Dodaj do ulubionych

Regaty największych

02.07.09, 16:15
To piękna inicjatywa. Mieszkając w Gdańsku oglądałam te żaglowce, potem
jeszcze pomieszkując w Helsinkach trafiłam na Tall Ships' Race. Pamiętam, że
spotkałam też wtedy załogę jachtu Bieszczady, który niedługo potem zatonął.
Stare dobre czasy, trzeba się wybrać i w tym roku ;)
Obserwuj wątek
    • margaret76 Regaty największych 02.07.09, 16:22
      przecie 2 lata temu byl final regat w szczecinie,w artykule tego
      niewidze,zreszta zetelnosc gw jest zana .ciekawe czy gdynia przebije
      szczecin gdzie bylo 2mln osob na finale regat
      • ffamousffatman Re: Regaty największych 02.07.09, 17:37
        to nie jest njuz sprzed 2ch lat
        • paranoid_eyes Re: Regaty największych 02.07.09, 19:59
          A gdzie Pogoria?
      • Gość: Bart Szczecin nie leży w Polsce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 21:09
        Szczecin nie leży w Polsce i dlatego w historycznym wątku artykułu został wspaniałomyślnie pominięty mimo, iż Finał The Tall Ships' Races 2007 to wydarzenie ogónie dostrzeżone nie tylko w Szczecinie i raczej pozytywnie ocenione. Specyficzna polityka GW nie pozwoliła tego dostrzec.
        • Gość: Dokladnie Re: Szczecin nie leży w Polsce... IP: *.chello.pl 02.07.09, 21:15
          Wiadomo dlaczego nie pisza, bylaby to konkurencyjna relacja. Najlepiej pominac
          Szczecin w taki zestawieniu:) Kto byl w Szczecinie to wie jak bylo 2 lata
          temu...sami organizatorzy przyznali, ze bylo najlepiej w historii. Zapraszamy w
          2013, a tymczasem smigam do Gdyni ogladac statki, jakby nie bylo to o to chodzi.
          Jednakze, troche przykro, ze pominieto opis wydarzeniw w Sz-nie. Pozdrawiam
          zeglarzy!:)
          • beatrix13 czy macie choć 1 rzetelnego pismaka w GW? 02.07.09, 22:17
            jak można tak kłamać i pomijać większy od gdyńskiego TSR w
            Szczecinie w 2007 r.?
            do nauki lenie!
    • Gość: ja Re: Regaty największych IP: 188.33.64.* 02.07.09, 21:28
      Tragedia z parkingami. Wracając z pracy musiałem kluczyć między zaparkowanymi
      wszędzie autami.
      • Gość: ja Re: Regaty największych IP: 188.33.64.* 02.07.09, 21:35
        Powinni ściągnąć z terminala kontenerowego kilka samochodowców i ustawić je
        wzdłuż bulwaru czy plaży. Oczywiście jako pływajace miejsca postojowe:-) Z
        odbywajacym się jednocześnie open'erem mamy niezły burdel w mieście. Jutro
        zwyczajowo wybierałem się na miejska plaże na kilka piw w tle szumu fal ale
        chyba sobie odpuszczę, bo nie będzie gdzie szyjki od butelki wsadzić. No chyba
        że sobie. W d..e.
    • Gość: waldi #Dar Pomorza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.07.09, 22:26
      dlaczego ten zaglowiec nazywa sie "Dar Pomorza"? czy mozna podarowac cos, czego
      sie nie posiadalo (zeby nie powiedziec ukradlo)?
      • Gość: ja Re: #Dar Pomorza IP: 188.33.64.* 02.07.09, 22:34
        Lepiej zajrzyj do wiki, skoro nie wiesz o czym piszesz:-) Na naukę nigdy za późno.
        • Gość: OŁ Re: #Dar Pomorza IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 22:48
          Ja: burdelu nie ma, tylko parę buraków udaje że nic nie widzi i próbuje
          szturmować na ogrodzenia swoimi brykami, dodatkowo niby zaskoczeni mieszkańcy.
          Mówi się od paru miesięcy o tym, ale każdy udaje, że go to nie dotyczy i klnie,
          że nie ma miejsca na parkingu. Organizacja jest super, są dodatkowe kursy SKM i
          trolejbusów, fakt, za mało autobusów. Do reszty. W gdańsku też odbywał się TTSR
          i o tym nie wspomniano. Tylko dlatego, że artykuł dotyczy GDYNI. No, ale wasze
          zakompleksione umysły nie są w wstanie tego pojąć. Rozumiem, że to prowokacyjne
          żarty, ale są ludzie, którzy to czytają i myślą, że tak jest, więc czytajcie z
          zrozumieniem i niech was emocje nie ponoszą!
          • Gość: ja Re: #Dar Pomorza IP: 188.33.64.* 02.07.09, 22:55
            Mam nadzieję, że z tymi i kompleksami to tez żart, bo opinia na temat rzeczonego
            jako żywo rodem z trojmiasto.pl
    • Gość: tom Regaty największych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 07:14
      Jestem pod "wrażeniem starych zdjęć żaglowców" widać ,że gazeta
      stara się i dba o swoich czytelników.
    • Gość: carlaDuna Regaty największych IP: 79.162.132.* 09.07.09, 20:33
      Byłam w 2007 w Szczecinie na zlocie i teraz w Gdyni niby te same imprezy ale
      każda miała swój urok.Przypomne ,że Szczecin nie lezy nad morzem tak jak
      Gdynia więc miejsce jednak bardziej odpowiednie.Ale co by nie napisać to
      parada żaglowców na pełnych zaglach to widok niezpomniany.Kto nie był niech
      żałuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka