renste 30.06.05, 10:12 Zapewne zostałam już sama.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atatar Re: CZY JEST TU KTOŚ W CIĄŻY OPRÓCZ MNIE???? 30.06.05, 10:31 Ty nadal 2w1 ?? Na kiedy masz/miałaś termin ?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaasta Re: CZY JEST TU KTOŚ W CIĄŻY OPRÓCZ MNIE???? 30.06.05, 10:34 Nie zostałaś sama .. też czekam i już sama nie wiem co mam robić. Pół nocy dzisiaj nie przespałam z bólu a rano KTG - zero skurczów !!! No i potem po KTG wracam do domku i okropne bóle znów ... Chyba kupię te homeopatyczne środki o których gdzieś dziewczyny pisały ... Odpowiedz Link Zgłoś
renste Re: CZY JEST TU KTOŚ W CIĄŻY OPRÓCZ MNIE???? 30.06.05, 11:07 Jestem,niestety ciągle jeszcze.Idę dziś na KTG,badanie i mam nadzieję "wycyganić"USG.Zaczynam się denerwować. termin z USG minął 19 w piątek,ale z OM w niedzielę(26).Kulki biorę od trzech dni w porozumieniu z moją homeopatką,ale oprócz doraźnych skurczów i lekkiego bólu w dole brzxucha---NIC!!! Dowiedziałam się ,żę jesśli organizm nie jest gotowy,to kulki nie pomogą.Zresztą one są na otwieranie szyjki a nie na skurcze.Czyli efekty oceni dziś gin na badaniu.Mam nadzieję ,że chociaż maleńkie rozwarcie już mam Na prowokację ,jak już pisałam nie mam co l;iczyć,bo gin jest -pro natura,no chyba żeby coś było nie tak (odpukać). Napiszę jak wrócę se szpitala-czyli po południu. Strasznie dołujący jest fakt,że forum się nam zmieniło,a my nadal tkwimy w starej formule(( Ale to nie może trwać wiecznie!!! A mnie się śniło,że jadąc do porodu ciotka wpakowała nas w pociąg na przejeździe i to było tyle.Zdążyłam złożyć ręce i zamknąć oczy.Super nie? Jeszcze trochę i zwariuję do reszty. Pozdrawiam Was-renata Odpowiedz Link Zgłoś
milena1 Re: CZY JEST TU KTOŚ W CIĄŻY OPRÓCZ MNIE???? 30.06.05, 12:20 Witaj Renste! nie wiem co napisać żeby Cię podnieśćna duchu. To już naprawdę niedługo. Wiem co czujesz bo córcię urodziłam 7 dni po terminie, a liczyłam na poród w 38 tyg... codziennie wchodzę na forum z myślą o Tobie, bądź dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: CZY JEST TU KTOŚ W CIĄŻY OPRÓCZ MNIE???? 30.06.05, 12:28 jestem niestety Odpowiedz Link Zgłoś
magda_pm Re: CZY JEST TU KTOŚ W CIĄŻY OPRÓCZ MNIE???? 30.06.05, 12:41 Ja też jestem Odpowiedz Link Zgłoś
renste do Mileny 30.06.05, 16:19 Dzięki za dobre słowo.Napiszę Ci na priv jak coś będzie na rzeczy.) Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
renste błysk nadziei??????? 30.06.05, 16:26 Własnie wróciłam z KTG i z badania.Na KTG skurcze okazałe,ale nie bolały.Połozna się dziwiła he he. Gin stwierdził rozwarcie na 3 palce,potem stwierdził,że zrobi tak,żebym urodziła i zabrał się do masażu szyjki.Bolało trochę ,ale najbardziej jak jego kostki obijały się o moje kości spojenia).Przezyłam,a gin powiedział,że poszerzył ujście o kolejne dwa palce.I to tyle. Skurcze mam dalej,w tym w banku dopadł mnie jeden na tyle bolesny,że nie mogłam się wyprostować,ale przeszedł i jest ok. teraz zjadłam obiad i czekam łykając kulki homeopatyczne. Chyba jednak działają ,bo w dwa dni zrobiło się rozwarcie. Czekamy na rozwój wydarzeń. W razie czego -gin się zlitował-i w poniedziałek będzie prowokacja.Mam nadzieję ,że nie dotrwam do poniedziałku. Pozdrawiam nas wszystkie-renata Ps.Nie mam linka do lipcówek,ale ja chyba zostanę tu.....)) Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: błysk nadziei??????? 30.06.05, 17:30 ja będę zaglądać na pewno znalazłam już to forum gratulacje postępów, u mnie niestety null, zero, zupełnie nic Odpowiedz Link Zgłoś
renste Re: błysk nadziei??????? 01.07.05, 11:46 I ciągle jestem.hi hi.Ale chociaż czop mi odszedł.A skurcze dalej raz są ,za chwilę nie ma.Brzuch mnie trochę boli i tyle. Zostaje ktoś ze mną,czy przenieść się na lipcowe forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: błysk nadziei??????? 01.07.05, 14:06 jestem i ja odeszło mi nic, tzn ze mój czop w komplecie jutro ktg i zostaje w szpitalu tak mi obiecano więc mam nadzieje zę będa indukować Odpowiedz Link Zgłoś
renste JADĘ DO SZPITALA!!! 02.07.05, 15:58 Mam skurcze co 20-30 minut.Zaraz robię lewatywkę i jedziemy.mała sprzedana do babci.Muszę tylko zdążyć przed jutrem,bo mój mąż cały dzień będzie siedział przy egzaminach,więc jeśli jutro,to będę rodzić ze szwagierką Mam nadzieje ,że dziś.... Trzymajcie kciuki i zmówcie za nas Zdrowaśkę,bo trochę mam cykora. Pozdrawiam pozostałe jeszcze 2 w 1-renata Ps.MILENKO!tERAZ rozumiem co znaczy zjeść obiad mając skurcze co 20 min.))). Trzymaj kciuki Ty też!! Odpowiedz Link Zgłoś
milena1 Re: JADĘ DO SZPITALA!!! 05.07.05, 17:07 Renste! dopiero dziś znalazłam ten post!! Już od paru dni z niepokojem się rozglądam za Tobą na różnych forach. Kochana, tak się cieszę. Nie wiem co prawda czy urodziłaś, ale czuję, że tak, że jesteś już po z maleństwem przy piersi. Pewnie wyjdziecie we wtorek i oficjalnie pochwalisz się na forum! Odpowiedz Link Zgłoś