Gość: iwa IP: 10.133.130.* 02.02.02, 09:07 Jak się ciężko wstaje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwa Re: półbuty IP: 10.133.130.* 02.02.02, 09:10 jak mi sie to wbije po raz trzeci, to uciekam. Boję się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh wstalam IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 13:10 ....moja glowa!!!!! he he bosze jak ja sie wczoraj tu panoszylam...az dziw ze drogi rzecznik nie wzial nog za pas na konkurencyjny, jaromirka watek...trzeba przyznac ze, rzecznik jest baardzo ale to baaardzo dzielny :))) iwa, to ja bym chciala soku z kapusty kiszonej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh kolega ze zdjecia... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 13:11 wniesie oplate eksploatacyjna watku czy rzecznik za niego poswiadczy? penie to drugie, dlatego ciagle nie mamy mundurkow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net-i Re: koleżanko ze zdjecia... IP: 10.133.130.* 02.02.02, 13:29 No i jak sie czujesz, kierowniczko? A sok mi wyszedł, inni się przypięli do niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: koleżanko ze zdjecia... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 14:28 to ich odgon iwa! leb mi peka a my dzisiaj bedziemy mieli gosci..rzecznik kogos zamierza sprowadzic i ja nawet juz wiem kogo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: koleżanko ze zdjecia... 02.02.02, 14:40 ale oni już wszystko wydoili, kurcze. A kto ma być, bo nie wiem, jak sie ubrać (rozebrać?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: koleżanko ze zdjecia... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 14:49 hyhyhy...a taki przystojniak..mozeby go do klubu wciaganac..w koncu nasz elitarny klub slynie takze z tego ze same pikne kobiety i handsom mezczyzni w nim urzeduja:))) hmmm to w co ja mam sie ubrac?????? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: koleżanko ze zdjecia... 02.02.02, 14:58 mam taka jdna koszule nocną ze szlaczkiem, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: koleżanko ze zdjecia... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 15:04 a czy jest wystarczajaco kusa? :))) iwa patrz jak sie anarchia szerzy...nadszedl czas proby...odrazu przyjmujemy nowego do klubu niech walczy o czesc kierowniczki i jej calej trupy nim nas w trupa tu zamienia..mnie dobrodziejke i wybawicilke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: koleżanko ze zdjecia... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 15:09 wlasnie milam oglosic nadzwyczajne zebranie na czacie lets goł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: koleżanko ze zdjecia... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 16:25 Gość portalu: aCh napisał(a): > wlasnie milam oglosic nadzwyczajne zebranie na czacie > lets goł! co to za zebranie, byłem o 4 i nikogo nie było :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: koleżanko ze zdjecia... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 16:58 kolejna porcja spotkan o 18!!!! czemu nie reagujesz jak przeciw mnie spiskuja??? rezcniku! buu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: koleżanko ze zdjecia... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 17:30 Gość portalu: aCh napisał(a): > kolejna porcja spotkan o 18!!!! > czemu nie reagujesz jak przeciw mnie spiskuja??? > rezcniku! > buu załatwiałem adwokata :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: koleżanko ze zdjecia... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 17:56 a kaj ci on? i mam andzieje ze zna sie na sprawach cywilnych, bede zadala odszkodowania za starty moralne...wreszcie bedziemy mieli i na mundurki, i na srebra i na apaszki i na duzo duzo duzo picia i to nie denaturatu! lwie serce jednak cos dobreo dla klubu zrobil.. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net-i pora na spanie, czy co? IP: 10.133.130.* 02.02.02, 19:11 Jest tam kto? Bo zzuję półbuty i zrobię coś na "P" (poczytam sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: pora na spanie, czy co? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 21:42 aCh jesteś? czekamy Piotr i Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: pora na spanie, czy co? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 21:46 nie ma mnie!!!! skonczyl mi sie abonament!!!! nie moge sobie pozwlac na czata :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: pora na spanie, czy co? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 22:43 a jednak ja siedze iwa siedzi...taaa Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: pora na spanie, czy co? 02.02.02, 23:44 Chyba jednak się złożę. Główke moją małą na chmurce snu. A gdziescie wy są, w sobotę wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net-d niedzielka, fajnie, co? IP: 10.133.130.* 03.02.02, 08:28 (to znaczy netowy debil). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Niedziela IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.02, 13:37 Przepraszam ale zapomnialem podpisac liste,lepiej uczynie to dzisiaj bo znowu zapomne,swiat jest taki zakrecony hmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net-b Re: Niedziela IP: 10.133.130.* 03.02.02, 16:37 U, złóżmy się na abonament dla aCh, bo jak to tak, bez kierowniczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Niedziela IP: *.key.net.pl 03.02.02, 18:49 jestem!!!! bylam w terenie!! teraz cale buty mam ublocone a polowem spodni bo jak sie okazuje pod klifem szczegolnie dzis niebezpieczny jest wciagajacy mokry piasek....ledwo sie wykaraskalam.. :)) ale liste podpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net -z Re: Niedziela IP: 10.133.130.* 03.02.02, 21:45 czyli net - zawalidroga. Kierowniczko, coś nam sie te półbuty nie sprzedają. Popatrz na bambosze, płynęły jak woda, przepraszam krew, nie woda. Zmienić cenę trzeba, czy co? Jezu, poczytałam sobie te bambosze i mało sie nie popłakałam ze śmiechu. Te wspomnienia...Musimy się umowić w celu omowienia, jak ma byc z tym marketingiem. Może tez być jakiś fanszyzobiorca, tfu!!! Dojrzewam, zeby tę naradę przeprowadzić na poczatku marca, jak kazałaś. A pestki do lodówki i nie rusz. Powiedziałam "enter" (pozioma lecz złamana). Ech, łza sie kręci mnie. A jednak się kręci [Kopernik?]. Enter (to nie było do Ciebie, kierowniczko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Niedziela IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.02, 22:41 Wpadlem podpisac liste kto to tak ladnie napisal:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Le jaka tam niedziela? poniedziałek IP: 10.1.12.* 04.02.02, 09:32 Kierowniczko, chyba zamykamy, bo ja nie moge sama robic na trzy etaty. Rzecznik mi tez nie pomaga. Wszyscy gdzies poszli, buuuu... Przejde sie na Ołowiankę, tam podobno od wczoraj ładnie grają...I nie ciągnie od ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh i ja nawet jestem IP: *.key.net.pl 04.02.02, 10:10 noooo...co sie dzieje? nikogo nie ma? nawet moja prawa reka zniknela? zostalam kaleka :))) pytam i grzmie..rzeczniku a ty gdzie????? oni chyba pojechali pic dzies w gory... iwa, dojrzalas do spotkania? to sie ciesze, wisnie czekaja, nie mowiac o mienia... ale sie wczoraj ublocilam fiu fiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh spisek?? IP: *.key.net.pl 04.02.02, 10:13 a moze piotr z tym calym lwim sercem w zmowie byl, coooo? rzecznik poprosil o rezcnika tego jeszcze nie bylo? piotrze zle ci tu z nami bylo???? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: spisek?? 04.02.02, 10:48 jestem i trzymam rękę na tym, no, pulsie. Wchodzę do akcji wieczerom. Kwiecie pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: spisek?? 04.02.02, 13:48 Gość portalu: aCh napisał(a): > a moze piotr z tym calym lwim sercem w zmowie byl, coooo? > rzecznik poprosil o rezcnika tego jeszcze nie bylo? > piotrze zle ci tu z nami bylo???? ktoś kto ma aspiracje aby być kierownikiem musi dawać przykład swoim podwładnym - a ty co masz do zaoferowania ach, poza zdezerterowaniem w krytycznej sytuacji i naiwnym usprawiedliwieniem swojego postępowania? NIC! Dlatego nie dziw się, że wszyscy opuszczają ten tonący okręt Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja priv do lwie serce... 04.02.02, 14:27 Rychu, nie moge teraz z toba gadac, bo w moim przedszkolu jest lezakowanie. Ciii... Wieczorem chętnie podejmę tę rękawiczkę Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: priv do lwie serce... 04.02.02, 16:01 iwa.ja napisał(a): > Rychu, nie moge teraz z toba gadac, bo w moim przedszkolu jest lezakowanie. > Ciii... > Wieczorem chętnie podejmę tę rękawiczkę No Iwa, brawo !! :-)) Widzę, że jak na swój młody wiek jakiś rozumek masz, a co najważniejsze czasem potrafisz z niego korzystać :-) ( i przy okazji wzbogaciłaś swoją wiedzę historyczną :-) ) Ciekawe tylko czy bez moich wskazówek doszłabyś sama jak ja mam na imię? :-) Mój post jest w linii prostej skierowany do ach, a nie do ciebie - nie musisz więc wysilać się za kogoś, kto nie zasługuje aby reprezentowały go osoby trzecie. Chociaż rób jak chcesz...ale może masz w sobie jeszcze odrobinę niezależności? Wieczorem mnie nie będzie, a to z tego powodu, gdyż wieczorami i nocami oddaję się znacznie przyjemniejszym czynnościom niż surfownie po necie :-)) No i na koniec już oficjalnie :-) : Rysio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: priv do lwie serce... IP: 10.133.130.* 04.02.02, 17:02 To, Rysiu, pa - na razie. Pewnie, że bez ciebie bym nie posiadła tej wiedzy, naprawdę dziękuję! A co takiego robisz wieczorem miłego? Bo ja na przykład strasznie lubię bawić się kaczuszkami w wannie. Mogę to robić godzinami, ale wcześnie niestety mnie kładą spać! Pewnie, że pracuję dla aCh i zrobię dla niej wszystko - chociaż nie ja dostałam od niej odznakę, tylko ten rzecznik, który jest brzydki. aCh mi po prostu dobrze płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re polnoc IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.02, 23:32 " Juz dwunasta na zegarze idzcie spac gospodarze" to kierowniczka nie sprawdza listy dzisiaj ? .))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net-cwm kierowniczka jest usprawiedliwiona IP: 10.133.130.* 04.02.02, 23:32 (net- corazwiększamadrala). Jeżeli ktos tu jeszcze jest, to dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: kierowniczka jest usprawiedliwiona IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.02, 23:41 Nie juz nie ma nikogoniema juz nic! taki fajny kawalek Elektrycznych Gitar " To juz jest koniec,nie ma juz nic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: kierowniczka jest usprawiedliwiona IP: 10.133.130.* 05.02.02, 00:00 Przestań marudzić U, jutro na pewno ktoś wpadnie! A ten rzecznik, niedorzecznik, gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: priv do lwie serce... 05.02.02, 13:34 Gość portalu: iwcia napisał(a): > To, Rysiu, pa - na razie. Pewnie, że bez ciebie bym nie posiadła tej wiedzy, > naprawdę dziękuję! A co takiego robisz wieczorem miłego? Bo ja na przykład > strasznie lubię bawić się kaczuszkami w wannie. Mogę to robić godzinami, ale > wcześnie niestety mnie kładą spać! > Pewnie, że pracuję dla aCh i zrobię dla niej wszystko - chociaż nie ja dostałam > > od niej odznakę, tylko ten rzecznik, który jest brzydki. aCh mi po prostu > dobrze płaci... - od razu wiedziałem, że łatwo cię przekupić Doprawdy nie ma za co dziekować iwo :-) Powinnaś być wdzięczna rodzicom za to, że nie pozwalają ci długo siedzieć w wannie. Ciepła woda ma bowiem to do siebie, że z czasem stygnie... po prostu twoi bliscy nie chcą abyś, od tego długiego przesiadywania, przeziębiła sobie pęcherz :-)) W ten sposób troszczą się o zdrowie iwy. A co ja porabiam wieczorami? a takie różne rzeczy - jak dorośniesz sama odkryjesz co można robić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh rzeczniku! jak milo Cie widziec IP: 62.233.169.* 05.02.02, 17:20 prosze nawet zuwazyc ze uzylam duzej litery aby podkreslic jak szalenie sie ciesze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: spisek?? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 01:51 funta klakow warta twoja teoria... ten okret nie tonie, to nie jest zaklad zamkniety jak ktos chce to odchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: spisek?? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 01:55 ostatni post byl do pana ktory za wszelka cene stara sie udowodnic mi zem jest nikim...i po co tyle zachodu czlowieku....nie lepiej poswiecy caly dzien na znacznie przyjemniejsze rzeczy niz surfowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: spisek?? 05.02.02, 14:00 Gość portalu: aCh napisał(a): > ostatni post byl do pana ktory za wszelka cene stara sie udowodnic mi zem jest > nikim...i po co tyle zachodu czlowieku.... - no faktycznie, przecież wszyscy od dawna doskonale o tym wiedzą. Tylko nie wiedziałem ach, że masz o sobie tak niskie mniemanie :-) nie lepiej poswiecy caly dzien na > znacznie przyjemniejsze rzeczy niz surfowanie? nie można poświęcać całego dnia na znacznie przyjemniejsze rzeczy, ponieważ jak jest czegoś dużo - może się to znudzić. Odrobina netu na co dzień jest dobrą odskocznią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr spisek IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 12:10 cześć jeszcze żyje więc się odzywam, chociaż wczoraj nie było to takie pewne. :-) Tylko kto mi zrobi reanimację ? Iwa dlaczego mnie nie lubisz? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh ekhm ..jeszcze raz! rzeczniku.... IP: 62.233.169.* 05.02.02, 17:29 hmmm troche mi powitanie do gory uskoczylo, coz lektura nasaczonych jadem postow lwiego serca kazdego by oszolomila. rzeczniku, a jak juz bedziesz w stanie to sprawdz poczte coo? bo przyznam ze nie chcialbym zeby ktos kto nie wlazl tu bez zaproszenia czyniac balagan i zamieszanie znal najnowsze dyrektywy:))) a reanimacje? a gdzie wojtek? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ekhm ..jeszcze raz! rzeczniku.... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 19:55 pocztę sprawdzam, nic nie ma :-(((( wyślę Ci inne konto. Reanimacja jeszcze może byc potrzebna, jednak nie zastosuje się do sugestii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ekhm ..jeszcze raz! rzeczniku.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 21:48 moze moja poczta szwankuje..ilez ja sie naczytalam zazalen na gazetowe skrzynki..wyslij mi maila pod nastepujacy adres: mllmy@yahoo.com nooo a w kwestii reanimacji, wolelisbysmy miec zywego rzecznika niz martwego wiec serio nie miej zahamowan prosze cie bradzo ladnie o to :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH lwie serce IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 02:24 hmmm, zapomniales o jednym, przedstawic sie z dotychczasowego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryśka Jak ładnie jest na świecie! Czuję, że kwitnę!!! IP: 10.133.130.* 05.02.02, 12:54 ACh, przepraszam, znowu ten mój opóniony zapłon, nie rozpoznałam Cie wczoraj znowu. A musiałaś wchodzić pod takim śmierdzącym nickiem?!!!! Piotr, lubię Cię prawie tak samo jak lubię U (jego mi nikt nie zastąpi, przepraszam Cię), ale nie dajesz mi szansy, bo gdzieś ganiasz i rzadko kiedy wchodzisz do naszego sklepu. Nie lubię, jak ktoś nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Popatrz, jak to robi sekretarka i przeproś kierowniczkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: Jak ładnie jest na świecie! Czuję, że kwitnę!!! 05.02.02, 13:51 Gość portalu: Ryśka napisał(a): > ACh, przepraszam, znowu ten mój opóniony zapłon, nie rozpoznałam Cie wczoraj > znowu. A musiałaś wchodzić pod takim śmierdzącym nickiem?!!!! > Piotr, lubię Cię prawie tak samo jak lubię U (jego mi nikt nie zastąpi, > przepraszam Cię), ale nie dajesz mi szansy, bo gdzieś ganiasz i rzadko kiedy > wchodzisz do naszego sklepu. Nie lubię, jak ktoś nie wywiązuje się ze swoich > obowiązków. Popatrz, jak to robi sekretarka i przeproś kierowniczkę.. nikt tu nie będzie nikogo do niczego zmuszał - przeprosiny to indywidualna sprawa. A zresztą sekretarki nie są najlepszymi wzorami do naśladowania... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Jak ładnie jest na świecie! Czuję, że kwitnę!!! 05.02.02, 13:55 Ale ja jestem najlepszą pod słońcem sekretarką!!!Mnie też nie lubisz? Nie lubisz dzieci? A zwierzątka? Odpowiedz Link Zgłoś
lwie_serce Re: Jak ładnie jest na świecie! Czuję, że kwitnę!!! 05.02.02, 14:09 iwa.ja napisał(a): > Ale ja jestem najlepszą pod słońcem sekretarką!!!Mnie też nie lubisz? Ależ skąd :-) Nie > lubisz dzieci? A zwierzątka? - pewnie Cię zmartwię, ale moje preferencje sexualne nie wykazują żadnych odchyłów. Iwa musisz być strasznie wyuzdanym dzieckiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Jak ładnie jest na świecie! Czuję, że kwitnę!!! 05.02.02, 14:13 Troszkę jestem wyuzdana. Ale to tak z wiosną. Ale cieszę sie, że jesteś normalny, naprawdę się cieszę. A tak w ogóle, to cudownie, że jest prawie wiosna, prawda? Lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Jak ładnie jest na świecie! Czuję, że kwitnę!!! IP: 62.233.169.* 05.02.02, 17:39 iwa ja tez sie ciesze ze ten co nam watek zasmieca jest normalny...co to by bylo zeby takie do klubu mozna bylo przyjmowac... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynio Re: Jak ładnie! Czuję!!! IP: 10.133.130.* 05.02.02, 17:53 no, ale tera kierowniczko do roboty, troche trzeba posprzatać. Może ktoś nowy się znajdzie? Gdzie ten marketing? Ja tylko wkladam do pudełek. Ty rządź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekreta Re: zaraz, porządek.. IP: 10.133.130.* 05.02.02, 20:27 (bo sie "sekretarka" nie mieści w tym cholernym okienku) Rzeczniku, na koniec kolejki! gdzie sie wpychasz, bo mi sie w ksiązce "poczta przychodząca" nie zgadza. Czy słyszaleś, ze Cie lubie? Ale dość ostrożnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: zaraz, porządek.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 20:52 jest tu kto? hop hop!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh ZBIORKA..o 22 .. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 20:58 na czacie, a niech tam najwyzej wciele w zycie wariant B i pojde spac pod most....EK licze na was Aha, iwa a ty czemu sie slajsz z U po nocy???? coooo? jakies zajecia w podgrupach byly w planie? nic mi o tym nie wiadomo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretar Re: ZBIORKA..o 22 .. IP: 10.133.130.* 05.02.02, 21:10 Kierowniczko, mysmy tylko sprzatali sklep. na kolanach. na podlodze. Hej! Hej! i jeszcze raz hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: półbuty IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 22:05 i coooo? nikogo nie ma? czekam jeszcze 5 minut :)) iwa dziekuje za wasze poswiecenie, dobrze bylo tego blota sie pozbyc ktore sie nanioslo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: półbuty IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.02, 00:15 Klania sie Wam Jean Baptise Moliere ze swoim " Swietoszkiem" Zegnam u92 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: pośrodku tygodnia IP: 10.133.130.* 06.02.02, 06:15 U!!! Nie mówi się "żegnam", bo to brzmi złowieszczo. Mówi się "do widzenia"...A w ogóle mówi sie o (6.20): "dzień dobry". Tak sobie mi się chce wstawać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekreta Re: pośrodku tygodnia IP: 10.1.12.* 06.02.02, 09:01 Acha, aCh, jak nas będą fotografować na Komendzie, to przypominaj mi, ze mam ładniejszy lewy półprofil, OK? Acha, Lwie serce, moje wyuzdanie jest nie głębsze niż poziom "Podrózy z moją ciotką" Grahama Greene. Na pewno to znasz, jak echte Anglik, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: pośrodku tygodnia IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.02.02, 16:23 wpadam, podpisuje liste i wypadam :))) aha wieczorem mnie4 dzis nie bedzie :((( ale zajecia w podgrupach sa jak anjabradziej mile widziane :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh U??? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.02.02, 16:26 troche mnie wczoraj ponoslo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: Nigdy wiecej IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.02, 17:26 Nie robcie tego nigdy wiecej,jest mi naprawde b.smutno :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BGM Re: Nigdy wiecej nie bede... IP: 10.133.130.* 06.02.02, 17:33 (bardzo głupi Maciuś) Proszę, U, zapomnij o tym, proszę, zapomnij. Uśmiechnij się, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Nigdy wiecej nie bede... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.02.02, 18:03 wybacz U :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Nigdy wiecej nie bede... IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.02, 18:43 Tiaaaa...... Poruszyl mnie ten temat : " Nigdy wiecej nie bede ". A dlaczego i co ?. Nie bede juz w swiecie wirtualnym mowila za wiele o sobie, o swoich uczuciach, marzeniach...poprostu co mysle i czuje !. Zycie na necie niestety jest bardziej skomplikowane od rzeczywistosci. Piszemy i odczutujemy literki zimne na zimnym monitorze ( no chyba ze ktos wpadl w nalog i przegrzewa swoj komp ;-) Piszemy i odczytujemy co chcemy, w zaleznosci od nastroju, niepowodzen w pracy i w domu, to jest tak bardzo latwe, bardzo... !. Przeciez nie zalezy nam na tych z drugiej strony monitoru, nie znamy ich, nie patrzymy im w oczy i jest nam obojetne czy kogos krzywdzimy, czy nie ? A co tam !!! Tak wiele jest chat,ow, tak wiele nickow - prawda ? !!!. Mozna sie pobawic, poszalec, wyladowac........ !. Cosik mie sie przypomnialo : Nalepszy/a jest cudzy maz/zona, cudze dziecko i cudzy pies ! Wiecie czemu ? Nie ma przy nich roboty/obowiazkow, a mozna sie dobrze pobawic ! Tak doznalam zycie wirtualne, a jestem juz w tym swiecie troche czasu. Ten swiat potrafi byc okrutny !. O nie !!! Nie tak chcialam powiedziec !. Swiat jest piekny, ten wirtualny tez !!!. To my robimy go okrutnym, to my podchodzimy do wszystkiego i wszystkich jakby byli nierealni !. To my swiadomie lub nieswiadomie krzywdzimy innych ! To my sami robimy swiat okrutnym !!!. Przepraszam za wlasne zdanie i szczera wypowiedz !!!. Pozdrawiam i zycze dobrej zabawy - oby nie kosztem innych ! A moze tak czasami pomyslec nie o sobie, a wlasnie o tych z drugiej strony monitora ?. Nie wszyscy wchodza na net, aby sie zabawic/odprezyc, a ktorych przez nieprzemyslane slowo pisane ( kartka przyjmnie wszystko i monitor tez ! ) mozemy bardzo skrzywdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Nigdy wiecej nie bede... IP: 10.133.130.* 06.02.02, 18:54 Ostatnich parę postów, a szczególnie ten najbardziej ostatni..Jakie to smutne..Nickow jest rzeczywiście wiele, ale tutaj nie bawiliśmy się tak, jak sugerujesz. I nie będziemy. Nie ma sensu robić dalej tej wiwisekcji. Powiem tylko: tutaj, na tym właśnie wątku, spotykamy się dlatego, że zebrało sie parę wrażliwych (nadwrażliwych) osób..I przez ten cholerny komputer właśnie czasami nie wyczuwa się, w co sie uderzy współgadacza. Na wątku widać tylko część tego, co dzieje się poza kamerami. A nie dzieje sie nic, o czym piszesz wyżej. A U, jeszcze raz: przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Nigdy wiecej nie bede... IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.02, 22:06 hmmm... Tak myslisz naprawde ?. Po drugiej stronie - jak Ty to mowisz: tego " cholernego komputera " jest czlowiek. Komputer to wspaniala rzecz, laczy ludzi na calym swiecie i to nie on jest cholerny, to tylko maszyna, ktora my kierujemy. Nic nie robi samowolnie i wbrew nam - no chyba, ze ktos Tobie wiruska przesle i korzystajac z Outlook, przesle sie sam na adresy ktore posiadasz. Po drugiej stronie jest czlowiek ! Wiesz, cialo kosci i podroby, miedzy nimi ma tez serce, serce ktore tak latwo skaleczyc !. Moze mniej, a moze bardziej wrazliwy, a moze nie bedzie sie bawic z Toba tylko Toba ?. Moze Ty bedziesz ta zraniona i Twoje serce bedzie pelne zalu ? Ot... niewiadoma ! Kto sie w ostatecznosci i kim bawi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: wiosna w powietrzu IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 00:36 Czy nie czas na zmiane obuwia? Moze kierowniczka pomysli w czym bedziemy chodzic na wiosne ,jakas mowa moda? hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: wiosna w powietrzu IP: 10.133.130.* 07.02.02, 06:30 O, to, to, U! Świete slowa! U, nic nie dostalam!!! A w ogole to dzień dobry i witam sie z Wami (Toba?), bo nie widze (przez ten cholerny komputer), ile jest osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh i choroby w powietrzu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.02.02, 08:22 witam wszystkich tradycyjnie w biegu podpisuje liste, chora jestem katar mam ...aaaa a buty to tylko koturny, zeby bylo wsiowo albo hadeki zeby bylo andergrandowo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr choroby i rzecznik :-) IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 12:53 Gość portalu: aCh napisał(a): > witam wszystkich > tradycyjnie w biegu podpisuje liste, chora jestem katar mam ...aaaa > a buty to tylko koturny, zeby bylo wsiowo albo hadeki zeby bylo andergrandowo > :)))) ja też jestem chory, mam nadzieję że nie zaraziłaś się ode mnie :-)) Mam strasznie dużo pracy i chyba już kilka nieobecności N :-), w dodatku wczoraj wieczorem forum było niedostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: choroby i rzecznik :-) IP: 10.133.130.* 07.02.02, 13:56 Fakt. Było niedostępne! Myślałam, że to operatorzy wysypali mi ziemniaki na drogę. Albo jakiś traktor.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh witam IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.02.02, 15:30 witam, wpierw rzeczni8ka ktory zawital w mego miasta skromne progi? hmm to wpadaj na wisnie stray, czy ty wiesz jak one swietnie rozgrzewaja:)))) iwa ano masz racje, choc zapowiedzialm swoja absencje podjelam despercaka probe dostania sie w godzinach pzonowieczornych na forum...wynik, jak widac czyli nie widac i coo? ja nazwiemy nasz nowy wtek? jestem za hadekami! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Tak, to trzeba przemyslec. Do głębi!!! IP: 10.133.130.* 07.02.02, 16:43 Ja sie nie pytam o twoje opcje polityczne, kurcze! Musimy to przedyskutowac demokratycznie wieczorkiem. A jak sie grzecznik juz wylizal z choroby, to moze tez wniesie cos do sprawy. Może pojawi sie U? Tylko gdzie my, sieroty, bedziemy gadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Tak, to trzeba przemyslec. Do głębi!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 17:09 Serce me ma rany, jak sierote widze !. Slyszalam, ze ostatnio jest w modzie kupno ziemi na ksiezycu !. Moze to Tobie ulatwi droge ? Fakt, zanim ja dostaniesz musisz poczekac :( Nie martw sie, sa peruki i sztuczne zeby ... Wiesz mi, to nie bedzie zle ! Jak jeszcze na plastyczna operacje stac Cie, bedziesz kwitnac jak paki w maju na krzewach. Przyciemnione swiatlo, swieczka i nikt nie zauwazy. Serducho mnie boli, jak widze sieroty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Tak, to trzeba przemyslec. Do głębi!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 17:43 Swiat wirtualny/net to jest naprawde glebia. I tu musimy sie gleboko zastanowic: hmmm... Ktory chat wybrac ?, Przeciez ich jest niesamowita ilosc ! Ktory program ?. Mozna sie zgubic, tak ich jest wiele !. Czujemy sie samotni w tlumie. Komputer i net, daja nam wiele mozliwosci. Jak w tym sie znalezc, by sie nie utopic ? Coz zrobic, gdy serwer jest powolny ? Moze ten cholerny komputer wyrzucic ? Kto podpowie ? Kto bedzie tak mily ? Nikt zagubionych sierot tu nie lubi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: wiosna w powietrzu IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 16:49 Ochhh...iwa !. Wiosenka w powietrzu !. Juz slychac rozweselone i zalotne spiewy ptaszat. Jedne pozostaja, inne odlatuja, inne ze skrucha powracaja. Ale czy znajda swoje stare gniazgo ?. Juz galezie drzew preza sie, przygotowujac sie do rozlozenia swych platkow. Pierwsze, jeszcze nie cieple/gorace promienie slonca, budza je do zycia. Laskoczac ... kuszac ... i podrazniajac instynkty... Czasami ciemna chmura jeszcze pojawi sie, no coz to tylko wiosna. Wiosna ma swoje prawa i chumory, prawda ?. Nie moze zdecydowac sie ; czy woli zime, czy cieplo lata ?. Ot... zycie i jego szara rzeczywistosc. Nie polecam sandalkow, mozesz latwo byc smarkata ;-) A moze juz/jeszcze jestes ? P.s. Przykro mi :((( Ten Twoj " cholerny komputer " nie rozumie Ciebie, hehh... Wywal go i nie trac nerwow, szkoda zdrowia ! A moze Ty nie chcesz zrozumiec.... ?. Odpowiedz pozostaw sobie, prosze !. Mnie i innych pewnikiem to nie interesuje !. Pozdrowionka dla Ciebie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: wiosna w powietrzu IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 18:11 Szczerze ? Do kochania miedzy nami nigdy nie dojdzie, zapomnij - prosze !. Przepraszam ! Wybacz mi ! Jezeli rzucam okiem, to rzucam w strone mezczyzn, nie kobiet ! Moze jestem staromodna, ale slowo " KOCHAM " ma dla mnie duze znaczenie i NIGDY, NIGDY !!! Nie pozwole sobie na rzucanie nim po/na necie !!!. Kochany/a, kocham, to brzmi falszywie jak sie nie zna osoby z drugiej strony. To slowo na necie czesto jest urzywane, zeby polakotac, lub podlizac sie drugiej osobie. Ktora wersje wybierasz ?. Nie rzucam soba i tym slowem po necie, szanuje siebie i slowo to cenie !!!. Jestes inteligentna osoba ( tak mi sie wydaje ) i mysle, ze mnie dobrze rozumiesz, albo sie myle ? :-) W koncu jeszcze sie nie znamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: U??? IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 19:02 A ja nie obrazam i nie przepraszam, mam po problemie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh wchodze do akcji IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.02.02, 19:37 nowa na naszym watku...hmmmm...fajnie ze przyszlasz ale wiesz, sa pewne zasady jakis test trzeba zdac , skladke wplacic, po uniform sie do szatniarza zglosic...:))) ja oczywscie niczego nie sugeruje ..ale mysle ze jako klubowicze musimy sie zastanowic czy cie przyjac do naszego klubu elitarnego...zastanow sie na rozgrzewke nad tym czy jestes popaprana..ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u92 Re: wchodze do akcji IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 21:24 "Ein Mann ein Wort" Widze ze z mojego powodu rozpetalo sie tu male pieklo,najlepszym rozwiazaniem bedzie dla wszystkich stron jak dotrzymam slowa i odejde. " Net jest jak ocean na ktorym moze spotkasz bialy zagiel" ja odcinam cumy w tym porcie.Moze spotkam kiedys bialy zagiel na tym oceanie,szanse ? prawie zero Zegnam Zycze Wam wszystkim wiele szczescia u92 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: wchodze do akcji IP: 10.133.130.* 07.02.02, 22:11 Glupio wyszlo, ale zegnaj U...Cieszysz sie, jak to było, Carioco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh czegos nie rozumiem? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.02.02, 22:25 U? a czemu to? za duzo tu ostatnio prowokacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: czegos nie rozumiem? IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 23:43 Coz biedulinko nie rozumiesz ?. Zapomnialas co napisalas ?. Pozwolisz, ze Ci przypomne : >U??? Autor: Gość portalu: aCh Data: 06-02-2002 16:26 adres: *.starogard.dialup.inetia.pl troche mnie wczoraj ponoslo przepraszam No comments, sorry ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: wchodze do akcji IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 23:15 iwa ( przepraszam, ze z malej litery ) ! hmmm... Ja " u 92" bronilam, a Ty go przepraszalas !. Bardzo musialas go lubiec, ze tak szybko i chetnie go pozegnalas !. No comments, sorry ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: wchodze do akcji IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 23:29 Czy sie ciesze pytasz ?. NIE ! NIE CIESZE SIE !!!. Pewnikiem to dla Ciebie niespodzianka jest ?!. Nie wiem o co poszlo miedzy Wami, ale to nie ja go skrzywdzilam i przepraszalam. To nie ja, z taka lekkoscia go pozegnalam ( w przenosni : pa spadaj ! ), no coz dla Ciebie to tylko nastepny nick, a jest ich tak wieeeele w wirtualnym swiecie !. Pozdrowionka i 3maj tak dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh ty ktorej nikt tu nie zapraszal IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.02.02, 07:54 podaj reke rychowi lwie serce, moze cie sobie nawet razem toast wzniesc tylko prosze nie denaturatem bo musialabym zrezygnowac z picia...jesli nie wiesz o co chodzi, bo skad mozesz wiedziec za co przepraszalam U, to nie sie poprostu nie wypowiadaj...z malej sprawy zrobila sie afera ktorej ty jestes glowna kucharka...i iwa miala racje, jestes zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: ty ktorej nikt tu nie zapraszal IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.02, 08:59 No...no...no, ladnie to napisalas ! Czytam i podziwiam... Duzo czasu na ten wpis zmarnowalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ty ktorej nikt tu nie zapraszal IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.02.02, 18:26 masz niezwykly talent do nieszczerych wypowiedz....brawo, za to spostrzgawczosci u ciebie jakby nieco mniej, serio nie widac ile mi odpowiedz czasu zabrala? zreszta szkoda czasu na klapanie jezykiem po proznicy, precz prowokatorom i macicielom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caroca Re: ty ktorej nikt tu nie zapraszal IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.02, 19:53 Nie musisz jezykiem, sprobuj na klawiaturze ;-) Szkoda, ze U odszedl hehhh... naprawde zaluje :( Zauwazylam zanim zaczelam robic tu moje pierwsze kroki, ze ktos go zranil i to bardzo bolesnie !!!. Zauwazylam jego smutny wpis...to bylo pozegnanie Teraz nastepne... Oby nie ostatnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh zamkniete IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.02.02, 18:58 do odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: zamkniete IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.02, 19:29 Brawo ! Widze ze juz gramy tymi samymi kartami ;-) Do milego......... Odpowiedz Link Zgłoś