mia80 05.01.06, 20:37 Jest zdrowa i baaardzo ruchliwa. Lekarz powiedział, że to oznaka zadowolenia. Powiedział, że co do płci nie ma żadnych wątpliwości i na dowód wydrukował zdjęcie cipki w całej okazałości .Cieszę się bardzo, zwłaszcza, że zawsze chciałam mieć córcię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_fg Re: Będę miała córeczkę :-))) 05.01.06, 20:56 Bardzo Ci gratuluję, ja ide do lekarza w poniedzialek i mam nadzieje, ze wtedy poznam plec. Bo jak tak czytam, co pisza inne majowki, to az zazdroszcze, bo ja ani nie znam plci ani nie mialam jeszcze usg polowkowego, a leci wlasnie 23 tydzien. Mia, moze spotkamy sie kiedys na kawke i pogaduszki, bo ja tez z Bydgoszczy, no i blisko siebie mieszkamy Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 Re: Będę miała córeczkę :-))) 05.01.06, 23:26 aniu, ja tez w poniedzialek mam usg i mam nadzieje ze poznamy plec bo jestem bardzo ciekawa kogo tam nosze Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Będę miała córeczkę :-))) 05.01.06, 21:18 Cudownie! Powieksza się grono dziewczynek. A moja Żabka bedzie miała nastepna koleżankę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Będę miała córeczkę :-))) 05.01.06, 21:46 Bardzo się cieszeCoraz to wiecej dziewczynek i dobrze)) A już myślałam, że sami chłopcy będą. Teraz pytanie czy chłopczyk czy dziewczynka na świat przyjdzie pierwsza...? Wtedy wiadomo będzie kto rządzi hihi. Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
floraservice Re: Będę miała córeczkę :-))) 05.01.06, 22:33 Gratulacje-wirtulacje!!! Córeczki są bardzo fajne - mam dwie, więc wiem co mówię!!! Oby tylko w zdrowiu i pomyślnosci przyszła na swiat!!! Trzymamy kciuki!! Basia Odpowiedz Link Zgłoś
mia80 Do Ani_fg 06.01.06, 10:34 Po pierwsze bardzo wam kochane dziękuję. Jeszcze dzień przed USG śniło mi się, że dzidzia pokazała klejnoty , a tu taka niespodzianka. Aniu: Zapraszam! Jestem na zwolnieniu, więc mam sporo czasu na pogaduszki. Na dole jest moje gg. Napisz to się umowimy. A potem będziemy już z wózeczkami razem jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś