 25 zl - co do standardu to nic ci nie powiem, z zew komuna :) ale przedzwoń do nich Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Hostel w Gdańsku poszukiwany pilnie!!! 19.05.09, 13:01 Dzięki, sprawdzę ten hotel, komuna to znaczy jaki? obskurny jakis czy cos? hehe.. Szukanie mi odbiera chęc wyjazdu.. Odpowiedz Link Zgłoś