Dodaj do ulubionych

Terrorystka!!

15.03.07, 19:32
od kilku dni szopki z zasypianiem u nassad kiedys zasypiała przy piersi,
odkładałam do łozeczka, i 3 h z głowy.teraz zasnie przy piersi, ale...nie
pozwoli sie odłozyc do łóżeczka!! spi mi na rękach, i w końcu uspie ja na
łóżku= obok siebie, z cycem w buzi.jak mocno zasnie to odchodze, chociaz
czasem wyczuje i znow alarm.nie wiem co sie z nia dzieje...Moja wina, bo ja
przyzwyczaiłam do cycka przy zasypianiusad
Obserwuj wątek
    • ada1122 Re: Terrorystka!! 15.03.07, 19:44
      no tak to bywa.. niestety.. Natalka też zasypia z cycem.. plusem jest to że już
      nie muszę jej nosić.. tylko wtula się we mnie.. tak leżymy i zasypia ale po tym
      odkładam ją do łóżeczka i śpi do kolejnej pobudki tj od 1-3h.
      • monisku32 Re: Terrorystka!! 15.03.07, 20:03
        u mnie identycznie, nie nazwałabym tego terroryzmem, myśle, że to potrzeba
        bliskości, na razie Tuniek zasypia przy cycku, myslę, że jak będzie bardziej
        kumał bazę, to go uroczyście przeniesiemy do jego łóżeczka w pokoiku (na razie
        łóżeczko jest przyśrubowane do naszego łózka i spi w nim kot) - to znaczy taką
        mam nadzieję i plan smile
    • magdalenas10 Re: Terrorystka!! 16.03.07, 14:29
      sęk w tym że córka juz od grudnia ma łózeczko w swoim pokoju.zawsze po kapieli
      zasypiała przy cycu i kładłam ja spiaca do łóżeczka.teraz tez spi w swoim
      pokoju, ale na materacu, takim z łózka.obok pierzyna, gdyby sie sturlała(nie
      raczkuje).i mi nie przeszkadzało ze zasypia przy piersi, tylko teraz nie
      pozwala od siebie odejsc jak zasnie. wnocy ok 1 bierzemy ja i tak do łózka, nie
      mam siły w nocy chodzic do jej pokoju, wygodniej mi z nia w łóżku. do tegpo
      wszystkiego bardzo mnie gryzie..po rękach, brzuchu, gdzie trafi.na szczescie
      juz nie w piersi.wczoraj ugryzła mnie w policzek jak ja wyciagnełam płaczaca z
      łóżeczka..mam sińca!ona jest kochanym dzieckiem i rozpieszczonym.jednak daje
      nam do wiwatu..smile
    • ania_34 Re: Terrorystka!! 16.03.07, 20:35
      Moja śpi ze mną - usypia przy piersi, albo po piciu, ale ze mną na łóżku.
      Potem ja idę popracować, a ona śpi jakieś 2h i się budzi - popije i śpi dalej
      i tak w kółko. I też niestety coraz częściej czuje, że mnie nie ma i zaraz się
      budzi i zdarza się, że muszę iść spać z nią na dobre i koniec.
      A w dzień raz śpi przy babci - grzecznie zasypia w łóżeczku, a gdy ja po
      południu próbuję ją tam położyć, to jest taki ryk, że kończy się spaniem na
      rękach.
      Taki małpiszon...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka