28.04.06, 12:02
Czy któraś z was majóweczek chodzi jeszcze do pracy ?
Obserwuj wątek
    • stokrotka781 Re: Praca ? 28.04.06, 12:11
      Ja w prawdzie nie chodze, ale pracowalam intensywnie do Świąt Wielkanocnych, a
      termin mam na 10 maja. Jednak wydaje mi sie ze zostawilam sobie za malo czasu
      na przygotowania, bo teraz bieglam jak glupia żeby ze wszystkim zdażyć i caly
      czas sie stresuje, że mój dzidziuś bedzie chciał sie pospieszyć a mi jeszcze
      tyle rzeczy zostało do zrobienia. Pozdrawiam.
    • k8sz Re: Praca ? 28.04.06, 12:27
      Ja cały czas chodzę, a jestem teraz w 38 tygodniu ciąży. Jeszcze ani jednego
      dnia nie byłam na zwolnieniu. Staram się co prawda wychodzić ok 14 i
      ewentualnie korzystać z tzw homeworking'u, ale ogólnie pracuję "na pełnych
      obrotach".
      Coraz więcej osób pyta mnie czemu jeszcze nie jestem na zwolnieniu, ale prawda
      jest taka, że dolegliwości ciąży zaczynam zazwyczaj odczuwać dopiero po
      powrocie do domu - jak próbuję odpocząć to nie moge znaleźć odpowiedniej
      pozycji, bo zaczynają mnie boleć plecy, wieczorem czasem pobolewa mnie brzuch,
      puchną nogi itp. A w pracy nie mam czasu o tym myśleć i czuję się naprawdę
      dobrze.

• agus-ka Re: Praca ? 28.04.06, 12:41
      Hej,
      ja mam termin na 20-23 maja. Dzisiaj jestem ostatni dzien w pracy. Ogólnie
      czuje się bardzo dobrze, wieczorem tylko bolą mnie plecki. Tak po proawdzie
      fizycznie mogłabym być jeszcze w pracy, ale nie chce bo w domu tez będę miała
      co robić: zakupy dla maluszka itp.
      • aniak-i Re: Praca ? 28.04.06, 14:26
        smile ja mam termin na 20majasmile a na ostatni termin kolokwium umówiłam sie ze
        studentami 16!!!-zobaczymysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka