chimba 08.05.06, 14:09 No właśnie tak sie jeszcze zastanawiam nad imieniem dla dziecka. Jak myślicie lepszy Michał czy Bartosz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chimba Re: Michał, Bartek? 08.05.06, 14:10 Pierwszy synek ma na imię Radosław, czyli Radek i wydaje mi sie, iz bardziej pasuje Bartek, ale MIchał też mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: Michał, Bartek? 08.05.06, 14:15 Jak dla mnie to oba ladne, ale mysle ze trzeba patrzec z perpektywy czasu. To znaczy jak dziecku bedzie wygodnie pisac w szkole. Latwiej jest sie podpisac Michal niz Bartlomiej, no i krocej. Ale sama zdecyduj, aha i to prawda, ze Bartek pasuje do imienia Radek, ale decyzja nalezy do Ciebie. Pozdrawiam Aneta Dawidek Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: Michał, Bartek? 08.05.06, 15:04 Ja bym obstawiała Bartka..ale Bartosza nie Bartłomieja...choć brat mojego Małżowiny to Bartłomiej i fajny z niego nastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja Re: Michał, Bartek? 08.05.06, 16:08 Michał!!! Bartek teraz bardzo popularne, pewnie by miał kilku imienników w klasie. A Michały to fajne chłopaki, no i imię łądne. Mój synek tez byłby Michał, gdyby nie to, że mam już męża Michałka kasia Odpowiedz Link Zgłoś
magdacz1 Re: Michał, Bartek? 08.05.06, 16:54 U nas bEdzie Michał, chyba, że ginka się pomyliła to wtedy będzie Malwina. Bartosz też b. ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
september_77 Re: Michał, Bartek? 08.05.06, 22:43 Obydwa imiona bardzo mi się podobają. Ja chyba wybrałabym Michała, bo można ładnie zdrabniać Misiu, Michaś itp., a poza tym mamy już małego Bartosza w rodzinie. No i pozostaje jeszcze kwestia, które imie będzie bardziej pasować do nazwiska, ja zwracam na to uwagę. Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś