Dodaj do ulubionych

ból piersi

17.11.05, 11:42
witam was wszystkie serdecznie. Mam taki problem. Wiem, że wątek który
zaczynam już się powtarzał, ale tez muszę się pożalić...jestem w 14 tc. i
ciągle jeszcze bolą mnie piersi. Jak się kładę na brzuszku (jeszcze mogę) to
zanim się ułożę to bolą... Czyżby one jeszcze rosły ?? Jestem juz mamą prawie
3 letniego Kubusia, ale nie pamiętam jak było wtedy... Podzielcie się
spostrzeżeniami...

POzdrawiam
Iza i mam nadzieję córeczka wink

tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20726;128/st/20060516/k/b1da/preg.png
Obserwuj wątek
    • finka11 Re: ból piersi 17.11.05, 14:31
      Izaslo, ja juz myślałam, że ból piersi mi minął, miałam spokój na jakieś 3
      tygodnie, ale niestety począwszy od 14 tc pojawił się znowu. Najgorzej jak po
      dłuższym leżeniu w jednej pozycji ją zmieniam, wtedy najbardziej boli. W ciągu
      dnia noszę stabilny biustonosz i ból mi nie dokucza.
      Pozdrawiam
    • gosiek289 Re: ból piersi 19.11.05, 07:43
      Ja jestem w 17 tygodniu i jeszcze mnie cmocno bolą - nie mam pojęcia jak długo
      jeszcze. Jak byłam w pierwszej ciąży to pamiętam, że mnie na początku bolały.
      Teraz mnie cały czas bolą i mąż mówi, że mi teraz większe urosły i caały czas
      jeszcze rosną.
      • dacra Re: ból piersi 20.11.05, 21:36
        mnie tez bola, z tego co wiem to jeszcze w II trymestrze rosna i moga bolec.
        P.S. Moj maz zajrzal mi przez ramie i zaproponowal zamieszczanie zdjec przed i
        posmile))
    • remelka Re: ból piersi 21.11.05, 15:01
      taaa.....
      w pierwszej ciązy bolały mnie tylko na początku a teraz caaały czas i troche
      jeszcze. rozmiar podskoczył o 2 rozmiary i ju zzaczyna mbyć znowu ciasno...
      • mysza_33 Re: ból piersi 22.11.05, 21:20
        Jej, mam ten sam problem, może nie tyle ból - czasem się przypominają, ale nie
        na długo. Raczej zastanawiam się co bedzie, gdy jeszcze urosną... Wskoczyłam już
        w miseczki D z rozmiaru B. A potem,co? No, ale skoro przestały boleć to może już
        nie urosną? Chciałabym. Jestem w 18 tc, a przestały boleć mnie chyba tak ze 3
        tygodnie temu. Słyszałam, że potem trzeba spać w biustonoszu, ale miękkim,
        absolutnie bez fiszbin, by były bardziej stabilne i się nie obrywały. Ktoś coś
        jeszcze wie na ten temat? A wszystkim obolałym, życzę, by to skończyło się Wam
        jak najszybciej. Pa
        --
        nowa, trochę jeszcze niezaradna na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka