wandalina 15.03.06, 13:26 Drobne pytanko. Wybieramy sie na basen i nie wiem, czy po zajeciach mam Babelka wyprysznicowac, potem naoliwic, a po przyjsciu do domu jeszcze wykapac, czy juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hana254 Re: Basen 15.03.06, 13:50 My się "prysznicujemy" a oliwimy już w domku. Ale za pierwszym razem Julka okropnie bała sie prysznica. Teraz już jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
besabe Re: Basen 15.03.06, 14:04 My się nie prysznicujemy i nie zauważyłam, żeby ktokolwiek z grupy to robił. Niewielu też naoliwia dzieci po kąpieli. Wszyscy ubierają się i szybko wychodzą. Miłej zabawy na basenie! Odpowiedz Link Zgłoś
wandalina Re: Basen 15.03.06, 14:08 Ale splukujecie z siebie w domu te wode z chlorem, czy juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
besabe Re: Basen 15.03.06, 14:19 U nas jest woda ozonowana. W domu mamy zwykłą codzienną kąpiel dopiero wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
iva30 Re: Basen 15.03.06, 15:37 My mamy wodę ozonowaną, Ania nie bierze prysznica i nie naoliwiam jej. Szybko ubieram, bo jest zmęczona po basenie i natychmiast zasypia. Nie widziałam, żeby ktoś po basenie robił prysznic niemowlakowi. Kąpię ją dopiero wieczorem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś