Gość: beast IP: *.nsm.pl 07.08.01, 23:39 To nie wiecie,że Chojnice sa już w województwie POMORSKIM,a nie kujawsko- pomorskim.To tak a propos katalogu forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cmd26 Re: GAZETA.PL ALE WPADKA! 07.08.01, 23:55 Gość portalu: beast napisał(a): > To nie wiecie,że Chojnice sa już w województwie POMORSKIM,a nie kujawsko- > pomorskim.To tak a propos katalogu forum. Hehehehe, rzeczywiscie, nawet tego nie zauwazylem. A czytaliscie te forum, jak to bydgoszczanie zala sie, ze Chojnice juz nie sa w ich wojewodztwie? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: GAZETA.PL ALE WPADKA! IP: *.nsm.pl 08.08.01, 00:47 Tak,tak czasami tam zagladam i nawetjakis post tam popełniłem:)Swoja drogą śmieszna jest sytuacja,że Chojnice które były w bydgoskim nagle znalazły się pomorskim ze stolicą w Gdansku.Co prawda tam sie zaczynają Kaszuby,ale przede wszystkim wraz z powiatem chojnickim dostaliśmy kolejną porcje problemów z bezrobociem i "czerwone zagłebie"wyborcze. PS A Gazeta mam nadzieję cos zrobi z tą pomyłką?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Boże jedyny to nie ma końca-WPADKA NR 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nsm.pl 08.08.01, 00:56 A Słupsk umieszczono w województwie zachodniopomorskim!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: GAZETA.PL ALE WPADKA! IP: *.ibngr.edu.pl 08.08.01, 13:13 Słupsk juz jest na własciwym miejscu a Chojnice lada moment... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: GAZETA.PL ALE WPADKA! IP: *.nsm.pl 08.08.01, 17:08 Juz poprawili,ale ogólnie lekka kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: GAZETA.PL ALE WPADKA! IP: 10.10.41.* 08.08.01, 19:20 A czy każdy musi mieć z geografii szóstkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: GAZETA.PL ALE WPADKA! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 08.08.01, 19:48 Gdybyś dodał "buźkę" juz bym nic nie pisał.To nie sa wiadomości na szóstkę:) A poza tym to raczej "wiadomości z aktualności";) niż geografii.Jedyne usprawiedliwienie to takie ,że robił to ktoś z Warszawy(co oznacza krytykę centrum,a nie miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: GAZETA.PL ALE WPADKA! IP: 10.10.41.* 08.08.01, 19:50 No o buźce zapomniałem, a poza tym reszta uwag jest słuszna Odpowiedz Link Zgłoś