gumbas30 28.04.06, 12:02 Czy któraś z was majóweczek chodzi jeszcze do pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka781 Re: Praca ? 28.04.06, 12:11 Ja w prawdzie nie chodze, ale pracowalam intensywnie do Świąt Wielkanocnych, a termin mam na 10 maja. Jednak wydaje mi sie ze zostawilam sobie za malo czasu na przygotowania, bo teraz bieglam jak glupia żeby ze wszystkim zdażyć i caly czas sie stresuje, że mój dzidziuś bedzie chciał sie pospieszyć a mi jeszcze tyle rzeczy zostało do zrobienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
k8sz Re: Praca ? 28.04.06, 12:27 Ja cały czas chodzę, a jestem teraz w 38 tygodniu ciąży. Jeszcze ani jednego dnia nie byłam na zwolnieniu. Staram się co prawda wychodzić ok 14 i ewentualnie korzystać z tzw homeworking'u, ale ogólnie pracuję "na pełnych obrotach". Coraz więcej osób pyta mnie czemu jeszcze nie jestem na zwolnieniu, ale prawda jest taka, że dolegliwości ciąży zaczynam zazwyczaj odczuwać dopiero po powrocie do domu - jak próbuję odpocząć to nie moge znaleźć odpowiedniej pozycji, bo zaczynają mnie boleć plecy, wieczorem czasem pobolewa mnie brzuch, puchną nogi itp. A w pracy nie mam czasu o tym myśleć i czuję się naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Praca ? 28.04.06, 12:41 Hej, ja mam termin na 20-23 maja. Dzisiaj jestem ostatni dzien w pracy. Ogólnie czuje się bardzo dobrze, wieczorem tylko bolą mnie plecki. Tak po proawdzie fizycznie mogłabym być jeszcze w pracy, ale nie chce bo w domu tez będę miała co robić: zakupy dla maluszka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: Praca ? 28.04.06, 14:26 ja mam termin na 20maja a na ostatni termin kolokwium umówiłam sie ze studentami 16!!!-zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś